Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από vs40 »

όλη η αλήθεια για τον Bloodraven που ήταν μισός Ταργκέριαν. Υπηρέτησε ως Hand of the King για 2 βασιλιάδες Ταργκέριαν ( Aerys I and Maekar I Targaryen) ενώ ο τρίτος ο Aegon V Targaryen που ήταν μικρότερος αδερφός του αγαπητού Eamon (ο maester του τείχους) και παππούς του "Mad King", εξόρισε τον Bloodraven στο τείχος, σε ένα ταξίδι που έκανε μαζί με τον maester Eamon Targaryen. Μέσα σε 6 χρόνια κατάφερε ο Bloodraven να γίνει ο διοικιτής του τείχους μέχρι το 252 AC, όπου εξαφανίστηκε πέρα από το τείχος ενώ ήταν 77 ετών.
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Brynden_Rivers

Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο ο Μπράν να είναι ο Bloodraven, γιατί είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που έζησε και άφησε έργο. Από κει και πέρα, η καρδιά της ιστορίας του song of fire and ice, είναι συνδεδεμένη με τον Reagar Targaryen τον πρωτότοκο του ¨Mad King¨ που ήταν εκτός από κορυφαίος πολεμιστής, ο μουσικός που έγραψε το μουσικό κομμάτι song of fire and ice (ο τίτλος των βιβλίων), ακολουθώντας το θρύλο που έλεγε ότι από αυτόν θα προκύψει ο 'βασιλιάς that was promised'. Ο Reagar ήταν πρωταθλητής σε πολλά τουρνουά μεταξύ ιπποτών και ήταν μακράν ο πιο όμορφος αρσενικός που κάθε γυναίκα επιθυμούσε και ενώ ήταν παντρεμένος με την Elia Martell, απένειμε το βραβείο της πιο όμορφης γυναίκας στην αδερφή του Νεντ Σταρκ, Λυάννα παραδίδοντας λουλούδια μετά το θρύαμβό του στην "αρένα". Η ιστορία που λέει ο Ρόμπερτ Μπαράθεον είναι ότι ο Reagar την απήγαγε, αλλά ένα άτομο με την καλλιέργεια και γοητεία του Reagar δεν θα έκανε αυτή την ενέργεια. Το πιο πιθανό ήταν η Λυάννα να ήταν ερωτευμενη μαζί του και να μην ήθελε τον αγροίκο Ρόμπερτ Μπαράθεον και έτσι να 'κλάπηκαν', δηλαδή κάτι σαν την ιστορία του Πάρη και της ωραίας Ελένης. Τον Reagar Targaryen ήθελε τρελά και η Cersei Lannister που μπροστά στον Reagar, ο αδερφός της Τζέιμι έμοιαζε χωριάτης-εργάτης.

Στο Tower of Joy ο Νεντ σταρκ πολεμά τον καλύτερο φίλο του Reagar Targaryen, που ονομάζεται Ser Arthur Dayne, known as the Sword of the Morning, ενώ στον πύργο βρίσκεται η αδερφή του Λυάννα. Βλέπουμε τη σκηνή μέσα από τον Μπράν με την καθοδήγηση του Bloodraven:
https://www.youtube.com/watch?v=4CTJEZXtr94 η σκηνή με lightsabers και μουσική starwars είναι πιο επική!

Στη σκηνή δίνεται η εντύπωση ότι η αδερφή του Νεντ Σταρκ, Λυάννα έχει απαχθεί, αλλά δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια. Αυτό που πιστεύω ότι έγινε είναι ότι είχε γεννήσει το παιδί του Reagar Targaryen, που είχε πρόσφατα παιθάνει από το χέρι του Ρόμπερτ Μπαράθεον. Ο Ρόμπερτ ήταν σίγουρο ότι θα σκότωνε αυτό το παιδί. Για αυτό τον λόγο η Λυάννα έβαλε τον Νέντ σταρκ να πάρει ένα όρκο μέχρι τον τάφο του (αυτό το έχουν πει και στη σειρά). Ο όρκος λοιπόν ήταν να μην αποκαλύψει σε κανέναν ποιος ήταν ο Τζον Σνόου που ήταν ο γιος της. Έτσι ο έντιμος Νεντ Σταρκ θα ανακάλυπτε μια ιστορία όπου έκανε ο ίδιος την παγαποντιά και γκάστρωσε μια όμορφη γυναίκα κρατώντας ένα μπάσταρδο δικό του. Το κίνητρο πίσω από αυτή την ενέργεια του ήταν πολύ βαθύ: Ο Μποαράθεον αγαπούσε αρρωστημένα τη Λυάννα και αυτό ήταν το κλειδί της φιλίας του με τον Νεντ Σταρκ. Αν μάθαινε την αλήθεια, όχι μόνο θα σκότωνε το νεογέννητο Τζον Σνόου, αλλά θα χαλούσε και η σχέση του με τον Νεντ, ή και χειρότερα. Η Λυάννα ξέρουμε ότι παίθανε μετά από την "υπόσχεση" και μάλλον λέω εγώ ότι αυτοκτόννησε έχοντας χάσει τον έρωτά της, αλλά και προφανώς από τις τύψεις που θα είχε απέναντι στον αδερφό της Νεντ (έχασε πατέρα και αδερφό από αυτή την "απαγωγή") τους πεσώντες στις μάχες για χάρην της, και φυσικά τον οξύθυμο Μπαράθεον που δε θα μπορούσε να δεχτεί πια για άντρα, μιας που σκότωσε τον αγαπητικό της (πολύ Όμηρος).

