Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

οεο οεο πρωταθλημα θα παρουμε με προεδρο τον ΤΕΟ...φετος?του χρονου?δεν ξερω...αλλα θα παρουμε μαζι του καποια στιγμη...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πρόεδρε και αρχηγέ μας θόδωρε... ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! άντε γιατί πολύ πάει αυτό με τα κοράκια!!! φτάνει γιατί αν συνεχιστεί, το ξέσπασμα του λαού θα είναι πολύ δυναμικό...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα αδέρφια πως ΕΠΙΒAΛΛΕΤΑΙ τη δεδομένη στιγμή να αντιδράσει δυναμικά η διοίκηση και να "τελειώσει" με κάθε τρόπο τον Δαλουκα, ο οποιος εμφανώς δεν είναι απλά ανίκανος, αλλα στημένος!

Όπως πολύ σωστά κατέγραψαν και ανέλυσαν αλλα αδέρφια στο topic του χθεσινού αγώνα, από τα video και τις φωτογραφίες αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το κοράκι βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία. Στη συγκεκριμένη φάση πρέπει να δεχτεί κίτρινη ο παίχτης τουΘρασύβουλου, αλλα ανταυτού αποβάλλεται ο Garcia!

Γενικώς χαίρομαι για την σοβαρότατη στάση της διοίκησης Ζαγοράκη σε θέματα διατησίας από τη στιγμή που ανέλαβε. Γραφικότητες, συνεχείς διαμαρτυρίες και ανακοινώσεις δεν ταιριάζουν σε σύλλογο μεγάλο και λαό που σέβεται τόσο την ιστορία της ομάδας του όσο κυρίως τη δικη του.

ΑΛΛΑ: Όταν πλέον αναβιώνουν και πάλι περασμένες (αλλα όχι ξεχασμένες!) εποχές που ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε τρόπαια και σφαζόταν εν ψυχρώ από διαιτητές και κατεστημένο, τότε οφείλει τόσο διοίκηση όσο και ο λαός του ΠΑΟΚ να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τον σύλλογο, αλλα κυρίως να διεκδικήσουν το δίκαιο.

ΔΙΑΓΡΑΦH ΤΟΥ ΔΑΛΟYΚΑ ΚΑΙ ΑΚΎΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΌΚΚΙΝΗΣ ΚAΡΤΑΣ ΣΤΟΝ GARCIA ΤΏΡΑ!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η προεδρική ατζέντα

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε σε ό,τι αφορά το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι του «δικέφαλου» παράλληλα με το άνοιγμα της αύξησης επαναφέρουν στην επικαιρότητα και το θέμα των χρεών, αφού θεωρούν ότι απαιτούνται μεγαλύτερες διευκολύνσεις απ' όσες προβλέπονται στη ρύθμιση Ορφανού.

Σήμερα πιθανότατα ο πρόεδρος του «δικέφαλου» θα έχει και μια συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, τον οποίο θα ενημερώσει σχετικά. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε προϊδεάσει για τις κινήσεις του αυτές στην πρόσφατη επαφή του με τους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα επαναφέρει το θέμα των χρεών ζητώντας τη διαγραφή των προσαυξήσεων και την αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους σε βάθος χρόνου. Μάλιστα η αναφορά τότε δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού ήδη είχε αποστείλει επιστολή στο γραφείο του πρωθυπουργού ζητώντας να επανεξεταστεί το θέμα.

Την ίδια ώρας ο πρόεδρος του «δικέφαλου» προετοιμάζει τη συνέντευξη Τύπου της ερχόμενης Τετάρτης, όπου θα παρουσιάσει και το σχέδιο της διοίκησης για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Θα κάνει κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει σε αυτή, ενώ έχει και επαφές με επιχειρηματίες που θα μπουν και αυτοί στην αύξηση με μεγαλύτερα ποσά. Ο ένας από αυτούς είναι δεδομένα ο Γιώργος Σαχπατζίδης, που έχει συμμετάσχει και στις προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με σεβαστά ποσά.

Από εκεί και πέρα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει και άλλες επαφές με επιχειρηματίες που θα μετέχουν και αυτοί, χωρίς ωστόσο να μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι θα καλύψει κάποιος απ' αυτούς το σύνολο των 22,3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με σενάρια περί επενδυτών που είναι έτοιμοι να καλύψουν εξ ολοκλήρου την αύξηση.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1543354
nikos123

..............

Δημοσίευση από nikos123 »

O Θοδωρής Ζαγοράκης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ O Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη και συζήτησαν σχετικά με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτείνει να πληρώσει περίπου το 30% του συνολικού ποσού, όπως προβλέπεται σε ΑΕ με οικονομικά προβλήματα και μεγάλες οφειλές, οι οποίες διατρέχουν το σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσουν και ΝΑ κηρύξουν πτώχευση, και συνεπώς να μην πάρει τίποτα το Δημόσιο.

