71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ να δεις.........

Τελικά τον βελλιδη που τον έφερε ο βλακωτος θα τον κρατήσουμε;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πριν λίγο καιρό σε ξεσκιζανε για το γκολ που δέχτηκε από την κούλα που ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ...τώρα σε ανεβάσαμε στο ασπρόμαυρο άλογο και σε προσκυνάμε...ότι να ναι!!!

Κλείσε τα αυτιά σου και μην μασάς. Σύντομα θα ξανακουσεις τα μπινελίκια μας στο πρώτο λάθος φταις δεν φταις...Ε ρε πλάκα που έχουμε!!!
Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να κρίνει έναν παίκτη στο λάθος και να του λέει μπράβο στο σωστό; Ή μόνο το ένα ή το άλλο; Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την λογική.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σε εχω στολισει πολλες φορες. Η αληθεια ειναι οτι για βασικος δεν μου αρεσεις. Αλλα ρε φιλε....

ΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;;

Υ.Γ. Τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πεις αλλα θελω να το γραφω. Το οτι κανει μια μεγαλη αποκρουση δεν σημαινει οτι κερδιζει νεο συμβολαιο ή την μη κριτικη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Το ποδοσφαιρο ειναι στιγμες. Ο Γλυκος εννοειται πως εχει καλες στιγμες απλα το θεμα το δικο μου και νομιζω πολλων ειναι οτι εχει αρκετες ασχημες στιγμες συνολικα στα παιχνιδια του για αυτο και δεν τον εμπιστευομαι τουλαχιστον ως πρωτο. Γνωμη ενος οπαδου που μπορει να ειναι αμπαλος, ασχετος και ολα τα σχετικα. Απλα αυτο βλεπω αυτο αυτο γραφω.

Αν ο Φρουντζα πετουσε καμια τρελη γκολαρα θα σημαινε οτι ειναι παικτουρα και θα επρεπε να μεινει στον ΠΑΟΚ; Αυτα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Εγώ να δεις.........

Τελικά τον βελλιδη που τον έφερε ο βλακωτος θα τον κρατήσουμε;

SM-G935F
Αφού τα παμε ρε Γιώργο...αφού...Τα παμε και τα συμφωνήσαμε λέμε... 8-)

Πάει Κεφαλλονιά μπιτς, κατσίκι ξέρω γω να ούμε κι έτσι... :P

Ευλόγησε κι ο παπάς...αφού ντε!!! Ξέχασες??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

stelyk έγραψε:Εγω στεναχωρεθηκα παντως, θα ηταν ενα θαυμασιο γκολ
Συμφωνώ, αλλά ας έμπαινε το παρόμοιο του Στέλιου στην αρχή :P
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Βασικά, ο Γλύκος ανήκει σε εκείνους τους τερματάδες, που κατεβάζουν ρολά όταν είναι η μέρα τους.
Ωστόσο, όταν δεν είναι η μέρα τους, σκοτώνουν βαθμούς.
Λίγη σταθερότητα να'χε και θα'χε φύγει εξωτερικό..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

pgetsos έγραψε:Ντίνο, πιστεύεις θέλει να μείνει δεύτερος;
Όχι, βέβαια και το έχω ξαναπεί ότι ο καλύτερος έλληνας γκολκίπερ δεν πρόκειται να κάτσει, εάν λογίζεται για δεύτερος. Αποστροφή στη θέση του Τσιριγώτη ήταν αυτό που έγραψα.

