Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ας μην απαντησει καν.Εγω φτιαχνομαι με τον να βριζουν και να μας κατηγορουν.Οσο πιο πολυ τους ξεφτυλιζει,τοσο πιο πολυ θα συνεχιζουν αυτοι.Εμεις μιλαμε με πραξεις και οχι με λογια
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω διαρροών της επιτέθηκε στον μεγαλομέτοχο των «ασπρόμαυρων» Ιβάν Σαββίδη χαρακτηρίζοντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ εγκληματία.

Όπως ήταν λογικό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν για τα όσα διέρρευσαν οι «ερυθρόλευκοι» και για αυτό θέλησαν να απαντήσουν.

«Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία», τόνιζαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Να χαρω εγω!!! :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καταπληκτική η ανακοίνωση του γαύρου. Κατηγορεί ο Μαρινάκης για υπόκοσμο και εγκληματική δραστηριότητα. Τι άλλο θα ακούσουμε θε μου.
«Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία πρότειναν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά
Μέχρι εδώ πάντως καλά το πήγαν, απλά έπρεπε στη συνέχεια να πουν πως ο λόγος που δε γίνεται είναι γιατί ο χοντρός έχει απαγόρευση ενασχόλησης.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

sn0ufel4 έγραψε:....
αμα θες να δεις μπαλα βαλε οτε...αμα θες να δεις ΠΑΟΚ βαλε νοβα :evil:
ΠΑΟΚ θέλω, αλλά θέλω πρώτα να σιγουρευτώ ότι θα είναι στην νόβα και του χρόνου.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ θα το σκεφτόμουν για νοβα. Αν ο ΠΑΟΚ δώσει και του χρόνου τα εντός έδρας στο laola, μιλάμε για τα μισά παιχνίδια. Και ο ΟΤΕ έχει και το κύπελλο. Εκεί, βέβαια, παίζεται κάτι με αγωγές της νοβα που δεν ξέρω που θα καταλήξει.
Δεν έχεις κανένα γνωστό με νοβα να σου δώσει κωδικούς για το novago;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παλιά έδιναν 2 κωδικούς...
Αλλά μόλις άρχισε να μοιράζεται το έκαναν έναν κωδικό ανά σύνδεση

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Πιστευω οτι τον Ιβαν πρεπει να τον δει ψυχιατρος επειγοντως. :cry: Απλα συγκρινετε τον προπονητη μας με τον προπονητη του γαυρου. Θα χτυπησει ο Βλαντο πρωταθλημα του χρονου; Ευθυμησαμε παλι. Αμα ηταν στο χερι του Βαγγελα να ορισει πρωτο προπονητη στον ΠΑΟΚ καποιον σαν τον Βλαντο θα εβαζε, χωρις καθλου εμπειρια. Ο Βλαντο με την ψυχη στο στομα κερδισε τα φαντασματα των ΑΕΚ, ΠΑΟ και τον εχετε κανει ηρωα ενω επρεπε να τους ειχαμε ριξει 4-5 γκολ σε καθε παιχνιδι αν θελουμε να λεγομαστε ΠΑΟΚ. Ο Ιβαν κανει συνεχως λαθη και μολις κατεστρεψε την επομενη χρονια πριν καν αρχισει.
Μακαρι να το ειχε φαει ο Γλυκος στο 85' και να ειχαμε γλιτωσει τον Ιβιτς... Γιατι ομιλους Τσου Λου φετος δεν μπαινουμε ουτε με σφαιρες, οποτε ισα ισα θα παιξουμε 2-3 παιχνιδια προκριματικους τσουλου και θα καταληξουμε παλι Europa. Η μονη διαφορα ειναι οτι αντι να εχουμε κανονικο προπονητη θα εχουμε το ανεκδοτο που λεγεται Ιβιτς.
Απο τοτε που ηρθε ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ εχει γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Εγω παιδια δεν ασχολουμαι αλλο με τον ΠΑΟΚ μεχρι να φυγει ο Ιβαν. :cry:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μην ασχολησε όταν έρθει ο γουμενος η ο καπετάνιος καμπανης ασχολήσου γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις βλακειες που γράφεις ....ανέκδοτο ο ιβιτς για ψυχιατρο ο ιβαν ? μην ασχολησε πολύ καλά θα κάνεις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 01 Ιουν 2016, 19:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άλλαξε ομάδα, χλωμό σε βλέπω να ασχολείσαι ξανά