Στην πρόταση του ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι η σημερινή διοίκηση καταβάλλει τεράστια προσπάθεια εδώ και 1,5 χρόνο, η ΠΑΕ έχει παρουσιάσει κέρδη έχοντας τακτοποιημένες τις οφειλές της και το τεράστιο χρέος που δημιουργήθηκε την περίοδο διοίκησης του Μπατατούδη και του Γούμενου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει λοιπόν να υπάρξει ένας διακανονισμός με την πληρωμή του 30% του χρέους με μετρητά για να κλείσει το θέμα.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι σε μία περίοδο που το δημόσιο δεν μπορεί να συγκεντρώσει χρέη διαφόρων μπορεί να δοθεί οριστική λύση.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απευθύνθηκαν με επιστολή στον Πρωθυπουργό, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή ενημερώνοντας τον για τα αιτήματα της ομάδας αναφορικά με τα χρέη προς το Δημόσιο.

Μετά από την επιστολή στον Πρωθυπουργό, το θέμα του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε αρμοδίως στο Υπουργείο Οικονομικών και εκεί του ασχολήθηκαν σοβαρά με την πρόταση που έγινε από την πλευρά του δικεφάλου.
marketer

Δημοσίευση από marketer »

Εγω παντως σαν παοκτσης θελω τον Τεο προεδρο και ολα τα αλλα παιδια να παραμεινουν στην θεση τους οπως και να εχει...
Και αν ολα τα πραματα εχουν αισιο τελος (με τον ενα τροπο η τον αλλο), σαν ανθρωπος τωρα θελω να γινει καπως κατι και να παρει και τα λεφτα που του χρωσταει η ΠΑΕ, εστω ενα μερος ρε παιδια. Δεν μπορω να νιωθω οτι τον ιδιο τον ανθρωπο που μας συσπειρωσε για να σηκωθουμε σαν Φοινικες (μυθικο πουλι που αναγεννιεται απο τισ σταχτες του) απο τις σταχτες μας, τον ιδιο αυτο ανθρωπο τον εχω ζημιωσει.
Δεν ξερω αν συμφωνειται. Απλα καταθετω την αποψη μου.
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

δεν ειμαι σιγουρος νομιζω το ποσο αυτο το πηρε σε μετοχες..αμ ξερει καποιος κατι αλλο ας πει?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε:το εγραψα στο τοπικ για τον παμπλο αλλα τελικα νομιζω οτι επρεπε να το γραψω εδω:

διαβαζω σε αυτο και σε ορισμενα αλλα τοπικ για το θεμα της παραγκας.
αρκετοι φιλοι οπως ο gash πιστευουν οτι με εντολη κοκκαλη εχει στοχοποιηθει ο γκαρσια και οτι η παραγκα ζει και βασιλευει. το ιδιο πιστευω και εγω. δεν βλεπω ομως πολους να δινουν ονοματεπωνυμο στην παραγκα. εμεις οι Παοκτσηδες παντα μιλουσαμε με ονοματεπωνυμο (δεν αποτελει αιχμη για κανεναν). εγω πιστευω οτι ο κοκκαλης εχει ορισει υπευθυνο της παραγκας τον γκαγκατση. εαν καποιος φιλος ξερει κατι διαφορετικο και ειναι αλλος ο υπευθυνος για την ομαλη λειτουργια της παραγκας να μου το πει. αν δεν θελει να γραψει ονομα ας μου στειλει pm.

με την δικη μου φτωχη λογικη απο την στιγμη που η παραγκα εχει βαλει στο ματι τον γκαρσια τοτε ο γκαγκατσης εχει βαλει στο ματι τον γκαρσια.
εαν αυριο μεθαυριο ο δαλουκας φυγει απο τους πινακες δεν μου λεει κατι γιατι μετα απο τοσα χρονια της χουντας που εχει επιβαλει η παραγκα εχω καταλαβει οτι ο καθε διατητης ειναι αναλωσιμος. σε παιχτη του κοκκαλη ποτε δεν θα τολμουσε να το κανει αυτο διατητης.

οπως ειναι γνωστο ο ζαγορακης με τον γκαγκατση ειναι κουμπαροι και φιλοι. και καλα κανουν. αυτο που περιμενω απο τον ζαγορακη ειναι να αποδειξει οτι πραγματικα ισχυει το Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. περιμενω να αποδειξει στον λαο του ΠΑΟΚ οτι εχει την δυναμη και την θεληση να συγκρουστει ακομη και με τον κουμπαρο και φιλο του γκαγκατση για να προστατεψει την ομαδα.

ξερω οτι ειναι αρκετοι αυτοι που θα με κατηγορισουν, αλλα τι να κανω ρε παιδια ειναι κατι που το πιστευω και που δεν μπορω να το κραταω μεσα μου. ειναι η αληθεια και την αληθεια πρεπει να τη λεμε.
πολύ ενδιαφέρον θέμα, μεγάλο και δύσκολο.

το πρόβλημα είναι ότι οι παράγκες δε πέφτουν έτσι απλά. μια κατάσταση δηλαδή που υπάρχει εδώ και 13 χρονια δε διαλύεται επειδή θα πάει ο ένας κουμπάρος να μαλώσει με τον άλλον. άντε και πάει ο πρόεδρος και τα σπάει με τον απερχόμενο πρόεδρο τις επο. τι καταλάβαμε?
θα διαλύσουμε τι κατάσταση που υπάρχει από το 96 με αυτό το τρόπο? δε νομίζω.
θα ικανοποιήσουμε σαν Παοκτσήδες το εγώ μας? ίσος.
θα αλλάξει η διαιτησία και θα παίζει 50-50? δύσκολο.
θα κερδίσει κάτι ο ΠΑΟΚ? δε νομίζω. το πιο πιθανό είναι ότι εκεί που σε αδικούν σε 7 απτά 10 παιχνίδια μετά θα σε αδικούν και στα 10.

