Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Οντως το σκατο...παλι το δικο του εκανε παλι σε μπελαδες τους εβαλε ολους...για να δουμε τωρα πως θα διαχειριστει αυτος (αλλα και η σειρα) τα ταξιδια στο χρονο

-You will take my place
-but am i ready?
-No

Επισης τι ηταν ο παππους? Ρομαν τα φωτα σου
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ο τελευταίος greenseer ήταν, και πριν γίνει ήταν ο Brynden Rivers. Αυτά σύμφωνα με τα βιβλία.
Τώρα αν το σκατό έχει και μεγαλύτερες ικανότητες από αυτόν, και κόψει και τις μαλακίες, μένει να φανεί.

Το κρατήσαν το πιο σοκαριστικό για το τέλος με τον πορτιέρη, αν και μέχρι τότε το πιο σοκαριστικό ήταν η αναπάντεχη τσαπου στην οθόνη.
Επίσης τρομακτική ήταν και η ειδοποίηση απο τα windows που είχε ο τύπος που έκανε το leaking :D
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ψαχτηκε κανεις για τα επεισοδια 6 και 7,μηπως διερευσαν κι αυτα?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Α δε ξερω για ειδοποιηση εγω στη νοβα το ειδα και δεν εβγαλαν κατι του τυπου - ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΚ

Και ποπ βγηκε το τοστ απο την μυτη! :lol:

Και βασικα για πιο λογο να το δειξουν δηλαδη ελεος!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

:lol: :lol: :lol:
Οχι ρε η ειδοποίηση δεν είχε να κάνει με τη σειρά. Το πρώτο τρόμαξε, ήταν σαν ξυπνητήρι, ήρθε και από το πουθενά... Αργότερα είχε και μια ειδοποίηση απο το twitter αν και ήταν πιο διακριτική.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ψαχτηκε κανεις για τα επεισοδια 6 και 7,μηπως διερευσαν κι αυτα?
Μπα, δε νομίζω να ισχύει τελικά. Τώρα ξανά την Κυριακή ( τέλειωσε και το Banshee :x )
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Να περιμενετε ρε βιαστικοι ολοι σας! Απευθειας να τα δειτε τα επεισοδια! Αν δε μπορειτε να περιμενετε πειτε τον ομπαμα να σας τα στειλει! Αμαν πια!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πάντως εγώ δεν ψυχοπλακώθηκα και τόσο... Μερικά πράγματα ήταν αναμενόμενα... Με ενόχλησε ο θάνατος του λύκου περισσότερο από την τύχη του Hold the door, του οποίου την ιστορία έπρεπε να μάθουμε και κάτι μου έλεγε ότι δεν θα ήταν ευχάριστη!!!

Τέλος μου είναι δύσκολο να θρηνήσω σε μια σειρά με τόσες ανατροπές - εδώ κονζτάμ Χιόνης αναστήθηκε- και σημειωτέον ο Μπραν με το να γυρίζει πίσω στο χρόνο μπορεί να αλλάξει το μέλλον 8-) 8-)

Ζω για τη "Μάχη των μπάσταρδων" αν και αργεί λίγο :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τελικά διέρρευσαν τα επόμενα ή όχι;;;

Στην αρχή πάλι ναι, οκ, τι κακός που είναι ο Littlefinger κτλ.. Άραγε ήξερε;
Σημαντικό που μαθαίνουμε ότι οι Tullys are back in town!
Family, duty, honor! ;)

Μετά Arya in training, ενδιαφέρον που ξαναζήσαμε λίγο τα γεγονότα από άλλη σκοπιά..και η Arya ξαναέζησε τον αποκεφαλισμό του πατέρα της..είδαμε και που πήγε να κρύψει από τον εαυτό της την αντίδραση...τι σκατά γίνεται στο κεφάλι της;;;

Μετά ίσως μια από τις 10 πιο ενδιαφέρουσες σκηνές της σειράς!!! Είδαμε πώς δημιουργήθηκαν οι WW και ειδικά ο Night's King! Στα βιβλία έτσι γίνεται; Ξέρουμε κάτι; Δεν είμαι σίγουρος...
Από όση ιστορία έχω διαβάσει, οι Children δεν θυμάμαι να δημιούργησαν τους White Walkers για να απωθήσουν τους First Men...χρησιμοποίησαν φυσικά full μαγεία, που ήταν δυνατή όπου υπήρχαν weirwood δέντρα (αυτά στα οποία οι Starks προσεύχονται, τα δέντρα με τα χαραγμένα μάτια).. Δεν ξέρω, σηκώνει κουβέντα αυτό... Δεν δημιουργείς WW & Night's King απλά για να κερδίσεις έναν πόλεμο...ε;
Και επίσης, γαμάτο το τοπίο χωρίς τα χιόνια!! Τρομεροί οι συντελεστές που επιλέγουν αυτά τα μέρη για γυρίσματα..

