Vladan Ivic
- alex ntepo
Re: Vladan Ivic
Νομίζω ότι ο παρορμητικός Ιβάν θα σε κρατήσει ρε μπαγάσα! Και για μένα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!
Σε πήγαινα φουλ σαν παίχτη, κι απ' ό,τι βλέπω, θα γίνεις το ίδιο καλός προπονητής.
Είσαι παλικάρι, έχεις μυαλό, και αετίσιο βλέμμα! Κράτα το τιμόνι και πάμε για σπουδαία πράγματα!
Σε πήγαινα φουλ σαν παίχτη, κι απ' ό,τι βλέπω, θα γίνεις το ίδιο καλός προπονητής.
Είσαι παλικάρι, έχεις μυαλό, και αετίσιο βλέμμα! Κράτα το τιμόνι και πάμε για σπουδαία πράγματα!
Μπραβο ρε φραντζα αψογη πορεια να αι καλα, ακομα αμφιταλλαντευομαι ομως αν σε θελω για 1ο του χρονου, φοβαμαι μη σε καψουμε νωρις και σενα!
- teo4giannitsa
Μπράβο ρε Βλάνταν. ΜΠΡΑΒΟ.
Πήρες ομάδα μπουρδέλο και την έκανες (σχεδόν) μοντέλο. Συγκεκριμένοι ρόλοι, συγκεκριμένες θέσεις, συγκεκριμένη νοοτροπία και βελτίωση της σακατεμένης ψυχολογίας.
Πριν έρθεις στην ομάδα ήταν αμφίβολο αν θα μπαίναμε po, την έβαλες έστω και τελευταία και την τερμάτισες πρώτη.
Θα μείνω για πάντα με την απορία του τι θα κάναμε φέτος αν αντί του Ι.Τ. ο Άρνεσεν επέλεγε να πειραματιστεί μαζί σου.
Μετά και το σημερινό, βάζεις σε μεγάλο δίλημμα τον Ιβάν και τον Λούμπος. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση τους.
Πήρες ομάδα μπουρδέλο και την έκανες (σχεδόν) μοντέλο. Συγκεκριμένοι ρόλοι, συγκεκριμένες θέσεις, συγκεκριμένη νοοτροπία και βελτίωση της σακατεμένης ψυχολογίας.
Πριν έρθεις στην ομάδα ήταν αμφίβολο αν θα μπαίναμε po, την έβαλες έστω και τελευταία και την τερμάτισες πρώτη.
Θα μείνω για πάντα με την απορία του τι θα κάναμε φέτος αν αντί του Ι.Τ. ο Άρνεσεν επέλεγε να πειραματιστεί μαζί σου.
Μετά και το σημερινό, βάζεις σε μεγάλο δίλημμα τον Ιβάν και τον Λούμπος. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση τους.
Αυτο το τσιρκο που παρελαβε και το εκανε ομαδα ο ιβιτς ειναι σαν να σηκωσαμε πρωταθλημα. Κερδισε την ευκαιρια του, δε θα με χαλασει
- navigator11
Αν ισχύει θα είναι η πρώτη χρονιά μετα απο ... πόσα χρόνια ???? που θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον προπονητή που τελειώσαμε τον Μάιο
Έναν τέτοιο προπονητή ήθελα πάντοτε στην ομάδα. Έναν άνθρωπο με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ που να ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ (με τα καλά και τα κακά του). Δεν τον θέλω όμως μόνο του. Θέλω να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο γνώστη του αντικειμένου που λέγεται "ποδόσφαιρο". Έναν άνθρωπο που θα γνωρίζει άριστα τα περί προπονητικής, εκγύμνασης, τακτικής κτλ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΑΝ, τον συγχαίρω, σαν προπονητή του ΠΑΟΚ. <br />Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες... <br />Του είπα ότι εσύ θα αποφασίσεις την μοίρα σου<br /><br />SM-G935F
SM-G935F
SM-G935F
Αυτα ειχα γραψει την ημερα που ανελαβε την ομαδα και επαληθευτηκα.Η καλυτερη δυνατη επιλογη που μπορουσαμε να κανουμε και τα πηγε εξαιρετικα.Να μεινει και του χρονου,αλλα σαν βοηθος προπονητη.Alastor έγραψε:Αν μπορουσα να διαλεξω εναν παικτη του προσφατου παρελθοντος που να σας πω οτι γνωριζει πραγματικα το ποδοσφαιρο,ειναι ο Ιβιτς.
Δεν μπορουσαμε να χαμε καλυτερη επιλογη για υπηρεσιακο προπονητη αυτη τη στιγμη.Εγκεφαλος ηταν στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ και τα μειονεκτηματα που ειχε σαν παικτης ηταν καθαρα σωματικα/αθλητικα και οχι ελλειψη γνωσεως του αθληματος.
Με την Κ20 κανει εξαιρετικα πραγματα και ειμαι σιγουρος οτι θα μας βοηθησει τα μεγιστα για να πετυχουμε οσο καλυτερη δυνατον θεση στα πλευ οφ
Καλη επιτυχια Βλανταν
Μπραβο Βλανταν και σε ευχαριστουμε
Ιβιτς λέει ότι... ΜΈΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΈΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΊΡΑ ΤΟΥ
Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρές στον πρόεδρο και στον κόσμο
SM-G935F
ΔΈΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΊΡΑ ΤΟΥ
Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρές στον πρόεδρο και στον κόσμο
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 31 Μάιος 2016, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.