10.Dimitar Berbatov
- PAOK_Antarctica
Re: 10.Dimitar Berbatov
Τα αποδυτήρια μιας ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι σαν Σπαρτιατικό γυμναστήριο για να χτυπάνε οι παίκτες τις ασπίδες και να φωνάζουν ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ
Τωρα είδα το βιντεο . Πέραν οτι για μενα δουλευει ...
εγκληματικό αυτο που εγινε φετος που ξεχάσαμε οτι τον εχουμε στην ομαδα, ειμαστε ιθαγενείς ποδοσφαιρικα κ ανανέωση με π λιγότερα χρήματα

Εισαι αηδιαστικος προπαγανδιστης. Σιγα μη σου παραθεσω και επιχειρηματα ενω ειναι προφανης η εμπαθεια σου στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΙΥ ΠΕΡΑΣΕ. Και ολα αυτα λογω σουταρισματος της αδυναμιας σουgoran 64 έγραψε:Κάνε με την χάρη ρε Dim που θα πεις εσύ εμένα αηδιαστικό προπαγανδιστή!!!![]()
Την άποψη μου λέω κι άμα δεν σ αρέσει προσπέρασε την ή αντίκρουσε την με επιχειρήματα!!!
Θερμή παράκληση αν μας διαβάζει κάποιος μέσα από την ΠΑΕ να μεταφραστουν με ακρίβεια τα παραπάνω, χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο το ΠΑΟΚτσηδικό DNA, και να μεταφερθούν σε αυστηρό τόνο μπας και μάθει αυτό το βουλγάρικο γατάκι με τα πολλά κόμπλεξ και τις μικρές παραστάσεις πως πρέπει να διαχειριζεται ψυχολογικά παραμονή αγώνων τους νεαρούς συμπαίκτες του.goran 64 έγραψε:Κύριε Μπερμπάτοφ, κύριε άνετε και παιχταρά μου, θέλω να σας πληροφορήσω το εξής:
Αν εσύ είσαι (που σίγουρα είσαι) παιχταράς και άνετος και "Keep calm & pass me the ball" τα παιχτάκια μας τύπου Πέλκα και Χαρίση πρέπει να στάζει η κ@λοτρυπίδα τους ιδρώτα για να προσφέρουν στην ομάδα, να ματώνουν, να αγωνίζονται κι όχι να κάνουν χαβαλέ την παραμονή του πιο must win αγώνα της χρονιάς μας!!!
Οπότε κοίτα να κάνεις αύριο το χατίρι του Πέλκα και να παστελώσεις κάνα γκολάκι (όχι με πέναλτι) μπας και περάσουμε τον Πανιώνιο και άσε τις (πιο) μπουρδελοποιήσεις στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. με την ανοχή όλων των υπευθύνων σαν να είσαι το αφεντικό της ομάδας μας!!!
Ο.Κ. grate Bulgarian football player???
Α και.. ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!!!!

Εμπάθεια & αρρώστια έχεις του λόγου σου με τον πρώην προπονητή μας & ξέρουμε καλά όλοι & το γιατί!!!
Μια χαρά παίχτης είναι ο Μπερμπάτοφ αλλά όχι & να κάνει τα αποδυτήρια μπορντέλο τόσο ελεύθερα & μάλιστα την παραμονή του πιο must win αγώνα της χρονιάς!!!
Αυτό είπα κι άμα μπορείς αντίκρουσε το με επιχειρήματα φίλε μου κι όχι με βρισιές που δεν σε τιμάνε καθόλου!!!
Υ.Γ. Από εσάς τους πρωσοπολάτρες του Μπέρμπα όμως, δεν απαντάει κανένας στην ερώτηση αν Τα έκανε αυτά με τον Φέργκιουσον ο Μπερμπάτοφ ή...θα τα έκανε αυτά με τον Σάντος ακόμα και στον Π.Α.Ο.Κ.;

Μια χαρά παίχτης είναι ο Μπερμπάτοφ αλλά όχι & να κάνει τα αποδυτήρια μπορντέλο τόσο ελεύθερα & μάλιστα την παραμονή του πιο must win αγώνα της χρονιάς!!!
Αυτό είπα κι άμα μπορείς αντίκρουσε το με επιχειρήματα φίλε μου κι όχι με βρισιές που δεν σε τιμάνε καθόλου!!!
Υ.Γ. Από εσάς τους πρωσοπολάτρες του Μπέρμπα όμως, δεν απαντάει κανένας στην ερώτηση αν Τα έκανε αυτά με τον Φέργκιουσον ο Μπερμπάτοφ ή...θα τα έκανε αυτά με τον Σάντος ακόμα και στον Π.Α.Ο.Κ.;

Σορρυ ρε goran αλλά είσαι πολύ λίγος για να κρίνεις πως χειριζεται επικοινωνιακά το θεμα των αποδυτηρίων ο Berbatov
- desperando
- Επικοινωνία:
Μπλα μπλα μπλα κ κομπλεξ κροατικοgoran 64 έγραψε:Εμπάθεια & αρρώστια έχεις του λόγου σου με τον πρώην προπονητή μας & ξέρουμε καλά όλοι & το γιατί!!!![]()
Tο εχουμε τερματισει. Aλλα ειναι ανικητη...τι να κανουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Κυρ 22 Μάιος 2016, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα δεν με πειραζει ουτε το σοου ουτε το βιντεακι...με πειραζει που ρωταει ο Μπερμπατοφ τον Πελκα αν ειναι το ονειρο του να παιξει σε μεγαλη ομαδα και ο Πελκας απανταει οτι φυσικα το ονειρο του ειναι να παιξει σε μεγαλη ομαδα...τι καταλαβαινει λοιπον ο ξενος που βλεπει το βιντεο? οτι ο ΠΑΟΚ ειναι επιπεδου Δυναμο Τιφλιδας η Σπαρτακ Τρναβα...δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτα τα πραματα για την εικονα της ομαδας..
- teo4giannitsa
- BlackBlockAttack
Μολις τωρα ειδα το βιντεακι και παρολο που ειμαι απογοητευμενος με τη χρονια Μπερμπατοφ νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ μονο κερδισμενος βγηκε απο αυτο!
Άλλο τί θέλουμε να είμαστε και άλλο τι είμαστε σήμεραtolis14 έγραψε:Εμενα δεν με πειραζει ουτε το σοου ουτε το βιντεακι...με πειραζει που ρωταει ο Μπερμπατοφ τον Πελκα αν ειναι το ονειρο του να παιξει σε μεγαλη ομαδα και ο Πελκας απανταει οτι φυσικα το ονειρο του ειναι να παιξει σε μεγαλη ομαδα...τι καταλαβαινει λοιπον ο ξενος που βλεπει το βιντεο? οτι ο ΠΑΟΚ ειναι επιπεδου Δυναμο Τιφλιδας η Σπαρτακ Τρναβα...δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτα τα πραματα για την εικονα της ομαδας..