Game Of Thrones (TV series)
- john4serres
Re: Game Of Thrones (TV series)
Χειρότερο χιούμορ απο το Luben δεν εχω δει.
Παραλίγο να ξερασω απο τα ματια.
Παραλίγο να ξερασω απο τα ματια.
Εγώ έβαλα Barristan Selmy αν μετρήσουμε πάντα το πικ του καθενός, γιατί τον γνωρίσαμε μεγάλο σε ηλικία. Σύμφωνα με όσα λέγονται ήταν με διαφορά ο καλύτερος της εποχής του. ΄Oσον αφορά το Sword of the Morning, ο Reagar Targaryen τον νίκησε 2 φορές σε τουρνουά, ενώ είχε χάσει την πρώτη φορά γιατί ήταν 16 ετών, και ήταν μικρότερος ηλικιακά. Από κει και πέρα ο Ρόμπερτ Μπαράθεον νίκησε και έσφαξε τον Reagar Targaryen, οπότε εκείνη την εποχή πριν κάνει τις μπυροκοιλιές ήταν ίσως λίγο καλύτερος από αυτούς. Ο Ser Barristan Selmy, όμως θεωρούνταν κορυφή. Από κει και πέρα για παλαιότερες εποχές υπάρχουν θρύλοι για σπουδαίους πολεμιστές όπως ο Ser Duncan the Tall που ήταν αρχηγός των Kingsguard 1 γενιά πριν τον Barristan Selmy, τον οποίον εξυμνεί ο ίδιος, αλλά και πολλά τραγούδια.
Σωστός φίλε, αλλά άλλο τουρνουά, άλλο μάχη κανονική και άλλο το ...The Pit! (όχι των Testament...)
- Josey Wales
[quote="RoMaN"........
Όσοι (με) υποπτεύεστε για στημένα στο poll, έχετε μπει στη λίστα της Arya ήδη...
Πέρα από τη πλάκα, δεν έχω τη δυνατότητα να νοθεύσω τα αποτελέσματα (γι'αυτό έχουμε το print screen), εκτός κι αν έχω 2ο και 3ο λογαριασμό...και ξέρουμε εδώ μέσα ποιοι πάνω-κάτω έχουν πολλαπλούς λογαριασμούς..![/quote]
Άστους να λένε, το καλό το πράμα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Ποια Καλίσι και πράσινα ντοθρακίσια άλογα τώρα.
Όσοι (με) υποπτεύεστε για στημένα στο poll, έχετε μπει στη λίστα της Arya ήδη...
Πέρα από τη πλάκα, δεν έχω τη δυνατότητα να νοθεύσω τα αποτελέσματα (γι'αυτό έχουμε το print screen), εκτός κι αν έχω 2ο και 3ο λογαριασμό...και ξέρουμε εδώ μέσα ποιοι πάνω-κάτω έχουν πολλαπλούς λογαριασμούς..![/quote]
Άστους να λένε, το καλό το πράμα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Ποια Καλίσι και πράσινα ντοθρακίσια άλογα τώρα.
- Μπαρκαρούτσος
2 πραματα.
πρώτον, αυτή η 6η σεζον ειναι τοσο γαματη που με εχει ωθησει να ξοδευω (πραγματικα) ωρες διαβαζωντας την ιστορια του κοσμου αυτου... για τους χαρακτηρες του παρελθοντος, για το τι σημαινουν ή πιθανολογούν οι πράξεις τους στο παρόν... γενικά έχει ξεφύγει τόσο πολύ η σειρά που μπορεί κανείς να φανταστεί χίλιους δυο τρόπους με τους οποίους μπορεί να τελειώσει... είναι το ίδιο πιθανό πχ ο Σνοου με την Νταυνερης να ειναι μαζι αλλά και το να αλληλοσκοτωθούν...
δεύτερον, Ρομαν, θα ήθελα να μου επεξηγήσεις για το Βουνό, αν μιλάμε για το πρίν ή το μετά του. Γιατί αν μιλάμε για το μετά (δλδ όπως είναι τώρα), φίλε, μόνο οι δράκοι της Νταϊνερυς (και αν) τον τρομάζουν...
και επειδή μαλλον μιλάμε με τις παρούσες συνθήκες, ή έστω το πικ τους, πήρε το ψηφαλάκι μου...
υγ: στο επόμενο επεισόδιο πάντως έχουμε δυο νεες εμφανίσεις. μια του...κρυοχέρη ενώ θα δούμε και έναν ακόμα...κάτοσχο βαλλυριανού σπαθιού....
υγ: χοντορ.
πρώτον, αυτή η 6η σεζον ειναι τοσο γαματη που με εχει ωθησει να ξοδευω (πραγματικα) ωρες διαβαζωντας την ιστορια του κοσμου αυτου... για τους χαρακτηρες του παρελθοντος, για το τι σημαινουν ή πιθανολογούν οι πράξεις τους στο παρόν... γενικά έχει ξεφύγει τόσο πολύ η σειρά που μπορεί κανείς να φανταστεί χίλιους δυο τρόπους με τους οποίους μπορεί να τελειώσει... είναι το ίδιο πιθανό πχ ο Σνοου με την Νταυνερης να ειναι μαζι αλλά και το να αλληλοσκοτωθούν...
δεύτερον, Ρομαν, θα ήθελα να μου επεξηγήσεις για το Βουνό, αν μιλάμε για το πρίν ή το μετά του. Γιατί αν μιλάμε για το μετά (δλδ όπως είναι τώρα), φίλε, μόνο οι δράκοι της Νταϊνερυς (και αν) τον τρομάζουν...
και επειδή μαλλον μιλάμε με τις παρούσες συνθήκες, ή έστω το πικ τους, πήρε το ψηφαλάκι μου...
υγ: στο επόμενο επεισόδιο πάντως έχουμε δυο νεες εμφανίσεις. μια του...κρυοχέρη ενώ θα δούμε και έναν ακόμα...κάτοσχο βαλλυριανού σπαθιού....
υγ: χοντορ.
- Kostomanolis
- Kostas_Peraia4
Δεν ξερω αν εχεις διαβασει τα βιβλια,παντως με αλλους που το εχω συζητησει,μπορει να ειναι ακρως ενδιαφερουσα μεχρι στιγμης η φετινη σεζον,αλλα δυστυχως ειναι για ακομα μια φορα κακογραμμενη και με πολλα σεναριακα κεναK_geo έγραψε:αυτή η 6η σεζον ειναι τοσο γαματη
- painkiller4
Ωραίος ρε!!!
Υ.Γ. Πάντως στο πολ, του λόγου μου το ριξα πρώτος (δεν αφήνω να πάει χαμένη ψήφος για ψήφο αφού, από άποψη φυσικά
Μετά ποιος με ακολούθησε και γιατί δεν ξέρω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Μάιος 2016, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- teo4giannitsa
- VictorAK47
- Μπαρκαρούτσος
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Τώρα μόλις ανακάλυψα το τοπικ. Καιρός ήταν να υπάρξει παοκτσηδικος σχολιασμός για GoT
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk