71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Μπράβο Παναγιώτη. η απόκρουση του ήταν τεράστια και "έσωσε" μια ολόκληρη χρονιά!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
- painkiller4
+έτσι ακριβώςSick Bastard έγραψε:Χάρηκα πιο πολύ κι απ τον Ίβιτς για αυτό που έκανες χθες.
Για μένα το αξίζει 100%
Κι αυτό γιατί, έχεις χρεωθεί έναν αποκλεισμό από κύπελο, τελείως άδικα, για να μην πω και την απώλεια εκεινού του κυπέλλου, ένα ακόμα βλακώδες χρέωμα απ τα πολλά.
Αν ήξερες στο 1-1 τι γελοία σχόλια γράφτηκαν στο φόρουμ θα έφευγες σήμερα το πρωϊ.
Μεγάλη εμφάνιση, νομίζω δίκαια κέρδισες, μια θέση, (αν το θέλεις κι εσύ) στο ρόστερ της ομάδας.
Απλά, ένα μόνο πράγμα. Είσαι πια 30 χρονών. Έχεις την εμπειρία και το στομάχι και το μυαλό να αντεπεξέλθεις σε μια θέση που έχει στοιχοιώσει ο Φορτούλα κοντά 40 χρόνια τώρα. Ξέρεις τις αδυναμίες σου και πως να τις βελτιώσεις.
Τις ξέρεις. Μπορούν να διορθωθούν. Τώρα είναι η ηλικιά που μπορεί ένας τερματοφύλακας να γίνει μεγαλος.
Ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρεις.
Ο συνηθης ελλην τερμαξ, ακομα και το χλιαρο σουτακι διπλα του, θα κανει πλονζον στον γκαζον, για να το αποκρουσει
Αν κατι μ'αρεσει σ'αυτον, ειναι που και το δυσκολο, θα προσπαθησει να μπλοκαρει
Δουλευει, σιγουρα...
Αλλα, η περιπτωση του ειναι θεμα προπονητη....ευτυχως...
Αν κατι μ'αρεσει σ'αυτον, ειναι που και το δυσκολο, θα προσπαθησει να μπλοκαρει
Δουλευει, σιγουρα...
Αλλα, η περιπτωση του ειναι θεμα προπονητη....ευτυχως...
- pisakaipoupoula
σ ευχαριστούμε για την τρομερή απόκρουση αλλά ειλικρινά, φτάνει....πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα τρως γκολ σαν του Γιόχανσον
Σοβαρευτείτε ρε μάγκες, τι είναι αυτά που γράφετε..pisakaipoupoula έγραψε:σ ευχαριστούμε για την τρομερή απόκρουση αλλά ειλικρινά, φτάνει....πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα τρως γκολ σαν του Γιόχανσον
Τον Μπουφόν να είχαμε τέρμα, το χθεσινό δε θα το έπιανε.
Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω, αλλά μερικά πράγματα είναι γελοία να γράφονται..
Αυτό μοιάζει με νταμπλ ακάουντ του Ηλία που μας χαιρέτισε πριν λίγο.pisakaipoupoula έγραψε:σ ευχαριστούμε για την τρομερή απόκρουση αλλά ειλικρινά, φτάνει....πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα τρως γκολ σαν του Γιόχανσον

ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΛΛΛΕΕΕΜΜΜΕΕΕ...pisakaipoupoula έγραψε:σ ευχαριστούμε για την τρομερή απόκρουση αλλά ειλικρινά, φτάνει....πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα τρως γκολ σαν του Γιόχανσον

ΦΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛΛ!!!!!!

