Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- painkiller4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Για να δούμε αν θα ναι κάποιος από τους Ματεους, Μπρούνο Γκάμα ,Τσιγκρισκι που λέγανε
Αν παρουμε κι αλλους απο εκει νομιζω ειναι ξεκαθαρο το πλανο για την νεα χρονια. Παμε τελικο Γιουροπα. Η Σεβιλλη θα το παρει παλι λογικα αλλα δεν πειραζει!

Αν παρουμε και άλλους από την Ντνιπρο τότε μου φαίνεται ότι ξέρουμε και ποιός θα είναι ο νέος προπονητής...
-
Δεν υπάρχουν μακ, κατσε, ζαιρο, μπερμπάτοφ , βιτορ, γκολάσα. Είναι παρελθόν για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει και με κλαους, σκονδρα, κιτσου , τζαβέλα και σαμπο.GiorgosAtha έγραψε:Την χρονιά την κλείνουμε τελικά με...
11αδα: Γλύκος, Κίτσιου, Vitor, Τζαβέλλας, Leovac, Cimirot, Τζιόλης, Rodriguez, Πέλκας, Mak, Κλάους
Πάγκος: Βελλίδης, Μαλεζάς, Χ'ψηλέας, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Kace, Χαρίσης, Sabo, Golasa, Antonis, Zairo, Berba
Για την νέα χρονία ως τώρα -και πιθανόν- έχουμε...
11αδα: Γλύκος, Leo Matos, Vitor, Τζαβέλλας, Leovac, Cimirot, Shakhov, Rodriguez, Πέλκας, Mak, Κλάους
Πάγκος: Βελλίδης, Μαλεζάς, Χ'ψηλέας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Kace, Χαρίσης, Τζιόλης, Sabo, Golasa, Antonis, Zairo, Berba
Καλησπέρα παιδια να κανω μια ερώτηση?γιατι δεν βλεπει ο ΠΑΟΚ κανεναν Magnus Eriksson
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 31 Μάιος 2016, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ ή Π.Α.Ο.Κ.
Λόγος: ΠΑΟΚ ή Π.Α.Ο.Κ.
εγώ έχω καταλάβει ότι ο Τσιμιροτ θα είναι το 6άρι μας για τα επόμενα χρόνια μαζί με Αντώνη, ο Σάκοφ έρχεται για τις θέσεις 8-10
Πρώτα η νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα, και θα μάθουμε για τους παίχτες και τον προπονητή, που πιστεύω ότι θα είναι ο Μάρκεβιτς
Πρώτα η νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα, και θα μάθουμε για τους παίχτες και τον προπονητή, που πιστεύω ότι θα είναι ο Μάρκεβιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τρί 31 Μάιος 2016, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λολ βρε...σατανά...pilotos έγραψε:Δεν μετακομίζουμε εκεί; πιο εύκολη θα είναι η προσαρμογή
SM-G935F

- GiorgosAtha
Ο Shakhov -σύμφωνα και με τον Markevic- είναι ψηλό, δυνατό 8αρι με μια καλή τεχνική που πατά περιοχή. Ουσιαστικά στα μάτια μου είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Τζιόλη όχι αντι-Πέλκας.και 1 επισκέπτης έγραψε:...ο Shakhov απ ότι εχω καταλαβει ερχεται να παρει την θεση του Πέλκα, όχι του Τζιόλη . δεν τον ξερω αλλα π οσα διαβασα είναι επιθετικογενης παίκτης.. θα πρεπει να αποκτηθεί κι άλλος στο 6 για να βγει ο Τζιόλης από την 11αδα.
επίσης ο Vitor φεύγει. ουσιαστικα το ανακοινωσε η γυναικα του.
Ο Τζιόλης δεν είναι το 6αρι "σκύλος"... αυτός που θα τρέξει, θα πιέσει κτλ... γι αυτό "κολλάει" με τον Kace ή τον Cimirot. Ουσιαστικά καλύπτει τις αδυναμίες που έχουν αυτοί οι δύο στον "αέρα" και στο "σώμα".
Ουσιαστικά θεωρώ ότι ο Cimirot θα πάρει την θέση του Kace, o Shakhov του Τζιόλη... και περιμένουμε το 10 το καλό

Τα παραπάνω βέβαια είναι καθαρά προσωπική άποψη.
Για τον Vitor το ξέρω... απλά όσο δεν φεύγει είναι ουσιαστικά παίχτης μας.
- ilovegame27
Ρε παιδιά πιστεύεται ότι ο Ματέους σε αυτήν την ηλικία μπορεί να μα μας ανεβάσει επίπεδο?
Οποιοσδήποτε εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής δε σε ανεβάζει επίπεδο, αν δεν πλαισιωθεί από επίσης ικανούς ποδοσφαιριστές και υγιές, επαγγελματικό περιβάλλον.
Αν υποθέσουμε ότι τα παραπάνω θα καλυφθούν εγώ τον Ματέους και στα 33 θα τον ήθελα.
Αν υποθέσουμε ότι τα παραπάνω θα καλυφθούν εγώ τον Ματέους και στα 33 θα τον ήθελα.
Γιατι, διαφωνεις οτι ο 32χρονος Γκαρσια και ο 34χρονος Κονσεισαο σε ανεβασαν επιπεδο?
-
Οντως 33 ειναι μεγαλος, αλλα αν δεις μερικους αγωνες απο τα βιντεο που επαιξαν εδω μεσα, δεν μοιαζει οτι ειναι τοσο (αγωνιστικα). Ειναι πολυ γρηγορος ακομα, εχει εκρηξη, οποτε εχει χρονια καριερας ακομα. Φετος εκανε 12 γκολ και 11 ασιστ. Νομιζω οτι 2 χρονακια τα εχει ανετα στην Ελλαδα. Τωρα επειδη ΠΑΟΚ εισαι, μπορει να ερθει εδω και να γινει παλαιμαχος. Ολα τα εχουμε δει.ilovegame27 έγραψε:Ρε παιδιά πιστεύεται ότι ο Ματέους σε αυτήν την ηλικία μπορεί να μα μας ανεβάσει επίπεδο?
- Kostas_Peraia4
Παιδια αν ο Ματεους ειναι μια φορα παιχταρα,ο Μπρουνο Γκαμα ειναι 3 φορες τουλαχιστον καλυτερος.Μακαρι να ειναι αυτος ή ο Τσιγκρινσκι