Στο Kingsmoot των Ironborn περίμενα εμφάνιση Euron, αλλά όχι ακριβώς αυτήν την εξέλιξη.. Η Yara & o Theon πού θα πάνε τώρα δηλαδή; Μάλλον θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε Iron Islanders...

Η Daenerys μια χαρά τα κανόνισε με τους μνηστήρες.. Μακάρι ο Jorah να βρει καμιά θεραπεία, αλλά δύσκολα... Άντε γρήγορα για Meereen!!

O Tyrion & ο Varys καλά φαίνεται να τα πάνε με τη διακυβέρνηση...την ειρήνη που έφτιαξαν, μάλλον θα την χαλάσουν οι Dothraki της Daenerys (κατ'εντολή της) και θα ξεκουμπιστεί από εκεί... ΕΥΧΟΜΑΙ.
Ενδιαφέρουσα η Kinvara και ενδιαφέρον νακιγκομέ, αλλά άργησε για το Poll μας...

Bran...Bran...Bran...ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ;;;;;; Ακόμη μαθαίνεις, τι τις θες τις βόλτες έξω μόνος σου;;; Πόλεμο έχετε for fuck's sake! Έτσι σε μεγάλωσε ο πατέρας σου;;

Κρίμα για τον Summer, κρίμα για τον Three-eyed Raven, κρίμα για τα Children Of The Forest...άραγε υπάρχουν άλλα;;
Επίσης, πέθανε και ο Καρβέλας..

Τρομερά ενδιαφέρουσα η δυνατότητα του Bran να wargάρει στον Wylis μέσα από το όραμά του που τον έβλεπε πιτσιρικά, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να βγει από εκεί για να wargάρει στον ενήλικα Hodor...
Πώς σκατά θα γλιτώσει ο Bran και η Meera δεν ξέρω...

Όλη η σεζόν γαμάτη έως τώρα και τα επόμενα δεν έχουν περιθώριο να είναι μαλακίες!!

Α επίσης χαίρομαι που δεν είδαμε τους lame βλακαμάδες του King's Landing...

Παιδιά το ψυχοπλάκωμα μετά τη 3η παρακολούθηση φεύγει!! Εγώ πλέον έχω πάθει ανοσία σε αυτή τη σκηνή..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

nikolasf έγραψε:και σημειωτέον ο Μπραν με το να γυρίζει πίσω στο χρόνο μπορεί να αλλάξει το μέλλον 8-) 8-)
Μα αν μάθαμε κάτι στα σίγουρα από αυτήν την σκηνή είναι πως δεν αλλάζει το μέλλον. Ακόμα και το μέλλον του Χόντορ ήταν προδιαγεγραμμένο από όταν ήταν παιδί.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

RoMaN έγραψε:Τελικά διέρρευσαν τα επόμενα ή όχι;;;Πολύ θα ήθελα να ξέρω... Αν κάποιος βρει κάτι ας...

Στην αρχή πάλι ναι, οκ, τι κακός που είναι ο Littlefinger κτλ.. Άραγε ήξερε; Και βέβαια ήξερε! Δεν είναι κακός είναι μνησίκακος και δουλεύει μόνο για πάρτι του, έχει παραδεχθεί σε πολύ παλιό επεισόδιο ότι θέλει το θρόνο... μάλλον θέλει την δύναμη να κινεί τα νήματα για την ακριβεια.
Σημαντικό που μαθαίνουμε ότι οι Tullys are back in town!
Family, duty, honor! ;)

Μετά Arya in training, ενδιαφέρον που ξαναζήσαμε λίγο τα γεγονότα από άλλη σκοπιά..και η Arya ξαναέζησε τον αποκεφαλισμό του πατέρα της..είδαμε και που πήγε να κρύψει από τον εαυτό της την αντίδραση...τι σκατά γίνεται στο κεφάλι της;;;Εφηβεία το λένε :lol: :lol:

Μετά ίσως μια από τις 10 πιο ενδιαφέρουσες σκηνές της σειράς!!! Είδαμε πώς δημιουργήθηκαν οι WW και ειδικά ο Night's King! Στα βιβλία έτσι γίνεται; Ξέρουμε κάτι; Δεν είμαι σίγουρος...;;; :? :? :? :? :? :? :?
Από όση ιστορία έχω διαβάσει, οι Children δεν θυμάμαι να δημιούργησαν τους White Walkers για να απωθήσουν τους First Men...χρησιμοποίησαν φυσικά full μαγεία, που ήταν δυνατή όπου υπήρχαν weirwood δέντρα (αυτά στα οποία οι Starks προσεύχονται, τα δέντρα με τα χαραγμένα μάτια).. Δεν ξέρω, σηκώνει κουβέντα αυτό... Δεν δημιουργείς WW & Night's King απλά για να κερδίσεις έναν πόλεμο...ε;
Και επίσης, γαμάτο το τοπίο χωρίς τα χιόνια!! Τρομεροί οι συντελεστές που επιλέγουν αυτά τα μέρη για γυρίσματα..