προσοχή δε λέω ότι συμβιβάζομαι με αυτή τι κατάσταση.αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που να μου δείχνεi ότι η λύση είναι να μαλλιοτραβηχτούμε με το υπό παραίτηση πρόεδρο τις επο.

ας σκεφτούμε λοιπόν πια είναι η λύση. βλέπετε εσείς καμια? εγώ δυσκολεύομαι να βρω. στο μυαλό μου μέσα υπάρχουν δυο λύσεις. η μια είναι να έχει ο ΠΑΟΚ μεγαλομέτοχο από Αθηνα που να είναι τόσο ισχυρός που να είναι μέσα στα κόλπα και να κάνει ότι θέλει. οι πιθανότητες για αυτό είναι απειροελάχιστες. η άλλη είναι να σηκωθούν όλες οι ομάδες και να φύγουν από αυτό το πρωτάθλημα. να φτιάξουν ένα δικό τους πρωτάθλημα και να αφήσουν το osfp να παίζει με τι ξανθη και τι κρύα βρύση.

εγώ δε βλέπω τίποτε διαφορετικό στο θέμα τις διαιτησίας από τότε που βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο.το μονο που αλλάζει είναι το ποιος ελέγχει το σύστημα. περιμένω να ακούσω λύσεις τις οποιες μπορεί να κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σήμερα αύριο η σε βάθος χρόνου και να φέρουν μια διαιτησία που να μην είναι υπό τον έλεγχο κάποιου
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Και οι δυο σας αδερφια εχετε εν μερει δικιο...

Κανω λοιπον κι εγω καποιες αοριστες σκεψεις και ρωταω...

Γιατι εγινα ΠΑΟΚ????
Για να παιρνω πρωταθληματα με τη βοηθεια της διαιτησιας, της πολιτικης και των χρηματων???
Για να με δειχνει η τηλεοραση σε ολο τον κοσμο, να με κανουν πρωτοσελιδα οι εφημεριδες???
Για να ειμαι ο χαϊδεμενος των πλουσιων και ο κανακαρης της πρωτευουσας???
Για να ειμαι ο ιδιος πλουσιος, να βολευτω και να βολεψω???
Για να τρωω απο τα χρηματα του λαου της χωρας μου???
Για να βριζω μερικους απο αυτους επειτα σα Βουλγαρους, Τουρκους κλπ???

Θελω εγω να ειμαι οπαδος ενος τετοιου ΠΑΟΚ????

Οχι ρε παιδια...οχι !!!

Δε μας ταιριαζουν εμας αυτα...δεν τα παμε αυτα...δεν ειναι δικα μας...
Απο τοτε που γνωριζω τον ΠΑΟΚ...το '75 ηταν νομιζω..δεν εχει αλλαξει ιδανικα, δεν εχει αλλαξει την αυρα του κι ουτε το χαρακτηρα του ως προς την αξια που εκφραζει... Γιατι να το κανει τωρα?

Θελετε εσεις ενα Πρωταθλημα που μας το χαρισαν οι βαζελοι μονο και μονο να για να μη το παρει ο γαυρος ή οι γαυροι μονο και μονο για να μη το παρει ο βαζελος? Ή ενα Πρωταθλημα οπου ο ΠΑΟΚ νικησε οχι μονο τους ανταγωνιστες του, αλλα και τους διαιτητες, και τους πολιτικους αλλα και το χρημα???? Συμφωνω οτι αυτο ειναι δυσκολο και γινετε μια φορα καθε 25, 30 ή και 50 χρονια...αλλα αυτη ειναι και η ευχη (συναμα και η καταρα) του ΠΑΟΚ μας...

Ομως εγω γι' αυτο εγινα ΠΑΟΚ!!!

Γι' αυτο ειμαι ΠΑΟΚ!!!

Γι' αυτο θα ειμαι παντα ΠΑΟΚ!!!

Το οτι ο Ζαγορακης και ο καθε Ζαγορακης ειναι κουμπαρος του Γκαγκατση και του καθε Γκαγκατση εμενα δε μου λεει τιποτε...
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο...

Στο ενα ειναι ο ανθρωπος Ζαγορακης και ο ανθρωπος Γκαγκατσης...συνανθρωποι μας και αξιοτιμοι ανθρωποι...ανεγγιχτες προσωπικοτητες οπως εσυ αδερφε που διαβαζεις αυτη τη στιγμη αυτες τις γραμμες, οπως εγω και ολοι οι ανθρωποι του κοσμου...

Στο αλλο ειναι ο Προεδρος του ΠΑΟΚ κι ο προεδρος της ΕΠΟ. Ο καθενας υποστηριζει τα συμφεροντα του και τα του Συλλογου του/ομοσπονδιας του. Θεμιτο αυτο ως εδω.

