Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Ο γιος του κερατά πρώτη μούρη στην απονομή
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πικρα... Ειμαι και Ατλετικο λογο καταγωγης
το τι καντηλι εχω ριξει με το ανεκδοτο που λεγεται πεπε δεν λεγεται 

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ο γιος του 'κρόκου' να λες.eorptol έγραψε:Ο γιος του κερατά πρώτη μούρη στην απονομή
Τον μοιαζει πιο πολυ κι απ'τον Πετράκη...
- denyparxeisalio
Ρε τον τερματά της Ατλέτικο. Όλα όρθιος τα έφαγε....
Κρίμας γτ δεν γουστάρω καθόλου ΡΕαλ
Κρίμας γτ δεν γουστάρω καθόλου ΡΕαλ
- kataramenos5
- kataramenos5
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ο γιος του 'κρόκου' να λες.eorptol έγραψε:Ο γιος του κερατά πρώτη μούρη στην απονομή
Τον μοιαζει πιο πολυ κι απ'τον Πετράκη...

- Dinos_Liverpool
Γκολ οφσάιντ,τακτική κλεφτοπόλεμος (αλήθεια που ειναι αυτοί που κατηγορούσαν τον Σιμεονε για τον ίδιο λόγο;),χαρισμενη κόκκινη στον Πέπε,ισως και στον Ράμος που κανει εγκληματικό τάκλιν με πρόθεση με τα δυο πόδια.
Άλλη μια ομαδα/πολυεθνική με Άραβες οπαδούς σήκωσε και παλι κούπα.
Σωτηρακόπουλος εμετικός.Ολα Ρεάλ τα έβλεπε.30% η Ρεάλ κατοχή,στο μισό γήπεδο απο το 25 μεχρι το 120 και αυτός εκει να μας πείσει οτι η Ρεαλ παίζει καλυτερα.
Ας πει κάποιος στους φωτισμούς παντογνώστες της αθλητικογράφους οτι ειναι ΑΤλετικο Μαδρίτης και οχι Αθλετικο.
Αθλετικ ειναι μονο η Αθλετικ Μπιλμπάο.Ημαρτον.
Άλλη μια ομαδα/πολυεθνική με Άραβες οπαδούς σήκωσε και παλι κούπα.
Σωτηρακόπουλος εμετικός.Ολα Ρεάλ τα έβλεπε.30% η Ρεάλ κατοχή,στο μισό γήπεδο απο το 25 μεχρι το 120 και αυτός εκει να μας πείσει οτι η Ρεαλ παίζει καλυτερα.
Ας πει κάποιος στους φωτισμούς παντογνώστες της αθλητικογράφους οτι ειναι ΑΤλετικο Μαδρίτης και οχι Αθλετικο.
Αθλετικ ειναι μονο η Αθλετικ Μπιλμπάο.Ημαρτον.
Ετοιμαζόμουν να γράψω αυτά που έγραψε ο από πάνω, οπότε δεν χρειάζεται.
Πως σκατά γίνεται και πάντα χάνει στα πέναλτι η ομάδα που υποστηρίζω και πάντα το πέναλτι το χάνει ο καλύτερος του γηπέδου .....
Κρίμα.
Πως σκατά γίνεται και πάντα χάνει στα πέναλτι η ομάδα που υποστηρίζω και πάντα το πέναλτι το χάνει ο καλύτερος του γηπέδου .....
Κρίμα.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν το είδα και πάλι καλά, γιατί η ομάδα που ήθελα να το σηκώσει, δεν το σήκωσε.
Του χρόνου ΠΑΟΚάρα μου!!!!

Του χρόνου ΠΑΟΚάρα μου!!!!

μονο τα βυζακια ξερει να δειχνει ο κριστιανο γιατι κατα τα αλλα τα @@ εξαφανιζονται σε καθε μεγαλο ματς...
κατα τα αλλα τιμωρηθηκε η ατλετικο γιατι θυμηθηκε να παιξει μπαλα αργα...τοσο την αιντχοβεν οσο και τη μπαγερν τις περασε πραγματικα απο τυχη και οχι μονο...
η ρεαλ πολυ αστεια ομαδα καμια σχεση με την ομαδα του αντσελοτι...
πως αισθανεται αραγε η ομαδα που σε ενα γηπεδο που τα 2/3 των θεατων ειναι φιλαθλοι της, δεν ακουστηκαν σε κανενα σημειο του αγωνα σε αντιθεση με τους αντιπαλους??πραγματικα μπιζνα ειναι αυτη η ομαδα καμια σχεση με ποδοσφαιρο...
κατα τα αλλα τιμωρηθηκε η ατλετικο γιατι θυμηθηκε να παιξει μπαλα αργα...τοσο την αιντχοβεν οσο και τη μπαγερν τις περασε πραγματικα απο τυχη και οχι μονο...
η ρεαλ πολυ αστεια ομαδα καμια σχεση με την ομαδα του αντσελοτι...
πως αισθανεται αραγε η ομαδα που σε ενα γηπεδο που τα 2/3 των θεατων ειναι φιλαθλοι της, δεν ακουστηκαν σε κανενα σημειο του αγωνα σε αντιθεση με τους αντιπαλους??πραγματικα μπιζνα ειναι αυτη η ομαδα καμια σχεση με ποδοσφαιρο...
Ρεάλ ειμαι αλλα γκολ οφσάιντ που πες το χάσε αλλα Πέπε καραγκιόζης , λαθος αλλαγές Ζιντάν
RoMaN έγραψε:Εγώ δεν το είδα και πάλι καλά, γιατί η ομάδα που ήθελα να το σηκώσει, δεν το σήκωσε.
Του χρόνου Π.Α.Ο.Κ.άρα μου!!!!![]()
![]()
![]()
Τεράστιε RoMaN, τα είπες όλα με 4 λέξεις my man!!!!

Τι tigers ρε αδερφέ; Πιο πολύ με τον Garfild μοιάζουν ετούτοι με τις σκουληκοστολές τους...Kostomanolis έγραψε:Εγω σπουδαζα στο (Kingston Upon) Hull, οποτε μια συμπαθεια της την εχω... Go Hull tigers!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

Υ.Γ. Ομάδα με σκουληκοχρώματα ξανά στην Premier ρε γ@μώ το???

Σκέτη Ι Ε Ρ Ο Σ Υ Λ Ι Α με φαίνεται ρε πστ μου!!!!