Ο Reagar Targaryen έλεγε ότι ο δράκος πρέπει να έχει 3 κεφάλια και αυτό όλο κολλούσε με τη πρόβλεψη για τον 'promised king' (που πολλές φορές παρερμηνεύτηκε ίσως και από τον Reagar). Με την Elia Martell είχε 2 παιδιά και ήθελε να κάνει 1 ακόμη. Η σχέση του με την Elia Martell ήταν καλή και μάλλον δε μπορούσε να του δώσει 3ο παιδί και έτσι από κοινού συφωνήσαν να κάνει παιδί με άλλη γυναίκα (μάλλον αυτό). Αυτό γίνεται γνωστό σε ένα όραμα της Deanerys Targaryen που βλέπει αυτή τη σκηνή του μεγάλου αδερφού της με τη γυναίκα του. Μέχρι τώρα τα "2 κεφάλια του δράκου" ίσως είναι ο Τζον Σνόου και η Deanerys Targaryen. Το 3ο κεφάλι ίσως είναι ο γιος του Reagar Targaryen και της Elia Martell που υποτίθεται σκότωσε o "the Mountain". Το 1 ετών μωρό ονόματι Eagon, του είχε σπάσει τελείως το κρανίο, κάτι σαν το fatality του Όμπεριν και δεν ξεχώριζε. Η θεωρία λέει ότι ο Varys (ο ευνούχος) προστάτευσε το μωρό, αλλάζοντάς το με ένα φτωχόπαιδο που αγόρασε σε συνεργασία με τη μάνα του παιδιού, που γνώριζε πιο ήταν το τέλος τους μετά το θάνατο του Reagar. Έμεναν στο Kings Landing παρά τη θέλησή τους, μετά από απόφαση του Mad King που ήθελε να έχει τους Μαρτέλ στο χέρι κρατώντας την Elia Martell με τα μωρά τις στο παλάτι (δεν είχε αγάπη για τα εγγόνια του και ούτε για το γιο του Reagar που τον έβλεπε ως απειλή για το θρόνο του - πολύ τρελός ο τύπος). Ίσως η σειρά να μας παρουσιάσει τον Eagon που τώρα θα είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος από την Deaneris.

*Σημείωση: στην τελευταία παράγραφο που έγραψα έχει πολλές υποθέσεις που είναι μπερδεμένες ελλείψει στοιχείων. Η σειρά πάντως έχει πάρα πολλές διαφορές από τα βιβλία και είναι άγνωστο πως θα εξελιχθεί.

Η σειρά ξεκινάει το έτος 296 περίπου και τώρα είμαστε στο 301 AC, με τον Βασιλιά Τόμεν να έχει ήδη κλείσει 1 έτος διακυβέρνησης, έχοντας διαδεχτεί 2 έτη βασιλείας του Joffrey.
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Ye ... e_Conquest

Υγ: Η απαγωγή της Λυάννα Σταρκ έγινε χρονικά όταν πιθανώς έμεινε έγγυος, για να αποκρύψουν αυτή την τρομερή αλήθεια (που δεν κρύβεται μετά τον 4ο μήνα :Ρ) και ίσως πιστεύοντας ότι αυτό το παιδί θα παίξει σημαντικό ρόλο στον κόσμο (Τζον Σνόου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 25 Μάιος 2016, 03:13, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Αγόρι μου ...επίτιμος διδακτορ...το έσπασε το κοντέρ.

Σε ωραίος...

Sent from my S55 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Άρα σωστά ψάχνουμε τον καβαλάρη του 3ου δράκου..... Εκτός και αν ο Eagon είναι άτομο που ήδη βλέπουμε και δεν ξέρουμε.... πχ ο 2nd son.... :roll: :roll:
Μπορεί να έχει σχέση και με το όνομα που ανέφερε η ιέρεια στον Varys ότι άκουγε όταν καιγόταν το αποκομμένο πουλί του :roll: :roll: :roll:
Ο Varys σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει 8-)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο 3ος καβαλάρης για εμένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, και είναι ο Eagon που για την ώρα κρύβεται κάπου με χαρακτήρα βιτρίνα. Κάτι μου λέει οτι ο Τζόρας θα τον ανακαλύψει "on his quest for cure".

Οπότε έχουμε 3 παιδιά του δράκου, 2 από αυτά με Μαρτέλ και 1 με Στάρκ.