Εγω ομως περιμενω κι απαιτω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ, απο τον κυριο Ζαγορακη, ως Προεδρο του ΠΑΟΚ, να κανει τα παντα για να προστατεψει το Συλλογο που αντιπροσωπει, ριχνοντας κατα μερος συγγενειες και κουμπαρια... Τον θελω δυναμικο, ειλικρινη, εντιμο και καθετο σε οτι αφορα τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ !!!

Μεχρι τωρα δε μου εχει δωσει δικαιωμα να τον αμφισβητησω !!!
Και δε νομιζω οτι θα το κανει στο μελλον !!!

Απο τον κυριο Γκαγκατση δεν περιμενω πολλα... Οποια καλη προθεση κι αν εχει ή ειχε στο παρελθον, αυτη πιθανον να χαθηκε στο περασμα των χρονων, εξυπηρετωντας ενδεχωμενως ξενα συμφεροντα και προσωπικα παθη...Ποιος απο εμας δε θα ειχε κανει το ιδιο, ισως και χειροτερο για μια στιγμη δοξας ή ενα κομματι ψωμι παραπανω??? Προφανως πολλοι λιγοι...

Τη διαιτησια δεν την ελεγχει κανενας Γκαγκατσης..δεν την ελεγξε ποτέ του... Αλλοι την ελεγχουν... Κι οσο υπαρχουν αυτοι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτε σε αυτη την ερμη χωρα που ευλογησαν οι θεοι και καταραστηκαν οι δαιμονες...

Μη περιμενετε τιποτε απο κανεναν παιδια...εχετε εμπιστοσυνη μονο στα χερια και το μυαλο σας...αυτα θα σας πανε ψηλα ή θα σας κρατησουν στην αφανεια (στον ιδιωτικο αλλα και στο δημοσιο σας βιο)...προστατεψτε με τα χερια και το μυαλο σας το διπλανο σας, αυτος το διπλανο του και παει λεγοντας... Μονο αν μεινουμε ενωμενοι θα προχωρησουμε...αν σπασουν οι γραμμες μας, θα μας διαλυσουν...
Καθε αλυσιδα ειναι τοσο δυνατη, οσο ο πιο αδυναμος κρικος της... Ο πιο αδυναμος κρικος στον ΠΑΟΚ ειομαστε εμεις οι οπαδοι του !!!

Κριτικη μονο αναμεσα μας !!! Μη δινουμε τροφη στους αλλους για σχολια και προπαγανδα!!! Αυτο θελουν !!! Αυτο περιμενουν !!!

Ηδη νοιωθουν αβεβαιοι... Τρομαζουν στην ιδεα ενος δυνατου ΠΑΟΚ !!!! Βλεπουν στον οριζοντα το προμηνυμα του το τι θα επακολουθησει...δε ξερουν ακομη τι ειναι...αλλα το νοιωθουν και δεν τους αρεσει...

Δε θα εκπλαγω καθολου αν σε λιγο καιρο εχουμε τρομερα και ως τωρα απιθανα περιστατικα κι εξελιξεις...ηδη ο Γκαγκατσης παει να την κανει με ελαφρα...

Ποιος αλλος μεγαλος θα ακολουθησει??? Ιδωμεν...

Οποιος κι αν ερθει, οπου κι αν ειναι...

...Εμεις Θα Ειμαστε Στις Επαλξεις... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Θέλω να σταματήσει να πίνει ο Γκας!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Θέλω να μην πονάνε τα μυαλά μου όταν βλέπω post του Novito!

:lol:
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΟΣΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΡΧΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ(ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ)ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΝΤΟΥ ΣΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

:) :) :) :) :) :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε:
. το θεμα ειναι ποια ειναι η σταση του Παοκ και του περηφανου λαου του Παοκ απεναντι της.
η στάση μας είναι ότι καθόμαστε και τι τρώμε. αυτή είναι η στάση μας. συμμετέχουμε εν γνώση μας σε μια φαρσοκωμωδία με τι ελπίδα ότι μια φορα στις 10 θα γίνει το θαύμα και θα βγούμε από πάνω. αυτή είναι η στάση όλον τον ομάδων.

απλός υπάρχουν μια - δυο ομάδες που ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός και θα είναι αυτές από πάνω για κάποια χρονια και τώρα κάνουν "υπομονή".
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Platon έγραψε:Και οι δυο σας αδερφια εχετε εν μερει δικιο...

Κανω λοιπον κι εγω καποιες αοριστες σκεψεις και ρωταω...

Γιατι εγινα ΠΑΟΚ????
Για να παιρνω πρωταθληματα με τη βοηθεια της διαιτησιας, της πολιτικης και των χρηματων???
Για να με δειχνει η τηλεοραση σε ολο τον κοσμο, να με κανουν πρωτοσελιδα οι εφημεριδες???
Για να ειμαι ο χαϊδεμενος των πλουσιων και ο κανακαρης της πρωτευουσας???
Για να ειμαι ο ιδιος πλουσιος, να βολευτω και να βολεψω???
Για να τρωω απο τα χρηματα του λαου της χωρας μου???
Για να βριζω μερικους απο αυτους επειτα σα Βουλγαρους, Τουρκους κλπ???

Θελω εγω να ειμαι οπαδος ενος τετοιου ΠΑΟΚ????