Βασικός γιατί το δικαιούται!
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

η ασταθεια του είναι το μειονέκτημα του. αλλα ποτε του εδειξε η ομαδα εμπιστοσυνη για να νιωσει και ο ιδιοσ πιο σιγουρος?? μας ξελασπωνει κάθε χρονια που του φερνουν εάν άλλο για βασικο.αν δεν μπορουν να φερουν έναν τερματοφυλακα σαφως ανωτερο (επιπεδου Ρομπερτο ας πουμε) ας τον εμπιστευτουν ως πρωτο μια χρονια! μπορει να μειωσει τις γκέλες του αν εχει σταθερη θεση στην ενδεκαδα και ρυθμο αγωνων. το μονο που με προβληματιζει είναι ότι τραυματίζεται σχετικα ευκολα για τερματοφύλακας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χάρηκα πιο πολύ κι απ τον Ίβιτς για αυτό που έκανες χθες.
Για μένα το αξίζει 100%
Κι αυτό γιατί, έχεις χρεωθεί έναν αποκλεισμό από κύπελο, τελείως άδικα, για να μην πω και την απώλεια εκεινού του κυπέλλου, ένα ακόμα βλακώδες χρέωμα απ τα πολλά.
Αν ήξερες στο 1-1 τι γελοία σχόλια γράφτηκαν στο φόρουμ θα έφευγες σήμερα το πρωϊ.

Μεγάλη εμφάνιση, νομίζω δίκαια κέρδισες, μια θέση, (αν το θέλεις κι εσύ) στο ρόστερ της ομάδας.
Απλά, ένα μόνο πράγμα. Είσαι πια 30 χρονών. Έχεις την εμπειρία και το στομάχι και το μυαλό να αντεπεξέλθεις σε μια θέση που έχει στοιχοιώσει ο Φορτούλα κοντά 40 χρόνια τώρα. Ξέρεις τις αδυναμίες σου και πως να τις βελτιώσεις.
Τις ξέρεις. Μπορούν να διορθωθούν. Τώρα είναι η ηλικιά που μπορεί ένας τερματοφύλακας να γίνει μεγαλος.
Ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρεις.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πριν λίγο καιρό σε ξεσκιζανε για το γκολ που δέχτηκε από την κούλα που ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ...τώρα σε ανεβάσαμε στο ασπρόμαυρο άλογο και σε προσκυνάμε...ότι να ναι!!!

Κλείσε τα αυτιά σου και μην μασάς. Σύντομα θα ξανακουσεις τα μπινελίκια μας στο πρώτο λάθος φταις δεν φταις...Ε ρε πλάκα που έχουμε!!!
Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να κρίνει έναν παίκτη στο λάθος και να του λέει μπράβο στο σωστό; Ή μόνο το ένα ή το άλλο; Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την λογική.
Το μεγαλύτερο κομμάτι των 'κριτικών' ήταν του τύπου 'φύγε άχρηστε και μην ξαναπατησεις στην τούμπα ουτε ως δευτερος'. Εννοειται οτι η κριτικη εχει ως σκοπο να βελτιωνεται καποιος, αλλά δε γινεται τη μια βδομαδα να τον αποθεωνεις και το επομενο βραδυ να ζητας καποιον για αντικαταστατη του.

Οι περισσοτεροι ειναι εμπαθεις με το γλυκο. Λαθη εκανε και θα κανει, αλλα λαθη κανουν ολοι. Ο ρομπερτο έφυγε ως γκαφατζης απο τη benfica κ εδω τον θεωρουμε φοβητρο, ο μπόικο που πολλοί τον έχουν καψουρευθεί έχει ήδη τη ρετσινιά του γκαφατζή στη besiktas.

