Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
πάντως για τον κεντρικό που πήρε ο γάβρος, κακά τα ψέμματα οι Καναδοί είναι παραδοσιακά καλοί στο μπλοκ, άρα για να είναι και διεθνής καλός θα είναι και δεν νομίζω να έκαναν λάθος.
τα διαρκείας έπρεπε να είχαν βγει (αν όχι την επόμενη) λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προχθές με την κατάλληλη διαφήμιση να έφευγε καμιά 500άρα μόνο στον αγώνα με τον βάζελο
τα διαρκείας έπρεπε να είχαν βγει (αν όχι την επόμενη) λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προχθές με την κατάλληλη διαφήμιση να έφευγε καμιά 500άρα μόνο στον αγώνα με τον βάζελο
παει το μομεντουμ χαθηκε τελειως και μαζι με αυτο χαθηκε και το ονειρο για εναν καλο αριθμο διαρκειας...δυστυχως το ιδιο λαθος με περισυ γινεται, και χανεται το ονειρο για ενα αξιοπρεπες εσοδο απο τα διαρκειας...
Μόνο??? Μήπως απ τις φανέλες??? Μέχρι και του λόγου μου λέω να την ακυρώσω (την μία που ήταν για δώρο την ακύρωσα κιόλας και πήρα μια μπασκετική) αυτήν του Lee που έχω παραγγείλει εδώ και δυο μήνες σχεδόν... 
Δεν θα το κάνω φυσικά αλλά κρίμα, κρίμα και ξανά κρίμα...
Δεν θα το κάνω φυσικά αλλά κρίμα, κρίμα και ξανά κρίμα...
- john4serres
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο διεθνή πασαδόρο Θάνο Τερζή, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Θάνος Τερζής αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη και υπήρξε από τους πρωταγωνιστές στη σειρά των τελικών, βοηθώντας σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015-16».
Ο Θάνος Τερζής αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη και υπήρξε από τους πρωταγωνιστές στη σειρά των τελικών, βοηθώντας σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015-16».
- WestBlock4
Προσωπικά πίστευα πολύ ότι ισχύει στην πράξη το ρητό που λέει: "Πενία τέχνας κατεργάζεται"!!!
Στην περίπτωση μας όμως δείχνουμε να είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα!!!
Ή ίσως δεν υπάρχει πενία...
Ίδωμεν...
Στην περίπτωση μας όμως δείχνουμε να είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα!!!
Ή ίσως δεν υπάρχει πενία...
Ίδωμεν...
- WestBlock4
το μονο σίγουρο πάντως είναι οτι λεφτα δεν υπαρχουν να κοντραρεις γαυρο... μονο αν παρουμε διαρκείας η ο ιβαν στειλει χορηγία οπως εκανε ο πρεζακιας στο γαυρο
Ακριβώς για το δεύτερο που λες αναφέρω πιο πάνω ότι "ίσως δεν υπάρχει πενία" φίλε μου... 
Μπορει καποιος που ισως να γνωριζει να μας πει εντελως μπακαλιστικα ποσο μας στοιχιζουν μεχρι στιγμης οι παιχτες που εχουμε? Χονδρικα, πανω κατω δηλαδη
ΑΔΕΡΦΕ WestBlock4 με πόσα χρήματα πήρες τον Γκόμεζ; Με πόσα χρήματα πήρε ο γαύρος τον Αγκάμεζ; Το είπε και ο Κατσαρής το ότι τον έπιασαν "κότσο" τον γαύρο δε σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει παίχτη με 400.000!!! Διαφωνείς; Εγώ καθόλου! Αυτό δεν λέμε και για το ποδόσφαιρο; Ότι κοροϊδεύουν τον Σαββίδη και έναν παίχτη που μπορεί να τον πάρει με μια χ τιμή αυτός τον παίρνει με την ψ τιμή του; Ε αυτό στο Βόλεϊ ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ!!! Και πρόπερσι και πέρυσι είχε μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά την κούπα άλλος την σήκωσε!!!
Στο βόλεΪ γίνεται καταπληκτική δουλειά μόνο και μόνο που υπάρχει Τσαλόπουλος - Καλμαζίδης μη φοβάσαι ΤΙΠΟΤΑ!
Και να πέσεις με αυτούς τους δύο ξανασηκώνεσαι ΑΝΕΤΑ!!!

Στο βόλεΪ γίνεται καταπληκτική δουλειά μόνο και μόνο που υπάρχει Τσαλόπουλος - Καλμαζίδης μη φοβάσαι ΤΙΠΟΤΑ!
ούτε και μένα μπάνεobanebane έγραψε:Εμενα αυτες οι δηλωσεις αν εγιναν οπως γραφονται δε μου δειχνουν οτι τις εχει κανει νοημων νους.