Οχι ρε παιδια...οχι !!!

Δε μας ταιριαζουν εμας αυτα...δεν τα παμε αυτα...δεν ειναι δικα μας...
Απο τοτε που γνωριζω τον ΠΑΟΚ...το '75 ηταν νομιζω..δεν εχει αλλαξει ιδανικα, δεν εχει αλλαξει την αυρα του κι ουτε το χαρακτηρα του ως προς την αξια που εκφραζει... Γιατι να το κανει τωρα?

Θελετε εσεις ενα Πρωταθλημα που μας το χαρισαν οι βαζελοι μονο και μονο να για να μη το παρει ο γαυρος ή οι γαυροι μονο και μονο για να μη το παρει ο βαζελος? Ή ενα Πρωταθλημα οπου ο ΠΑΟΚ νικησε οχι μονο τους ανταγωνιστες του, αλλα και τους διαιτητες, και τους πολιτικους αλλα και το χρημα???? Συμφωνω οτι αυτο ειναι δυσκολο και γινετε μια φορα καθε 25, 30 ή και 50 χρονια...αλλα αυτη ειναι και η ευχη (συναμα και η καταρα) του ΠΑΟΚ μας...

Ομως εγω γι' αυτο εγινα ΠΑΟΚ!!!

Γι' αυτο ειμαι ΠΑΟΚ!!!

Γι' αυτο θα ειμαι παντα ΠΑΟΚ!!!

Το οτι ο Ζαγορακης και ο καθε Ζαγορακης ειναι κουμπαρος του Γκαγκατση και του καθε Γκαγκατση εμενα δε μου λεει τιποτε...
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο...

Στο ενα ειναι ο ανθρωπος Ζαγορακης και ο ανθρωπος Γκαγκατσης...συνανθρωποι μας και αξιοτιμοι ανθρωποι...ανεγγιχτες προσωπικοτητες οπως εσυ αδερφε που διαβαζεις αυτη τη στιγμη αυτες τις γραμμες, οπως εγω και ολοι οι ανθρωποι του κοσμου...

Στο αλλο ειναι ο Προεδρος του ΠΑΟΚ κι ο προεδρος της ΕΠΟ. Ο καθενας υποστηριζει τα συμφεροντα του και τα του Συλλογου του/ομοσπονδιας του. Θεμιτο αυτο ως εδω.

Εγω ομως περιμενω κι απαιτω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ, απο τον κυριο Ζαγορακη, ως Προεδρο του ΠΑΟΚ, να κανει τα παντα για να προστατεψει το Συλλογο που αντιπροσωπει, ριχνοντας κατα μερος συγγενειες και κουμπαρια... Τον θελω δυναμικο, ειλικρινη, εντιμο και καθετο σε οτι αφορα τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ !!!

Μεχρι τωρα δε μου εχει δωσει δικαιωμα να τον αμφισβητησω !!!
Και δε νομιζω οτι θα το κανει στο μελλον !!!

Απο τον κυριο Γκαγκατση δεν περιμενω πολλα... Οποια καλη προθεση κι αν εχει ή ειχε στο παρελθον, αυτη πιθανον να χαθηκε στο περασμα των χρονων, εξυπηρετωντας ενδεχωμενως ξενα συμφεροντα και προσωπικα παθη...Ποιος απο εμας δε θα ειχε κανει το ιδιο, ισως και χειροτερο για μια στιγμη δοξας ή ενα κομματι ψωμι παραπανω??? Προφανως πολλοι λιγοι...

Τη διαιτησια δεν την ελεγχει κανενας Γκαγκατσης..δεν την ελεγξε ποτέ του... Αλλοι την ελεγχουν... Κι οσο υπαρχουν αυτοι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτε σε αυτη την ερμη χωρα που ευλογησαν οι θεοι και καταραστηκαν οι δαιμονες...

Μη περιμενετε τιποτε απο κανεναν παιδια...εχετε εμπιστοσυνη μονο στα χερια και το μυαλο σας...αυτα θα σας πανε ψηλα ή θα σας κρατησουν στην αφανεια (στον ιδιωτικο αλλα και στο δημοσιο σας βιο)...προστατεψτε με τα χερια και το μυαλο σας το διπλανο σας, αυτος το διπλανο του και παει λεγοντας... Μονο αν μεινουμε ενωμενοι θα προχωρησουμε...αν σπασουν οι γραμμες μας, θα μας διαλυσουν...
Καθε αλυσιδα ειναι τοσο δυνατη, οσο ο πιο αδυναμος κρικος της... Ο πιο αδυναμος κρικος στον ΠΑΟΚ ειομαστε εμεις οι οπαδοι του !!!

Κριτικη μονο αναμεσα μας !!! Μη δινουμε τροφη στους αλλους για σχολια και προπαγανδα!!! Αυτο θελουν !!! Αυτο περιμενουν !!!

Ηδη νοιωθουν αβεβαιοι... Τρομαζουν στην ιδεα ενος δυνατου ΠΑΟΚ !!!! Βλεπουν στον οριζοντα το προμηνυμα του το τι θα επακολουθησει...δε ξερουν ακομη τι ειναι...αλλα το νοιωθουν και δεν τους αρεσει...

