Κρατανε αιχμαλωτο τον ανηψιο του,Εντμιουρ,και με την απειλη οτι θα τον σκοτωσουν,ελπιζουν οτι θα παραδοθει.Τωρα για την Lady Stoneheart,αν δεν εχεις διαβασει τα βιβλια,θα ειναι μεγαλο spoiler,ειδικα αν αποφασισουν επιτελους να την εμφανισουν και στην σειρα.Οποτε αποφασισε αν θες να σου αποκαλυψω ποια ειναιnikolasf έγραψε:Γιατί πχ αν του θυμίσουν αυτά του blackfish θα παραδοθεί....![]()
![]()
![]()
![]()
Και ποια είναι η Lady stoneheart, γιατί κάτι έχασα εδώ ... ίσως γιατί είδα πολλά μαζεμένα επεισόδια στο παρελθόν....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Game Of Thrones (TV series)
- Kostas_Peraia4
Re: Game Of Thrones (TV series)
ΑΑΑΑ καλά κατάλαβαnikolasf έγραψε:
Πολύ μαγεία και νεκραναστάσεις κόβω να υπάρχουν![]()
![]()

- Kostas_Peraia4
- VictorAK47
Πολλά χατήρια των φανς εκπληρώσανε μέχρι στιγμής και δεν μου άρεσε. Έχει πάψει να είναι απρόβλεπτη η σειρά(το εντελώς αντίθετο είναι πλέον) και δεν μου αρέσει.
1. Στα βιβλία, ο αδερφός (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) του Γιούρον Γκρέυτζοϋ, παει πρώτος στην Καλέσι για να δείξει ... τα γνωστά και τρώει χυλόπιτα και καυτό πυρ.* έπειτα ο Γιούρον, κατασκευάζει πόσα; 1000 πλοία, όσα η Καλίσι θέλει. 11880 φάση. Τα δυο αδέρφια δεν τα βλέπω και πολύ καλά...
2. Τα ελεγα για το σπαθί.
πιστεύω οτι (αν) φτάσει εκεί στο μεϊστερ γιουνιβέρσιτυ θα δείξει τη σπαθάρα θα τους πει το και το μλκες στο βορρά
και δρακόγυαλα και μη σου πω και το γκομενάκι θα βάλει μέσα με το έτσι θέλω. και το Horn of Winter δεν ξεχνώ. Γενικά, ο Σαμ άμπαλος μεν, ίσως απο τους πλέον χρήσιμους στην πορεία δε...
4. Αν τα βάλουμε κάτω, Τζόν και Σάνσα θα πρέπει να %$%#@$@# τον πλέον μισητό τύπο στο Γουέστερος. προμηνύω να τον τρώει το Φάντασμα αλλά δεν ξέρω και τι απώλειες θα έχει η..μάχη...
πολλά τα δεδομένα και λογικά εκεί θα επικεντρωθούν και τα επόμενα επεισόδια τουλάχιστον μεχρι το 9. Έχουμε και το φρέσκο μέτωπο Blackfish - Lanister, την Σέρσευ μόνη της και να ψιλοσαλτάρει + τα οράματα του Μπράν, το ότι η ιστορία δεν αλλάζει παρά κύκλους κάνει κτλ κτλ το στοίχημα μάλλον είναι πια, το ποιος θα κάψει πρώτος το κινγκς λαντινγκ και κατα τα άλλα... βλέπω πολύ χιόνι στις τελευταίες 2 σεζόν...
4α. Δεν μου βγαίνει με τίποτα απο το μυαλό ότι ΤΟ ΓΟΥΙΝΤΕΡΦΕΛ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ένα weirwood tree στη μέση του. Το οποίο μας δείχνει και στους τίτλους έναρξης ώς χαρακτηριστικό του. Σύν ότι οι κατακόμβες, κάποιο ΜΕΓΑΛΟ μυστικό κρύβουν, το ξέρουμε απο τις πρώτες σεζόν. Ο Μπράν και οι λοιποί Στάρκ (ελπίζω) θα βρεθούν σύντομα στο Γούιντερφελ (καλα το σύντομα μην το παίρνετε τις μετρητοίς!
).
και 5... η πρώτη cool μάχη της σειράς, λογικά επανέρχεται. The Hound vs The Mountain. On Steroids.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Μπριαν του Ταρθ παει εκεί που παει ο Τζέιμι ο Λάνιστερ. θα θυμώσει ο Τόρμουντ.
*Σήμερα είδαμε πάντως παρά τα ΝΟ του Μαρτιν ο Μπέντζεν να ΕΙΝΑΙ τελικά ο coldhands (που μαμαει και μλκια που δεν του έδωσαν το τεράστιο ελάφι που καβαλάει στα βιβλία θα ήταν μέγιστη αλητεία)
.
2. Τα ελεγα για το σπαθί.

