31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Καλα ντιμ αστο, διαβαζεις οτι θελεις να διαβασεις, δεν εκραξα κανενα τζαβελλα απλα ειπα οτι για μενα δεν ηταν αυτη η καλυτερη αντιδραση, και επιμενω οτι τοσο νωρις στο ματς προτιμω το ρισκο ενος τετ α τετ και να ειμσι με εντεκα παρα φαουλ και κοκκινη στο οριο της περιοχης... και μιλαω γενικα,οχι εκ του αποτελεσματος επειδη πηρσμε το χ...τεσπα ελπιζω να μας.επιτρεπεις να εχουμε διαφορετικη αποψη... και εγραψα δεκα φορες οτι ο τζαβελλας εινσι φοβερος φετος,μην βλεπεις κραξιματα οπου δεν υπαρχουν
Ρε ξενιτεμενε την παλευεις καθολου? Μπηκες κ απαντησες ΕΣΥ σε μενα ως αλλος συνηγορος και τωρα μου λες οτι εγω δεν σου επιτρεπω διαφορετικη αποψη? Ασχοληθηκα εγω μαζι σου???
Ρε μην καθεστε στον ηλιο τοσο, βλεπεις αλλη μπαλα οποτε γαμησε το. Εγω προτιμω να μη φαω γκολ και να ρισκαρω με παικτη λιγοτερο πονταροντας στις αλληλοκαλυψεις μας. Εσυ προτιμησε την πιθανοτητα να φας γκολ. Γνωμη σου γνωμη μου και αντε καλο ματς
Ρε μην καθεστε στον ηλιο τοσο, βλεπεις αλλη μπαλα οποτε γαμησε το. Εγω προτιμω να μη φαω γκολ και να ρισκαρω με παικτη λιγοτερο πονταροντας στις αλληλοκαλυψεις μας. Εσυ προτιμησε την πιθανοτητα να φας γκολ. Γνωμη σου γνωμη μου και αντε καλο ματς
Συγχαρητηρια για το βραβειο. Καλως ή κακως το αξιζες στον φετινο ΠΑΟΚ. Και βαζω το κακως γιατι απο την μια γενικα δεν μου αρεσεις τοσο πολυ ποδοσφαιρικα και απο την αλλη πραγματικα δεν ηταν κανενας πιο σταθερος φετος.
Οταν θελεις να κανεις αρκετες αλλαγες στο ροστερ σου για την νεα χρονια το θεωρω λιγο "βλακεια" να διωξεις τον MVP της προηγουμενης. Αλλα ξερουν καλυτερα κοουτς και ΠΑΕ.
Για την αποβολη που ειδα οτι γινεται κουβεντα. Καθομαστε και αναλυουμε μια φαση εμεις εδω και 2 μερες και ο αλλος πρεπει να σκεφτει σε δευτερα ή στην ουσια δεν προλαβαινει να σκεφτει. Ειναι ενστικτωδης κινηση το απλωμα του χεριου και πραγματικα το εχω δει απο μεγαλους ποδοσφαιριστες σε μεγαλα κλαμπς. Εντελως θεωρητικα θα μπορουσε να συνεχισει το μαρκαρισμα και να τον κοψει. Αλλα ποιος μου λεει οτι αν συνεχιζε δεν θα εκανε κανα πεναλτι και θα επαιρνε και κοκκινη.
Οταν θελεις να κανεις αρκετες αλλαγες στο ροστερ σου για την νεα χρονια το θεωρω λιγο "βλακεια" να διωξεις τον MVP της προηγουμενης. Αλλα ξερουν καλυτερα κοουτς και ΠΑΕ.
