Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Aν φυγει ο Μακ,εγω αυτον θελω μετα 1000
[youtube]uNSAKO4n0w0[/youtube]
[youtube]uNSAKO4n0w0[/youtube]
- ilovegame27
[youtube]1erJKL_RFHU[/youtube]
[youtube]-d9_MEETbc4[/youtube]
Μεγάλο πουλέν και μάγος ο Παραγουανός και δίνεις και τον Φανούρη σαν αντάλλαγμα
[youtube]-d9_MEETbc4[/youtube]
Μεγάλο πουλέν και μάγος ο Παραγουανός και δίνεις και τον Φανούρη σαν αντάλλαγμα
- Περιπτερος
Τα ονόματα που γράφονται δεν μου λένε τίποτα απολύτως.
Δεν αλλάζεις επίπεδο με παίκτες τέτοιου επιπέδου, με δανεικούς από την β' Ιταλίας, με παίκτες από διαλυμένες ουκρανικές ομάδες, με βετεράνους κλπ. .
Μέχρι στιγμής από όσους παίκτες γράφονται και ακούγονται κανείς δεν με πείθει ότι μπορεί να ανεβάσει ένα σκαλί την ομάδα.
Αν θέλουμε κάτι καλύτερο πρέπει 2-3 παίκτες που θα έλθουν να το φυσάνε το τόπι και όχι απλώς να υπάρχουν στο ρόστερ.
Μακάρι να κάνω λάθος εκτίμηση.
Δεν αλλάζεις επίπεδο με παίκτες τέτοιου επιπέδου, με δανεικούς από την β' Ιταλίας, με παίκτες από διαλυμένες ουκρανικές ομάδες, με βετεράνους κλπ. .
Μέχρι στιγμής από όσους παίκτες γράφονται και ακούγονται κανείς δεν με πείθει ότι μπορεί να ανεβάσει ένα σκαλί την ομάδα.
Αν θέλουμε κάτι καλύτερο πρέπει 2-3 παίκτες που θα έλθουν να το φυσάνε το τόπι και όχι απλώς να υπάρχουν στο ρόστερ.
-
ron-swanson
Προσοχη, ειναι ανωνυμο ρεπορταζ απο μετροσπορ αρα οι πιθανοτητες να ειναι αληθεια ειναι πολυ λιγες.
«Κλεισμένοι» έξι παίκτες πρώτης γραμμής στον ΠΑΟΚ!
Οι έξι ποδοσφαιριστές θεωρούνται «κλεισμένοι» από τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει αναλάβει το κύριο βάρος των συζητήσεων.
ΠΑΟΚ 16:00
Metrosport.gr
Την επομένη της κατάκτησης της πρώτης θέσεως στα πλέι οφ το ενδιαφέρον στρέφεται στον προγραμματισμό και το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας σε θέσεις όπου πραγματικά έχει ανάγκη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων του Τσάμπιονς Λίγκ. Η θέση της «Μ» είναι ξεκάθαρη και έχετε την ευκαιρία να την διαβάσετε αναλυτικά καθώς εισπράττουμε και τα μηνύματα από τους απλούς φιλάθλους της ομάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, έξι παίκτες πρώτης γραμμής θεωρούνται «κλεισμένοι» με βάσει τις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει αναλάβει το κύριο βάρος των συζητήσεων. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες σε πολύ μεγάλο βαθμό για παίκτες που αγωνίζονται σε θέσεις «κλειδιά» για την ενίσχυση της ομάδας.
Υπάρχει προσυμφωνία, λοιπόν, με δύο παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας και εφόσον ανάψει το τελικό πράσινο φώς θα έρθουν στην Τούμπα. Ακόμη έχουν προχωρήσει επαφές και υπάρχει προσυμφωνία για έναν φορ (επιθετικό πρώτης γραμμής), έναν επιτελικό μέσο (δεκάρι) και δύο παίκτες που αγωνίζονται με ευχέρεια στα άκρα, δύο εξτρέμ. Οι «έξι» θεωρούνται κλεισμένοι και απομένει να ενεργοποιήσει ο ΠΑΟΚ τις διαδικασίες για να έρθουν στην Τούμπα. Το πιο σημαντικό, με βάσει τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, είναι πως έχει γίνει μία σοβαρή προεργασία για να ανακοινώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.
