Π.Α.Ο.Κ. - Μαρούσι 29/11 19:00 Σχόλια και προβλέψεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

paokfc,paokbc ή και τα δυο?

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ 30 Νοέμ 2008, 12:32

θα προτιμησω να δω τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ απο την τηλεοραση
12
26%
θα προτιμησω να παω στο παλατακι κ ας χασω λιγο απο τον αγωνα ποδοσφαιρου
7
15%
θα κανω αγωνα δρομου για να προλαβω και τους δυο αγωνες
28
60%

Σύνολο ψήφων: 47

Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Αν θέλουμε να βάλουμε πλώρη για την ανάκτηση της αξιοπρέπειά μας , ΠΡΕΠΕΙ να κερδιζουμε και με μισό πόντο, τέτοια μάτς σαν αυτό.........

όχι ξανά ήττες από τέτοιες ομάδες... :?
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ας το φέρω στη σωστή θέση:

ΠΑΟΚ-Μαρούσι Βορεάδης-Ηλιόπουλος-Σταματόπουλος
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγώ ψήφισα ... ότι θα κάνω αγώνα δρόμου για να προλάβω και τους δυο αγώνες.

(Θα πάω για κατούρημα ανάμεσα στα zapping) :lol:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

olivares συμφωνώ με την ανάλυσή σου για την ομάδα του Αμαρουσίου. Πέρυσι στο πέμπτο και τελευταίο ματς με τον γαύρο,σουτ του Μιλισάβλιεβιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο βγήκε στην κυριολεξία από μέσα και οι γαύροι επικράτησαν με 64-63. Αν θυμάμαι καλά, την σεζόν 2003-2004 κατετάγη δεύτερο, αλλά λόγω των κλειστών συμβολαίων δεν έπαιξε Ευρωλίγκα.
Το μπάτζετ είναι πάντα σε επίπεδα που να μπορεί να καλυφθεί και έτσι δεν συσσωρεύονται χρέη, όπως συμβαίνει με εμάς χρόνια τώρα. Ίσως σ΄αυτό παίζει ρόλο ο μικρός αριθμός φιλάθλων, οι οποίοι δεν είναι τόσο απαιτητικοί όσο εμείς. Έχω την εντύπωση πως φέτος επιχειρήθηκε το κάτι παραπάνω αλλά μέχρι τώρα δεν τους βγαίνει και φοβάμαι πως και σε αυτή την περίπτωση το μάρμαρο θα το πληρώσει ο προπονητής. Ας γίνουμε εμείς η αφορμή της απομάκρυνσης του Σούλη, με μία επιβλητική νίκη.
Νομίζω πως θα απουσιάσει ο Καϊμακόγλου λόγω κάποιου προβλήματος (αιμάτωμα)
pupazzo

Δημοσίευση από pupazzo »

Εγω παιδια δυστυχως ειμαι εκτος Ελλαδας και θα παραμεινω μεχρι μεσα Γεναρη.Εχω το διαρκειας να με περιμενει και καθομαι και παιδευομαι να δω το μπασκετακι μεσω ιντερνετ,ενω αλλες φορες δεν βλεπω καθολου λογω προβληματων στη μεταδοση.
Τρελαινομαι στην ιδεα οτι παιζει ο ΠΑΟΚ , με καινουργια ομαδα,με φιλοδοξιες,ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ απο τη μιζερια των τελευταιων ετων,και γω δεν μπορω να ειμαι στο γηπεδο και εσεις το συζητατε αν θα προτιμησετε να δειτε απο την τηλεοραση τα ματς.....???!!
Τι να πω....πραγματικα ωρες ωρες συμμεριζομαι τις αποψεις αυτων που λενε οτι μας αξιζουν οι Πανελουδηδες κτλ
Περσυ πηγαινα στο μπασκετ και ματωνε η ψυχη μου και πονουσανε τα ματια μου με αυτα που εβλεπα και φετος που εχουμε παιχτες επιπεδου Euroleague που ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ και το μονο που μας ανησυχει ειναι αν θα δεσει επιτελους η ομαδα και ΟΧΙ αν θα πωληθει ο ταδε παιχτης για να...βγει η χρονια,φετος δεν θα παω???!
Αυριο ο ΠΑΟΚ παιζει ενα πολυ σημαντικο παιχνιδι και Επιβαλλεται να εχει τουλαχιστον 5000 κοσμο.Ειναι ντροπη να μην πηγαινουν ουτε καν οι κατοχοι των διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
kostasff

