29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Ολα συνηγορούν σε πωληση
Κ παρότι πήρα αγάπη λογω γαβρου ήμουν σίγουρος οτι θα γυρνούσε τουμπα
Κ παρότι πήρα αγάπη λογω γαβρου ήμουν σίγουρος οτι θα γυρνούσε τουμπα
MANIAKOS έγραψε:Κ παρότι πήρα αγάπη λογω γαβρου ήμουν σίγουρος οτι θα γυρνούσε τουμπα
Μάλλον είμαι ο Ραν τα πλαν...
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- thanos-xanthi
- ΑποστόληςΑ
Αυτός είναι ο Μακ.Μπορεί να είναι απών επί 89 ΄λεπτά του αγώνα, αλλά έχει την ικανότητα να βγάζει μια γκολάρα σαν αυτήν του 0-2 και να καθαρίζει το παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 23 Μάιος 2016, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να μείνει μπράβο για το γκολ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
τουριστα κανε μας την χαρη και παιξε σοβαρα αλλα 3 ματσακια (ειδικα τωρα μετα τον τραυματισμο μυστα)και μεις μετα θα κανονισουμε για την παρτυ σου
- back in black
Όταν τον βλέπω μου έρχεται στο νου η ατάκα του μεγάλου Παπαγιανόπουλου στον Κωνσταντάρα: " Χούφτωστη, χούφτωστη..." . Ας πάρουμε ότι προλάβουμε πλεον απο αυτόν και ας πάει στο καλό, αφού αυτό φαίνεται να επιθυμεί.
- thanos-xanthi
νομιζω οτι σε αυτη την ηλικια ο οποιοσδηποτε δε θα εβαζε τα ποδια του στη φωτια,
εν οψει συμμετοχης στο euro που πλησιαζει...
ποσοι και ποσοι το χανουν λογω τραυματισμου, εμπειριες ζωης, ευκαιριες ζωης ,κακα τα ψεματα
εν οψει συμμετοχης στο euro που πλησιαζει...
ποσοι και ποσοι το χανουν λογω τραυματισμου, εμπειριες ζωης, ευκαιριες ζωης ,κακα τα ψεματα
Μεγάλη αλήθεια! Κακό δεν είναι να πάει για αλλού (για αυτό ήρθε άλλωστε, για να πάρει παιχνίδια και να φανεί), ακούγεται και το όνομα του ΠΑΟΚ και για άλλα ταλεντάκια, αλλά παίξε σε όσο απέμεινε, το 50% που μπορείς.. Είναι υπερπολύτιμο.back in black έγραψε:Όταν τον βλέπω μου έρχεται στο νου η ατάκα του μεγάλου Παπαγιανόπουλου στον Κωνσταντάρα: " Χούφτωστη, χούφτωστη..." . Ας πάρουμε ότι προλάβουμε πλεον απο αυτόν και ας πάει στο καλό, αφού αυτό φαίνεται να επιθυμεί.
Και το ματσάκι χθες εσύ το καθάρισες.
Ο Μακ μου θυμίζει εκείνα τα παιδιά που παίζαμε μπάλα στο σχολείο, τα οποία ήξεραν πολύ μπάλα, αλλά αφενός δεν έδιναν πάσα ούτε με αίτηση και αφετέρου ήταν τέρμα χασογκόληδες με αποτέλεσμα να τους φωνάζουν όλοι..