8. Χάρης Χαρίσης
- john4serres
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
Αν και έκανε τα τσαφ του τα πήγαν καλά.
Επίσης γκολαρα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επίσης γκολαρα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- back in black
Στην αρχή φαινόταν ότι του έλειπε ο ρυθμός. Μετά την αποβολή του Τζιόλη ανέβηκε, έτρεξε πολύ,βοήθησε αν και δεν απέφυγε κάποια λάθη. Πέτυχε γκολάρα και μπράβο του.
- ΑποστόληςΑ
Το έχω γράψει επανειλημμένα, ότι με Τσίμιροτ στο 6 και Χαρίση στο 8, έχουμε το καλύτερο δίδυμο στα χαφ σε οποιοδήποτε σύστημα, είτε 3-5-2, ή 3-4-3, ή 4-5-1, ή 4-3-3 ή ακόμα και 4-4-2 σε ευθεία ή και σε ρόμβο!!!
Γνωρίζουν πολύ καλά να συνεργάζονται και αλληλοκαλύπτονται καλύτερα γιατί έχουν και οι δύο εξ ίσου πολλά τρεξίματα!!!
Μπράβο ρε Χαρούλη για την γκολάρα, εκείνη η γωνιά του πλεχτού της εστίας στην Λεωφλόρο, μετά τις γκολάρες του Τσίμι τις προάλλες και του χθεσινού δικού σου χρειάζεται πλέον.......................μαντάρισμα!!!
Γνωρίζουν πολύ καλά να συνεργάζονται και αλληλοκαλύπτονται καλύτερα γιατί έχουν και οι δύο εξ ίσου πολλά τρεξίματα!!!
Μπράβο ρε Χαρούλη για την γκολάρα, εκείνη η γωνιά του πλεχτού της εστίας στην Λεωφλόρο, μετά τις γκολάρες του Τσίμι τις προάλλες και του χθεσινού δικού σου χρειάζεται πλέον.......................μαντάρισμα!!!

- και 1 επισκέπτης
όταν είναι συγκεντρωμένος μπορει να κανει την διαφορα στο κεντρο. θελει δουλεια βεβαια γιατι κανει ευκολα λαθη αλλα είμαι αισιόδοξος ότι θα εξελιχθεί σε πολύ καλο παικτη.
Παρα πολλη κακη εμφανιση,μονη σου δικαιολογια η απειρια και το οτι ειχες συνειδητοποιήσει την κρισιμοτητα του αγωνα.
Τρεχει σαν σκυλι αλλα ειναι αρτσουμπαλος και η απειρια του φαινεται.Δεν ηταν θετικος σημερα
Πολύ καλός παίκτης άπειρος αλλά με πολύ μέλλον δεν πειράζει χάρη στο επόμενο πολύ καλλιτερος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