+1000000000
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

«Πάθος για τον ΠΑΟΚ και τον ιερό σκοπό…»

O Dejan Tomasevic και ο Γιώργος Τσιάρας μίλησαν για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι, την μεγάλη επιθυμία που υπάρχει σε όλη την ομάδα για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ απηύθυναν κάλεσμα και προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθει στο γήπεδο μαζικά και δυναμικά για τον αγώνα του Σαββάτου, προκειμένου και την ομάδα να βοηθήσει, αλλά πολύ περισσότερο να ενισχύσει την προσπάθεια αποθεραπείας της μικρής Κατερίνας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Dejan Tomasevic δήλωσε: «Πιστεύω πως σ’ αυτό το παιχνίδι θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Στο παιχνίδι με την Ολύμπια είχαμε κάνει μόλις μία προπόνηση με τον νέο προπονητή, ενώ πλέον είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε τα νέα συστήματα, κάτι που πιστεύω θα φανεί και μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον έχει τελείως διαφορετικό προσανατολισμό, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά στα τόσα χρόνια της καριέρας μου έχω μάθει πως τα παιχνίδια κερδίζονται από τις άμυνες, οπότε εκεί θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε. Το Μαρούσι είναι πολύ καλή ομάδα, έχει τον ίδιο περίπου κορμό από πέρσι και παρόλο που δεν ξεκίνησε τόσο καλά όσο τελείωσε την περασμένη σεζόν, ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι δύσκολος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα ριμπάουντ ώστε να πάρουμε εύκολες επιθέσεις στον αιφνιδιασμό, γιατί εκεί πιστεύω υπερτερούμε σαν ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να τρέξουν».

Μιλώντας για την προσπάθεια της ομάδας για την ενίσχυση της μικρής Κατερίνας, ο Tomasevic, πρόσθεσε: «Όσον αφορά στην προσφορά που γίνεται για τη μικρή Κατερίνα, όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις, πόσο περισσότερο όταν η περίπτωση αφορά σ’ ένα παιδάκι ενός έτους. Ελπίζω πως αυτό το μικρό βήμα που κάνουμε εμείς σαν ομάδα για τη βοήθειά της, θα είναι μια τεράστια βοήθεια προς την οριστική αποθεραπεία της».

Ο Γιώργος Τσιάρας από την πλευρά του υποστήριξε: «Ελπίζουμε όλοι σαν ομάδα πως το παιχνίδι με την Ολύμπια ήταν μια νέα αρχή για μας και πως το παιχνίδι με το Μαρούσι θα είναι νικηφόρο, ώστε να τονωθεί και η ψυχολογία μας, αλλά και αυτή του κόσμου. Δουλεύουμε μ’ ένα τελείως διαφορετικό σύστημα με το νέο προπονητή κι εκτός από την ψυχολογία μας που είναι εμφανώς καλύτερη, πιστεύω πως τα καινούρια πράγματα που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε και στο γήπεδο. Το κυριότερο που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο είναι να τρέξουμε και να βγάλουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Το ξέρουμε ότι οι εμφανίσεις μας μέχρι σήμερα δεν είναι αυτό που ήθελε ο κόσμος μας, και ίσως μέχρι ενός σημείου τον «χάσαμε» εξαιτίας αυτού του γεγονότος, αλλά θέλω όλοι να ξέρουν πως όλα τα παιδιά στην ομάδα είμαστε παίκτες με κίνητρο, με εμπειρία και με πάθος, που δεν μπορέσαμε όμως να το βγάλουμε όπως θα έπρεπε μέσα στο παρκέ. Ελπίζω πως πλέον η αλλαγή θα είναι εμφανής και ο κόσμος θα μπορεί να παθιάζεται με μια ομάδα που θα παλεύει και θα παθιάζεται σε κάθε παιχνίδι. Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο μας πραγματικά να γεμίσει το γήπεδο, όχι μόνο γιατί τους έχουμε ανάγκη εμείς οι παίκτες, αλλά και για να βοηθήσουμε τη μικρή Κατερίνα και τους γονείς της, αφού είναι γνωστή η πρωτοβουλία που πήρε η ομάδα κι εμείς οι παίκτες για το θέμα αυτό. Εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού η μικρή πραγματικά να τα καταφέρει».