Δε θα εκπλαγω καθολου αν σε λιγο καιρο εχουμε τρομερα και ως τωρα απιθανα περιστατικα κι εξελιξεις...ηδη ο Γκαγκατσης παει να την κανει με ελαφρα...

Ποιος αλλος μεγαλος θα ακολουθησει??? Ιδωμεν...

Οποιος κι αν ερθει, οπου κι αν ειναι...

...Εμεις Θα Ειμαστε Στις Επαλξεις... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!
άρθρα σαν αυτο, άρθρα σαν εκείνο του DIMISK , άρθρα σαν αυτό του monsieur cannibale ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ συντομευσεις στην κεντρικη σελιδα του PAOKMANIA....
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Αξιζει τον κοπο να το διαβασετε:
Συγγνωμη απο το δασκαλο που το κανω χωρις την αδεια του αλλα πιστευω οτι μαζι με καποια αλλα κειμενα που μας αγγιξαν τελευταια (οπως του DimisK και του Platon),θα πρεπει και αυτο να μπει σε καποιο πιο κεντρικο σημειο του φορουμ...
Προσωπικα στο παρακατω κειμενο αναφερονται πολλα τα οποια θα ηθελα να ακουστουν στα αυτια πολλων στην Αθηνα...

Daskalos4

"Άκουγα ερα σπορ μετά τις 12 χτες-είχα πάρα πολύ καιρό να ακούσω έστω και λίγο-.
Λέει λοιπόν το άτομο που βγαίνει σε Λυριτζή Οικονόμου στην νετ το πρωί και το επίθετό του τελειώνει και σε –ίδης «ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ».
Και σου απαντώ εγώ ΑΣΧΕΤΕ. Και όλους εσάς εκεί στα Μ.Μ.Ε.
Όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο για οποιοδήποτε λόγο φυλακίζονται, είναι αλήτες, ωρύεστε να τους κοπεί το γήπεδο, να φάει ο ΠΑΟΚ 3 αγωνιστικές και 200.000 πρόστιμο και βουίζουν τα εξώφυλλα .
Όταν άλλοι οπαδοί (Τσουκαλάδες, οπαδός ΠΑΟ κ.α)το κάνουν αυτό τότε τιμωρούνται οι αντίπαλοι παίχτες(Μπαστια), το κάνουν γαργάρα (επεισόδια Αλκαζάρ) και και και...
Γιατί κάθε φορά που υπάρχει θέμα με ομάδα της Θεσσαλονίκης και δη του ΠΑΟΚ ρίγη εντιμότητας διαπερνούν το σύνολό σας; Διέπεστε ξαφνικά από αισθήματα δικαιοσύνης, ξεσηκώνεστε και ζητάτε τιμωρίες παραδειγματικές, έτσι ώστε να βάλουνε μυαλό παίχτες, παράγοντες, οπαδοί. Την ίδια στιγμή θυμάστε γεγονότα που σας συμφέρουν, αποκρύπτετε άλλα, βρίσκετε δικαιολογίες σε αντίστοιχα των γηπέδων της Αθήνας και όχι μόνο και αποσιωπείτε μερικές φορές εντελώς και πολλά από αυτά (κοινώς στην καθομιλουμένη κάνετε γαργάρα, η τουμπεκί, αναλόγως..τα συμφέροντά σας).

Όταν υπάρχουν σπασμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οπού περνούσαν κορνάροντας και ουσιαστικά προκαλώντας οι του Παναθηναϊκού (σα να πάρει κύπελλο ο ΠΑΟΚ και να πάω στην Ομόνοια η Πειραιά πλατεία να λέω ΠΑΟΚ ΟΛΕ, θα γίνει χαμός) τότε γίνεται σλόγκαν, και πανελλήνιο θέμα.
Όταν όποιο αυτοκίνητο ξεκινάει από πινακίδα Ν στο ΠΑΟ- ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι σπασμένο τότε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. 9 στους 10 που ασχολούνται με μπάλα ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!! Και μιλάμε για μεγάλο αριθμό ε, όχι ένα δυο...
Καλό είναι να μας πει κάποιος αν υποτίθεται ότι βάζουμε τα γεγονότα της βίας σε μια ζυγαριά, τι είναι πιο σκληρό: Σκηνικά τύπου Λαυρίου και Λούτσας με δολοφονίες, ή οι βόλτες (κακώς βέβαια) ΠΑΟΚτσήδων (και όχι ΠΑΟΚτζήδων) στο ταρτάν του Καυταντζογλείου ; Επίσης αν κρίνουμε από τα άρθρα που γράφτηκαν, πρέπει να είναι πιο κάφρικο να χοροπηδάς στο ταρτάν λέγοντας ΠΑΟΚ ΟΛΕ στο Καυταντζόγλειο, παρά να πετάς πέτρες, να δέχεσαι δακρυγόνα και να έρχεσαι σώμα με σώμα με αντίπαλους οπαδούς και Αστυνομία στο Αλκαζάρ. Τέλος, παρά το γεγονός ότι πολλοί είχαν εισιτήριο δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα καμιά 15αριά δακρυγόνα που τόσο εύκολα πετούσαν τα όργανα της τάξης, εργαζόμενοι στην περιοχή πουλούσαν νοστιμότατο μπριζολάκι με γεύση εμποτισμένη από αυτά και έζησαν (?) αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Λέτε για τον αγώνα με το Θρασύβουλο. Προς τι το Θεσσαλονίκη-Φυλή 11 ώρες και τα 4 μπλόκα έξω από το γήπεδο;

