Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
για να προσγειωθουμε λιγο ο Βιερινια περυσι βγηκε το καλυτερο μπακ στη Bundesliga, ειναι βασικο κ αναντικκαταστατος στη Βολφσμπουργκ (την παμπλουτη Βοφσμπουργκ) και θα παρει κ χρονο στο Euro... οποτε χαμηλωστε τις προσδοκιες σας ο ΠΑΟΚ δ μπορει (ελπιζω καποτε να μπορεσει) να χτυπησει τετοιους παικτες στο απογειο της καριερας τους
- Kostas_Peraia4
- sourmenetes
- Moderator
Ας ηρεμησουμε λιγο..προεργασια φαινεται να εχει γινει(σε ποιο βαθμο δε γνωριζει),χωρις να ξερουμε τι πουλια πιανει ο μιχελ(αν και μου εμπνεει μια ασφαλεια).
Το βασικοτερο ειναι να ξεκαθαρισει το ροστερ και να δει ο ιβιτς σε ποιες θεσεις θελει παιχτες.κανεις δε νομιζω οτι εκανε τους παιχτες μας παιχταραδες σε μια νυχτα.
Ο ιβαν φαινεται αποφασισμενος,στην ομαδα υπαρχουν μονο δυο υπευθυνοι(ισως για πρωτη φορα) και θεωρω θα βγαλουν ακρη.
Το βασικοτερο ειναι να ξεκαθαρισει το ροστερ και να δει ο ιβιτς σε ποιες θεσεις θελει παιχτες.κανεις δε νομιζω οτι εκανε τους παιχτες μας παιχταραδες σε μια νυχτα.
Ο ιβαν φαινεται αποφασισμενος,στην ομαδα υπαρχουν μονο δυο υπευθυνοι(ισως για πρωτη φορα) και θεωρω θα βγαλουν ακρη.
Και πέρυσι δύο ήταν (ξεκίνησαν) τον Ιούνιο Γιώργο... 
Edit: Α, ωραία, Γιώργο και Γιώργο λοιπόν...

Edit: Α, ωραία, Γιώργο και Γιώργο λοιπόν...

- sourmenetes
- Moderator
οι παίχτες φτιάχνουν τον προπονητή, ο προπονητής φτιάχνει την ομάδα και η ομάδα φτιάχνει τους παίχτες, οι οποίοι φτιάχνουν τον προπονητή που φτιάχνει την ομάδα που φτιάχνει τους παίχτες, που φτιάχνουν τον προπονητή που φτιάχνει την ομάδα που φτιάχνει τους παίχτες...
- efthimis_paok
- Kostas_Peraia4
- Vasilis pap
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά! Χάρηκα πολύ εχθές όχι μόνο για την επιτυχία της ομάδας αλλά για το όλο κλίμα και πως δεν υπήρξε καθόλου γκρίνια! Δεν συνηθίζουμε σε αυτό... Λοιπόν το καλοκαίρι αναμένεται καυτό αλλά και συνάμα ευχάριστο. Καλύτερο για εμάς που θα ακούσουμε και θα ονειρευτούμε ωραία πράγματα. Πάμε τώρα στο ψητό για να σας εκθέσω την γνώμη μου. Κάτ εμε στους τερματοφύλακες ένας τερματας πολύ καλού επιπέδου βλέπε μποικο(μια που παίρνουμε παίχτες από εκεί) η οτιδήποτε βρει το τμήμα σκαουτερ. 2ο θα ήθελα τον γλυκό που ειναι ιδανικός για αναπληρωματικος τερματοφύλακας και 3ο τον νεαρό αλλά τρομερά ταλαντούχο Βασίλη σιαμπανη (17χρονων). Πηγαίνοντας στους αμυντικούς τώρα από δεξιά με ματος σκονδρα κιτσιου είναι ιδανικά καθώς οι 2 στους 3 παίζουν άνετα και αριστερά. Για Κωνσταντινίδη δεν λέω καλός αλλά υπερβολικά γυάλινος. Ας δοθεί δανεικός γτ έχει ξεχάσει και να παιζει(εδω θα μας ήταν χρήσιμη μια 2η ομάδα). Αριστερά μπακ μου άρεσε αρκετά ο λεοβατς αλλά θέλει βελτίωση.. Άμα δεν βελτιωθεί έως του χρόνου κοιτάς για άλλον. Ο Γιαννούλης είναι τρομερά ταλαντούχος και βγήκε rookie of the year στο πρωτάθλημα. Στα σέντερ μπακ σίγουρα κρατάς μακριά και τζαβελλα που του ταιριάζει η θεση ενώ για χατζησαια δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι έκανε πάρα πολλά λάθη. Ίσως να δινόταν δανεικός. Για πουγγουρα επίσης ή τον δίνεις δανεικό να έχει 30 ματς ή 5η λύση σε στόπερ. Για αυτό λοιπόν πρέπει να πάρεις ένα σέντερ μπακ ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Μια πανάκριβη και πολύ δυνατή μεταγραφή. Ο τσιγκρινσκι καλός αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γ@..