Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Mīngus »

Επικοινωνιακά είναι ιδιαίτερα χαρισματικός. Σοβαρός, μετρημένος, ενημερωμένος. Δεν έχω διαβάσει ή ακούσει δηλώσεις του που να βρεις ψεγάδι.
NikosAthens

Δημοσίευση από NikosAthens »

Λοιπόν αδέρφια, μόλις γύρισα από γήπεδο.
Δε μπορώ να τον κρίνω ακόμα αλλά η ομάδα φαίνεται ότι πλέον ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να παίξει κάθετα, αυτό το θεωρώ έργο του Σέρβου. Θα θελα το Σέρβο δίπλα σε ένα μεγάλο όνομα (ΣΑΝΤΟΣ) και μετά από λίγα χρόνια να ριζώσει στον πάγκο. Επίσης, είναι απόλυτα σοβαρός στις αντιδράσεις του και στις δηλώσεις του, ο,τι δηλαδή δεν ήταν ο ανεκδιήγητος Τούντορ. Εχει μέλλον ο Βλάνταν, δε χρειάζεται να τον κάψουμε νωρίς τον συγκεκριμένο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Σιγουρα προσπαθησε για το καλυτερο" αναφερομενος στον Τουντορ.
Υποκλιση ρε Βλανταν, ο σεβασμος ειναι κατι που απλα πρεπει να το νιωθεις.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μη λετε πολλα μονο κ μετα τον κράζετε παλι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καποιος να επικοινωνησει με τον Βλάντο για το πανωφόρι.
ΔΕΝ βγαινει, για τις υπολοιπες 3 αγωνιστικες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απο την στιγμη που δειχνει συνεχη βελτιωση η ομαδα γιατι ν κραξουμε? Χαμηλων τονων ειναι, σεβεται τους γυρω του και ειναι πανεξυπνος. Το αντιθετο απο τον προκατοχο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:Σαντοειδες,πονοματος εν γενει αλλα νικες και ανεβασμενη ψυχολογια.Ενας ΠΑΟΚ που δε το βαζει κατω.
ΜΠΡΑΒΟ σερβικη αλεπου.
Dimg4 έγραψε:Εγω θα ρισκαρω να πω πως τον θελω του χρονου πρωτο προπονητη, εκτος κι αν ερθει ο Σαντος.
Εχει πολλα να μαθει ακομα.Σιγουρα ομως θα τον ηθελα στον παγκο διπλα σε καποιο εμπειρο ξενο.Για να αρχισουμε να κεφαλαιοποιουμε την εμπειρια των προπονητων που περναν απ το παγκο μας.
εχει πολλα να μαθει ακομα ο ιβιτς αλλα η αλλη η αλεπου επρεπε να μεινει 3 χρονια τουλαχιστον ε? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

MANIAKOS έγραψε:Μη λετε πολλα μονο κ μετα τον κράζετε παλι
Σιγά σιγά θα δεις και άρθρα από τους γνωστούς ΑΡΔ. Αν μάλιστα βγει και πρώτος, άστο. Θα πλασαριστεί φαντασμαγορικά η παραμονή.
Σε κάνα 6μηνο, θα πλασάρουν ωραία το αντίο. Ξέρουν αυτοί. Και καλύτερα αυτοί που τους βάζουν να τα γράφουν.
Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο γεγονός ότι ο Ίβιτς είναι αλεπού και σε περίπτωση που τελικά του προταθεί να μείνει, δε θα το κάνει χωρίς εγγυήσεις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σαντοειδες,πονοματος εν γενει αλλα νικες και ανεβασμενη ψυχολογια.Ενας ΠΑΟΚ που δε το βαζει κατω.
ΜΠΡΑΒΟ σερβικη αλεπου.
Dimg4 έγραψε:Εγω θα ρισκαρω να πω πως τον θελω του χρονου πρωτο προπονητη, εκτος κι αν ερθει ο Σαντος.
Εχει πολλα να μαθει ακομα.Σιγουρα ομως θα τον ηθελα στον παγκο διπλα σε καποιο εμπειρο ξενο.Για να αρχισουμε να κεφαλαιοποιουμε την εμπειρια των προπονητων που περναν απ το παγκο μας.
εχει πολλα να μαθει ακομα ο ιβιτς αλλα η αλλη η αλεπου επρεπε να μεινει 3 χρονια τουλαχιστον ε? :lol: :lol: :lol:
Γενικα ειμαι της αποψης οτι ο προπονητης πρεπει να μενει 2 χρονια για να δειξει τι μπορει.Το βλανταν πιστευω θα τον φανε λαχανο μεχρι Οκτώβρη Ειδικα για Τουντορ ,επειδη δε πιστευα οτι ηταν πρωτη επιλογη του φρανκ δε το γραψα ποτε αυτο.Για βαλε ποστ αλλιως εισαι συκοφαντης .

Εδιτ: Ωπ ,αυτο δε γινεται,δε θα πεσεις εσυ τοσο χαμηλα να γινεις .."ντεντεκτιβ των παλιοτερων ποστ"

ΥΓ Γιατι επιμενεις να μου μπαινεις στα ξεκαρφωτα οταν δεν ασχολουμαι μαζι σου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 23 Μάιος 2016, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

γιατι σου την μπαινω ρε συ κατ?
εσυ δεν ησουν αυτος που εκανες επιθεση σε οποιον ελεγε οτι η ομαδα δεν μπορει να προχωρησει με τουντορ και οτι χρειαζεται επιγοντως αλλαγη προπονητη?

μας τρολαρες και μονο που δεν μας χρεωνες ολα τα στραβα της ομαδας.

ε τωρα ευτυχως για τον ΠΑΟΚ γυρισε ο τροχος και ειπα να τρολαρω εγω.

υγ επισης ο ανθρωπος που εχει παραθεσει καμια 30αρια ποστ μου (για να δειξει και να αποδειξει τι??? δεν ξερω) δεν μπορει να λεει μην ή γιατι ασχολησε μαζι μου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν αυτα εχεις καταλαβει σορυ αλλη γλωσσα μιλαμε.Κι ο μανιακος τα ιδια λεει και πολλοι αλλοι.Οτι δε στεριωνεις ομαδα αλλαζοντας προπονητες σα τα πουκαμισα.Τη χρονια λεμε να βγαλει.5 χρονια το ιδιο εργο βλεπουμε και προοκοπη δεν ειδαμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

τοτε θα επρεπε να σε προβληματιζει γιατι δεν εχει κανενας προβλημα με τον μανιακ.

επισης προσπαθω να στο εξηγησω εδω και δυο χρονια

φυσικα και με το να αλλαζεις προπονητες σαν τα πουκαμισα εν προκειται ποτε να σε βοηθησει να κανεις ομαδα , αλλα αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να στηριξεις μια κακη επιλογη επειδη για να φτιαξεις ομαδα θελεις εναν προπονητη για πλλαχρονια

εχω ξανα πει το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οι ερχικες κακες επιλογες και οχι οι μετεπειτα αποδεσμευσεις

οβερ και κλεινω
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Σε όλο το ματς, μοναδική μαυριλα ήταν τα ΑΠΙΘΑΝΑ λάθη μας, κάτι για το οποίο δεν φταις εσύ.

Στα μισά πλέι οφ, πάμε εξαιρετικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ σερβικη αλεπου.
Χαχαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”