Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
- navigator11
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως, εφόσον μας οδηγήσει σε πρωτιά στα πο, θα παραμείνει - και με το σπαθί του υπό μια έννοια - ο Σέρβος. Το να γνωρίζει ο όποιος αναλάβει τα ηνία της ομάδας την ελληνική σαβουροπραγματικότητα πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικό σε σύγκριση με τυχόν απειρία προπονητική. Ο Ίβιτς ξέρει τι μπορεί από την πρώτη στιγμή να προστατεύει την ομάδα του και τις μονάδες της, αναφέρομαι στο αποτέλεσμα, είτε με καλό ποδόσφαιρο, είτε με κυνισμό, είτε συνδυαστικά. Έχει θητευσει χρόνια εδώ και ξέρει και τις εξωγενείς συνθήκες που διαφεντεύουν τα του αθλήματος και τη μαλ@κία, που δέρνει τον Έλληνα οπαδό!
Επουδενι δε θα ήθελα να καεί σαν επιλογή. Υπό την έννοια ότι είναι ξύπνιος άνθρωπος, που νομίζω πως βλέπει ποδόσφαιρο όχι μόνο μέσα από ματιά παίχτη. Για εμένα θα ήταν ιδεατό να ψηθεί στο πλευρό του Σάντος για 2 χρόνια και μετά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έχω την αίσθηση πως θα απογειωνόταν σε αυτοπεποίθηση κυρίως κοντά του. Σε κάθε περίπτωση, του πάει πολύ να είναι παρών στον πάγκο της ομάδας!
Επουδενι δε θα ήθελα να καεί σαν επιλογή. Υπό την έννοια ότι είναι ξύπνιος άνθρωπος, που νομίζω πως βλέπει ποδόσφαιρο όχι μόνο μέσα από ματιά παίχτη. Για εμένα θα ήταν ιδεατό να ψηθεί στο πλευρό του Σάντος για 2 χρόνια και μετά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έχω την αίσθηση πως θα απογειωνόταν σε αυτοπεποίθηση κυρίως κοντά του. Σε κάθε περίπτωση, του πάει πολύ να είναι παρών στον πάγκο της ομάδας!
Συμφωνώ με τον από πάνω.
Νομίζω ότι ΑΝ δεν έχει κλειστεί ήδη νέος προπονητής (ελπίζω να έχει κλειστεί) και ο Βλάνταν μας τερματίσει πρώτους στα πλέι οφ, ο Ιβάν και ο Λούμπος θα βρεθούν σε μεγάλο δίλλημα.
Νομίζω ότι ΑΝ δεν έχει κλειστεί ήδη νέος προπονητής (ελπίζω να έχει κλειστεί) και ο Βλάνταν μας τερματίσει πρώτους στα πλέι οφ, ο Ιβάν και ο Λούμπος θα βρεθούν σε μεγάλο δίλλημα.
- Kostas_Peraia4
Οπως ειπατε και παραπανω ειναι παρα πολυ ξυπνιος.Και για μενα δεν ειναι απλα ξυπνιος,αλλα ειναι ενα απο τα πιο κοφτερα ποδοσφαιρικα μυαλα που εχουν περασει απο την Ελλαδα.Ηξερε οση μπαλα,ηξερε εκεινη η ομαδα μαζι και ειμαι σιγουρος πως αν ηταν γρηγορος θα επαιζε σε καμια Ρεαλ.Και επειδη τον θεωρω ευφυη νομιζω πως αν μεινει ξερει τι θα τον περιμενει σε μια κριση,οταν η ομαδα δεν θα παιζει καλα ή δεν θα παιρνει αποτελεσματα.Οποτε αν μεινει δυο τινα μπορει να συμβουν. 1)Ή να μην ερθουν αγωνιστικες κρισεις,πραγμα το οποιο μοιαζει αδυνατο. 2)Αν αποφασισει να μεινει να ειναι σιγουρος 1000% για την απολυτη στηριξη του Ιβαν και να γνωριζει οτι τιποτα δεν μπορει να τον κουνισει απο την θεση του.
Ετσι θα τον ηθελα κι εγω να μεινει.Και θα ηταν πιο ορθολογικο σε μια τετοια περιπτωση να κινηθουμε για πιθανους γυμναστες που θα στελεχωσουν ενα τεχνικο team το οποιο θα μεινει για χρονια.Οπωσδηποτε πιστευω πως τον Vlado δεν θα μπορεσει κανεις να τον κοροιδεψει ή να του ταξει λαγους με πετραχηλια και αυτος να τα ''φαει αμασητα''
Ετσι θα τον ηθελα κι εγω να μεινει.Και θα ηταν πιο ορθολογικο σε μια τετοια περιπτωση να κινηθουμε για πιθανους γυμναστες που θα στελεχωσουν ενα τεχνικο team το οποιο θα μεινει για χρονια.Οπωσδηποτε πιστευω πως τον Vlado δεν θα μπορεσει κανεις να τον κοροιδεψει ή να του ταξει λαγους με πετραχηλια και αυτος να τα ''φαει αμασητα''
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μαθαίνω για προχωρημένες συζητήσεις με τον ''προπονητή των τριών ηπείρων'',όχι για head coach βέβαια.
Για να δούμε....
Για να δούμε....
- Scientist@PAOK
Αυτος εδω http://www.acadimies.gr/site/article.ph ... 862&cid=29 ????ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μαθαίνω για προχωρημένες συζητήσεις με τον ''προπονητή των τριών ηπείρων'',όχι για head coach βέβαια.
Για να δούμε....
Χωρις να ξέρω ποιος είναι αυτός, αν δεν είναι για head coah, τότε ως τι θα φερουμε ?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μαθαίνω για προχωρημένες συζητήσεις με τον ''προπονητή των τριών ηπείρων'',όχι για head coach βέβαια.
Για να δούμε....

- Kostas_Peraia4
Λαζλο Μπολονι Φαρμακοποιε?? 
edit ακυρο τωρα ειδα το αρθρο παραπανω.

edit ακυρο τωρα ειδα το αρθρο παραπανω.
- Kostas_Peraia4
Μολις ειδα οτι το συμβολαιο του Aguirre τελειωνει 30/06
Αν δεν κανω λαθος,ο Παυλαρας ειχε πει στην ΕΡΤ3,οτι περυσι τον ειχε προτεινει αλλα δεν τον ακουσαν.
Λετε να τον ακουσουν φετος?
Αν δεν κανω λαθος,ο Παυλαρας ειχε πει στην ΕΡΤ3,οτι περυσι τον ειχε προτεινει αλλα δεν τον ακουσαν.
Λετε να τον ακουσουν φετος?
Ακούγεται ότι ο προπονητης έκλεισε ίσως εδώ και ένα μήνα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Γιατί θα φτάσει μέχρι χειμώνα;kataramenos5 έγραψε:Και τι χρωμα δερματινο φοραει?
SM-G935F