Για την αποβολη που ειδα οτι γινεται κουβεντα. Καθομαστε και αναλυουμε μια φαση εμεις εδω και 2 μερες και ο αλλος πρεπει να σκεφτει σε δευτερα ή στην ουσια δεν προλαβαινει να σκεφτει. Ειναι ενστικτωδης κινηση το απλωμα του χεριου και πραγματικα το εχω δει απο μεγαλους ποδοσφαιριστες σε μεγαλα κλαμπς. Εντελως θεωρητικα θα μπορουσε να συνεχισει το μαρκαρισμα και να τον κοψει. Αλλα ποιος μου λεει οτι αν συνεχιζε δεν θα εκανε κανα πεναλτι και θα επαιρνε και κοκκινη.
Σε μία σεζόν που το 80% των γκολ που έχουμε δεχτεί ως ομάδα είναι "ερασιτεχνικής φύσεως" και οφείλονται καθαρά σε ατομικά λάθη και ανύπαρκτες αλληλοκαλύψεις των αμυντικών μας, σε μία από τις χειρότερες αμυντικά χρονιές της ομάδας μας ever με τρίμπαλα από Γιάννενα και Πάνθρακες, εμείς ψηφίσαμε ως οπαδοί για M.V.P. της χρονιάς.........................................ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ του άξονα!!!
Τι να προσθέσω άλλο εκτός από...
Κρίμα και ας το ξανασκεφτούν πλέον λίγο όσοι τον ψήφισαν από...άποψη!!!
Βέβαια αυτή η ψήφος δεν είναι καθόλου σημαντική, μιας και δεν μπορεί να επηρεάσει κάποιον που κατέχει καλά το ποδόσφαιρο και ο οποίος πιθανά θα έχει τα επόμενα χρόνια το κουμάντο στην ομάδα...
Μονάχα "χουλιαμά" γύρω απ το όνομα του παίχτη δημιουργεί και αφορμή για τζάμπα διαφήμιση...
Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η ψήφος δείχνει, σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα, την ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ του Έλληνα οπαδού, αλλά και του Έλληνα πολίτη κατ' επέκταση, οπότε μάλλον κακώς διαμαρτυρόμαστε ψάχνοντας αλλού τους φταίχτες για τα δεινά που περνάμε σαν λαός, εφ' όσον ψηφίζουμε ακριβώς με την ίδια κριτική σκέψη μέχρι και στις Εθνικές μας εκλογές!!!
Υ.Γ. Μετά μου λένε κάποιοι, υποστηρίζοντας το μάλιστα με παρρησία, ότι η προπαγάνδα δεν αλλοτριώνει την υγιή σκέψη των ανθρώπων...
Τα σίριαλ πάντως για: υπερπροσπάθεια και μεγάλη επιτυχία τελικά στο να "αλλάξει και να διαχειρίζεται πλέον καλύτερα τα νεύρα του", αλλά ακόμα ακόμα και για "πίκρες", μπουζούκια, τσίχλες, πάθος, τσαμπουκά κι αγκαλίτσες που τον είχαν στην "ημερησία διάταξη" (έστω και σαν αρνητική, διαφήμιση όμως πάντα) όλη την χρονιά, πρέπει να είχαν φέτος μεγαλύτερη ακροαματικότητα κι απ τα.......................... τούρκικα!!! :ugeek: ...
Υ.Γ. 2...Η συχωρεμένη η γιαγιά μου, πριν 35 χρόνια μου είχε πει, ότι οι γυναίκες απ το 1955-1960 ψήφιζαν σωρηδόν τον "εθνάρχη", νέο και άγνωστο τότε πολιτικό, γιατί είχε..........................ωραία φρύδια!!!!!!!!!! 