Όταν κάποιος δεν είναι στο γήπεδο πριν και μετά και δεν βλέπει τι παίζει αλλά τα διαβάζει από εφημερίδες απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΓΝΩΜΕΣ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
Γιατί να τιμωρηθεί παραδειγματικά τώρα ο Γκαρσία ενώ εκείνη την εποχή ο Καρεμπέ με τα κροσέ σε Οκκά και Καφέ ήταν υπόδειγμα ήθους, μια απλά λάθος στιγμή; Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν ήταν σε όλη του την εξαιρετικά πλούσια καριέρα υπόδειγμα; Ήταν έντιμο να ζητήσει ο ΠΣΑΠ την τιμωρία του; Αν ναι, στη φετινή χρονιά, πού ήταν ο ΠΣΑΠ στην περίπτωση του Βιτόλο;
Επιτρέπεται να απαιτείται από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή σε κανάλι που εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα να τιμωρήσει ο ¨Θοδωρής¨ (Ζαγοράκης) τον Γκαρσία; Ο ¨Σωκράτης¨ τότε (και ο κάθε Σωκράτης βέβαια) τι έκανε σε παρόμοιες περιπτώσεις;
Γιατί ο Ζε Ελίας θεωρείτο ¨δυναμικός αμυντικός μέσος¨ και όχι ¨δολοφόνος¨ που έπρεπε να εκδιωχθεί από την χώρα (ναι, το διαβάσαμε και αυτό), τη στιγμή που κόντεψε να κόψει τη μπάλα στον Οκκά στη Ριζούπολη με τάκλιν; Ξεχνάτε το ότι γρονθοκόπησε παίχτη της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ;(Αυτά που λέγαμε παραπάνω…)
Που είναι το ευ αγωνίζεσθε τότε που ο Άντζας προκλητικά έχει καβαλικέψει τον Κυργιάκο; Ποιο άθλημα προήγαν οι αγκωνιές του Κυργιάκου στον Τζιοβάνι; Το πάτημα του Ανατολάκη στον ξαπλωμένο Βρύζα στο ΟΑΚΑ; Το άρπαγμα από το λαιμό του Μανωλά στον Νινιάδη, τα φτυσίματα σε διαιτητή στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, τα ¨καροτσάκια¨σε επόπτες και διαιτητές τόσα χρόνια; Και ο κατάλογος ατελείωτος βέβαια…
Όχι μόνο ισονομία και ισομέρεια λοιπόν στις απόψεις, αλλά και ειρωνεία και ηθικολογία από το σύνολο των ΜΜΕ. Και το ανησυχητικό είναι ότι ¨μεγαλοδημοσιογράφοι¨ πολλές φορές αναπαράγουν αυτή την ειρωνεία και τους άνοστους αστεϊσμούς. Αυτό είναι ακόμη χειρότερο..
Ας μη μιλήσουμε λοιπόν για ποδοσφαιρικό πολιτισμό, τη στιγμή που στην Ελλάδα του σήμερα κυριαρχεί δυστυχώς ο νόμος της ζούγκλας. Όταν βλέπουμε στην κοινωνία να επικρατεί το ψέμα, οι κάτω από το τραπέζι συναλλαγές και η ανισότητα μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες για το φτωχό και καθόλου τίμιο ποδόσφαιρό μας.

Σύνδρομο καταδίωξης δικαιούται να έχει αυτός που ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΣΕΤΕΣ δέχεται κάρτες για να μη παίξουν οι παίκτες του σε ντέρμπι την άλλη Κυριακή? Την υπόθεση με τα λουλούδια του ΠΑΟ τη θυμάστε; Θεέ μου, πόσα μπορώ να θυμηθώ. Και εσείς δημιουργείτε καχυποψία στο μέσο φίλαθλο με ειρωνικά σχόλια για ένα απο τα παιδιά του Γκαγκάτση..
Ειρωνεύεστε πολλές φορές τους φιλάθλους ομάδων της Βορείου Ελλάδος, ως κομπλεξικούς και γραφικούς τη στιγμή που αποδεδειγμένα υπήρχαν κασέτες και παράγκα. Στην Ιταλία τη Γουβέντους την έριξαν. Εδώ στην Μπανανία;

Ακόμη, δεν παρατηρείται αποθέωση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος και mvp του euro2004 Θεόδωρου Ζαγοράκη , ο οποίος έχει κάνει πράγματα και θαύματα στον ΠΑΟΚ, διατηρώντας παράλληλα ένα ήρεμο και low profile προφίλ, τη στιγμή που για τον Θεμιστοκλή Νικολαίδη διαβάζαμε διθύραμβους..και βλέπαμε και έκτατα δελτία ειδήσεων όταν ο Μάκαρος του επιτέθηκε(βέβαια είχε κόντρα με Λαλιώτη και κάπως έπρεπε να φύγει απο τη μέση). Όπως φυσικά υπήρχε και Κοσκωτάς-Σαλιαρέλης , αλλά δε βαριέσαι αυτοί έφεραν και έναν Ντέταρι. Όπως φυσικά υπάρχει και ο Κρόκους , ο πρωθυπουργός εεεεε ο πρόεδρος του "εντιμότατου" σωματείου του Ολυμπιακού με φάτσα κάρτα 2 σερί χορηγίες στη φανέλα οι οποίες εξέφραζαν τα 2 μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Άλλη φορά θα αγοράσω έναν 500άρι σκληρό για να χωρέσει όσα πρέπει να γραφτούν για τον εν λόγω πρόεδρο.