4. Αν τα βάλουμε κάτω, Τζόν και Σάνσα θα πρέπει να %$%#@$@# τον πλέον μισητό τύπο στο Γουέστερος. προμηνύω να τον τρώει το Φάντασμα αλλά δεν ξέρω και τι απώλειες θα έχει η..μάχη...

4α. Δεν μου βγαίνει με τίποτα απο το μυαλό ότι ΤΟ ΓΟΥΙΝΤΕΡΦΕΛ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ένα weirwood tree στη μέση του. Το οποίο μας δείχνει και στους τίτλους έναρξης ώς χαρακτηριστικό του. Σύν ότι οι κατακόμβες, κάποιο ΜΕΓΑΛΟ μυστικό κρύβουν, το ξέρουμε απο τις πρώτες σεζόν. Ο Μπράν και οι λοιποί Στάρκ (ελπίζω) θα βρεθούν σύντομα στο Γούιντερφελ (καλα το σύντομα μην το παίρνετε τις μετρητοίς!

και 5... η πρώτη cool μάχη της σειράς, λογικά επανέρχεται. The Hound vs The Mountain. On Steroids.

*Σήμερα είδαμε πάντως παρά τα ΝΟ του Μαρτιν ο Μπέντζεν να ΕΙΝΑΙ τελικά ο coldhands (που μαμαει και μλκια που δεν του έδωσαν το τεράστιο ελάφι που καβαλάει στα βιβλία θα ήταν μέγιστη αλητεία)