Παράλληλα, εξετάζεται και η προοπτική απόκτησης ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γλύκο στο ρόστερ της ομάδας, στην δυάδα των δύο πρώτων πορτιέρο. Έχουν γίνει προτάσεις για τερματοφύλακες, έχουν περάσει από αξιολόγηση και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ ανά πάσα στιγμή έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών που θα βοηθήσουν την νέα προσπάθεια.
Περίπτερε, τους διάβασες όλους φίλε μου???
Αν ναι, κάνε κι εσύ καμιά παράθεση 2-3 ονομάτων που πιστεύεις ότι θα μας "ανεβάσουν ένα σκαλί" παραπάνω έστω, για να καταλάβουμε και τι ακριβώς εννοείς δηλαδή...
Αν ναι, κάνε κι εσύ καμιά παράθεση 2-3 ονομάτων που πιστεύεις ότι θα μας "ανεβάσουν ένα σκαλί" παραπάνω έστω, για να καταλάβουμε και τι ακριβώς εννοείς δηλαδή...
- WestBlock4
Συμφωνώ πάρα πολύ αν και οσο αναφορά την συγκεκριμένη ουκρανική ομάδα έχω μια ένσταση (έφτασε τελικό UEFA).Περιπτερος έγραψε:Τα ονόματα που γράφονται δεν μου λένε τίποτα απολύτως.
με παίχτες τύπου βέρντι όμως δεν νομίζω οτι θα ανέβουμε σκαλί, οπως και η προσωπική μου άποψη ήταν έπρεπε να παίρναμε έναν έμπειρο προπονητή...
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στο κορμό παίχτες με ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ και εμπειρία σε καλο πρωτάθλημα έτοιμοι να μπούνε στην ομάδα και οχι να χρειάζονται προσαρμογή 2 μήνες.
- Kostas_Peraia4
Aν ειναι προσωπικοτητα ο παικτης μια χαρα σε αλλαζει επιπεδο.Δεν χρειαζεται να παιζει στην Ρεαλ ή την Chelsea για να σε αλλαξει επιπεδο.Προσφατα παραδειγματα ειναι οι Λινο,Σορλεν,Τσιριλο,Βιτολο,Λουκας,Στοχ,Βουκιτς,Ιβιτς.Να εχετε πιστη στον Σλοβακο.Φαινεται μεγαλο μουτρο.Ξερει αυτος
- Περιπτερος
Διαφωνώ με πολλά από τα ονόματα που ανέφερες (σχεδόν με όλα). Ολοι αυτοί που γράφεις δεν πήραν ούτε μισό τίτλο . Παραμείναμε μια γερή ομάδα αλλά από 2οι και κάτω. Ούτε καμιά σοβαρή πορεία στην Ευρώπη κάναμε. δηλ. τι επίπεδο μας άλλαξε ο Τσιρίλο ? τι πρόσφερε ο Λούκας στον ΠΑΟΚ και τι κέρδισε με τον Λούκας ο ΠΑΟΚ (ασχέτως αν σήμερα έχει αξία μερικά μύρια) ?
Ακομα και εάν σήμερα βρίσκαμε όλους αυτούς τους παίκτες που γράφεις και τους βάζαμε μαζί είναι αβέβαιο ότι θα είχαμε την αναγκαία επιτυχία. Αλλωστε τους περισσότερους από αυτούς + άλλους καλούς τους είχαμε να παίζουν μαζί.
Θεωρώ ότι οι ξένοι Τ.Δ. υποτιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα, τις αξίες των παικτών, ακόμα και την αλητεία της σφυρίχτρας ή των σχέσεων των ομάδων.
Οταν πηγαίνεις να πουλήσεις τον Μακ και διαπραγματεύεσαι με παλαίμαχο στην θέση του εγώ ανησυχώ για την εικόνα που έχεις και κυρίως για το αποτέλεσμα.
