Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- fiorentinos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Η Ζυρίχη έπεσε. Ευκαιρία να δούμε κάποιους παίκτες από εκεί.
http://www.transfermarkt.de/marco-schon ... eler/47528
http://www.transfermarkt.de/anto-grgic/ ... ler/192637
http://www.transfermarkt.de/marco-schon ... eler/47528
http://www.transfermarkt.de/anto-grgic/ ... ler/192637
Εσυ εγραψες οτι παντού έπαιζε βασικός. Οπως λοιπόν βλέπεις δεν είναι έτσι. Το ότι έπαιξε βασικός στον Αρη δεν είναι κριτηριο. Ανεξαρτητα αν όντως ήταν καλος τερματοφύλακας. Και ο Λαστουβκα έπαιζε βασικός πριν 2-3 χρόνια στην Ντίπρο ενώ είχε παίξει και βασικός στην Μπουντεσλίγκα. Συγκρινε λοιπόν τι πορεία έκανε ο καθένας σε ομάδες εκτός συνόρων.pgetsos έγραψε:Στον Αρη, 2 ολοκληρες χρονιες, και με MVP Τερματοφυλακα τουλαχιστον τη μια απο τις 2 χρονιες αν δε κανω τραγικο λαθος. Ειχε παιχνιδια στα ποδια του, ηξερες τι επαιρνεςEttien έγραψε: Που έπαιξε ο Χαλκιας βασικός ? Στην Πόρτσμουθ ή στην Μουρθια ? Πάγκο ήταν.
Αυτά τα ονόματα που ακούγονται ότι κλεινουν από την Ντνίπρο υποτίθεται θα μας ανεβάσουν ποιοτικά; Τότε να υποθέσω ότι το Ουκρανικό ποδόσφαιρο είναι καμμιά δεκαριά επίπεδα πάνω από το ελληνικό γιατί φέρνεις παίκτες ερωτηματικά που δεν υπολογίζονται από την τρίτη - μακράν με διαφορά από τις δύο πρώτες - ομάδα της Ουκρανίας.
Για τη δημιουργία ομάδας που θα μπορέσει να περάσει από τα προκριματικά του τσουλού ούτε κουβέντα.
Για τη δημιουργία ομάδας που θα μπορέσει να περάσει από τα προκριματικά του τσουλού ούτε κουβέντα.
Δεν διαφωνώ ως προς το σκεπτικό σου, έχε όμως υπόψη σου οτι αυτη η ομάδα, η τρίτη όπως την λες - μακράν των δύο άλλων - έφτασε να παίζει περυσι τελικό στο Europa. Αυτο δείχνει κάτι σχετικά με την διαφορά επίπεδου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να στελεχωθεί και με παίκτες ΗΓΕΤΕΣ που θα κάνουν την ΔΙΑΦΟΡΑ.
Εκεί να τους δω...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να στελεχωθεί και με παίκτες ΗΓΕΤΕΣ που θα κάνουν την ΔΙΑΦΟΡΑ.
Εκεί να τους δω...
Πες τα! Ρε γαμω, Μαιο εχουμε!! Μιρλα μιρλα μιρλαKostas_Peraia4 έγραψε:Ρε συ Παλαιολογε,για νοοτροπια νικητη και πρωταθλητη δεν μιλησες?Το παιδι επαιξε με μια ασιμη ομαδα τελικο Europa League,οπως και ο Leo Matos.Δεν σου λεω οτι ειναι ΟΙ προσωπικοτητες,αλλα ολο και περισσοτερες παραστασεις θα εχουν απο τον Αντονις,τον Σαμπο,ακομα και απο τον Τσιμιροτ
Δεν είπα ποτέ πως ήταν συνέχεια βασικός, συνέχεια έπαιζε όταν τον ΠΉΡΑΜΕ. Δεν έπαιρνες ένα στοίχημα, από την άποψη πως δεν ήξερες σε τι κατάσταση ήταν. Είχε δύο σερί χρονιές ως κορυφαίος, ή στους κορυφαίους, στην ΕλλάδαEttien έγραψε: Εσυ εγραψες οτι παντού έπαιζε βασικός. Οπως λοιπόν βλέπεις δεν είναι έτσι. Το ότι έπαιξε βασικός στον Αρη δεν είναι κριτηριο. Ανεξαρτητα αν όντως ήταν καλος τερματοφύλακας. Και ο Λαστουβκα έπαιζε βασικός πριν 2-3 χρόνια στην Ντίπρο ενώ είχε παίξει και βασικός στην Μπουντεσλίγκα. Συγκρινε λοιπόν τι πορεία έκανε ο καθένας σε ομάδες εκτός συνόρων.