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εκτός μάχης ο Καυκής

Ο Παναγιώτης Καυκής το προσπάθησε αρκετά και παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης της ομάδας, τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό, σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι. Στην αποστολή της ομάδας, ο Γιώργος Καλαφατάκης συμπεριέλαβε τους εξής 12 καλαθοσφαιριστές: Wesson, Χαρίση, Βασιλειάδη, Κυρίτση, Τσιάρα, Diarra, Mulaomerovic, Gregory, Tomasevic, Μαρμαρινός, Σίμτσακ και Δεμερτζή.

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλαφατάκης: “Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας”

Τη δεύτερή του συνεχόμενη νίκη επιδιώκει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του με το Μαρούσι, το απόγευμα του Σαββάτου (7μ.μ) 29 Νοεμβρίου 2008 στο PAOK Sports Arena και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης αναφερόμενος στις δυσκολίες του παιχνιδιού και τα σημεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, δήλωσε: “Συμπληρώσαμε ήδη μία εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα και είναι αλήθεια ότι έχουμε καταφέρει να βάλουμε ορισμένα νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Περιμένω βεβαίως να τα δω και στο γήπεδο. Οι παίκτες έχουν δείξει διάθεση, τα μηνύματα που έχουμε από τις προπονήσεις είναι θετικά και απομένει να τα δούμε έμπρακτα και στον αγώνα με το Μαρούσι. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Μαρούσι έχει καλό ρόστερ, είναι ομάδα με ποιότητα, πολλές λύσεις και βάθος στον πάγκο. Είχε ορισμένα προβλήματα, έκανε αλλαγές, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια ο φιλοξενούμενος έχει περισσότερα πράγματα να κερδίσει από αυτά που μπορεί να χάσει κι αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας απαιτεί κατάλληλη ψυχολογική και πνευματική προετοιμασία από τη δική μας πλευρά. Πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, να επιβάλλουμε την παρουσία μας στο παρκέ, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, σύμφωνα με αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, να αποφύγουμε τις βεβιασμένες ενέργειες και να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ισορροπία μεταξύ ψηλών και κοντών στο παιχνίδι μας”.

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει αποκτήσει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Μαρούσι, καθώς το 50% των καθαρών εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας αποθεραπείας της μικρής Κατερίνας, ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: “Η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητη σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει κι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κίνητρο κι ένας ιερός σκοπός για όλους μας. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε ενθουσιασμός από το ξεκίνημα στον κόσμο και μία απογοήτευση με τις δύο εντός έδρας ήττες που κάναμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας θέλουνε κάτι να δουν και είναι θέμα χρόνου για να πεισθούν και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Μπορεί να είναι απαιτητικοί, αλλά γνωρίζουν και η πραγματική μας επιτυχία θα είναι να τους φέρουμε όλους στο γήπεδο”.

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Pregame show..

