Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
τεσπα. μίλησα βιαστικά μάλλον. 
παλιά στο ακατανόμαστο ήταν καλός παντως.

παλιά στο ακατανόμαστο ήταν καλός παντως.

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εγω θελω τον άλλον που το ονομα του ειναι Α.... B..... 
30 χρόνων να ερθει να παίξει 2 χρονακια καλα και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

30 χρόνων να ερθει να παίξει 2 χρονακια καλα και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Σάβ 28 Μάιος 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Chuck Norris έγραψε:Τους άγγλους τους πελάτες θα φοβηθούμε?Kostas_Peraia4 έγραψε: Απο κει και περα αν περασεις στα play-off του Ch.L,γλυκαινεται ακομα περισσοτερο ο Ιβαν και λογικα θα φερει ακομα 2 παιχταραδες για να παιξουμε τα ρεστα μας με οποιον και αν κληρωθουμε(εκτος της Σιτυ)
Εν ολιγοις,ειμαι παρα πολυ αισιοδοξος για φετος
Αυτός είσαι ρε λεβέντη Chuck...μαζί σου και του λόγου μου!!!!

Ποιον εννοείς ρε συ Φώτη μου?fwtis έγραψε:Εγω θελω τον άλλον που το ονομα του ειναι Α.... B.....

Edit: Ώρα 16:00..."Μάτια του Π.Α.Ο.Κ. στην Σκανδιναβία (λέει) αυτό το Σαββατοκύριακο"...

Καλά, εκεί δεν βγαίνει το Βόρειο Σέλας και.........μας εμποδίζει να τους βλέπουμε καλά πριν τους πάρουμε? :ugeek:
Edit: Ώρα 16:30...Έλα Πόρκυ σε είδα, μην αργείς και ρίξε κάνα μπαμ-πάταγο...Απ τα χείλη σου κρεμόμαστε!!!

Άκουσα έντονη φημολογία για προχωρημένες συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον 29,5 ετών Κολομβιανό στόπερ Cristian Zapata. Ξέρει κανείς κάτι?
Ξέρεις εσυgoran 64 έγραψε:Ποιον εννοείς ρε συ Φώτη μου?fwtis έγραψε:Εγω θελω τον άλλον που το ονομα του ειναι Α.... B.....Μήπως τον super market Βασιλόπουλο?
& του πουλιού το γάλα?
![]()
![]()
![]()
![]()

Τι ξέρω δηλαδή ρε Φώτη? Την τύφλα μου ξέρω φίλε...
Υ.Γ. Εξ άλλου δεν είμαι και Πόρκυ...

Υ.Γ. Εξ άλλου δεν είμαι και Πόρκυ...

- painkiller4

Αλήθεια;

Αυτόν τον θέλω και του λόγου μου!!!!

Thanks για την επεξήγηση Πονοφονιά, δεν πήγε ο νους μου πραγματικά καθόλου...

εχει μια συμμετοχή.john4serres έγραψε:34 χρονων
2ος τφ στην Ντνίπρο, πισω απο Μπόικο μεχρι που επωληθη
δεν ηταν ποτε διεθνής στην εθνικη
απορω τι σας αρεσε..
Δυσκολη η θεση του τερματοφύλακα. Αλλά και για τον Χαλκιά φανταζομαι ότι καποιοι θα έλεγαν αντιστοιχα πράγματα αλλά ο παίκτης μια χαρα τα πηγε.
Αυτόν αλήθεια που ληγει το συμβολαιο του πως δεν το πηραν ακομη χαμπαρι ?
Τα βιντεακια πάντως (οσο μπορεί κανεις να κρίνει από αυτα) το δειχνουν μεγαλο παικταρά.
http://www.transfermarkt.co.uk/sebastia ... ler/136903
Τα βιντεακια πάντως (οσο μπορεί κανεις να κρίνει από αυτα) το δειχνουν μεγαλο παικταρά.
http://www.transfermarkt.co.uk/sebastia ... ler/136903
-
ειλικρινα απορω γιατι δεν του εχει γινει προταση εστω για δανεικος..εχει γινει μια απλη συζητηση οπως ειπε και ο ιδιος πριν 3χρονια..αντε ρε ιβαν φερε πισω τον βιερινια να πεσουν τα τσιμεντα!! 

Ο μικρός Σαββίδης δεν είχε πει οτι του κάνανε 3 φορες πρόταση και είπε σε όλες όχι;
Λογικό δεν είναι ; επαγγελματίας είναι. ....τι να έρθει να κάνει εδώ στο πρωτάθλημα του Γκιρτζικη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk