Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σίγουρα ο Πεδουλάκης δεν πρόλαβε να δείξει αν μπορεί. Ο Καλαφατάκης είναι ελάχιστο χρόνο και δεν μπορεί να κριθεί (να δείτε τι κρίσεις θα γίνουν αύριο) Προσωπικά δεν πάω κανένα από τους δύο αλλά θεωρώ υποχρέωσή μου να στηρίζω τον οποιοδήποτε προπονητή της ομάδας μου. Επίσης δεν ξέρω αν ήθελε να έρθει κάποιος καλύτερος ή αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα.
xaxaxa τελικά πολύ πλάκα έχουμε..
Ειδικά ΤΟΤΕΜ.. χαχαχα
Λοιπόν, συγκριτικά με τον Πεδουλάκη, προτιμώ 1000 φορές τον Καλαφατάκη. Με δείχνει ότι είναι πιο σοβαρός στη δουλειά του..
Αποψη μου είναι αυτή! Πιστεύω πολύ περισσότερο στο Χανιώτη προπονητή, όχι μόνο για την εμπειρία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι τρομερά δουλευταράς και αρέσκεται στο να παίρνει το μέγιστο από κάθε παίκτη του. Δείχνει να μην έχει τα κολλήματα του προκατόχου του και ήδη η ομάδα αρχίζει να στρώνει. Α, κι αν δεν το καταλάβατε, βρισκόμαστε ήδη στην 5η θέση!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικά ΤΟΤΕΜ.. χαχαχα
Λοιπόν, συγκριτικά με τον Πεδουλάκη, προτιμώ 1000 φορές τον Καλαφατάκη. Με δείχνει ότι είναι πιο σοβαρός στη δουλειά του..
Αποψη μου είναι αυτή! Πιστεύω πολύ περισσότερο στο Χανιώτη προπονητή, όχι μόνο για την εμπειρία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι τρομερά δουλευταράς και αρέσκεται στο να παίρνει το μέγιστο από κάθε παίκτη του. Δείχνει να μην έχει τα κολλήματα του προκατόχου του και ήδη η ομάδα αρχίζει να στρώνει. Α, κι αν δεν το καταλάβατε, βρισκόμαστε ήδη στην 5η θέση!!!!!!!!!!!!!!