6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- zarathustra79
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Σαφώς και υπάρχει κ ο πέλκας, αλλά θα πάει αναγκαστικά στην τριάδα της επίθεσης.
kataramenos5 έγραψε:desperando έγραψε: απο αυριο κατσε καμια μερα μεσα σε κανα βαρελι παγου μπας και μπορεσεις να βγαλεις το ματς με τον βαζελο,γιατι τα χαφ τους τρεχουνTziolis on the rocks....Tzioli Walkergoran 64 έγραψε: Προσωπικά πάλι θα σε είχα βάλει από χθες μέσα σε μια μπανιέρα με πολύ πάγο για να στρώσεις

Σατανά...

- ΑποστόληςΑ
Διορθώνω: Θα τον έβαζα μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Δε φαντάζομαι να αντέξει περισσότερο.
Εδω κολλαει το ανανέωση χτες γιατι απο οτι καταλαβα ανανέωσε αυτόματα ψες με τη συμμετοχή του
Εμπειρία και ύψος στο χορτάρι και στα αποδυτήρια και ένας ποδοσφαιριστής που δεν ντρέπεσαι να τον ακούς να μιλάει στις κάμερες. Ούτως ή άλλως στο ροτέισον και του χρόνου. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να βοηθάει αρκετα.
Θα χρειαστείς να δίνεις ανάσες σε κομβικα ματς, κι ας τρελαίνομαι όταν γυρίζεις την μπάλα πίσω...
SM-G935F
SM-G935F
- Panos Fanfaras
Καλος, χρυσος ο Αλεξανδρος αλλα φετος πρεπει να κανει 15-20 ματς, κυριως απο παγκο για να δινει λυσεις με την εμπειρια του. Το 6αρι που θα ερθει πρεπει να ειναι επιπεδου 11αδας.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- Petros1988
Δεν μπορω να τον βλεπω αλλο πρεπει να τελειωσει αμεσα σπο την ομαδα.εμπειρια εχει θα μου πειτε αλλα δε μπορω με εκνευριζει.
Τι ακριβως σε εκνευριζει;Petros1988 έγραψε:Δεν μπορω να τον βλεπω αλλο πρεπει να τελειωσει αμεσα σπο την ομαδα.εμπειρια εχει θα μου πειτε αλλα δε μπορω με εκνευριζει.
- sourmenetes
- Moderator
Οταν θα βρεθει ο αντι τζιολης θα φυγει.για 25-30 ματς ειναι πολυτιμος.τωρα σιγουρα δεν ειναι αυτος που θα προσφερει ταχυτητα φαντασια αλλα 2 νεα αμ.χαφ καλυτερα να μη φερουμε.Petros1988 έγραψε:Δεν μπορω να τον βλεπω αλλο πρεπει να τελειωσει αμεσα σπο την ομαδα.εμπειρια εχει θα μου πειτε αλλα δε μπορω με εκνευριζει.
Δεν νομίζω τόσα πολλά sourme...
Αν ήταν να πάρει 25-30 ματς σαν βασικός ποιος ο λόγος που ήρθε ο Κάνιας???
Για αναπληρωματικός του??? 

Αν ήταν να πάρει 25-30 ματς σαν βασικός ποιος ο λόγος που ήρθε ο Κάνιας???