Θα ήθελα πάντως να δω κάποιο βίντεο αν έχεις με αποκρούσεις κτλ, μιας και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι
- NIKOS_PAOK04
Εγω είμαι της άποψης ότι πέρα απο την ποιοτητα που μπορείς να πληρώσεις πρέπει να προσέξεις και εαν αυτοι που θα πάρεις είναι παίκτες ομάδας.Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να κάνει ομάδα με 20 σουπερ παίχττες που παίζει ο καθένας για τον εαυτό του αλλά παιχτες ομάδας.Οι 2 ποδοσαφιαριστες Σαχοφ και Ματος δεν ξερω σε ποια πλευρα ανοίκουν αλλά παίξαν τελικό europa και μάλλον μπορούν να λειτουργούν σε ένα σύνολο ώς ομαδικοί παίχτες.
Δεν θέλω (ακόμα και εάν είναι σίγουροι στον ΠΑΟΚ) να πανυγηρίσω ή να γκρινιάξω αλλά σίγουρα δεν έρχονται από τον Πας , τον πανιώνιο ή την Καλλονη τις ουκρανίας από την 3-4 ομάδα της έρχονται με αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
ΥΓ Τα τελευταία χρόνια η ομάδα κυνηγήθεικε περισσότερο από όλες δειτε μόνο τι έγινε στους αγώνες κυπέλου με τον αχορταγο(διαχρονικά όχι μονο φέτος) Θέλω να πώ ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι παίκτες μας από τους κόρακες όσο καλεί και εάν είναι βλέπε Νατχο,Στοχ,Μπέρμπατοφ (δεν θυμάμαι κεφαλια του που να μην έχει σφυριχθεί φάουλ) τους κάνει να μπαίνουν αλλιώς στο ματς και σίγουρα όχι καλύτερους.Αρα η καλύτερη μεταγραφή μας θα είναι να αλλάξει αυτή η ιστορία.
Δεν θέλω (ακόμα και εάν είναι σίγουροι στον ΠΑΟΚ) να πανυγηρίσω ή να γκρινιάξω αλλά σίγουρα δεν έρχονται από τον Πας , τον πανιώνιο ή την Καλλονη τις ουκρανίας από την 3-4 ομάδα της έρχονται με αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
ΥΓ Τα τελευταία χρόνια η ομάδα κυνηγήθεικε περισσότερο από όλες δειτε μόνο τι έγινε στους αγώνες κυπέλου με τον αχορταγο(διαχρονικά όχι μονο φέτος) Θέλω να πώ ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι παίκτες μας από τους κόρακες όσο καλεί και εάν είναι βλέπε Νατχο,Στοχ,Μπέρμπατοφ (δεν θυμάμαι κεφαλια του που να μην έχει σφυριχθεί φάουλ) τους κάνει να μπαίνουν αλλιώς στο ματς και σίγουρα όχι καλύτερους.Αρα η καλύτερη μεταγραφή μας θα είναι να αλλάξει αυτή η ιστορία.