SM-G935F
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

iliasp έγραψε:Πιστευω οτι τον Ιβαν πρεπει να τον δει ψυχιατρος επειγοντως. :cry: Απλα συγκρινετε τον προπονητη μας με τον προπονητη του γαυρου. Θα χτυπησει ο Βλαντο πρωταθλημα του χρονου; Ευθυμησαμε παλι. Αμα ηταν στο χερι του Βαγγελα να ορισει πρωτο προπονητη στον ΠΑΟΚ καποιον σαν τον Βλαντο θα εβαζε, χωρις καθλου εμπειρια. Ο Βλαντο με την ψυχη στο στομα κερδισε τα φαντασματα των ΑΕΚ, ΠΑΟ και τον εχετε κανει ηρωα ενω επρεπε να τους ειχαμε ριξει 4-5 γκολ σε καθε παιχνιδι αν θελουμε να λεγομαστε ΠΑΟΚ. Ο Ιβαν κανει συνεχως λαθη και μολις κατεστρεψε την επομενη χρονια πριν καν αρχισει.
Μακαρι να το ειχε φαει ο Γλυκος στο 85' και να ειχαμε γλιτωσει τον Ιβιτς... Γιατι ομιλους Τσου Λου φετος δεν μπαινουμε ουτε με σφαιρες, οποτε ισα ισα θα παιξουμε 2-3 παιχνιδια προκριματικους τσουλου και θα καταληξουμε παλι Europa. Η μονη διαφορα ειναι οτι αντι να εχουμε κανονικο προπονητη θα εχουμε το ανεκδοτο που λεγεται Ιβιτς.

Αν εσυ εισαι Π.Α.Ο.Κ εγω ειμαι η χαιντι η τρελοκοτσιδου ναι μωρε να φυγει ο ιβαν σιγα τι εχει κανει κ οντως ποιος ιβιτς μωρε φερτε το στεφενς ευτυχως που δν θα ασχοληθεις για πολλα χρονια με τν Π.Α.Ο.Κ πραγματικα
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

eorptol έγραψε:Μην ασχολησε όταν έρθει ο γουμενος η ο καπετάνιος καμπανης ασχολήσου γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις βλακειες που γράφεις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Τελικα οι νοσταλγοι του γουμενομπατατουδεικου ειναι πολλοι....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλυτερα μην ασχολεισαι καλο θα κανεις σε ολους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

iliasp έγραψε:Πιστευω οτι τον Ιβαν πρεπει να τον δει ψυχιατρος επειγοντως. :cry: Απλα συγκρινετε τον προπονητη μας με τον προπονητη του γαυρου. Θα χτυπησει ο Βλαντο πρωταθλημα του χρονου; Ευθυμησαμε παλι. Αμα ηταν στο χερι του Βαγγελα να ορισει πρωτο προπονητη στον ΠΑΟΚ καποιον σαν τον Βλαντο θα εβαζε, χωρις καθλου εμπειρια. Ο Βλαντο με την ψυχη στο στομα κερδισε τα φαντασματα των ΑΕΚ, ΠΑΟ και τον εχετε κανει ηρωα ενω επρεπε να τους ειχαμε ριξει 4-5 γκολ σε καθε παιχνιδι αν θελουμε να λεγομαστε ΠΑΟΚ. Ο Ιβαν κανει συνεχως λαθη και μολις κατεστρεψε την επομενη χρονια πριν καν αρχισει.
Λοιπόν αδερφέ, προσωπικά δυο σοβαρές κουβέντες μονάχα θα σου γράψω:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-