Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2-0, Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα
MVP Cimirot ήταν παντού.
Ξεκουρασαμε τον νιωνιο, μεγάλη υπόθεση...
SM-G935F
Ξεκουρασαμε τον νιωνιο, μεγάλη υπόθεση...
SM-G935F
- Μπαρκαρούτσος
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1123293
Το πρώτο post που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα, από το προηγούμενο topic...θα τα μετέφερα, αλλά..εντάξει απλά μπείτε δείτε εκεί μωρέ..
Το πρώτο post που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα, από το προηγούμενο topic...θα τα μετέφερα, αλλά..εντάξει απλά μπείτε δείτε εκεί μωρέ..

- back in black
Ευκολη νίκη που ήρθε ως φυσιολογική συνέπεια της σοβαρότητας που δείξαμε.
Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τακτική διαχείριση δυνάμεων στο δευτερο.
Εξαιρετικός ο Κλαους, αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω την εμφάνιση του Τσίμροτ, το παιδί ήταν παντού, έκανε τα πάντα και έτρεχε για 2. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να ξεκουρασθεί λίγο, αλλά πάλι ο Ίβιτς δείχνει ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο στη διαχείριση των παικτών που μέχρι τώρα του βγαίνει.
Έκπληξη η πολύ καλή εμφάνιση του Σκόνδρα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Συνεχίζουμε.
Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τακτική διαχείριση δυνάμεων στο δευτερο.
Εξαιρετικός ο Κλαους, αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω την εμφάνιση του Τσίμροτ, το παιδί ήταν παντού, έκανε τα πάντα και έτρεχε για 2. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να ξεκουρασθεί λίγο, αλλά πάλι ο Ίβιτς δείχνει ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο στη διαχείριση των παικτών που μέχρι τώρα του βγαίνει.
Έκπληξη η πολύ καλή εμφάνιση του Σκόνδρα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Συνεχίζουμε.
Σημερα δεν ειδα το ματς γιατι ημουνα νοσοκομειο καμαρωνοντας το ΠΑΟΚτσακι μου που μολις ηρθε στον κοσμο...ο μονος λογος που χανεις αγωνα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ με χαμογελο...αυριο ΠΑΟΚ store για αγορα ρουχαλακια ΠΑΟΚ και συντομα φωτο με τον νεο χουλιγκανο...
- PAOK_Antarctica
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και διαχείριση δυνάμεων στο δεύτερο.
Θα μπορούσαμε να σταθούμε στο γεγονός πως ο Νιόνιος ήρθε αποδεκατισμένος χωρίς να συμπληρώσει καν αποστολή αλλά οι μνήμες από το περσινό κάζο με τον ΟΦΗ είναι ακόμα νοπές. Μπράβο λοιπόν.
Το μόνο που με χαλάει είναι το ότι, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν κυνηγήσαμε καναδυό γκολ ακόμα αφού ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Ξεκουράσαμε παίκτες και θετικό το ότι και ο Νιόνιος ξεκούρασε παίκτες, πράγμα που δείχνει ότι σκοπεύει να χτυπήσει τα επόμενα δύο ματς (όσο μπορεί τέλος πάντων γιατί σήμερα έδειξε να παραδόθηκε).
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΟΚΛΕ ΟΛΕ
Θα μπορούσαμε να σταθούμε στο γεγονός πως ο Νιόνιος ήρθε αποδεκατισμένος χωρίς να συμπληρώσει καν αποστολή αλλά οι μνήμες από το περσινό κάζο με τον ΟΦΗ είναι ακόμα νοπές. Μπράβο λοιπόν.
Το μόνο που με χαλάει είναι το ότι, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν κυνηγήσαμε καναδυό γκολ ακόμα αφού ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Ξεκουράσαμε παίκτες και θετικό το ότι και ο Νιόνιος ξεκούρασε παίκτες, πράγμα που δείχνει ότι σκοπεύει να χτυπήσει τα επόμενα δύο ματς (όσο μπορεί τέλος πάντων γιατί σήμερα έδειξε να παραδόθηκε).
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΟΚΛΕ ΟΛΕ
- Μπαρκαρούτσος
Να σε ζήσει αδερφέ!!
Γερό κι ασπρόμαυρο!
Εγώ δεν είδα το πρώτο, ήμουν γυμναστήριο..συντονίστηκα με μισή καρδιά στο 50' διότι έσπασα το γούρι..
Βαρετός αγώνας μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά το γεγονός αυτό πιστώνεται υπέρ μας θα έλεγα, που δεν αφήσαμε να αποκτήσει ο αγώνας ρυθμό μπάσκετ...
Αν και βαρέθηκα!

Γερό κι ασπρόμαυρο!
Εγώ δεν είδα το πρώτο, ήμουν γυμναστήριο..συντονίστηκα με μισή καρδιά στο 50' διότι έσπασα το γούρι..
Βαρετός αγώνας μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά το γεγονός αυτό πιστώνεται υπέρ μας θα έλεγα, που δεν αφήσαμε να αποκτήσει ο αγώνας ρυθμό μπάσκετ...
Αν και βαρέθηκα!

Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή για το τρίποντο και την διαχείριση του αγώνα.
Ενα ημίχρονο έφτανε.
Ενα ημίχρονο έφτανε.
Έτσι εξηγείται γιατί δεν βάλαμε αλλά γκολRoMaN έγραψε:Να σε ζήσει αδερφέ!!![]()
![]()
Γερό κι ασπρόμαυρο!
Αν και βαρέθηκα!
SM-G935F
Όλα καλά ...αλλά λάθος η μή ξεκούραση του Τσίμι!!!

- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Έτσι εξηγείται γιατί δεν βάλαμε αλλά γκολRoMaN έγραψε:Να σε ζήσει αδερφέ!!![]()
![]()
Γερό κι ασπρόμαυρο!
Αν και βαρέθηκα!
SM-G935F
Συμφωνώ και συγγνώμη! Θα επανορθώσω στον επόμενο αγώνα!
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2-0, Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα
Να σου ζησει...γερο,δυνατο ΠΑΟΚτσακι..tolis14 έγραψε:Σημερα δεν ειδα το ματς γιατι ημουνα νοσοκομειο καμαρωνοντας το ΠΑΟΚτσακι μου που μολις ηρθε στον κοσμο...ο μονος λογος που χανεις αγωνα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ με χαμογελο...αυριο ΠΑΟΚ store για αγορα ρουχαλακια ΠΑΟΚ και συντομα φωτο με τον νεο χουλιγκανο...
- kataramenos5
Κεσατια σημερα το φορουμ.Ρε μπας κι ειμαι σε λαθος τοπικ ουτε 2 σελιδες?
κανενα βιντεακι με Χαρρυ Κλυν που να λεει"Παλι κερδισαμε?γιατι κερδισαμε? " δεν εχει?

κανενα βιντεακι με Χαρρυ Κλυν που να λεει"Παλι κερδισαμε?γιατι κερδισαμε? " δεν εχει?
Να σου ζησει.Γερός και τυχερος να ναι.tolis14 έγραψε:Σημερα δεν ειδα το ματς γιατι ημουνα νοσοκομειο καμαρωνοντας το ΠΑΟΚτσακι μου που μολις ηρθε στον κοσμο...ο μονος λογος που χανεις αγωνα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ με χαμογελο...αυριο ΠΑΟΚ store για αγορα ρουχαλακια ΠΑΟΚ και συντομα φωτο με τον νεο χουλιγκανο...