Ετσι φαίνεται ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε εδώ και καιρό και οι δύο πρώτες επιλογές είναι καλές όλες βέβαια θα κριθούν στο χόρτοthanos-xanthi έγραψε:μερικοι νομιζετε παντως οτι ειναι 31 Αυγουστου, κλεινει η μεταγραφικη περιοδος, χαλια κινησεις,
και ξεκινησατε ειρωνια και γκρινια
εδω ακομα η σεζον δεν ολοκληρωθηκε και φαινεται να υπαρχει προγραμματισμος και να λειτουργουμε σε καλυτερους χρονους απο περισυ
χαλαρωστε λιγο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 29 Μάιος 2016, 06:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΈτσιKostas_Peraia4 έγραψε:Ρε συ Παλαιολογε,για νοοτροπια νικητη και πρωταθλητη δεν μιλησες?Το παιδι επαιξε με μια ασιμη ομαδα τελικο Europa League,οπως και ο Leo Matos.Δεν σου λεω οτι ειναι ΟΙ προσωπικοτητες,αλλα ολο και περισσοτερες παραστασεις θα εχουν απο τον Αντονις,τον Σαμπο,ακομα και απο τον Τσιμιροτ
spyretto έγραψε:Αυτά τα ονόματα που ακούγονται ότι κλεινουν από την Ντνίπρο υποτίθεται θα μας ανεβάσουν ποιοτικά; Τότε να υποθέσω ότι το Ουκρανικό ποδόσφαιρο είναι καμμιά δεκαριά επίπεδα πάνω από το ελληνικό γιατί φέρνεις παίκτες ερωτηματικά που δεν υπολογίζονται από την τρίτη - μακράν με διαφορά από τις δύο πρώτες - ομάδα της Ουκρανίας.
Μαρκεβιτς έγραψε: Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει να έρθω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα στην οργάνωση για να έρθω να δουλέψω εκεί. Άμα στο μέλλον δω ότι ο ΠΑΟΚ έχει όντως πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές, τότε ναι, θα το σκεφτώ να έρθω στον ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει όλη του την δομή, να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν την ομάδα πρωταγωνιστή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει… 12 Μάτος, αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα!
ΕΚΤΙΘΕΣΑΙΝτμιτρι Μοσκαλενκο, ρεπορτερ Ντνιπρο έγραψε: Καταρχήν ο Λέο Μάτος είχε συμβόλαιο με την Ντνίπρο για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο, η ομάδα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα λόγω της κακοδιαχείρισης και χρωστάει σε όλους τους παίκτες. Ο Λέο ήταν 7 μήνες απλήρωτος και γι’ αυτό κατάφερε να λύσει σχετικά εύκολα το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ο λόγος που έμεινε ελεύθερος είναι μόνο αυτός. Ο Λέο ήταν ένα πολύτιμο στέλεχος της ομάδας, η οποία όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι αναγκασμένη να τραβήξει άλλο δρόμο, χωρίς πολλούς ξένους στο ρόστερ».
Σωστός ο Κωστής...πολύ σωστός κυριολεκτικά και συμφωνώ απόλυτα!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρε συ Παλαιολογε,για νοοτροπια νικητη και πρωταθλητη δεν μιλησες?Το παιδι επαιξε με μια ασιμη ομαδα τελικο Europa League,οπως και ο Leo Matos.Δεν σου λεω οτι ειναι ΟΙ προσωπικοτητες,αλλα ολο και περισσοτερες παραστασεις θα εχουν απο τον Αντονις,τον Σαμπο,ακομα και απο τον Τσιμιροτ

Παλαιολόγε please, κοίτα να μην μας αρχίσεις πάλι του λόγου σου, από τα τέλη Μαΐου κιόλας, με τα "δεν μπορούμε", τα "έχουμε D.N.A. losers απ την δεκαετία του 80 και το μπάσκετ και τα βρωμοσκούληκα και τους τίτλους που δεν πήραμε και, και, και..." και όλα αυτά τέλος πάντων τα "όμορφα" που μας αράδιαζες πριν κάνα δυο μήνες και στο βόλλεΪ και να μας κάνεις όλους τα @@πάρια μαξιλάρια για κάνα "έμορφο καλοκαιρινό τρίμηνο", έτσι ώστε "να την σακουλευτούμε και να ζουμπαδιαστούμε" και να τρέχουμε για μπάνια ο ένας μετά τον άλλον εδώ μέσα, Ο.Κ. φίλε μου?
Άμα τυχόν έχεις του λόγου σου τέτοιο D.N.A. loser, μούζερ δεν ξέρω γω και καραμούζερ, κάνε μας την χάρη και υποστήριζε κάναν πουστόγ@υρο, κάναν πουστοβ@ζελο ή ακόμα και την πουτ@νοΚουλίτσα ξέρω γω με τα D.N.A. των πρωΚταθλητών και τους άπειρους πενταβρόμικους τίτλους μπας και το στρώσεις, άσε εμάς να έχουμε τρέλα, ελπίδες και όνειρα για την ομαδάρα μας, την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και μην μας ζοχαδιάζεις με καθημερινή μίρλα, ακόμα προτού τελειώσουνε τα play off μάλιστα κι αρχίσουν οι μεταγραφές!!!