- Kostas_Peraia4
Aνακοινωθηκαν οι τιτλοι ολων των επεισοδιων μεχρι το τελος της σεζον
08 - Νο οne
09 - Battle of Bastards
10 - The winds of Winter
08 - Νο οne
09 - Battle of Bastards
10 - The winds of Winter
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 31 Μάιος 2016, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Την Stoneheart πιστεύω πως δεν την έχουν βάλει ακόμα στη σειρά γιατί ούτε στα βιβλία δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος της. Σήμερα έδωσαν ένα hint (οι BwB ξεσηκώνονται εναντίον των Φρέι) αλλά και πάλι εφόσον δεν υπάρχει κάτι στερεό καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί χαλάμε τη σειρά για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία.
Το μόνο σίγουρο μετά από αυτό το επεισόδιο είναι πως η σειρά έχει μπει στην τελική ευθεία. 2 σεζόν μαξ, και τέλος. Πριν λίγο καιρό λέγαν μάλιστα πως οι 2 σεζόν θα είναι κουτσουρεμένες (6+7 επεισόδια).
K_Geo Στην καλίσι πήγε για γάμο ο γιος του Ντόραν Μαρτέλ, ο Κουέντιν που δεν υπάρχει στη σειρά, ο οποίος και κάηκε από τους δράκους. Επίσης πήγε ο Βικτάριον, αδερφός του Γιούρον Γκρέιτζοι που δεν υπάρχει στη σειρά, με σκοπό να την πάρει με το μέρος τους και βρέθηκε στο μέσο της μάχης του Μηρίν με τους αφέντες ενώ η Καλίσι έχει φύγει πάνω στον δράκο, αρκετά πίσω στη σειρά δηλαδή. Γενικά τρελές διαφορές.
Το μόνο σίγουρο μετά από αυτό το επεισόδιο είναι πως η σειρά έχει μπει στην τελική ευθεία. 2 σεζόν μαξ, και τέλος. Πριν λίγο καιρό λέγαν μάλιστα πως οι 2 σεζόν θα είναι κουτσουρεμένες (6+7 επεισόδια).
K_Geo Στην καλίσι πήγε για γάμο ο γιος του Ντόραν Μαρτέλ, ο Κουέντιν που δεν υπάρχει στη σειρά, ο οποίος και κάηκε από τους δράκους. Επίσης πήγε ο Βικτάριον, αδερφός του Γιούρον Γκρέιτζοι που δεν υπάρχει στη σειρά, με σκοπό να την πάρει με το μέρος τους και βρέθηκε στο μέσο της μάχης του Μηρίν με τους αφέντες ενώ η Καλίσι έχει φύγει πάνω στον δράκο, αρκετά πίσω στη σειρά δηλαδή. Γενικά τρελές διαφορές.
- Disharmonic
Ναι, έχει. Για την ακρίβεια είναι χτισμένο πάνω από θερμή πηγή.K_geo έγραψε:
4α. Δεν μου βγαίνει με τίποτα απο το μυαλό ότι ΤΟ ΓΟΥΙΝΤΕΡΦΕΛ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ένα weirwood tree στη μέση του. Το οποίο μας δείχνει και στους τίτλους έναρξης ώς χαρακτηριστικό του. Σύν ότι οι κατακόμβες, κάποιο ΜΕΓΑΛΟ μυστικό κρύβουν, το ξέρουμε απο τις πρώτες σεζόν. Ο Μπράν και οι λοιποί Στάρκ (ελπίζω) θα βρεθούν σύντομα στο Γούιντερφελ (καλα το σύντομα μην το παίρνετε τις μετρητοίς!).
Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η σειρά συγχωνεύει ή αλλάζει χαρακτήρες. Δεν νομίζω ότι είπε ψέματα ο GRRM.K_geo έγραψε:*Σήμερα είδαμε πάντως παρά τα ΝΟ του Μαρτιν ο Μπέντζεν να ΕΙΝΑΙ τελικά ο coldhands (που μαμαει και μλκια που δεν του έδωσαν το τεράστιο ελάφι που καβαλάει στα βιβλία θα ήταν μέγιστη αλητεία).
Στο 09, η εδρα των Σταρκς θα επανελθει στους νόμιμους κατοχους;Kostas_Peraia4 έγραψε:Aνακοινωθηκαν οι τιτλοι ολων των επεισοδιων μεχρι το τελος της σεζον
08 - Νο οne
09 - Battle of Bastards
10 - The winds of Winter
Απ ότι βλέπω από τους τίτλους,λογικά το 9 θα μαμήσει πάλι.Άντε να δούμε.
Όσο για τον Μπέντζεν,το περίμενα αν και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία.
Η Άρυα επέλεξε άλλο μονοπάτι,αν και όπως είπε ο faceless man "one way or another,a face must be put on the wall",οπότε την τύπισσα που εκπαίδευε την Άρυα δεν την βλέπω καλά.
Επιτέλους θα δούμε και τον Blackfish και την μάχη στο Riverrun.Είμαι περίεργος να δω jamie-jon-Tormund και φυσικά Brienne στο αντίπαλο στρατόπεδο.Και επιτέλους ίσως δούμε και τον Fray να πληρώνει για την προδοσία του.
Είμαι περίεργος να δω και τον ρόλο που μπορεί να έπαιξε ο Μπραν με τον mad king και το "burn them all" που είδαμε στην αρχή..
Και να μην ξεχνιόμαστε..Έρχεται και το "I choose violence". Επιτέλους.
Όσο για τον Μπέντζεν,το περίμενα αν και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία.
Η Άρυα επέλεξε άλλο μονοπάτι,αν και όπως είπε ο faceless man "one way or another,a face must be put on the wall",οπότε την τύπισσα που εκπαίδευε την Άρυα δεν την βλέπω καλά.
Επιτέλους θα δούμε και τον Blackfish και την μάχη στο Riverrun.Είμαι περίεργος να δω jamie-jon-Tormund και φυσικά Brienne στο αντίπαλο στρατόπεδο.Και επιτέλους ίσως δούμε και τον Fray να πληρώνει για την προδοσία του.
Είμαι περίεργος να δω και τον ρόλο που μπορεί να έπαιξε ο Μπραν με τον mad king και το "burn them all" που είδαμε στην αρχή..
Και να μην ξεχνιόμαστε..Έρχεται και το "I choose violence". Επιτέλους.
- Μπαρκαρούτσος
Violence, γιατί το KL θυμίζει περισσότερο ελληνική Βουλή, παρά Game Of Thrones. .
- Kostas_Peraia4
Ναι λογικα στο 9 θα δουμε την πτωση τον Bolton και θα γινει ο Jon The King in the North.
Oσο για την Αρυα κατι μου λεει οτι θα σκοτωσει την ορφανη και θα ξεπληρωσει ετσι τον θανατο που χρωσταει,ετσι ωστε να γινει απροσωπη
Oσο για την Αρυα κατι μου λεει οτι θα σκοτωσει την ορφανη και θα ξεπληρωσει ετσι τον θανατο που χρωσταει,ετσι ωστε να γινει απροσωπη
προβλεψη:
Νταυνέρης γίνεται κακιά σκύλα (
), καίει κινγκς λαντινγκ, λανιστερς και λοιπούς και ανεβαίνει στο Βορρά (τι conqueror είναι άλλωστε;) Το ίδιο προσονύμιο, ο κατακτητής είχε ο πρώτος Ταργκάριαν που πέρασε απο τη Βαλύρια στο Γούεστερος και αργότερα έγιναν βασιλείς του. just saying.
Ο Τζον που εχει ξεμπερδεψει με το παλιομπασταρδο των μπολτον, μαθαινει την πραγματικη του καταγωγη απο τον μπραν και ετοιμαζεται να υποδεχτει τους γουαϊτ γουλκερς. Εκει ομως μαθαινουν για τη mother of dragons και ο Μπραν με κολπο γκροσο παιρνει με το μερος τους τους γουαϊτ γουολκερς γιατι ειδε τι έγινε και τους βαράει στο συναίσθημα, ο Σαμ μαθαινει οτι υπαρχουν και ice dragons που ξυπνανε με το horn of winter και ετοιμαζομαστε για τη επική μαχη μεταξυ των νταυνερης / τζον των στρατών μκαι των δράκων τους και έτσι και οι τελευταίοι ταργκαριεν θα εξαφανιστούν... γιατί θα πεθάνει πολύ λαός στο τέλος μάγκες...
Τελευταία εικόνα θεωρώ θα είναι ενα γουεστερος να λειτουργει...δημοκρατικα (οι δράκοι έφυγαν, η ελπίδα έρχεται) και τον μπραν ως αλλος three eye raven να μενει μονιμα (και μονος του) στο γουιντερφελ στις κατακόμβες κάτω απο το μαγικό δέντρο τους.
Νταυνέρης γίνεται κακιά σκύλα (

