Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ το πιστεύω τρελά. Ο αγαπημένος μου παίχτης στον ΠΑΟΚ του σαντος
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Αν ο Ίβιτς θέλει να μακροημερεύσει στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μάθει να λέει στις συνεντεύξεις τύπου 2-3 κασσέτες με τα απολύτως απαραίτητα και ούτε λέξη παραπάνω. Και καλημέρα να πει, κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος να του το χρεώσει και να ουρλιάζει στα ράδια "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??". Οπότε κασσέτα, 7-8 λέξεις και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έχω και βιντεομάθημα ΛΑΙΜΑΙ

[youtube]adgdLyGSMZc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΛΑΝΤΑΝ ΑΛΑΝΙ
Λογικά θα χρειαστείς βοηθό, περιμένω να διαλέξεις τον ΠΑΥΛΑΡΑ να μαθαίνει και αυτός δίπλα σου.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

υ.γ.ΣΤΗΡΙΞΗ ..οσοι αρχισουν την μιρλα κατα τον Οκτωβρη θα διαγραφονται αυτόματα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν επιμένω γιατί θα αντιπαρατεθούμε χωρίς νόημα και θα είμαστε και off-topic. Η ουσία είναι ότι κανείς από όλους τους προπονητές των τελευταίων 4 ετών δεν έπεισε. Ίσως γιατί ήρθαν από άλλη χώρα (Γερμανια, Κροατία) και δεν πρόλαβαν να ενταχθούν στην Ελληνική νοοτροπία, ίσως επειδή δεν είχαν και το καλύτερο ρόστερ (Δώνης).
Η ουσία είναι μία: Αφού αποφασίσαμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στον Ivic να τον αφήσουμε 3 έτη, όπως και τον Santos, διαφορετικά θα έχουμε αυξήσει την οπήν του ύδατος που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα έτη.
Κουβεντα κανουμε ρε Αποστολε τι αντιπαραθεση?Συνηθως ενα ποστ δεν εκφραζει με τον καλυτερο τροπο αυτο που θελουμε να πουμε.Μπορει κατι να μην καταλαβα καλα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ψιλοάσχετο, αλλά ο Τούντορας έστειλε κάνα συγχαρητήριο ή μας διέγραψε απτή μνήμη του..;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Κάπου είδα ότι έδωσε συγχαρητήρια, αλλά δεν θυμάμαι που. Σε κάποιο πρωτοσέλιδο νομίζω.

Edit: στο πρωτοσέλιδο της arena το έχει.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Στην αρχή ήμουν ψιλοαντίθετος να αναλάβεις το πόστο έχοντας επικεντρωθεί εκεί που επικεντρώνονται όλοι: στην έλλειψη εμπειρίας. Μία φωτογραφία με έκανε να αλλάξω άποψη. Δεν ξέρω αν σε κάποιους βγάζει νόημα αυτό που θα πω, αλλά εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία, λέω "γιατί όχι κι ο Ίβιτς?". Εδώ είμαστε Σέρβε, η κατάσταση είναι στα χέρια σου και έχεις απόλυτη γνώση του πού έμπλεξες. Μόνο μην τα παρατήσεις, ο λαός του ΠΑΟΚ θα σε επιβραβεύσει (αφού σε περάσει από 100 κύματα).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χωρίς να εννοώ το παραμικρό και μόνο για τα δεδομένα και επειδή ξαναγράφτηκε, ο Σιμεόνε ήταν 5-6 χρόνια σε ομάδες πριν πάει Ατλέτικο.
Ο Γκουαρντιόλα είναι αυτός που από τη β ομάδα της Μπαρτσελόνα πήγε στην πρώτη.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Σιμεονε πηρε και πρωταθληματα στην Αργεντινη πριν ερθει Ευρωπη. Ο Πεπ ειναι αντιστοιχη περιπτωση με τον Βλανταν, οπως και ο Frank de Boer που απο τις ακαδημιες του Ajax ανελαβε την πρωτη ομαδα και εκατσε για 5,5 χρονια.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Η πλάκα είναι ότι τελικά ο "παραλληλισμός" του Simeone με τον Vlado έχει βάση...
Ο Simeone αποδέχτηκε πρόταση της Racing Club -που έπαιζε- να σταματήσει την μπάλα τον Φλεβάρη του 2006 και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για 3 μήνες... μέχρι το τέλος μιας καταστροφικής season δηλαδή.
Την αμέσως επόμενη χρονιά -η πρώτη γεμάτη σε μεγάλο club- στην Estundiades κατέκτησε το Apertura... και την αμέσως επόμενη -στην River αυτή την φορά- το Clausura.

Δεν θα παραλληλίζουμε λοιπόν, την 1η χρονιά του Vlado σε αντρική ομάδα με την 10η του Diego... θα είναι λάθος.
Αλλά το ξεκίνημα του Vlado με το ξεκίνημα του Diego...

Που αρχίζει με πολλές ομοιότητες... ας καθίσουμε να δούμε την συνέχεια. Που ξέρουμε? Μπορεί να βγάλουμε τον δικό μας "Simeone". 8-)
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Μπραβο στον Ιβιτς για την εικονα που παρουσιασε η ομαδα στα πλειοφ.Τωρα,για το καλο του ΠΑΟΚ και το δικο του πρεπει να απαιτησει μετεγγραφες ποιοτικων παιχτων οι οποίοι να ενσωματωθουν νωρις,διαφορετικα το εργο θα παιχτει σε επαναληψη για 5η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπραβο και στον ιβαν που τον στηριξε πες εναν καλο λογο για τον Ιβαν σεκερη δεν ειναι κακο ισα ισα θα δειξεις ανωτεροτητα :):) αληθεια ο ντορτμουντ που πηγε ? τι μας κανεις ρε ιβιτς τραινο η ομαδα στα play of και ξαφνικα χαθηκε ο ντορτμουντ :):)
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Το αν θα τον στηριξει στην πραξη θα το δουμε στη μετεγγραφικη περιοδο που ακολουθει.Και 10ετες συμβολαιο να του κανει δεν μου λεει απολυτως τιποτα.Αν πορευτουμε με τα βαριδια θα εχει την τυχη του τουντορ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ έχω σταθερή άποψη για τον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και το δηλώνω από τώρα για να μην παρεξηγηθώ με κανέναν: Θα ήθελα ιδανικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ να μείνει για 10 χρόνια, αλλά κρίνεται και πιο βραχυπρόθεσμα, όπου αν αποτύχει παταγωδώς φεύγει:
1. Πόσο έδεσε η ομάδα μετά την προετοιμασία και τι εικόνα έδειξε στα Ευρωπαϊκά. Τι κατάφερε? Αν μπούμε ομίλους Ουέφα είναι θετική η πορεία. Μετά ακολουθούν οι πρώτοι αγώνες πρωταθλήματος και βλέπουμε την πρόοδο της ομάδας.
2. Το τέλος του 1ου γύρου. Αξιολόγηση της πορείας πάντα αναλογικά με το μέγεθος του πρωταθλήματος που παίζουμε, τους ανταγωνιστές μας, αλλά και τη δική μας ποιότητα σε παίκτες βάζοντας μέσα και το μπάτζετ.
3. Ο καυτός Μάρτης. Είναι μια περίοδος που στον ΠΑΟΚ πάντα είναι κομβική.
4. Το τέλος της σεζόν - συνολική αξιολόγηση.

Το δικό μου κριτήριο είναι η βαθμολογική συγκομοιδή. Θέλω η ομάδα να μαζεύει μίνιμουμ 2πόντους/αγώνα και να μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τους 60 στο τέλος του πρωταθλήματος. Στο τέλους του 1ου γύρου θέλω >28 πόντους.
Ελαφρυντικά σε αυτόν τον κύριο στόχο που δείχνει την πρόοδο μιας ομάδας και την σταθερότητα, θα είναι μια υπέρβαση στην Ευρώπη και πλήρης προσύλωση εκεί: Όμιλοι Τσουλου ή πορεία μέσα από το Ουέφα στους 16. Τέλος, η κατάκτηση του κυπέλλου στο τέλος της σεζόν μπορεί να αντισταθμίσει πχ μια κακή πορεία στα πλέι οφ και να δώσει την ελπίδα για μελλοντικές επιτυχίες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”