Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 31/05,20:15,NS1 & laola1.tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 31/05,20:15,NS1 & laola1.tv

Δημοσίευση από hasio_john »

Εμπειρία χρειάζεται η ομάδα! Εγώ θα έβαζα Μπέρμπα από την αρχή του β ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας δώσουμε όλοι μαζί λίγη θετική ενέργεια στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό το γαμωπαιχνιδο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

che4 έγραψε:ενας ενα φαουλ στο κεντρο που κατεβασαν τη μπαλα 50 μετρα χωρις πιεση και ηρθε το κολοφαρδο γκολ γμω την τρελα μου μεσα
Δεν χρειαζοταν φαουλ ,ειχαμε οργανωμενη την αμυνα μας ,σε ενα σουτ που εγινε απο πολυ μακρια και δεν ειχει καμία τυχη,ο Βιτορ προσπαθει να μην την βρει και την βρισκει ο γοργοποδαρος... Ας σκοραρει στο δευτερο με οτι να ναι να φυγει η πουτανα η γρουσουζια που μας τρώει...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Magpies4 έγραψε:Βγάζεις Πέλκα, βάζεις Μπέρμπα να κρατήσουμε λίγο μπάλα και κλειδώνει το ματσάκι.

Μετά το 1 0 έπρεπε να κρατήσουμε μπάλα, να παίξουμε αργά, πολύ αργά, Τζιώλης στάιλ.

Δυστυχώς, το γνωστό κολοφαρδο γκολ μπήκε. Πάντα μπαίνει με τους λαγούς.
σωστο αυτο
ο πελκας παραδοσιακα μετριος προς το καλο
αν εξαιρεσεις εκεινο το κλεψιμο που ξεκινησε η φαση

λογικα ο βουλγαρος θα μπει στο 70
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μια χαρα μπάλα παιζουμε ....
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει μονο ο γκαρυ στην επιθεση οποτε απλα κλεινουν την δεξια μας πτερυγα και μετα μπορουν να κανουν οτι θελουν.Ο Πελκας ειναι αλλου για αλλου,γενικα με το που πηραν χαμπαρι τον Γκαρυ οτι ειναι μονος,μας εχουν κλεισει επιθετικα και με λετο κλωναριδη και την λουλου βγαινουν πολυ πιο ευκολα στην επιθεση.

Αποψη μου ειναι πως το ματς το χανουμε απτην απωλεια της αριστερης πτερυγας μας,διοτι ειναι τοσο ακινδυνη που δεν μπορει να τους κρατησει πισω και αναγκαστικα χανουμε χωρο.Πρεπει να διαχειρηστει εξυπνα το ματς ο Ιβιτς και να περασουμε στο β ημιχρονο με κατοχη δικια μας και να ελεγξουμε τον ρυθμο αλλιως θα χουμε κακα ξεμπερδεματα

Καλα το γκολ που φαγαμε ασχολιαστο τελειως...τελικα οι βαζελοι οντως ειναι σαν τις κατσαριδες οπως ειχε γραψει καποιος στο φορουμ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στο γκολ που φάγαμε ήθελε φάουλ στην αρχή της φάσης στο κέντρο. Γενικά πρέπει να πάρουμε και εμείς καμία κάρτα. Το παιχνίδι είναι τελικός και θέλει σκληρά μαρκαρίσματα. Στο σύνολο των 45 λεπτών είμασταν καλύτεροι με απίστευτη γκολάρα. Κρίμα να φάμε τέτοιο γκολ. Θέλει ηρεμία και ταυτόχρονα πάθος στα μαρκαρίσματα. Το σκορ της ισοπαλίας μας δίνει πάντως αυτό που θέλουμε. Μπράβο στον κόσμο που ακούγεται δυνατά και δεν έχει πετάξει τίποτα. Έχω παρατηρήσει όμως ότι γενικά η Τούμπα αγχώνει τους παίκτες μας αντί να τους βοηθά. Ίσως είναι too much το πάθος μας :lol:.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
che4 έγραψε:ενας ενα φαουλ στο κεντρο που κατεβασαν τη μπαλα 50 μετρα χωρις πιεση και ηρθε το κολοφαρδο γκολ γμω την τρελα μου μεσα
προσπαθησε να κανει φαουλ εκει,αλλα θα τον γκρεμιζε και μετα ρισκο μην φαει κανα χοντρο θα σκεφτηκε με τις σφυριχτρες που μπλεξαμε

