Μη φοβάσαι, είμαι ακόμα στο τοπικ για να σώζω την κατάσταση!kataramenos5 έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:Ρομαν σου παρουσιαζω περηφανα το ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!RoMaN έγραψε:Αδερφέ μου...με συγκινείς!!! :')
Είμαι υπερήφανος!
Καντε κατι....Πολλαπλασιαζονται τ ατιμα.
Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Εμειςpgetsos έγραψε:- Κάνω την δίαιτα του ανανά.
- Δηλαδή;
- Α ΝΑ ΝΑ ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ !!
Τρώω τα παντα,εκτος απο ανανά.
Ψηφιστε ποιο ειναι το καλυτερο.
Κάτσε να μπει κι η δικιά μας εκδοχή στο πολ...
Τρώω τα πάντα και μετά ΚΑΙ ανανά... :ugeek:
- kataramenos5
Ανανάς είναι αυτό που τρως όταν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχουν οι σόλες από τα παπούτσια.
stathis73 έγραψε:Τα σημερινα 12χρονα κανουν σεξ. Κι εγω στα 12 εβγαιναν τριχες στα π......μου
και νομιζα πως γινομουν λυκανθρωπος !!!!![]()
Λάθος εποχή έφαγες ανανά μάλλον Odi...Μην σου πω ότι ήταν και "κάρτικος" για να δίνεις τέτοια εξήγηση... 
Αυτο ειναι αρχαιο ρε. Απο την εποχη σουprist64 έγραψε: Εμειςτο λεγαμε αλλοιως.
Τρώω τα παντα,εκτος απο ανανά.
Ψηφιστε ποιο ειναι το καλυτερο.
Αυτο ειναι επισης αυτο που ελεγα παλιοτεραgoran 64 έγραψε:Κάτσε να μπει κι η δικιά μας εκδοχή στο πολ...
Εεεεεελα ρε! Ειδικα σε burger ειναι περιεργως εξαιρετικος! (προσφατα εφαγα γκουρμεδια burger με ανανα και κροκοδειλο, τρομερο)Odi έγραψε:Ανανάς είναι αυτό που τρως όταν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχουν οι σόλες από τα παπούτσια.
pgetsos έγραψε:Εεεεεελα ρε! Ειδικα σε burger ειναι περιεργως εξαιρετικος! (προσφατα εφαγα γκουρμεδια burger με ανανα και κροκοδειλο, τρομερο)Odi έγραψε:Ανανάς είναι αυτό που τρως όταν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχουν οι σόλες από τα παπούτσια.
Αυτά είναι ανέκδοτα!!!
Όχι οι κρυάδες μερικών μερικών εδώ μέσα...
- kataramenos5
-
Μπαρκαρούτσος
Τα λεφτά των mods δεν κρύβονται...!pgetsos έγραψε:(προσφατα εφαγα γκουρμεδια burger με ανανα και κροκοδειλο, τρομερο)