10.Dimitar Berbatov
- Παλαιολόγος
Re: 10.Dimitar Berbatov
και γω ετσι λεω,αλλα αν ειναι σε καλη κατασταση και παιξει στην κορυφη
ανετα το παστελωνει
εχει και ενα μεγαλο ατου,θα τον ψιλουποτιμησουν οι αμυντικοι του πανιωνιου,καπως θεωρειται παλαιμαχος γι αυτους
αλλα εγω θεωρω πως δεν εχει καμια διαφορα με παλια,απλα οι τραυματισμοι και ολα αυτα,που ισως και λογω ηλικιας πηραν χρονο
κατα τα αλλα ποτε δεν ηταν αθλητικος,δεν εχασε κατι απο εκει
εγκεφαλικος παιχτης και τεχνιτης
για να δουμε λοιπον,λιγο να τον ταισουν ομως
ανετα το παστελωνει
εχει και ενα μεγαλο ατου,θα τον ψιλουποτιμησουν οι αμυντικοι του πανιωνιου,καπως θεωρειται παλαιμαχος γι αυτους
αλλα εγω θεωρω πως δεν εχει καμια διαφορα με παλια,απλα οι τραυματισμοι και ολα αυτα,που ισως και λογω ηλικιας πηραν χρονο
κατα τα αλλα ποτε δεν ηταν αθλητικος,δεν εχασε κατι απο εκει
εγκεφαλικος παιχτης και τεχνιτης
για να δουμε λοιπον,λιγο να τον ταισουν ομως
Ας τον δούμε κορυφή στο 4-2-3-1 του Ίβιτς και βλέπουμε.
Θα έχουμε να λέμε πάντως οτι πήραμε τον μεγαλύτερο σέντερ φορ στην ιστορία της ομάδας και τον βάλαμε να παίξει στην θέση του 5 φορές (και αν).Είναι ένα ρεκόρ κ αυτό.
Θα έχουμε να λέμε πάντως οτι πήραμε τον μεγαλύτερο σέντερ φορ στην ιστορία της ομάδας και τον βάλαμε να παίξει στην θέση του 5 φορές (και αν).Είναι ένα ρεκόρ κ αυτό.
- Παλαιολόγος
επεσε σε αυτον τον τουντορ,μην συζητας
με θυμιζει γκαλη πολιτη στον παναθηναικο,με το ζορι τελειωσες
με θυμιζει γκαλη πολιτη στον παναθηναικο,με το ζορι τελειωσες
- Dinos_Liverpool
- Παλαιολόγος
εγω ξαναλεω και αμα συμφωνειτε κοινοποιηστε που λενε και στα social media
δεν θες προπονητη του χρονου που δεν ξερει απο ελληνικο πρωταθλημα και τον μουρινιο τον ιδιο να φερεις θα χασεις ματς μεχρι να καταλαβει νοοτροπια,παιχτων,πρωταθληματος,κοινου(σημειωνω πως ειμαστε και στο μειον 3)
συνεπως σαντος
αν δεν ερθει μενεις στον ιτουδη του ΠΑΟΚ,ο ιβιτς εζησε 4,5 προετοιμασιες με σαντος και χρονιες και επισης μια προετοιμασια και χρονια με μπαγιεβιτς
καλυτερους προπονητες δεν ειχε το ελληνικο πρωταθλημα
συνεπως τον κρατας,βαλε και εναν γκαρσια διπλα για πωρωση και αποδυτηρια
παιρνεις και 5 παιχταραδες καλυτερους απο οσους εχεις που θα κανουν την διαφορα(και ενα τερμα,ελεοος)
επισης εγω θα κρατουσα μπερμπατοφ,θα εφερνα πισω και κουλουρη

δεν θες προπονητη του χρονου που δεν ξερει απο ελληνικο πρωταθλημα και τον μουρινιο τον ιδιο να φερεις θα χασεις ματς μεχρι να καταλαβει νοοτροπια,παιχτων,πρωταθληματος,κοινου(σημειωνω πως ειμαστε και στο μειον 3)
συνεπως σαντος
αν δεν ερθει μενεις στον ιτουδη του ΠΑΟΚ,ο ιβιτς εζησε 4,5 προετοιμασιες με σαντος και χρονιες και επισης μια προετοιμασια και χρονια με μπαγιεβιτς
καλυτερους προπονητες δεν ειχε το ελληνικο πρωταθλημα
συνεπως τον κρατας,βαλε και εναν γκαρσια διπλα για πωρωση και αποδυτηρια
παιρνεις και 5 παιχταραδες καλυτερους απο οσους εχεις που θα κανουν την διαφορα(και ενα τερμα,ελεοος)
επισης εγω θα κρατουσα μπερμπατοφ,θα εφερνα πισω και κουλουρη
- desperando
- Επικοινωνία:
ειδα την σημερινη συνεντευξη του βλανταν και αν και ημουν αρνητικος στο να αναλαβει ο ιβιτς...πλεον τεινω στο οτι αν δεν γινετε να ερθει ο σαντος να αναλαβει ο ιβιτς
ως καλυτερη εκδοχη εχω στο μυαλο μου τον σαντος σε μια θεση πρωτου προπονητη αγγλικου τυπου (μανατζερ) και τον βλαντο βοηθο με αυξημενες αρμοδιοτητες
ως καλυτερη εκδοχη εχω στο μυαλο μου τον σαντος σε μια θεση πρωτου προπονητη αγγλικου τυπου (μανατζερ) και τον βλαντο βοηθο με αυξημενες αρμοδιοτητες
- painkiller4
Αυτο και εγω.desperando έγραψε:ειδα την σημερινη συνεντευξη του βλανταν και αν και ημουν αρνητικος στο να αναλαβει ο ιβιτς...πλεον τεινω στο οτι αν δεν γινετε να ερθει ο σαντος να αναλαβει ο ιβιτς
οπως ειπε ενας φιλος το βιντεο μ εκανε και μενα να καταλαβω ποσο μονος ηταν σ αυτο το ΠΑΟΚ ο μπερμπα..