ρε αδερφε απ την ωρα που πηραν τη μπαλα στο κορνερ απ το γκαρι φωναζα φαουλ φαουλ

θελλει εμπειρια και μυαλο οταν εισαι 1/0 και ο αλλος θελει 2 γκολ εκτος εδρας παγωνεις το ματς τελος

ηθελαν 2 γκολ εκτος εδρας σε 65 λεπτα παιχνιδιου και αν εμεις παιζαμε αντιποδοσφαιρο λιγο ουτε 20 δε θα παιζοταν η πτανα

μυαλο και εμπειρια θελει
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

παντως ετσι οπως αναπτυσσεται ο παναθηναικος μετα το γκολ θα ελεγα κανει την καλυτερη του εμφανιση
ουτε στην αθηνα ηταν ετσι,ουτε στο πρωτο ματς με παναθηναικο

φυσικα παιζει ρολο η εξαντληση των δικων μας
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Χάσαμε το κέντρο και αν συνεχίσουμε έτσι θα την πάθουμε την ζημιά. Χρειάζεται πρεσινγκ από την τριάδα μπροστά (ανύπαρκτο μέχρι τώρα ) και για να κερδίσουμε μπάλες αλλά κυρίως γιατί κατεβάζουν για πλάκα μπάλα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ειμαι περιεργος πως θα ξαναβαλουν γκολ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Fawkes έγραψε:Χάσαμε το κέντρο και αν συνεχίσουμε έτσι θα την πάθουμε την ζημιά. Χρειάζεται πρεσινγκ από την τριάδα μπροστά (ανύπαρκτο μέχρι τώρα ) και για να κερδίσουμε μπάλες αλλά κυρίως γιατί κατεβάζουν για πλάκα μπάλα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι αλλα υπαρχουν πνευμονια; μην χειροτερευει η εμφανιση μας φοβαμαι :(
ο αξονας τα φτυσε
οι αλβανοι πηραν τον κατσε για μια κλμερα! αν ειναι δυνατον
τωρα που τον χρειαζομαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 31 Μάιος 2016, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

che4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:
προσπαθησε να κανει φαουλ εκει,αλλα θα τον γκρεμιζε και μετα ρισκο μην φαει κανα χοντρο θα σκεφτηκε με τις σφυριχτρες που μπλεξαμε

ρε αδερφε απ την ωρα που πηραν τη μπαλα στο κορνερ απ το γκαρι φωναζα φαουλ φαουλ

θελλει εμπειρια και μυαλο οταν εισαι 1/0 και ο αλλος θελει 2 γκολ εκτος εδρας παγωνεις το ματς τελος

ηθελαν 2 γκολ εκτος εδρας σε 65 λεπτα παιχνιδιου και αν εμεις παιζαμε αντιποδοσφαιρο λιγο ουτε 20 δε θα παιζοταν η πτανα

μυαλο και εμπειρια θελει
Αυτό ... Δεν το διαχειρίστηκαν σωστά μετά το γκολ του Γκάρι. Είναι σιγουρα άπειρη η ομάδα. Ενθουσιάζονται και απογοητεύονται εύκολα.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Asimos έγραψε:Ειμαι περιεργος πως θα ξαναβαλουν γκολ.
ΑΝ ξαναβάλουν,με καμιά αντεπίθεση ή κανένα στημένο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εμεις παντως αλλα 2 θα βαλουμε.Τρια θελουν :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”