αποκλείεται να μην καταλαβαίνουν ότι με τόση καθυστέρηση στα διαρκείας θα έχουν τεράστια χασούρα
κάτι άλλο παίζει
τον ΠΑΟΚΤΣΗ πρέπει να τον χτυπήσεις στο φιλότιμο και στην τρέλα του
με το που σηκώνεις την κούπα, την επόμενη εβδομάδα βγάζεις τα διαρκείας και σου κάνει ένα σολντ άουτ το παλατάκι
τώρα η τρέλα πέρασε, δυστυχώς
- WestBlock4
Φίλε δεν είναι μονο ο αγκάμεζ , ο γαυρος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έβαλε τόσο βαθιά το χερι στη τσέπη κ εχει απίστευτη πληρότητα σε όλες τις θέσεις γιατι πλέον μας υπολογίζει αρκετά.. Δεν λέω οτι δεν έχουμε ελπίδες να το πάρουμε πάλι απλά φέτος είναι πραγματικά πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και ειναι ευκαιρία να παρει ο κοσμος διαρκειας εστω και τον ιανουαριο να εχεις μια καβα να αλλαξεις τισ ισορροπιες..HOOL4IGAN έγραψε:ΑΔΕΡΦΕ WestBlock4 με πόσα χρήματα πήρες τον Γκόμεζ; Με πόσα χρήματα πήρε ο γαύρος τον Αγκάμεζ; Το είπε και ο Κατσαρής το ότι τον έπιασαν "κότσο" τον γαύρο δε σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει παίχτη με 400.000!!! Διαφωνείς; Εγώ καθόλου! Αυτό δεν λέμε και για το ποδόσφαιρο; Ότι κοροϊδεύουν τον Σαββίδη και έναν παίχτη που μπορεί να τον πάρει με μια χ τιμή αυτός τον παίρνει με την ψ τιμή του; Ε αυτό στο Βόλεϊ ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ!!! Και πρόπερσι και πέρυσι είχε μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά την κούπα άλλος την σήκωσε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Suleymanoglu
Όταν τα έγραφα εγώ για τον ΑΣ και τα παραγοντακια της φάπας, έφαγα μπάν.obanebane έγραψε:Εμενα αυτες οι δηλωσεις αν εγιναν οπως γραφονται δε μου δειχνουν οτι τις εχει κανει νοημων νους.
Δείτε λοιπόν γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σε κανένα άθλημα ποτέ τίποτα. Ο τύπος επαγγελεται συνταξιούχος ΔΥ και επί διοίκησεων του έχουν γίνει όργια. Το αγαπημένο σου μπάσκετ ξεκίνησε το 2000 με νέο ΑΦΜ και καινούργιο ιδιόκτητο γήπεδο και καταχρεωθηκε ενώ το γήπεδο βρωμάει. Απαξιωνουν τον ΠΑΟΚ, το γωνιακό μαγαζάκι τους.
Προσοχή με Σαββίδη και Τσαλόπουλο, γιατί βλέπετε που θα καταλήξουν τα τμήματα αν φύγουν αυτοί.
- WestBlock4
Φιλε suleymanoglu Αυτα που λες δεν ειναι ευκολο να τα καταλαβουν και να τα πιστεψουν ολοι ομως... και Εγω τον κατσαρη τον κραζω χρονια για παρα πολλα αλλα σωθηκε με το που ηρθε ο ιβαν κ πληρωνει τα παντα. Ο ΠΑΟΚ για οσους ξερουν καλα εχει πολλες τρυπες μεσα και τον μονο που λυπαμαι ειναι τον ιβαν γιατι πραγματικα πληρωνει και για αλλους.
Απο βδομαδα νεα. Νομιζω οτι ακομη και με της ανανεωσεις το αφηνουμε επιτηδες να πεσουν η τιμες αλλωστε που να πανε. Αλλα πραγματικα δεν υπαρχουν νεα αν μαθω θ γραψω.
Υ.Γ για καποιον που ελεγε για τον next generation ο τυπος σημερα εγραψε για Δαλακουρα για βραχατι. Εχω γραψει πριν καμια βδομαδα κ εγω οτι παει σε ελληνικη ομαδα η Γερμανια γιατι δεν θελει να ειναι τριτος. Γερμανια δεν ανέφερε αλλα αν το παρακολουθει το σιτε σου δινω ειδηση ν το ψαξει. Χαχαχα
Υ.Γ για καποιον που ελεγε για τον next generation ο τυπος σημερα εγραψε για Δαλακουρα για βραχατι. Εχω γραψει πριν καμια βδομαδα κ εγω οτι παει σε ελληνικη ομαδα η Γερμανια γιατι δεν θελει να ειναι τριτος. Γερμανια δεν ανέφερε αλλα αν το παρακολουθει το σιτε σου δινω ειδηση ν το ψαξει. Χαχαχα