Τι εννοεις δεν ειμαστε καλοι;;εκτος εδρας ποτε ειδες καλυτερο ΠΑΟΚ φετος;;STRAFNIK έγραψε:δεν ειμαστε καλοι, αλλα τωρα με λιγη προσοχη ,παμε για πολλα
ειμαστε και τυχεροι γιατι γι αυτον τον νιονιο ο μπακασετας ειναι κομβικος και ειναι λιγο χαμενοι
Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,23/05,18:15,NS2
- sourmenetes
- Moderator
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,23/05,18:15,NS2
Χαχαχα μας έβαλε ντοκιμαντέρ, ωραίο φαίνεται
Ο Τσωχος εμένα μου φαίνεται όπως ακριβώς θέλω έναν σπίκερ. Σχολιάζει φάσεις όπως τις βλέπει, σχολιάζει παίχτες, το παιχνίδι, συμπεριφορές όπως στο χέρι που ζητάει ο άλλος
Δεν έχω καταλάβει τι θέλουμε από έναν εκφωνητή...
Ο Τσωχος εμένα μου φαίνεται όπως ακριβώς θέλω έναν σπίκερ. Σχολιάζει φάσεις όπως τις βλέπει, σχολιάζει παίχτες, το παιχνίδι, συμπεριφορές όπως στο χέρι που ζητάει ο άλλος
Φαντάζομαι γίνεται αντιληπτή, από τις μπαλαδόφατσες, η χρησιμότητα ακόμη του Τζιόλη.
-
Dimg4
Κι εγω μια χαρα μας βλεπω, σαν να βλεπω αλλο ΠΑΟΚ. Ωραιο ξεδιπλωμα στην επιθεση και σκληρη αμυνα. Σκεφτειτε πως ημασταν πριν 2 μηνες και συγκριτικα θυμιζουμε ρεαλ
- kataramenos5
Αν δεν ανεβούν οι 3 στο κέντρο μας, θα έχουμε πρόβλημα. Ειδικά ο Πέλκας. Αργή σκέψη, λάθος επιλογές, τουλαχιστον οι άλλοι αμύνονται. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Μπέρμπα, αλλά τουλάχιστον θα κρατούσε μπάλα.
Φυσικά δεν θα μαρκάρει. Ο Μύστακας δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει 10άρι.
Φυσικά δεν θα μαρκάρει. Ο Μύστακας δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει 10άρι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά παίζουμε. Το έχουμε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μας. Να συνεχίσουμε έτσι και στο δεύτερο, και είναι δικό μας.
- Dimitris_L4
Ηρεμια παιδια...αλλο ενα γκολ να το καθαρισουμε..απαραδεκτος Πελκας και πολλα κενα στο κεντρο..
Η ομαδα σε αυτα τα play-offs απο το δευτερο ημιχρονο με την ΑΕΚ και μετα μπορει να μην εντυπωσιαζει αλλα θυμιζει επιτελους ομαδα,αυτο πιστωνεται αποκλειστικα στον Ιβιτς.
Λογικό δεν είναι;Ale3 έγραψε:Και εμένα έτσι με φαίνετε.... τέτοια πιτόγυρα που να τα βρει...MANIAKOS έγραψε:Ο μακ θελει να μεινει φαινεται
Τον βλέπω αρκετά βαρή στο γήπεδο. Ίσως περιμένει το euro και φυλάει δυνάμεις...
Στην ηλικία του, ή θα κάνει το άλμα, ή θα χαθεί
SM-G935F
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν είναι έστω σε απλά φυσιολογική κατάσταση ο Αντώνης τον βάζεις τώρα στην θέση αυτού που έχει όνειρα για μεγάλη μεταγραφή
Επίσης ο ροντριγκες νομίζει ότι παίζουμε φιλικό 0 συγκέντρωση
Υγ ρε συ μαλεζα σε διαλέγει ο Ίβιτς όχι για την ταχύτητα σου ή τα τρεξίματα σου αλλά για την εμπειρία σου γιατί θέλει να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα χαζού γκολ και συ κανεις λάθη 18χρονου
Συνελθε
Επίσης ο ροντριγκες νομίζει ότι παίζουμε φιλικό 0 συγκέντρωση
Υγ ρε συ μαλεζα σε διαλέγει ο Ίβιτς όχι για την ταχύτητα σου ή τα τρεξίματα σου αλλά για την εμπειρία σου γιατί θέλει να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα χαζού γκολ και συ κανεις λάθη 18χρονου
Συνελθε
- Chuck Norris
Δεν θα μάθουμε αν θα πιάσει τελικά τον γουλιανοpgetsos έγραψε:Χαχαχα μας έβαλε ντοκιμαντέρ, ωραίο φαίνεται
Θελει ακομα ενα γκολ για να το σιγουρεψουμε γιατι ολο και παει να γινει η στραβη πισω. Παντως φαινεται πως ο Κλαους αποφασισε να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο,ισως επειδη Κυριακη βραδι ειναι κλειστα τα μπουζουκια.Οπως και να χει πολυ ανεβασμενος
Απο κει και περα ο Μακ δεν θελει να ζοριστει πολυ γιατι εχει στο μυαλο του το Euro,αυτο κανει μπαμ.
Πιστευω ενα ηρεμο 0-2 ειναι οτι πρεπει και ολα βαινουν καλως
Απο κει και περα ο Μακ δεν θελει να ζοριστει πολυ γιατι εχει στο μυαλο του το Euro,αυτο κανει μπαμ.
Πιστευω ενα ηρεμο 0-2 ειναι οτι πρεπει και ολα βαινουν καλως