Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν τον "καλούσα" να συνέλθει, να τα δίνει όλα δηλαδή τουλάχιστον!!!
70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Συμφωνώ, ήταν πολύ καλύτερος από πολλά απ τα προηγούμενα παιχνίδια του στην ομάδα!!!
Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν τον "καλούσα" να συνέλθει, να τα δίνει όλα δηλαδή τουλάχιστον!!!
και στην καλυτερη του εμφανιση ειχε τρομακτικα κενα πισω με αποτελεσμα οι βαζελοι σε καποια φαση να πανε μονοπατα απο τα δεξια μας καθως αριστερα ο λεοβατς πραγματικα φαινοταν απροσπελαστος...
παρολα αυτα νομιζω κανει την καλη μπαλια στο ροντριγκεζ για να γινει το 1-1 κρεντιτ γι αυτο...
παρολα αυτα νομιζω κανει την καλη μπαλια στο ροντριγκεζ για να γινει το 1-1 κρεντιτ γι αυτο...
να πω την αλήθεια, εμένα δεν με απασχολεί το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο Στέλιος. που για εμένα επίσης μπορεί να έχει μια θέση στο ρόστερ, φυσικά ώς λύση ανάγκης.
Αυτό που με απασχολεί είναι το κράξιμο που έφαγαν μερικοί το χειμώνα, όταν βγήκε ότι ψαχνόμαστε για...δεξί μπακ... (καλα ρε δεξι μπακ θα πάρουμε;
)...
Αυτό που με απασχολεί είναι το κράξιμο που έφαγαν μερικοί το χειμώνα, όταν βγήκε ότι ψαχνόμαστε για...δεξί μπακ... (καλα ρε δεξι μπακ θα πάρουμε;
Μπράβο στελιο για σήμερα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αρκετά καλός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πολύ καλός για τα δικά του standards.
- desperando
- Επικοινωνία:
μετα απο παρα πολυ καιρο μια σχετικα καλη εμφανιση
τουλαχιστον ησουν σοβαρος
αλλα πρεπει να βαλεις μυαλο στο παιχνιδι σου
αλλιως δεν προκειται να παιξεις μπαλα επιπεδου
τουλαχιστον ησουν σοβαρος
αλλα πρεπει να βαλεις μυαλο στο παιχνιδι σου
αλλιως δεν προκειται να παιξεις μπαλα επιπεδου
Εργαλείο, προϊόν ακαδημίας με ατού και μειονεκτήματα που κάνουν μπαμ. Μπορεί να παίξει όμως και δεξιά και αριστερά και χαφ και πάγκο μπορεί να μείνει και όλα καλά. Σύγχρονος Σνάουτσνερ ένα πράγμα. Υπερχρήσιμος.
Έπιασε ταβάνι στην αρχή της σεζόν και στο τέλος.
Καλή συνέχεια, κάπου αλλού και για εμάς καλό και για σένα
SM-G935F
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Παίκτης μέτριων δυνατοτήτων. Σώζεται σαν αλλαγή, στο Ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο.
+70pilotos έγραψε:Έπιασε ταβάνι στην αρχή της σεζόν και στο τέλος.
SM-G935F