Αναμφίβολα ο mvp του χθεσινου ματς, εγω θεωρω οτι ο γλυκος των play off εχει ανετα θεση βασικου στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των τερματάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος, σίγουρα με αδυναμίες για την θέση και δουλευταράς χωρίς αμφισβήτηση. Μεγάλος πονοκέφαλος για την διοίκηση και το προπονητικό τιμ η περίπτωση του. Χτες πέρα από την απόκρουση στο βολέ του Πέτριτς, με εντυπωσίασε και το κοντρόλ στο γύρισμα από τα 40-50 μέτρα(!) του Τσίμιροτ στα χασομέρια, σε μια φάση που ένας άμπαλος τερματάς φόβητρο μπορεί και να έκανε την γκέλα της σεζόν. Κατά την γνώμη μου χωράει στο ροτέισον, αλλά δεν έχει δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα για να πάρει την φανέλα σπίτι του. Η αντικατάσταση του μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι (όπως φάνηκε με Όλσεν και Βελλίδη, οι οποίοι είναι μια χαρά τερματάδες.)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:Η απόκρουση της χρονιάς.Τρομερή και έγινε ακριβώς μπροστά μου.Έβγαλε το άβγαλτο.Εξαιρετικά play off.Μπράβο.
+1
Να μην ξεχνάμε και την πολύ καλή εμφάνιση στο Dortmund, όπου τραυματίστηκε. Αξιόπιστος τερματοφύλακας. Όταν στον αγώνα δεν χρειάζονται έξοδοι, είναι τέλειος.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Odi έγραψε:Η απόκρουση της χρονιάς.Τρομερή και έγινε ακριβώς μπροστά μου.Έβγαλε το άβγαλτο.Εξαιρετικά play off.Μπράβο.
+1
Να μην ξεχνάμε και την πολύ καλή εμφάνιση στο Dortmund, όπου τραυματίστηκε. Αξιόπιστος τερματοφύλακας. Όταν στον αγώνα δεν χρειάζονται έξοδοι, είναι τέλειος.
Ας παρουμε λοιπον, 2 σεντερ μπακ τυπου s-400s για "αντιαεροπορικη καλυψη"
για να μη χρειαζεται να κανει εξοδους.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Sick Bastard έγραψε:Χάρηκα πιο πολύ κι απ τον Ίβιτς για αυτό που έκανες χθες.
Για μένα το αξίζει 100%
Κι αυτό γιατί, έχεις χρεωθεί έναν αποκλεισμό από κύπελο, τελείως άδικα, για να μην πω και την απώλεια εκεινού του κυπέλλου, ένα ακόμα βλακώδες χρέωμα απ τα πολλά.
Αν ήξερες στο 1-1 τι γελοία σχόλια γράφτηκαν στο φόρουμ θα έφευγες σήμερα το πρωϊ.

Μεγάλη εμφάνιση, νομίζω δίκαια κέρδισες, μια θέση, (αν το θέλεις κι εσύ) στο ρόστερ της ομάδας.
Απλά, ένα μόνο πράγμα. Είσαι πια 30 χρονών. Έχεις την εμπειρία και το στομάχι και το μυαλό να αντεπεξέλθεις σε μια θέση που έχει στοιχοιώσει ο Φορτούλα κοντά 40 χρόνια τώρα. Ξέρεις τις αδυναμίες σου και πως να τις βελτιώσεις.
Τις ξέρεις. Μπορούν να διορθωθούν. Τώρα είναι η ηλικιά που μπορεί ένας τερματοφύλακας να γίνει μεγαλος.
Ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρεις.
+ 1926 +
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οπότε ας πάρει άλλη μια 6η ευκαιρία.
Το γεγονός ότι ανήκει στην ομάδα μας από το 2007 (πήγε και 2 χρονιές δανεικός) και ακόμα συζητάμε για το τι "θα μπορούσε" να κάνει και "ίσως αν δουλέψει το τάδε και το τάδε" και "δείχνει καλά στοιχεία" δεν σας λέει τίποτα.

Αν άξιζε να είναι ο πρώτος μας, ε σε ΤΟΣΑ χρόνια θα το είχε αποδείξει αδιαμφισβήτητα. Ο Γλύκος είναι σαν τις απόψεις μας γι'αυτόν: μοιρασμένες στη μέση. Δεν είναι απαράδεκτος αλλά δεν είναι με τίποτα ο κέρβερος που ψάχνει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.

Άντε να περάσει άλλη μια πενταετία και να συζητάμε ακόμα για το τι "δείχνει" και το τι "φαίνεται" και "ίσως αν τον πιστεύαμε" και και και.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”