Τι γράφατε και δηλώνατε όταν αποδεδειγμένα ¨διορισμένοι¨ πρόεδροι του ΠΑΟΚ έβαζαν έσοδα από τα ταμεία της παε στην τσέπη τους; Μήπως έφταιγαν όπως υποστηρίζατε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απλά προσπαθούσαν να γλιτώσουν την ομάδα τους; Γιατί συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης; Πως φεύγει ένας πρόεδρος, με αγκαλίτσες και φιλάκια; Ο καρκίνος πάντως με εγχείρηση φεύγει. Τελικά ποιος είχε δίκιο?

Όταν είμαι ΠΑΟΚ κύριοι και έχω 19.000 διαρκείας, το Ζαγοράκη πρόεδρο, και τόσο λαό σε Ελλάδα, Γερμανία, Αυστραλία και Αμερική οφείλετε με αντιμετωπίζετε τουλάχιστον ισόνομα σε όλα! Όχι με ειρωνικά σχόλια και με κριτική που γίνεται χωρίς να ξέρεις και να έχεις μια ιδέα από κοντά το τι σημαίνει αυτή η ομάδα και ο κόσμος της. Διότι αν δεν καταλαβαίνετε υπάρχει και η οδός revolution. Ποια είναι αυτή; Παραθέτω ένα απόσπασμα από το πύρινο κείμενο του PAOKCURE στο φόρουμ www.PAOKWORLD.com , http://www.paokworld.com/index.php/arti ... a-ths.html και κλείνω με τον επίλογο του Δικέφαλος http://www.paokworld.com/index.php/arti ... hrhma.html
(...)
Ως εδώ και μη παρέκει! Σήμερα που ο ΠΑΟΚ έχει δικούς του ανθρώπους να τον διοικούν και που έχει όλο το λαό του μια γροθιά, ο δρόμος είναι ένας και μόνο ένας. Πόλεμος στον πόλεμο! Με κάθε κόστος! Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι Πρόεδρός μας για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και με μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Όχι να καθαρίσει λογιστικά και οικονομικά την ομάδα. Ούτε για να φέρει την τιμιότητα στο χιλιοκλεμμένο ταμείο μας. Θα τα κάνει κι αυτά, αλλά είναι δευτερεύοντα. Εμείς έχουμε τον Θόδωρο Ζαγοράκη Πρόεδρο, ως φύλακα άγγελο των ιδανικών μας και ως μπροστάρη της υπεράσπισης της ιδέας μας.
Εμάς μας πειράζει όσο τίποτα να πληγώνουν την περηφάνια μας. Γι' αυτό τα χρόνια της σκλαβιάς μας άφησαν τόσα σημάδια. Γιατί βαλτοί τσάτσοι μας πλήγωσαν την ελεύθερη ψυχή μας.
"Revolution ακούσατε και δεν καταλάβατε τίποτα. Τώρα θα τη ζήσετε όλοι μαζί. ΠΑΟΚτσήδικα!
Just like the old days
(...)
Θόδωρε προχώρα και μην υπολογίζεις τίποτα απολύτως. Αν δεν γίνει τώρα η επανάσταση, δεν θα γίνει ποτέ.
Και συ λαέ του ΠΑΟΚ αγωνίσου όσο ποτέ. Και πάνω απ' όλα να πάρεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου. Η αύξηση έρχεται. Να πάρουμε όσες μετοχές μπορούμε, για να κρατήσουμε για πάντα δικό μας τον ΠΑΟΚ. Αν περάσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία, όχι επανάσταση, ούτε πορεία δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε στο μέλλον, για να διώξουμε τον επόμενο βαλτό που ετοιμάζει το ήδη χεσμένο σύστημα.
Αυτοί που νίκησαν για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ και έκπληκτοι τον είδαν να βγαίνει ακόμη πιο δυνατός, πιο ενωμένος και πιο γκαυλωμένος μετά από αυτή την ήττα. Και με νέο ήρωα! Αθάνατε ΠΑΟΚ. Που τρέμουν τ' όνομά σου και στο πέρασμά σου τρέμει όλη η γη.
Τώρα έμαθαν όσοι δεν ήξεραν τι σημαίνουν αυτά τα λόγια. Εχθροί και φίλοι"

Δυστυχώς για όλους εσάς ο οπαδικός ευνουχισμός που τα αφεντικά σας επιχειρήσανε επί σειρά ετών απέτυχε. Μας σηκώνεται ακόμα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΟΝΤΟΣ- ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ - Ο ΠΑΟΚ ΦΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ.[/u]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”