Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Δημοτικός υπαλληλος στην υπηρεσία καθαριότητας κάνει εκπομπή για σκουπίδια στο μετροπολις αηδιαστικός ....καμορα όνομα δεν έχει ο σκουπιδιάρης που αντί να μαζεύει τα σκουπίδια μολύνει το περιβάλλον με τα βοθρολυματα της εκπομπής του
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
goran 64 έγραψε:Εμ κι εσύ δεν το κλείνεις όμως και καθόλου το ρημάδι...spyretto έγραψε:Αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι γιατί δημιουργούν σύγχηση σε μερίδα οπαδών/ακροατών που τους ακούνε γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Τον Καμόρα πλέον δεν μπορώ να τον αντέξω...με ενοχλεί πχ να ακούω μετρόπολις και να πρέπει να κλείσω το ράδιο εξαιτίας του γιατί αυτά που λέει - αλλά κυρίως αυτά που αφήνει να εννοηθούν είναι δηλητηριώδη.![]()
Για το ράδιο λέω, έτσι???
Δες και λίγο Game of Thrones βρε αδερφέ...![]()
Χεχεχε
ΕΙμαι με τις εποχές μου. Αυτό τον καιρό προσπαθώ να τους ξανακούσω μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής.
Αλλά ο συγκεκριμένος είναι mood killer. Το Champions league να πάρει ο ΠΑΟΚ ο τύπος θα βγει το ίδιο βράδυ να μας πει σιγά τα ωά. Και κάποιον/κάτι θα βρει να κράξει. Είναι απίθανος ο τύπος αλλά και αυτοί που τηλεφωνούν στην εκπομπή του.
Τα λες ολόσωστα. Είναι ελεεινός, πονηρός και περνάει την απαξίωση υποδορίως.spyretto έγραψε:Αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι γιατί δημιουργούν σύγχηση σε μερίδα οπαδών/ακροατών που τους ακούνε γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Τον Καμόρα πλέον δεν μπορώ να τον αντέξω...με ενοχλεί πχ να ακούω μετρόπολις και να πρέπει να κλείσω το ράδιο εξαιτίας του γιατί αυτά που λέει - αλλά κυρίως αυτά που αφήνει να εννοηθούν είναι δηλητηριώδη.
π.χ. Χτες άρχισε να κατακρίνει την πρόσληψη του Ιβιτς, βασικά για την απειρία του. Εγώ βέβαια θυμάμαι, ότι το ίδιο έκανε προ τριετίας και όταν προσελήφθη στην Κ20. Τότε πιστεύω ότι το έκανε από εμπάθεια προς το "παρεάκι". Πλέον έχει ξεπεράσει την εμπάθεια και ο ρόλος του είναι ύποπτος. Περνάει καθαρά γραμμή φαταούλ, προς απαξίωση οποιουδήποτε στον ΠΑΟΚ και παραγωγή μίρλας στο εσωτερικό μας. Ένα μπουμπούκι, ονόματι Σταύρο, που τον παίρνει τ/φ, τον ξέρει κανείς? Και κάποιον φιλόσοφο της πεντάρας, ονόματι Μένιο? Πόσο μ@λάκ@ς ο γιατρός, για να βγαίνει μαζί του, κάποιες φορές, στην εκπομπή?
Σημ. Τον ακούω πολλές φορές, πολλά χρόνια, αποσπασματικά. Με ενδιαφέρει να ξέρω τι κυκλοφορεί.Πες τε το και διαστροφή, επειδή πάντοτε μου άρεσε η ψυχολογία γενικώς, δηλ. του ατόμου και της μάζας.
Αυτό για το Μετρόπολις, είναι προσωρινό γιατί δεν τους παίρνει τώρα. Θα το αρχίσουν επιστημονικά, ξέρει ο Στελλάκης τη δουλειά.Την άρχισε με την ΕΠΟ, τη δουλειά ο ραπτό, δήθεν λόγω σφαγής Μακεδονικού του ανδρώνη. Μ αυτούς πρέπει να υπάρχει σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων.spyretto έγραψε:Δεν συμφωνώ, αν ακούσεις μετρόπολις ειδικα αυτή την εποχή όλοι όσοι παίζουν ΠΑΟΚ τον αντιμετωπίζουν θετικά. Μέχρι να έρθει η ώρα του Καμόρα και εκεί να αρχίσει το θάψιμο και η μίρλα.
Αλλο να αντιμετωπίζεις πχ τον ΠΑΟΚ σαν κάτι ξένο όπως κάνουν οι διάφοροι Καρπετόπουλοι, Ραπτόπουλοι, Ζαγόρες, Πετρουλάκηδες κλπ γιατί είσαι έξω από τον χορό, άλλο να το παίζεις μεγάλος ΠΑΟΚτσής και να ξεχυλίζεις χολή.
Το κακό που κάνει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα είναι τεράστιο.
Sick Bastard έγραψε:Ότι πουλάει, πουλάει όσο αγοράζεται.
Δεν λέω αγοράζετε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Eμενα παντως το ιδιο μου φανηκε

ή δεν πηραν ποτεspyretto έγραψε:Δηλαδη όλα αυτά τα "ΠΑΟΚτσάκια" που κάνουν πλέον αντιπολίτευση τα πήραν γιατί τους κόπηκε το χαρτσιλίκι;
ή ακολουθουν την πεπατημενη,
ιντριγκα,σεξ και βια εχουν χρημα σημερα.
Ή πολύ απλά .... τα παίρνουν.
Εκτός αν οι υποδείξεις του κερατά εκπληρώνονται δωρεάν. Μπααα.
Εκτός αν οι υποδείξεις του κερατά εκπληρώνονται δωρεάν. Μπααα.
Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι: Κλείσ' το ραδιόφωνο σου!!!spyretto έγραψε:goran 64 έγραψε:Εμ κι εσύ δεν το κλείνεις όμως και καθόλου το ρημάδι...![]()
Για το ράδιο λέω, έτσι???
Δες και λίγο Game of Thrones βρε αδερφέ...![]()
Χεχεχε
ΕΙμαι με τις εποχές μου. Αυτό τον καιρό προσπαθώ να τους ξανακούσω μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής.
Αλλά ο συγκεκριμένος είναι mood killer. Το Champions league να πάρει ο ΠΑΟΚ ο τύπος θα βγει το ίδιο βράδυ να μας πει σιγά τα ωά. Και κάποιον/κάτι θα βρει να κράξει. Είναι απίθανος ο τύπος αλλά και αυτοί που τηλεφωνούν στην εκπομπή του.

Το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ αν δεν το κάνεις είναι: Περαστικά...

- Lacedaemonian
- john4serres
Μυρτσος αυτός που όπου πήγε προπονητής τον διωξανε με τις κλωτσιές και μιλάμε για ομάδες τοπικού πρωταθληματος
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.metrosport.gr/article/chlidi ... ou-ipoferi
Απολαυστε εδω. Ο γαμος του γιου του ειναι προκληση, αν ομως δεν φερει ποδοσφαιριστες που να τους δινει κανα μυριο τον χρονο τον κραζουμε.
Απολαυστε εδω. Ο γαμος του γιου του ειναι προκληση, αν ομως δεν φερει ποδοσφαιριστες που να τους δινει κανα μυριο τον χρονο τον κραζουμε.