ο Πελκας δε θελω να χρησιμοποιησω χαρακτηρισμο θα πω οτι μου εβγαλε λιγο απο τραμπακουλα ..
γενικα οι μονες προσωπικοτητες που διεκρινα ειναι του τζαβελλα και του ροντριγκεζ
μεγαλες διαφορες στο επιπεδο προσωπικοτητας και νοημοσυνης
που να βρεθουν στο γηπεδο..
ο Πελκας δε θελω να χρησιμοποιησω χαρακτηρισμο θα πω οτι μου εβγαλε λιγο απο τραμπακουλα ..
γενικα οι μονες προσωπικοτητες που διεκρινα ειναι του τζαβελλα και του ροντριγκεζ
μεγαλες διαφορες στο επιπεδο προσωπικοτητας και νοημοσυνης
που να βρεθουν στο γηπεδο..
Ρε σεις εγω δεν θα πω οτι ο Πελκας ή ο Χαρισης ξερω γω ειναι προσωπικοτητες και δεν περιμενω να ειναι προσωπικοτητες σαν τον Μπερμπα για παραδειγμα στην ηλικια τους και με βασει αυτα που εχουν ζησει στο χωρο του ποδοσφαιρου. Δηλαδη τιποτα. Αλλα το οτι καθομαστε και αναλυουμε ενα βιντεακι απο τα αποδυτηρια βγαζοντας και συμπερασματα...πως το βλεπετε;
Αν γινοταν κανα τετοιο βιντεακι απο τον Εσιεν θα λεγαμε "δειτε κλιμα στα αποδυτηρια του βαζελου. μια χαρα"
Το οτι η ομαδα δεν εχει προσωπηκοτητες το ξεραμε πριν το βιντεο, μεσα απο τον αγωνιστικο χωρο.
Αν γινοταν κανα τετοιο βιντεακι απο τον Εσιεν θα λεγαμε "δειτε κλιμα στα αποδυτηρια του βαζελου. μια χαρα"
Το οτι η ομαδα δεν εχει προσωπηκοτητες το ξεραμε πριν το βιντεο, μεσα απο τον αγωνιστικο χωρο.
- Μπαρκαρούτσος
Ή θα απαντάς καλύτερα ή θα αποχωρήσεις εσύ και τα υπόλοιπα nicknames σου από το φόρουμ οριστικά.
Ντίνος
Ντίνος
Ενα ακομα εφτιαξα λογω του ακυρου μπαν μου τοτε που εγω εκραζα τον Τ..... και καποιος αλλος εκανε μπουρδελο το φορουμ.
Ντινο αν θες μπαναρε με οριστικα φιλε, δεν εχω κανενα προβλημα. Κρατα τον γκοραν που σε λιγους μηνες εχει μαλωσει με ολο το φορουμ αλλα εκει κανεις τα στραβα ματια.
Καντε το πριβε το φορουμ και αφηστε να αλωνιζει και να σπερνει ψεμματα για παικτη μας
Ντινο αν θες μπαναρε με οριστικα φιλε, δεν εχω κανενα προβλημα. Κρατα τον γκοραν που σε λιγους μηνες εχει μαλωσει με ολο το φορουμ αλλα εκει κανεις τα στραβα ματια.
Καντε το πριβε το φορουμ και αφηστε να αλωνιζει και να σπερνει ψεμματα για παικτη μας
- Dinos_Liverpool
Εγώ θέλω να κρατήσω και εσένα και τον Γρηγόρη. Σίγουρα, όμως, έχω παράπονα και από τους δυο σας.
Μπορείτε και οι δύο να με βοηθήσετε λίγο, ως προς τη μεταξύ σας συμπεριφορά;
Μπορείτε και οι δύο να με βοηθήσετε λίγο, ως προς τη μεταξύ σας συμπεριφορά;
Ντίνο, θα χαρώ πολύ να ακούσω τα παράπονα σου από μένα, ειδικότερα δε όσα αφορούν την συμπεριφορά μου απέναντι στον Dim, ο οποίος "κυνηγάει" το 90% των posts μου χαρακτηρίζοντας εμένα και όχι τις απόψεις μου μόνο, με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς, προκαλώντας με εδώ και τουλάχιστον 4 μήνες!!!
Μέχρι μπαν έφαγα εξ αιτίας του, αλλά με την "επιστροφή" μου μέχρι και συγγνώμη ζήτησα, ακόμα κι απ αυτόν!!!
On topic: Ποδοσφαιριστής Μπερμπάτοφ για μένα δεν υπάρχει πλέον, παρά ένας τέτοιος βετεράνος!!!
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη σύμφωνα με όσα είδα φέτος και την προσφορά του στην ομάδα μου κι αν κάποιοι ενοχλούνται απ αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω!!!
Μέχρι μπαν έφαγα εξ αιτίας του, αλλά με την "επιστροφή" μου μέχρι και συγγνώμη ζήτησα, ακόμα κι απ αυτόν!!!
On topic: Ποδοσφαιριστής Μπερμπάτοφ για μένα δεν υπάρχει πλέον, παρά ένας τέτοιος βετεράνος!!!
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη σύμφωνα με όσα είδα φέτος και την προσφορά του στην ομάδα μου κι αν κάποιοι ενοχλούνται απ αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 23 Μάιος 2016, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.