Please επαναλαμβάνω και δίχως καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις φίλε, απλά την "γρίνα" δεν την αντέχω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Μάιος 2016, 09:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μονη λογικη στην αποκτηση του Ουκρανου για μενα ειναι η πιθανη προσληψη Μαρκεβιτς για τον παγκο γιατι διαφορετικα οταν ψαχνεις για 5-6 παικτες που θα ερθουν να κανουν την διαφορα και θα προσθεσουν το κατι παραπανω δεν παιρνεις Ουκρανο επιτελικο.Ειναι αγορες με τεραστιο ρισκο ειδικα οσον αφορα τους γηγενης παικτες καθως ελαχιστοι εχουν κανει καριερα εκτος συνορων.Εχει πλακα παντως,βραζιλιανο ακραιο μπακ και ουκρανο επιτελικο.
-
Εγω γιατι νομιζω οτι αυτος ηρθε απλα σαν συμπληρωματικη λυση και επειδη ηταν καλη ευκαιρια;
Βλεπω οτι εχει συμβολαιο κατω απο 300 χιλιαρικα στην Ντνιπρο, οποτε μπορει να τον φερνουμε στην θεση του Γκολασα που λογικα θα φυγει και εχει παρομοιο συμβολαιο.
Επισης υποτιθεται οτι περιμενουμε αρκετο χρημα φετος απο πωλησεις (Λουκας, Κατσε, Μακ). Φανταζομαι οτι με εκεινο το χρημα θα φερουν και αυτους που θα κανουν την διαφορα.
Και 2 πραγματα για τον παιχτη. 1) Οντως δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα να πω την αληθεια ουτε ο Γκαρι Ροντριγκες μου το γεμιζε, ουτε ο Μακ οταν ακουστηκαν οτι εκλεισαν και σημερα ειναι απο τους καλυτερους μας παιχτες και 2) οτι ο παιχτης τελειωσε παρα πολυ καλα την σεζον και τον παιρνουμε σε ανοδικη ταση της καριερας του, οποτε μπορει γι αυτον να τον εκλεισαν.
Βλεπω οτι εχει συμβολαιο κατω απο 300 χιλιαρικα στην Ντνιπρο, οποτε μπορει να τον φερνουμε στην θεση του Γκολασα που λογικα θα φυγει και εχει παρομοιο συμβολαιο.
Επισης υποτιθεται οτι περιμενουμε αρκετο χρημα φετος απο πωλησεις (Λουκας, Κατσε, Μακ). Φανταζομαι οτι με εκεινο το χρημα θα φερουν και αυτους που θα κανουν την διαφορα.
Και 2 πραγματα για τον παιχτη. 1) Οντως δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα να πω την αληθεια ουτε ο Γκαρι Ροντριγκες μου το γεμιζε, ουτε ο Μακ οταν ακουστηκαν οτι εκλεισαν και σημερα ειναι απο τους καλυτερους μας παιχτες και 2) οτι ο παιχτης τελειωσε παρα πολυ καλα την σεζον και τον παιρνουμε σε ανοδικη ταση της καριερας του, οποτε μπορει γι αυτον να τον εκλεισαν.
Ναι με τον βραζιλιανο λινο ακραίο μπακ πεθάναμε στα γέλια ότι ναναι αρκεί να γκρινιαξουμε να είμαστε απέναντι ΠΆΝΤΑ ....έχει πολυ δρόμο η μεταγραφική περίοδος χαλαρωστε και φυσικά όλοι θα κριθούν στο χόρτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 29 Μάιος 2016, 09:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα μόλις διάβασα περισσότερα...ron-swanson έγραψε: Βλεπω οτι εχει συμβολαιο κατω απο 300 χιλιαρικα στην Ντνιπρο, οποτε μπορει να τον φερνουμε στην θεση του Γκολασα που λογικα θα φυγει και εχει παρομοιο συμβολαιο.