Στο Kingsmoot των Ironborn περίμενα εμφάνιση Euron, αλλά όχι ακριβώς αυτήν την εξέλιξη.. Η Yara & o Theon πού θα πάνε τώρα δηλαδή; Μάλλον θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε Iron Islanders...ή θα ενωθούν με τον Γιάννη τον Χιόνια ;) ;)

Η Daenerys μια χαρά τα κανόνισε με τους μνηστήρες.. Μακάρι ο Jorah να βρει καμιά θεραπεία, αλλά δύσκολα... Άντε γρήγορα για Meereen!!

O Tyrion & ο Varys καλά φαίνεται να τα πάνε με τη διακυβέρνηση...την ειρήνη που έφτιαξαν, μάλλον θα την χαλάσουν οι Dothraki της Daenerys (κατ'εντολή της) και θα ξεκουμπιστεί από εκεί... ΕΥΧΟΜΑΙ.
Ενδιαφέρουσα η Kinvara και ενδιαφέρον νακιγκομέ, αλλά άργησε για το Poll μας...Με προβλημάτισε η Ιέρεια περισσότερο από όλα σε αυτό το επεισόδιο, δεν την εμπιστεύομαι όπως και την άλλη την κόκκινη!!!

Bran...Bran...Bran...ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ;;;;;; Ακόμη μαθαίνεις, τι τις θες τις βόλτες έξω μόνος σου;;; Πόλεμο έχετε for fuck's sake! Έτσι σε μεγάλωσε ο πατέρας σου;;Πρέπει να ματώσεις και να κάνεις λάθη για να μάθεις!!!

Κρίμα για τον Summer, κρίμα για τον Three-eyed Raven, κρίμα για τα Children Of The Forest...άραγε υπάρχουν άλλα;;επιφυλάσσομαι μήπως ο Μπραν μπορεί να αλλάξει κάτι
Επίσης, πέθανε και ο Καρβέλας..

Τρομερά ενδιαφέρουσα η δυνατότητα του Bran να wargάρει στον Wylis μέσα από το όραμά του που τον έβλεπε πιτσιρικά, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να βγει από εκεί για να wargάρει στον ενήλικα Hodor...
Πώς σκατά θα γλιτώσει ο Bran και η Meera δεν ξέρω...

Όλη η σεζόν γαμάτη έως τώρα και τα επόμενα δεν έχουν περιθώριο να είναι μαλακίες!!Κάτι μου λέει ότι το 9ο θα είναι όλη η μαγεία! :roll: :roll: :roll:

Α επίσης χαίρομαι που δεν είδαμε τους lame βλακαμάδες του King's Landing...

Παιδιά το ψυχοπλάκωμα μετά τη 3η παρακολούθηση φεύγει!! Εγώ πλέον έχω πάθει ανοσία σε αυτή τη σκηνή..Πιο ψυχοπλάκωμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

PAOK_Antarctica έγραψε:
nikolasf έγραψε:και σημειωτέον ο Μπραν με το να γυρίζει πίσω στο χρόνο μπορεί να αλλάξει το μέλλον 8-) 8-)
Μα αν μάθαμε κάτι στα σίγουρα από αυτήν την σκηνή είναι πως δεν αλλάζει το μέλλον. Ακόμα και το μέλλον του Χόντορ ήταν προδιαγεγραμμένο από όταν ήταν παιδί.
Το ανάποδο κατάλαβα ...η μ@κ@κία του Μπραν στο μέλλον επηρέασε την εξέλιξη του Χόντορ στο παρελθόν!!!! Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει Terminators.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τουναντίον, είμαι μέγας φαν! Αυτό που συνέβη είναι κλασικό time loop.
Του στυλ, γυρνάει ένας Εβραίος στο παρελθόν με σκοπό να αλλάξει τον Χίτλερ με το διπλανό μωρό στην κούνια ώστε να αποφύγει τα μελλούμενα και όταν γυρνάει στο παρόν συνειδητοποιεί πως ο Χίτλερ είναι τελικά το δεύτερο μωρό και αυτός είναι που τον έβαλε εκεί!
Το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο δηλαδή και ό,τι κάνεις έχει ήδη γίνει και θα ξαναγίνει!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Μπορεί... Οψόμεθα τί θέλει πει ο ποιητής :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kυκλοφορουν πολλες φημες τις τελευταιες μερες οι οποιες θελουν