O Κώστας Βασιλειάδης πρόσθεσε πως "το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο, το Μαρούσι είναι μια δεμένη ομάδα, έχει περίπου τον ίδιο κορμό από πέρσι και νομίζω βρίσκονται σε καλή φόρμα κι ανάμεσά τους θα ξεχώριζα το Λουκά Μαυροκεφαλίδη που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα του. Ο Λουκάς είναι πάντα φίλος και χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξή του... Είναι φυσικό εμείς να μην είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι και να μην έχουμε προλάβει να ενσωματώσουμε όλα τα στοιχεία που προσπαθεί να περάσει ο νέος προπονητής στο παιχνίδι μας, αλλά η ομάδα μας είναι σαφώς καλύτερη αμυντικά, είναι το στοιχείο που προσπαθούμε να βελτιώσουμε πριν από οτιδήποτε άλλο και γενικότερα αισθανόμαστε πιο ομάδα, κάτι που έλειπε στην αρχή και σ' αυτό ίσως οφείλεται και το κακό ξεκίνημα που είχαμε. Αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι καλύτερο, είμαστε πιο δεμένοι μεταξύ μας κι αυτό βγαίνει στις προπονήσεις κι ελπίζω θα βγει και στο γήπεδο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει ιδιαίτερη και για μας και για τον κόσμο. Θέλουμε τη βοήθειά τους, όπως σε κάθε παιχνίδι, αλλά επειδή το 50% των καθαρών εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση της μικρής Κατερίνας, περιμένουμε ότι όλοι θα ανταποκριθούν και βοηθήσουν. Και την ομάδα και την προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας της Κατερίνας".

Τις σκέψεις του Αμαρουσίου Costa Coffee για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε ο Τζαρόντ Στίβεσνον, ο οποίος δήλωσε ότι «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι , γιατί ο ΠΑΟΚ διαθέτει, εκτός από ποιοτικό ρόστερ και μια πολύ δυνατή έδρα. Επιπλέον έχει αλλάξει προπονητή και εκτός από ψυχολογία ενδεχομένως να παρουσιάσει και νέα στοιχεία στο παιχνίδι του. Γι αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι , να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, ώστε να αποφύγουμε τα κενά διαστήματα και να μη του επιτρέψουμε να βρει ρυθμό. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι , ειδικά σε μια φάση που προσπαθούμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό» *Εκτός αποστολής θα μείνει ο Κώστας Καϊμακόγλου (βλ. αιμάτωμα στη γάμπα) και εντός θα μπει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

http://www.esake.gr/basket/ndisplay.php?NewsID=2829
pupazzo

Δημοσίευση από pupazzo »

Εγω συνηθως τα βλεπω απο το justin.tv.
Ευτυχως υπαρχουν καποια παιδια που ανεβαζουν τους αγωνες!!
Βεβαια τον προηγουμενο με την ολυμπια λαρισας δεν τον ειδαμε,επειδη ειχε προβλημα η nova...νομιζω οτι αυτος που το ανεβαζε εμενε Σουηδια και γι αυτο δεν επιανε καλα....
Ελπιζω ομως αυριο να τον δουμε τον αγωνα!
Θα κανω αναζητηση αυριο και πριν απο τον αγωνα θα στειλω το ακριβες Link ωστε να μπορεσεις να τον δεις!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Η δική μου αμαρτία πάλι, είναι ότι δεν μου κάνει κανένας από τους δύο. Αλλά αν το ταμείο είναι μείον με αυτούς θα προχωρήσουμε.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Το ποδόσφαιρο στο fratelli και το basκet στο παλατάκι (τρέχοντας)..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Mακαρι να κριθει γρηγορα η νικη στο ποδοσφαιρο οποτε να μη χρειαστει να το δουμε μεχρι τελος...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

SOS SOS SOS
Διατητες του αγωνα με το μαρουσι οι
Βορεάδης-Ηλιόπουλος-Σταματόπουλος !!!!Ολοι στο παλατακι αδερφια!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”