Ο Τζον που εχει ξεμπερδεψει με το παλιομπασταρδο των μπολτον, μαθαινει την πραγματικη του καταγωγη απο τον μπραν και ετοιμαζεται να υποδεχτει τους γουαϊτ γουλκερς. Εκει ομως μαθαινουν για τη mother of dragons και ο Μπραν με κολπο γκροσο παιρνει με το μερος τους τους γουαϊτ γουολκερς γιατι ειδε τι έγινε και τους βαράει στο συναίσθημα, ο Σαμ μαθαινει οτι υπαρχουν και ice dragons που ξυπνανε με το horn of winter και ετοιμαζομαστε για τη επική μαχη μεταξυ των νταυνερης / τζον των στρατών μκαι των δράκων τους και έτσι και οι τελευταίοι ταργκαριεν θα εξαφανιστούν... γιατί θα πεθάνει πολύ λαός στο τέλος μάγκες...
Τελευταία εικόνα θεωρώ θα είναι ενα γουεστερος να λειτουργει...δημοκρατικα (οι δράκοι έφυγαν, η ελπίδα έρχεται) και τον μπραν ως αλλος three eye raven να μενει μονιμα (και μονος του) στο γουιντερφελ στις κατακόμβες κάτω απο το μαγικό δέντρο τους.