Δράκοι, βορράς, νότος.

+ άγριοι, + φρουρά + tully&κοιλάδα, κάπως αρχίζει και ενώνεται το σκηνικό και δημιουργείται ο στρατός αντίστασης.

Είτε με σιδεροτέτοιους είτε με τους δουλεμπόρους να τρώνε ξύλο από ντοθράκι και έτσι να τα δίνουν μόνοι τους, το ξανθό φαίνεται βρήκε ναύλο για τη στρατιά του.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εγω πιστευω πως ο Τυριον ειναι το τριτο κεφαλι του δρακου γιατι το οτι ειναι νανοςισως να ειναι εξαιτιας αιμομιξιας,αρα να ειναι Ταργκερυεν.Ισως γι'αυτο και ο πατερας του τον μισουσε τοσο,γιατι δεν μπορουσε να αποδεχτει πως η γυναικα του τον απατησε.Επισης απο μικρος ο Τυριον,ειχε ''ερωτα'' με τους δρακους.Ιδιαιτερα οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια αυτο θα το ξερετε.Τελος στο 2ο επεισοδιο της φετινης σεζον,οπου κατεβαινει στα μπουντρουμια για να ελευθερωσει του δρακους,αυτοι τον υπακοουν και τον αφηνουν να τους αγκιξει,λες και τον ηξεραν χρονια και ηταν το αφεντικο τους.Σκυλο να ειχες φυλακισμενο και να πηγαινε καποιος αγνωστος,θα του ορμουσε,ποσο μαλλον οι δρακοι........ ;) ;)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

τα επεισόδια 6 και 7 δεν έχουν διαρρεύσει (ακόμα :mrgreen: ) αλλά έχει διαρρεύσει εδώ και καμιά δεκαριά μέρες περιγραφή τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε κάθε επεισόδιο.. όπως ποιος πεθαίνει πότε και πως κλπ κλπ κλπ
αυτά που είχαν γραφτεί για το επεισόδιο 5 (μια βδομάδα πριν διαρρεύσει το επεισόδιο αυτό) ήταν όλα όπως γράφτηκαν οπότε υποθέτουν οτι ισχύουν και τα υπόλοιπα...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

nothu που τη βρήκες τη φωτό με τον Καμμένο? Έχω παιθάνει στο γέλιο. Θέλω να την ανεβάσω στο face :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

RoMaN έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Επι της ευκαιριας επειδη μπαινω μονο μεσω talapatalk δεν ψηφιζω στο poll οπιτε μετρα μου την ψηφο για την mother of the dragons

Δεν μετράται πάνω στο poll, αλλά την έχω κρατημένη! ;)

Τελικά μήπως ψήφισες;
Όταν σταματήσουν να αυξάνονται οι ψήφοι (1-2 μέρες "πάγωμα") θα κλείσει το poll..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

panta έγραψε:τα επεισόδια 6 και 7 δεν έχουν διαρρεύσει (ακόμα :mrgreen: ) αλλά έχει διαρρεύσει εδώ και καμιά δεκαριά μέρες περιγραφή τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε κάθε επεισόδιο.. όπως ποιος πεθαίνει πότε και πως κλπ κλπ κλπ
αυτά που είχαν γραφτεί για το επεισόδιο 5 (μια βδομάδα πριν διαρρεύσει το επεισόδιο αυτό) ήταν όλα όπως γράφτηκαν οπότε υποθέτουν οτι ισχύουν και τα υπόλοιπα...
Δωσε link στον λαο
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

vs40 έγραψε:nothu που τη βρήκες τη φωτό με τον Καμμένο? Έχω παιθάνει στο γέλιο. Θέλω να την ανεβάσω στο face :lol: :lol:
Απο μια σελιδα στο φβ την είδα κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
panta έγραψε:τα επεισόδια 6 και 7 δεν έχουν διαρρεύσει (ακόμα :mrgreen: ) αλλά έχει διαρρεύσει εδώ και καμιά δεκαριά μέρες περιγραφή τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε κάθε επεισόδιο.. όπως ποιος πεθαίνει πότε και πως κλπ κλπ κλπ
Δωσε link στον λαο

το αρχικό ποστ έχει κατέβει όμως υπάρχουν άπειρα σάιτ που πρόλαβαν και κράτησαν κόπια
μπορείς να γκουγκλάρεις truede spoilers on game of thrones season 6 αν πάραυτα χρειαστείς λινκ πες
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Στειλε φιλε μου γιατι λογω εξεταστικης δεν εχω τον χρονο να καθομαι και να ψαχνω
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Στειλε φιλε μου γιατι λογω εξεταστικης δεν εχω τον χρονο να καθομαι και να ψαχνω

http://www.idigitaltimes.com/game-thron ... ull-535308

https://www.reddit.com/r/freefolk/comme ... ingpart_2/

στα αγγλικά είναι ελπίζω να μην έχεις θέμα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Πραγματικα,σε ευχαριστω παρα πολυ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”