Τι να προσθέσω άλλο εκτός από...
Κρίμα και ας το ξανασκεφτούν πλέον λίγο όσοι τον ψήφισαν από...άποψη!!!

Βέβαια αυτή η ψήφος δεν είναι καθόλου σημαντική, μιας και δεν μπορεί να επηρεάσει κάποιον που κατέχει καλά το ποδόσφαιρο και ο οποίος πιθανά θα έχει τα επόμενα χρόνια το κουμάντο στην ομάδα...

Μονάχα "χουλιαμά" γύρω απ το όνομα του παίχτη δημιουργεί και αφορμή για τζάμπα διαφήμιση...

Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η ψήφος δείχνει, σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα, την ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ του Έλληνα οπαδού, αλλά και του Έλληνα πολίτη κατ' επέκταση, οπότε μάλλον κακώς διαμαρτυρόμαστε ψάχνοντας αλλού τους φταίχτες για τα δεινά που περνάμε σαν λαός, εφ' όσον ψηφίζουμε ακριβώς με την ίδια κριτική σκέψη μέχρι και στις Εθνικές μας εκλογές!!!

Τα σίριαλ πάντως για: υπερπροσπάθεια και μεγάλη επιτυχία τελικά στο να "αλλάξει και να διαχειρίζεται πλέον καλύτερα τα νεύρα του", αλλά ακόμα ακόμα και για "πίκρες", μπουζούκια, τσίχλες, πάθος, τσαμπουκά κι αγκαλίτσες που τον είχαν στην "ημερησία διάταξη" (έστω και σαν αρνητική, διαφήμιση όμως πάντα) όλη την χρονιά, πρέπει να είχαν φέτος μεγαλύτερη ακροαματικότητα κι απ τα.......................... τούρκικα!!! :ugeek: ...

-
Φυσικα τωρα μονο υποθετικα μπορει να μιλαμε,μπορει να εκανε πεναλτυ,μπορει να τον εκοβε,μπορει αν ειμασταν με εντεκα να παιρναμε διπλο,μπορει και να τρωγαμε τριμπαλο...εγω απλα ειπα οτι προτιμω ρισκαρω με τετατετ τοσο νωρις στο ματς. Ουτε κραξιμο ουτε τπτ...
Ντιμ εγω σχολιασα το οτι μιλησες για βεβαιο γκολ,για μια απλη κοκκινη και για ευγνωμοσυνες... και τις ειρωνιες στο γκοραν για γκοσιπ κτλ δεν ειχες λογο να τις γραψεις,ειπε ξεκαθαρα εκατο φορες οτι ειναι η αποψη του και ας ειναι τραβηγμενη...ειναι πολυ εκνευριστικο στσ μισα τοπικ να εισαι αυτος που κραζει και στα αλλα μισα να ειρωνευεσαι οποιον παει να αρθρωσει μια αλλη αποψη... τελος απο μενα, καλη τυχη στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Ντιμ εγω σχολιασα το οτι μιλησες για βεβαιο γκολ,για μια απλη κοκκινη και για ευγνωμοσυνες... και τις ειρωνιες στο γκοραν για γκοσιπ κτλ δεν ειχες λογο να τις γραψεις,ειπε ξεκαθαρα εκατο φορες οτι ειναι η αποψη του και ας ειναι τραβηγμενη...ειναι πολυ εκνευριστικο στσ μισα τοπικ να εισαι αυτος που κραζει και στα αλλα μισα να ειρωνευεσαι οποιον παει να αρθρωσει μια αλλη αποψη... τελος απο μενα, καλη τυχη στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Οτι χωσιμο τρωει ο γκορα το αξιζει με το παραπανω και δε χρειαζεται συνηγορο. Οσο γραφει και προκαλει υποτιμωντας την νοημοσυνη του λαου μας επειδη εβγαλε mvp τον Τζαβελλα τοσο θα τα ακουει χοντρα κι αυτος κ εσυ αν συνεχισεις να σχολιαζεις ποστ μου γραφοντας ασυναρτησιες.
-
Αστο ντιμ ενταξει,γραφω ασυναρτησιες επειδη προτιμω ενα τετατετ απο αποβολη στο τριαντα και να μην εχω και τζαβελλα με βαζελο...και δεν κανω κανενος τον συνηγορο, απλα μου ειναι αδιανοητο οταν καποιος κανει μηδεν αυτοκριτικη και ταυτοχρονα ειναι τοσο ευθικτος με συμπεριφορες αλλων....
- Duke_Rolson
Νομίζω ήρθε η ώρα να σου πω συγχαρητήρια... Άφησες τον κακό σου εαυτό εκτός, δούλεψες πολύ, και σήμερα είχες την τιμή να είσαι ο μβπ του πρωταθλήματος για την ομάδα..
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά για ποιον λογο του πετατε πετρες.Φετος οντως ηταν πολυ καλος και ο φετινος Τζαβελλας έχει θεση στο ροστερ της επομενης περιοδου.
Το να τον ψηφισουν και οι συμπαικτες του κατι λεει,νομιζω.
Το να τον ψηφισουν και οι συμπαικτες του κατι λεει,νομιζω.
Αν πουμε το λογο θα γινουμε κωλος, συνεπως το αφηνουμε να περασει μερα που ειναι..
Καλά λέει, αφήστε το...
Σημασία έχει ότι έστω και με τρύπημα φτάσαμε στον στόχο.
SM-G935F
Σημασία έχει ότι έστω και με τρύπημα φτάσαμε στον στόχο.
SM-G935F