Οταν εννοείς ότι το Χ παιδί που έχεις δώσει δανεικό μπορεί να σε καλύψει ως μπακ απ σε θέση ή ρισκάρεις επικίνδυνα ή ξέρεις πολλά για τις δυνατότητές του ώστε να γίνει στο μέλλον.
Αυτό το "ΑΝ" που χρησιμοποιείς ο ίδιος, περικλείει και όλους τους κινδύνους. Προσωπικότητα ο παίκτης ? Μπερμπάτοφ φέραμε και δεν ... .
Goran συνεχίζεις παλιές ιστορίες και προκλήσεις. Εγώ δεν έγραψα ποιούς να φέρει, έγραψα περί αυτών που γράφονται.
Είπα, μακάρι να κάνω λάθος.
Ακομα και εάν σήμερα βρίσκαμε όλους αυτούς τους παίκτες που γράφεις και τους βάζαμε μαζί είναι αβέβαιο ότι θα είχαμε την αναγκαία επιτυχία. Αλλωστε τους περισσότερους από αυτούς + άλλους καλούς τους είχαμε να παίζουν μαζί.
Θεωρώ ότι οι ξένοι Τ.Δ. υποτιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα, τις αξίες των παικτών, ακόμα και την αλητεία της σφυρίχτρας ή των σχέσεων των ομάδων.
Οταν πηγαίνεις να πουλήσεις τον Μακ και διαπραγματεύεσαι με παλαίμαχο στην θέση του εγώ ανησυχώ για την εικόνα που έχεις και κυρίως για το αποτέλεσμα.
Οταν εννοείς ότι το Χ παιδί που έχεις δώσει δανεικό μπορεί να σε καλύψει ως μπακ απ σε θέση ή ρισκάρεις επικίνδυνα ή ξέρεις πολλά για τις δυνατότητές του ώστε να γίνει στο μέλλον.
Αυτό το "ΑΝ" που χρησιμοποιείς ο ίδιος, περικλείει και όλους τους κινδύνους. Προσωπικότητα ο παίκτης ? Μπερμπάτοφ φέραμε και δεν ... .
Goran συνεχίζεις παλιές ιστορίες και προκλήσεις. Εγώ δεν έγραψα ποιούς να φέρει, έγραψα περί αυτών που γράφονται.
Είπα, μακάρι να κάνω λάθος.
- Περιπτερος
Αν πχ άκουγα ότι χτυπάμε Τάισον θα έλεγα ότι πάμε να αλλάξουμε επίπεδο. Οτι συζητάμε για παίκτες που απέχουν σε επίπεδο από τέτοια ονόματα (ασχέτως αν έρχονται αυτοί στην Ελλάδα) σημαίνει ότι ο πηχης μας έχει μπει χαμηλά και σε επίπεδα πειραματισμού και πάλι (και αν μας βγει ή μας κάτσει).
Ποια θεωρείς πρόκληση ακριβώς φίλε μου Περίπτερε???
Ευθύτατα σου γράφω να βάλεις 2-3 ονόματα απ αυτά που εσύ θεωρείς ότι θα μας αλλάξουν επίπεδο!!!
Αντί να απαντήσεις κάτι συγκεκριμένο κατηγορείς εμένα για προκλήσεις και παλιές ιστορίες???
Edit: Το ζήτημα είναι λοιπόν τι ακούγεται ότι "χτυπάμε" ή τι μπορούμε να πάρουμε δηλαδή για να αλλάξουμε επίπεδο???
Ουσία θέλουμε δηλαδή που όντως θα μας αλλάξει επίπεδο ή φανφάρες του τύπου "κυνηγήσαμε τον Τάισον" π.χ., που λες κι εσύ, "αλλά δεν έρχεται" για να περνάμε την ώρα μας μασώντας παράλληλα το σανό μας???
Άσε που το επίπεδο μας δεν είναι δα και καμιάς Μίλαν π.χ. για να μην αλλάζει με 4-5 μεταγραφές από "διαλυμένες" (λόγω πολέμου όμως, έτσι?) ομάδες της Ουκρανίας όπως υποστηρίζεις του λόγου σου...
