Οχι ρε Γκοραν, 9 χρονων ημουν τοτε, δεν ειμαι και τριτη ηλικια!!!!!!!!!!!goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικόλα μου είσαι τεράστια παιχτούρα λέμε ρε φίλε!!! Ποιος Πάμπλο τώώρααα μμμωωωρρρέέέ;;;![]()
Υ.Γ. Σε τρομερή φόρμα σε βρίσκω Κατ!!!![]()
Κάτσε να σε δω και την Δευτέρα το βράδυ όμως...
Υ.Γ. 2...Δημήτρη17, το 17 δεν φαντάζομαι να είναι επειδή "πολέμησες" στις 17 Νοέμβρη στο Πολυτεχνείο!!!![]()
Κι από γράπες, κρασιά και ουίσκι μια χαρά τα πάμε...Μόνο που ο καφετζής το κλείνει νωρίς & δεν έχουμε κορίτσια...Καλά που βάλανεο Sn0ufel κι ο Painkiller κάνα δύο...
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Δημητρης17
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες συμφορουμίτες!!!
Κυριακάτικο χαλαρό πρωινό καφεδάκι παρέα με ενημέρωση PAOKmania!!! Τι καλύτερο απ αυτό;
Υ.Γ. Δημήτρη17, "σειρά" με τον πάτερ, τον apple64 (δεν είναι και πολύ "συχνός") κι εμένα λοιπόν κι εσύ απ ότι κατάλαβα!!! Τώρα που κάναμε τετράδα μπορούμε να παίξουμε και πρέφα...με "τεμπέλη" μάλιστα!!!

Υ.Γ. 2..."Ο εχθρός παρακολουθεί" λοιπόν,
έτσι; Όπως ακριβώς έγραφε δηλαδή με κεφαλαία γράμματα και στο ΚΕΠΥΚ κάθε Διοικητηρίου στον στρατό!!! Άσε, τα ίδια ακριβώς τραβάει κι ο Kat5
...Σκέτο δράμα σε λέω... 
Κυριακάτικο χαλαρό πρωινό καφεδάκι παρέα με ενημέρωση PAOKmania!!! Τι καλύτερο απ αυτό;
Υ.Γ. Δημήτρη17, "σειρά" με τον πάτερ, τον apple64 (δεν είναι και πολύ "συχνός") κι εμένα λοιπόν κι εσύ απ ότι κατάλαβα!!! Τώρα που κάναμε τετράδα μπορούμε να παίξουμε και πρέφα...με "τεμπέλη" μάλιστα!!!
Υ.Γ. 2..."Ο εχθρός παρακολουθεί" λοιπόν,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Μάιος 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποστόλη δεν θυμάμαι καλά .... Έκανα 3 δουλειές ταυτόχρονα - διόρθωνα, παρακολουθούσα και άκουγα ΠΑΟΚ- θυμάμαι όμως ανάμεσα στα άλλα λόγια που έλεγα μου ξέφυγε και ένα ηχηρό Γκοοοολλλλ!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν κατάλαβες καλά. Τα Χανιά προηγήθηκαν 1-0.nikolasf έγραψε: Το χειμώνα να θυμάμαι καλά παίζαμε με τα χανιά... στο κύπελλο. Είχα μάθημα στα ΤΕΙ και παρουσίαζαν κάποιοι εργασία. Εγώ τους εξέταζα και έκανα παρατηρήσεις με το ακουστικό πάντα στο ένα αυτί.
Έτσι μεταξύ του "έπρεπε να εμβαθύνεις σε εκείνο..." και του "δεν σχολίασες ετούτο" ακούστηκε ενστικτωδώς και "Γκοολ 1-0 ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ:roll: "
Έλα Νικόλα, πες αλήθεια τώρα........Δεν σου ξέφυγε, επίτηδες το φώναξες........Ήσουν σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους μαθητές, οπότε σκέφτηκες να τους........................προσηλυτίσεις στην ιδέα Π.Α.Ο.Κ.!!!
Ασε γρηγορη κατσε να κοιμηθουμε αυτη την βδομαδα λιγο γιατι μετα αρχιζει εξεταστικη και εχει αυπνιες! 
goran 64 έγραψε:![]()
![]()
Έλα Νικόλα, πες αλήθεια τώρα........Δεν σου ξέφυγε, επίτηδες το φώναξες........Ήσουν σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους μαθητές, οπότε σκέφτηκες να τους........................προσηλυτίσεις στην ιδέα Π.Α.Ο.Κ.!!!
Αν θυμάμαι καλά είχε έρθει 1-3 ή κάτι τέτοιο και μια κοπελιά - μαθήτρια- είχε προβλέψει το ακριβές σκορ και μάλιστα το είχε παίξει και στο στοίχημα .... Ατρόμητος η ομάδα που υποστήριζε γενικά μια και ήταν γέννημα θρέμμα από το Περιστέρι........
Χανιά - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 6...Αν θυμάμαι καλά...

Μπορούσε άνετα να είναι και 0 - 12 αν ο κόρακας δεν μας π@δούσε κι αν ήμασταν λιγάκι πιο εύστοχοι!!!
Το καλύτερο παιχνίδι μας έως τώρα την σεζόν 2015-2016...Ήμασταν καταιγιστικοί...χάρμα ιδέσθαι...
Μπορούσε άνετα να είναι και 0 - 12 αν ο κόρακας δεν μας π@δούσε κι αν ήμασταν λιγάκι πιο εύστοχοι!!!
Το καλύτερο παιχνίδι μας έως τώρα την σεζόν 2015-2016...Ήμασταν καταιγιστικοί...χάρμα ιδέσθαι...
Κι ο πάτερ έχει.....................................αγρυπνίες...όλο τον χρόνο όμως...sn0ufel4 έγραψε:Ασε γρηγορη κατσε να κοιμηθουμε αυτη την βδομαδα λιγο γιατι μετα αρχιζει εξεταστικη και εχει αυπνιες!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα & καλή εβδομάδα Απόστολε, Γιώργο και σε όλους τους συμφορουμίτες...
Μακάρι μια νίκη επί του Πανιώνιου να μας δώσει ακόμα παραπάνω δύναμη για την συνέχεια της εβδομάδας!!!
Μακάρι μια νίκη επί του Πανιώνιου να μας δώσει ακόμα παραπάνω δύναμη για την συνέχεια της εβδομάδας!!!
-
john4serres