θει στους τραυματισμούς. Προσωπικά θα ήθελα πολύ τον κουλή τον Παπαδόπουλο αν και είναι τρομερά δύσκολο. Αλλά θες κάποιον πολύ μεγάλο παίχτη. Στα χαφ τώρα, τζιολη νατχο σαν deep lying playmaker με βασικό τον μπιμπρας (είναι πάρα πολύ εφικτός πρώτον η ομάδα φαίνεται να έχει ηρεμία και πάμε με αξιώσεις για πρώτη φορά για κάτι καλό. Επίσης έχει παραγκωνιστει στην τσσκα και θέλει να φύγει επειγόντως,αρα τον δελεάζεις). Πηγαίνοντας σε χαφ που μαρκάρουν νε τρεξίματα κρατάς φυσικά τσιμιροτ και χαριση και αφού είναι να φύγει ο κάτσε παίρνεις ένα ακόμα "μηχανακι". Ακόμα υπάρχει ο σάκοφ ο οποίος θα παίζει μπροστά από αυτούς γτ δεν μαρκάρει αλλά έχει τρομερα ποδια(και αριστερό και δεξί) και σκοράρει και κάνει ασίστ .στους μεσοεπιθετικους την θέση του σακοφ μπορεί να την παίξει και ο πελκας ο οποίος έχει και άφθονο ταλέντο αλλά θέλει δουλειά αλλά το παιδί φαίνεται πως το έχει. Ακόμα είναι και ο μυστακιδης που μπορεί να παίξει κάτι σαν επιθετικο χαφ σαν πελκας δλδ αλλά παίζει και πλάγια. Αλλά εννοώ επιθετικο χαφ όχι 10αρι. Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν 10αρια. Σαμπό γκολασα δεν υπολογίζονται. Κατ εμε δλδ την θέση του επιτελικος χαφ την καλύπτουν 2 τρομερά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και επίσης υπάρχει και ο πολλά υποσχόμενος Δημητριάδης. Στα εξτρεμ/χαφ αριστερά έχεις κοροβεση και δεξιά Γκαρι. Με δεδομένο πως ο μακ την κάνει για άλλες πολιτείες και ο ζαιρο φεύγει λογο μη σταθερότητας και τραυματισμών θες 2 παίχτες. Ο ένας κατ εμε πρέπει να ένας ταχυτατος σαν τον μακ αλλά με καλύτερη τεχνική. Ακούω για ντεντινιο ταχυτατος αλλά αναξιόπιστος. Άμα βρέθει κάτι καλύτερο εγώ θα ήθελα αλλά και ο ντεντινιο δεν με χαλά. Από την άλλη μεριά θα ήθελα έναν έμπειρο που να παίζει και τις πλευρές αλλά και θέση δημιουργού. Οι υποψήφιοι είναι 2 ματεους παιχταρας με παραστάσεις και γεμάτη χρόνια με πολύ καλά στατιστικά και ο άλλος φυσικά ο βιερινια. Όποιος και από τους να έρθει δεν με χαλά. Στους επιθετικούς έχεις έναν έμπειρο με πολλές παραστάσεις βλέπε Κλάους και τον Κούλουρη έναν επίσης τρομερά ταλαντούχο φορ. Αλλά έχεις σχεδόν ίδιας κοπής φορ. Θες ακόμα δηλαδή έναν φορ που να έχει την ταχύτητα την τριπλά το κάτι παραπάνω έναν παιχταρα φυσικά και να είναι η πιο ακριβή μεταγραφή μαζί με σέντερ μπακ. Ο ζιβκοβιτς της παρτιζαν είναι πολύ δύσκολο να έρθει γτ είναι next big thing στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Αυτά συνοπαδοι θα ήθελα να σας ακούσω πολύ και να μου πείτε τις γνώμες σας!
Αυτά συνοπαδοι θα ήθελα να σας ακούσω πολύ και να μου πείτε τις γνώμες σας!
Αν δεν παιξει καλα, το επιθετο του θα χασει το "ν" σε χρονο μηδενBob Ross έγραψε:inpaok λεει για καποιον Βέρντι...