Ο ψηλός πήχης, όπως μάλλον τον θεωρείς εσύ, συνοδεύεται κι από πολλές δεκάδες μύρια αλλά κι απ την υστεροφημία της ομάδας, του Πρωταθλήματος που παίζει και του Ευρωπαϊκού θεσμού που είναι να λάβει μέρος την επόμενη σεζόν θαρρώ!!!
Κι απ όλα τα παραπάνω νομίζω εμείς...ΔΕΝ...
Ή μήπως κάνω λάθος???
Ευθύτατα σου γράφω να βάλεις 2-3 ονόματα απ αυτά που εσύ θεωρείς ότι θα μας αλλάξουν επίπεδο!!!
Αντί να απαντήσεις κάτι συγκεκριμένο κατηγορείς εμένα για προκλήσεις και παλιές ιστορίες???
Edit: Το ζήτημα είναι λοιπόν τι ακούγεται ότι "χτυπάμε" ή τι μπορούμε να πάρουμε δηλαδή για να αλλάξουμε επίπεδο???
Ουσία θέλουμε δηλαδή που όντως θα μας αλλάξει επίπεδο ή φανφάρες του τύπου "κυνηγήσαμε τον Τάισον" π.χ., που λες κι εσύ, "αλλά δεν έρχεται" για να περνάμε την ώρα μας μασώντας παράλληλα το σανό μας???
Άσε που το επίπεδο μας δεν είναι δα και καμιάς Μίλαν π.χ. για να μην αλλάζει με 4-5 μεταγραφές από "διαλυμένες" (λόγω πολέμου όμως, έτσι?) ομάδες της Ουκρανίας όπως υποστηρίζεις του λόγου σου...
Ο ψηλός πήχης, όπως μάλλον τον θεωρείς εσύ, συνοδεύεται κι από πολλές δεκάδες μύρια αλλά κι απ την υστεροφημία της ομάδας, του Πρωταθλήματος που παίζει και του Ευρωπαϊκού θεσμού που είναι να λάβει μέρος την επόμενη σεζόν θαρρώ!!!
Κι απ όλα τα παραπάνω νομίζω εμείς...ΔΕΝ...
Ή μήπως κάνω λάθος???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 02 Ιουν 2016, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως να παρεις τετοιους παικτες?? Οταν τους θελει ο μισος πλανητης.Περιπτερος έγραψε:Αν πχ άκουγα ότι χτυπάμε Τάισον θα έλεγα ότι πάμε να αλλάξουμε επίπεδο. Οτι συζητάμε για παίκτες που απέχουν σε επίπεδο από τέτοια ονόματα (ασχέτως αν έρχονται αυτοί στην Ελλάδα) σημαίνει ότι ο πηχης μας έχει μπει χαμηλά και σε επίπεδα πειραματισμού και πάλι (και αν μας βγει ή μας κάτσει).
Να ανταποκρινονται αυτα που λετε ρε παιδια (δεν αναφερομαι μονο σε σενα).
Προσγειωθειτε λιγο ...για εμας ο ΠΑΟΚ μπορει να ειναι μεγαλυτερο κλαμπ απο την Μπαρτσα-Ρεαλ-Σαχταρ κτλπ
αλλα οι παικτες δεν εχουν την ιδια αποψη. Προτιμουν μικρες ομαδες της Ισπανιας απο το να παιξουν στην Ελλαδα.
Στην Ελλαδα μπορει να ερθουν οι παικτες στοιχηματα που μπορει να επωφεληθουν απο τον ΠΑΟΚ και τον βλεπουν σαν σκαλοπατι για τα μεγαλα πρωταθληματα (βλεπε Τσιμιροτ) ή παλαιμαχοι που δεν εχουν ορεξη για ποδοσφαιρο (Μπερμπα).
Οι ηγετες που θελει ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι απο μεγαλυτερα πρωταθληματα σε μικρες ομαδες .να παρουν εναν σκασμο λεφτα και να εχουν και ορεξη για ποδοσφαιρο (πραγμα πολυ δυσκολο).
