Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εγω ειμαι περιεργος που θελω κι ενα αμυντικο χαφ σκυλι περα απο επιτελικο?
εναν να σκουπιζει τα παντα, δε μπορει να παμε με Τζιολη ανω των 20 παιχνιδιων και του χρονου
βασικοτατη θεση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Βραζιλιάνος της Ρεάλ ήταν τέτοιος.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ο σχεδιασμος πρεπει να γινει με προοπτικη ομιλων τσ. λ.

Και να μην μπεις στο τσ. λ.,ανεβαινεις επιπεδο και σταματαει ο πονοματος στην λιγδα,
πολυ καλη πορεια στο γιουροπα.
Αυτο σημαινει,επιστροφη του κοσμου,επιπλεον εσοδα και συγκομιδη βαθμων για την Ευρωπη.

Οποτε ας αφησουμε στην ακρη τους συναισθηματισμους,τα πουλεν και τα "ταμπου" μας
κι ας δουμε τα πραγματα ρεαλιστικα.

Αυτο και μονο και οχι "βιαστικες" κρισεις.

ΥΓ Ηθελα να γραψω και για συγκεκριμενες θεσεις
αλλά δεν θελω να χαλασω την χθεσινη...............................καυλα.
Με τον καιρο.........................
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

thanos-xanthi έγραψε:εγω ειμαι περιεργος που θελω κι ενα αμυντικο χαφ σκυλι περα απο επιτελικο?
εναν να σκουπιζει τα παντα, δε μπορει να παμε με Τζιολη ανω των 20 παιχνιδιων και του χρονου
βασικοτατη θεση
Σωστο σε βρισκω.
niks

Δημοσίευση από niks »

Περπου δυο μηνες διαρκουν οι μεταγραφες;
Ελπιζω να ειναι απολαυστικο το διαστημα. ( και το πιστευω)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

thanos-xanthi έγραψε:εγω ειμαι περιεργος που θελω κι ενα αμυντικο χαφ σκυλι περα απο επιτελικο?
βασικοτατη θεση
Αυτος ειναι ο φοβος παρερμηνειας του χτεσινου αποτελεσματος,να ξεχασουμε το ποσο κακο ποδοσφαιρο παιξαμε ολη τη χρονια,τα ποσα αρνητικα ρεκορ,το επιπεδο αυτου του μινι πρωταθληματος στο οποιο βγηκαμε οριακα πρωτοι και παλυ με κακο ποδοσφαιρο ,απεναντι σε επισης μετριοτατες ομαδες ,επιδεικνυοντας απλα σταθεροτητα και σοβαροτητα και να δωσουμε παραταση ζωης σε παικτες που μεχρι χτες ολοι αναγνωριζαν το ταβανι της μετριοτητας τους.Προφανως και θελουμε αμυντικο χαφ που θα πλαισιωσει τους νεαρους ταλαντουχους παικτες μας αλλα φοβαμαι πως ο Τζιολης επανεκαμψε και μην εχει και συνεχεια με παικτες οπως ο Γλυκος και διαφοροι αλλοι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prist64 έγραψε:
pilotos έγραψε:Βοηθά στην μετακόμιση τον Ρώσο στον εύοσμο ; που είπε ότι θα μείνει;

SM-G935F
Στην Νικοπολη για να μη του λειψει.........................η μητρικη γλωσσα.

:mrgreen:
Πωπωπωπω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Με τρελαινει η ιδεα του χρονου να εχουμε στις πτερυγες Αντελινο και Γκαρυ,να κανουν ταναπου την καθε αμυνα και να βομβαρδιζουν με τις σουταρες τους
χθες ρο βράδυ, αυτή τη κουβέντα είχαμε. 8-) αριστερά/δεξιά και για άμυνα να βοηθούν και σουτ απο μακριά και 1με1 και όλα ταναπου.
prist64 έγραψε:Ρε παιδια,
μιά ψυχη περισυ εγραφε τα ονοματα που ακουγονταν για μας.
Εχει το κουραγιο να το κανει και φετος?
+90

(...και βάλε ονόματα :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

βασικοτατη θεση
Felipe Melo
Nigel de Jong
Mathieu Flamini
niks

Δημοσίευση από niks »

2 παιχτρονια να πλαισιωσουν τον Τσιμιροτ, και θα δουμε αλλη ομαδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ε ρε γλέντια φέτος μετά την επιτυχία του ενός απ τους 2 στόχους μας... :D

Σκέτη απόλαυση θα είναι το παρόν topic ολόκληρο το καλοκαιράκι... :pano: ... :nairepaok: ...

Ούτε το 15αύγουστο δεν το κουνάω για τα........... :shock: :shock: ..........μπάνια!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

joshua έγραψε:
βασικοτατη θεση
Αυτος ειναι ο φοβος παρερμηνειας του χτεσινου αποτελεσματος,να ξεχασουμε το ποσο κακο ποδοσφαιρο παιξαμε ολη τη χρονια,τα ποσα αρνητικα ρεκορ,το επιπεδο αυτου του μινι πρωταθληματος στο οποιο βγηκαμε οριακα πρωτοι και παλυ με κακο ποδοσφαιρο ,απεναντι σε επισης μετριοτατες ομαδες ,επιδεικνυοντας απλα σταθεροτητα και σοβαροτητα και να δωσουμε παραταση ζωης σε παικτες που μεχρι χτες ολοι αναγνωριζαν το ταβανι της μετριοτητας τους.Προφανως και θελουμε αμυντικο χαφ που θα πλαισιωσει τους νεαρους ταλαντουχους παικτες μας αλλα φοβαμαι πως ο Τζιολης επανεκαμψε και μην εχει και συνεχεια με παικτες οπως ο Γλυκος και διαφοροι αλλοι.

HATS OFF
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Για Sulejmani λεει παλι το sport24
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γενικα εχουμε αυτο το κακο αν κανει καποιος καλα 3-4 παιχνιδια που ειναι σημαντικα για τους στοχους της ομαδας....ωπ αναθεωρουμε και λεμε μεγαλες κουβεντες. Διαβασα στο θεμα του Βιτορ νομιζω απο τον Τζεο οτι ο Βιτορ των 2 τελευταιων παιχνιδιων ειναι οκ για ΠΑΟΚ. Ε δεν παει ετσι ρε σεις. Και θα φερω ενα παραδειγμα. Ο Τζιολης που δεν με τρελαινει σαν παικτης προσωπικα εχει ενα καλο που τον κανει σημαντικο. Ειναι σταθερος. Μπορει να σου δωσει 6 θα σου δωσει 6 στα περισσοτερα παιχνιδια που θα αγωνιστει και σε καποια θα δωσει και παραπανω. Το να μου κανεις 3 καλα παιχνιδια και 10 σταθερα και αλλα 10 να κανεις το ενα λαθος πισω απο το αλλο τι να το κανω.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Για Sulejmani λεει παλι το sport24
Νταξ τουλαχιστον δεν το υπαγραφει ο Πετρωτος. :D

Ενδιαφερουσα περιπτωση παντως για αντικατασταση του Μακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”