-Τον Bloodraven να ειναι στην πραγματικοτητα ο Bran μετα απο χρονια,καθως πλεον υπαρχει σχετικη συγχυση με την διασταση του χρονου

-Τον Bran να μπορεσει στο μελλον να εξουσιασει τους Whitewalker αφου τον αγκιξαν και δεν εγινε σαν κι αυτους,οπως το μωρο που ειδαμε να αγκιζουν οι Λευκοι Οδοιποροι σε προηγουμενη σεζον

-Τους Whitewalker,αφου ''μαρκαραν'' τον Bran και καταφεραν να σπασουν τα μαγια της σπηλιας και να μπουνε μεσα,σε περιπτωση που ο Brann κατευθυνθει νοτια του τειχους ισως μπορεσουν και παρακαμψουν και τα μαγια του τειχους!!!!

-Επισης στο 2ο trailer του φετινου κυκλου φαινεται ενας μαυροφορεμενος καβαλαρης να χτυπαει με εναν κεφαλοθραυστη καποιον,ο οποιος παει να βλαψει την Μeera και τον Bran.Το imdb αναφερει οτι στην φετινη σεζον θα παρουσιαστει ο ηθοποιος που εκανε τον Benjen Stark,σε εναν καινουριο ρολο,αυτον του ''Brother beyond the wall''.Αυτο σημαινει,πως αν οντως εμφανιστει αυτος ο χαρακτηρας,ισως ειναι ο Κρυοχερης.Η τοποθεσια που λαμβανει χωρα αυτη η σκηνη ειναι πανομοιοτυπη με αυτη στο trailer του νεου επεισοδιου.Η σκηνη ειναι στο 1:18

[youtube]EI0ib1NErqg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Γίνετε πιο πολύ ενδιαφέρον από εδώ και κάτω για τους εξής λόγους....

1,η δρακομανα εκεί που πήγε να την τελειώσει ξαφνικά γιγαντώνεται σε όλους τους τομείς στρατιωτικά,γεωπολιτικά,διπλωματικά+τα ιπτάμενα μωρά της φωτιάς που μαζί με την γνώση του γίγαντα νανου+αρχημαγησα του Θεού της φωτιάς μάλλον θα βρει τον τρόπο να τα τιθασεφσει και άρα να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο,εν κατακλείδι το ξανθό υπέρ μωρό είναι στο καλύτερο μομεντουμ να τους πηδήξει όλους χωρίς σάλιο,υπάρχει και αυτή η συμμαχία που θα επιδιώξει ο νέος τρόμπας τον σιδερογενητων λουζερ που προσωπικά δεν νομίζω να γίνει αλά οψόμεθα,

2.Το όλο σκηνικό γύρο από τον οίκο τον λύκων που φαίνεται να αναγεννιέται από τις στάχτες του και μάλιστα κατ'εμέ θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ και για να μην την παω μακριά την βαλίτσα θα το ετιολωγησο λέγοντας ότι ο καθένας από τους Σταρκ έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό λες και όταν ανταμωσουν όλοι μαζί Ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον.....Να τολμήσω να κάνω μια πολύ xtream πρόβλεψη μπορεί να με κραξετε αλά θα το πο γάμο του Γιαννάκη με την Σανσα..Πολύ σατανικό χεχεχε.

3.έχουν πάρει φόρα οι αναρχικοί με τα μπλε ματάκια μένει να δούμε εν μεσω εσωτερικών μαχών Ποιος θα τους σταματήσει και πως?

4.Εκεί με τούς λανιστερ τους φανατικούς Κλάιν μαιν και γενικότερα το βασίλειο της αλαξοκολιας το έχω χάσει είμαι περίεργος να δο πως θα εξελιχθεί το εκεί μπάχαλο μάλλον πιο μπάχαλο θα γίνει.

Αυτά για την ώρα.....

Κύριε σκηνοθέτααααααα έλεος αυτό με την 1εβδομάδα αναμονή δεν μας πιάνουν πλέον τα σινταγωγραφουμενα.

πσσσσσσ (p.s) Η μελισαντρε το τρελο μιλφ μορο πολλυ μουνγκα στην στρουνκα...χμμμμ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sent from my S55 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”