Ενδεικτικα ο Ταισον κοστολογειται απο την ομαδα του με 15 μυρια αν δεν κανω λαθος.
- Περιπτερος
Θέλω τον 1ο εως 3ο σκόρερ του πρωταθληματος Αργεντινής, της Κολομβίας, της Ουρουγουάης, Σερβίας, Χιλής, Ρουμανίας κλπ. Τον 1ο ή 2ο σε ασίστ παίκτη τέτοιων ή άλλων σχετικά καλών πρωταθλημάτων. Ενα από τα καλύτερα εξτρεμ τέτοιων πρωταθλημάτων. Ενα 10άρι με θητεία σε καλό πρωτάθλημα. Ενα κόφτη επίσης με καλη παρουσία σε γερό πρωτάθλημα ... τέτοιους θέλω για να αλλάξουμε επίπεδο και όχι άγνωστους ή μη εν ενεργεία διεθνείς σε χώρες με αντίστοιχο με το δικό μας επίπεδο ή και χαμηλότερο.
Δυσκολο είναι να το καταλάβεις τι εννοώ ?
BigBaby δεν κατάλαβες τι εννοώ. Δεν εννοώ αυτό τον παίκτη αλλά την πρόθεση να χτυπήσεις παίκτες τέτοιου επιπέδου ή και λίγο κατώτερου. Το να βλέπεις εν όψει CL ως μεταγραφές κεντρικά χαφ με 4 ασίστ στο πρωτάθλημα
Αζερμπαϊτζάν ή εξτρέμ μεγάλης ηλικίας (χωρίς έκρηξη δηλ.) σημαίνει ότι πας για λαχείο και ότι οι στόχοι είναι αμφίβολοι. Συνήθως φέρναμε τέτοιους παίκτες (πχ Σπαντάτσιο) και δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο.
Τέλος πάντων ... θα δείξει το πράγμα.
Δυσκολο είναι να το καταλάβεις τι εννοώ ?
BigBaby δεν κατάλαβες τι εννοώ. Δεν εννοώ αυτό τον παίκτη αλλά την πρόθεση να χτυπήσεις παίκτες τέτοιου επιπέδου ή και λίγο κατώτερου. Το να βλέπεις εν όψει CL ως μεταγραφές κεντρικά χαφ με 4 ασίστ στο πρωτάθλημα
Αζερμπαϊτζάν ή εξτρέμ μεγάλης ηλικίας (χωρίς έκρηξη δηλ.) σημαίνει ότι πας για λαχείο και ότι οι στόχοι είναι αμφίβολοι. Συνήθως φέρναμε τέτοιους παίκτες (πχ Σπαντάτσιο) και δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο.
Τέλος πάντων ... θα δείξει το πράγμα.
Βρε παλικάρι μου τους θέλω και του λόγου μου αυτούς που αναφέρεις...Χαζός είμαι να μην τους θέλω???
Αυτοί όμως θέλουν να έρθουν σε μας??? Κι αν ναι με πόσα γκαφρά??? Κι εμείς θέλουμε να δώσουμε τόσα???
Το να με γράφουν οι πουστοΑΡΔ ότι προσπαθούμε να κλείσουμε άπιαστα όνειρα ταΐζοντας με σανό σαν τους πουστ@χαβουζολιμανίσιους με αφήνει παγερά αδιάφορο!!!
Το να κυνηγήσουν οι δικοί μας παίχτες ουσίας, του τύπου ακριβώς όπως τα γράφει ο BigBaby, το προτιμώ 1.000.000% γιατί βλέπω σοβαρότητα κι όχι παπατζηλίκι...
Ελπίζω να αλληλοκατανοηθήκαμε πλέον...
Υ.Γ. Πάω να σπάσω καμιά κορύνα τώρα...

Αυτοί όμως θέλουν να έρθουν σε μας??? Κι αν ναι με πόσα γκαφρά??? Κι εμείς θέλουμε να δώσουμε τόσα???