Δεν ήταν φάουλ με την καμία. Αν εκείνο το γκολ το ακυρώναν σε μας θα ουρλιάζαμε. Όσο για τον Παναγιώτη, καλός χρυσός, στα καλά του είναι πάρα πολύ καλός αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Προσωπικά δεν θα τον ήθελα για βασικό λόγω της ασταθειας του και δεν νομίζω και ο ίδιος να θέλει και του χρόνου να παίξει στα μισά ματς.
- pisakaipoupoula
Η απόκρουση ήταν φανταστική κανείς δεν είπε κάτι διαφορετικό, πάντα είχε πάρα πολύ καλά ριφλέξ.Ακάλυπτος έγραψε:Σοβαρευτείτε ρε μάγκες, τι είναι αυτά που γράφετε..pisakaipoupoula έγραψε:σ ευχαριστούμε για την τρομερή απόκρουση αλλά ειλικρινά, φτάνει....πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα τρως γκολ σαν του Γιόχανσον
Τον Μπουφόν να είχαμε τέρμα, το χθεσινό δε θα το έπιανε.
Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω, αλλά μερικά πράγματα είναι γελοία να γράφονται..
Πες μου όμως, με Παναγιώτη στο τέρμα, σε κάθε φάουλ και κόρνερ, πως ακριβώς νιώθεις?
Και ναι το γκολ του Γιόχανσον ήταν χέρι αλλά δεν έχει σημασία, σημασία έχε η αντίδρασή του
50 φορές το είδα σε replay και με stop care σας λέω...Odi έγραψε:Φάουλ δεν ήταν.Χέρι του Γιόχανσον ήταν.

Όταν πηδάει ο Γιόχανσον και τσακώνει την μπάλα ο Γλύκος, τον βρίσκει με το κεφάλι στο αριστερό του χέρι, ανοίγει η λαβή του και χάνει την μπάλα!!!

Μετά είναι το χέρι, δίχως όμως ο Γιόχανσον να βλέπει την μπάλα (πιθανά ακούσιο δηλαδή) και μετά του κάνει και φράγμα, αλλά εκτός μικρής περιοχής και με την μπάλα διεκδικούμενη πλέον, το οποίο δεν σφυρίζεται!!! :ugeek:
Επαφή με παρεμπόδιση του τερματοφύλακα μέσα στην μικρή περιοχή είναι ΦΑΟΥΛ!!!
Ξαναδείτε το λοιπόν κι εσείς και μετά ξαναμιλάμε...

Αν έχει φάει λέει? Μια και δυο μονάχα? :ugeek:KOSTAS54 έγραψε:Δηλαδή ο Ρομπέρτο δεν τρώει φαβες?
Ξέρουν καλά όμως οι πουστόγ@υροι πως να προφυλάσσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με τις Γκαιμπελικές προπαγάνδες τους και δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα!!!

- abc_o_ karpouzas
ιδικα στον τελικο το πρωτο που τρωει .....
η αντιδραση του ειναι ......επος...για τερματα
αν το εκανε ο παναης σε κανα τελικο θα τον ειχαμε κανει ταντελα
η αντιδραση του ειναι ......επος...για τερματα
αν το εκανε ο παναης σε κανα τελικο θα τον ειχαμε κανει ταντελα
- PAOK_Antarctica
Καλά, από την άλλη αν τον Γλύκο τον λέγανε Γλίκιτς θα είχε φύγει δανεικός σε καμιά Λεχ Πόζναν από την πρώτη χρονιά.
Άιντε ξανάμανά άλλη μια ευκαιρία στον Παναή. 5ή? 6η? 7η? Έχω χάσει τον λογαριασμό.
Υποτίθεται θέλουμε να βελτιωθούμε του χρόνου ως ομάδα. Στο ταπεινό μου μυαλό αυτό σημαίνει αντικατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών από άλλους ικανότερους. Αλλά μπορεί να νομίζω και λάθος.
Άιντε ξανάμανά άλλη μια ευκαιρία στον Παναή. 5ή? 6η? 7η? Έχω χάσει τον λογαριασμό.
Υποτίθεται θέλουμε να βελτιωθούμε του χρόνου ως ομάδα. Στο ταπεινό μου μυαλό αυτό σημαίνει αντικατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών από άλλους ικανότερους. Αλλά μπορεί να νομίζω και λάθος.