Το να με γράφουν οι πουστοΑΡΔ ότι προσπαθούμε να κλείσουμε άπιαστα όνειρα ταΐζοντας με σανό σαν τους πουστ@χαβουζολιμανίσιους με αφήνει παγερά αδιάφορο!!!
Το να κυνηγήσουν οι δικοί μας παίχτες ουσίας, του τύπου ακριβώς όπως τα γράφει ο BigBaby, το προτιμώ 1.000.000% γιατί βλέπω σοβαρότητα κι όχι παπατζηλίκι...
Ελπίζω να αλληλοκατανοηθήκαμε πλέον...
Υ.Γ. Πάω να σπάσω καμιά κορύνα τώρα...
Το Ελληνικο πρωταθλημα ολοι οι ξενοι το βλεπουν σαν την Ουγκαντα.
Απο τα πρωταθληματα που λες δεν υπαρχει περιπτωση να βγει καποιος 1ος 2ος 3ος σκορερ και να μην παει η τιμη του στα υψη. (πχ ο γαυρος πηρε τον Μπενιτεζ 3.5 μυρια και ηταν τραγικος).
Δεν ταιριαζει η φιλοσοφια μας με αυτες τις χωρες.
Εγω θα προτιμουσα να παιρνουμε παικτες απο τα Βαλκανια (που ειναι πολυ κοντα στα δικα μας στανταρ) και να γινουμε δελεαρ για τετοιους ποδοσφαιριστες.
Ενας τετοιος ειναι ο http://www.transfermarkt.de/tino-sven-s ... ler/140790
Εκτος των αλλων πρεπει να εχουν και ομαλη προσαρμογη ολοι οι παικτες που θα επιλεγουν.
Η Μπενφικα κανει το παιδομαζωμα στην Σερβια....μπορουμε να την προλαβουμε και να γινουμε εμεις
''μεσαζοντας'' με τους Σερβους απλα χρειαζεται χρημα.
Οι Γερμανοι κανουν κουμαντο στην Πολωνια (που εχει πολλους ποιοτικους παικτες).
Θα πρεπει να στησουμε ενα δικτυο λοιπον με σκαουτερ-μανατζερ στα Βαλκανια και να παιρνουμε παικτες
μεχρι 25 χρονων με μεγαλες δυνατοτητες και να βγαινουμε κερδισμενοι ολοι (εμεις σε brand name και χρημα και αυτοι με μεταγραφες σε καλυτερα πρωταθληματα.
Απο τα πρωταθληματα που λες δεν υπαρχει περιπτωση να βγει καποιος 1ος 2ος 3ος σκορερ και να μην παει η τιμη του στα υψη. (πχ ο γαυρος πηρε τον Μπενιτεζ 3.5 μυρια και ηταν τραγικος).
Δεν ταιριαζει η φιλοσοφια μας με αυτες τις χωρες.
Εγω θα προτιμουσα να παιρνουμε παικτες απο τα Βαλκανια (που ειναι πολυ κοντα στα δικα μας στανταρ) και να γινουμε δελεαρ για τετοιους ποδοσφαιριστες.
Ενας τετοιος ειναι ο http://www.transfermarkt.de/tino-sven-s ... ler/140790
Εκτος των αλλων πρεπει να εχουν και ομαλη προσαρμογη ολοι οι παικτες που θα επιλεγουν.
Η Μπενφικα κανει το παιδομαζωμα στην Σερβια....μπορουμε να την προλαβουμε και να γινουμε εμεις
''μεσαζοντας'' με τους Σερβους απλα χρειαζεται χρημα.
Οι Γερμανοι κανουν κουμαντο στην Πολωνια (που εχει πολλους ποιοτικους παικτες).
Θα πρεπει να στησουμε ενα δικτυο λοιπον με σκαουτερ-μανατζερ στα Βαλκανια και να παιρνουμε παικτες
μεχρι 25 χρονων με μεγαλες δυνατοτητες και να βγαινουμε κερδισμενοι ολοι (εμεις σε brand name και χρημα και αυτοι με μεταγραφες σε καλυτερα πρωταθληματα.