Luiz Carlos
31 ετων
κεντρικος μεσος
45 εμφανισεις φετος στην Μπράγκα
"ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΙΖ ΚΑΡΛΟΣ"
απο την φυλλαδα της sportday.
Στον πουστόγ@υρο τα ίδια θα έκανε-μπορούσε να κάνει, είτε ο στοχ, είτε ο Λούκας πιστεύεις και μάλιστα με την ίδια εξέλιξη των θεμάτων τους;;;DC έγραψε:Γρηγόρη, νόμιζα ότι το θέμα που κουβεντιάζαμε ήταν η εξωγηπεδική ζωή του Στοχ κα ο χειρισμός της.
Τι σχέση έχει αυτό με τον Λούκας;
Το πρόβλημα με τον Λούκας ήταν καθαρά αγωνιστικό: την πρώτη χρονιά που τον πήραμε, έβγαζε μάτια με τα λιμά και στα δύσκολα τον ψάχναμε. Όχι μόνο στα ντέρμπι, γενικώς στα δύσκολα.
Τον δώσαμε ένα χρόνο δανεικό, μας φλώμωσε στις ευχαριστήριες συνεντεύξεις για την ομάδα και τον καλό κύριο Σαββίδη που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο σπίτι του, γύρισε στην ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι αλλά πήγαινε πέρα δώθε στην Ισπανία κατά την προετοιμασία, φιξάρισε την μεταγραφή του, κρατήσαμε ένα πολύ καλό ποσοστό, μας εκμεταλλεύτηκε, τον εκμεταλλευτήκαμε, end of story.
Το μας πήρε χαμπάρι δεν με λέει τίποτα.
Το παιδί, απλώς δεν ήθελε να παίξει Ελλάδα και μας είδε σαν το σκαλοπάτι για το κάτι παραπάνω. Δε νομίζω να μπορούσαν να κάνουν κάτι.
john4serres έγραψε:
Luiz Carlos
31 ετων
κεντρικος μεσος
Τι εννοεις,να σε τζαρτζαρει ο Τσανδαρης?Marianov6 έγραψε: Το υψος (σωματοδομη δηλαδη) θα σου δωσει πιο πολυ ογκο ωστε στο τσανδαρισμα να μην πεφτει με το παραμικρο κατω ο παιχτης (προφανως χρειαζεται και ποδοσφαιρικος τσαμπουκας εδω, εχω κουραστει ομως να βλεπω τον Κιτσιου να πεφτει συνεχεια).
Δηλαδή είναι απευκταίο για εμάς να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο ως οργανισμός;DC έγραψε:Στον γάβρο "παίξανε" κάτι ανατολάκηδες και αβραάμ.
Στον γάβρο θα έπαιζα κι εγώ και μετά θα με πουλούσε ο χοντρός στην Φούλαμ κανά εικοσάρικο (μύρια).
sporos123 έγραψε:Τι εννοεις,να σε τζαρτζαρει ο Τσανδαρης?Marianov6 έγραψε: Το υψος (σωματοδομη δηλαδη) θα σου δωσει πιο πολυ ογκο ωστε στο τσανδαρισμα να μην πεφτει με το παραμικρο κατω ο παιχτης (προφανως χρειαζεται και ποδοσφαιρικος τσαμπουκας εδω, εχω κουραστει ομως να βλεπω τον Κιτσιου να πεφτει συνεχεια).
![]()
john4serres έγραψε:
Luiz Carlos
31 ετων
κεντρικος μεσος
Ο πρώτος είναι εδώ και χρόνια το βασικό αμυντικό χαφ της Μπράγκα και ο δεύτερος στα 26 του βρίσκει φανέλα βασικού μόνο σε ομάδες (Ηercules -22η/τελευταία θέση, Mallorca - 17η) που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Secunda Division της Ισπανιας και δεν τον καλούν ούτε στην Εθνική του Μάλι...Διαβάζω ότι ζητάει 600χιλ συμβόλαιο και με ποιάνει απελπισία!!sporos123 έγραψε:john4serres έγραψε:
Luiz Carlos
31 ετων
κεντρικος μεσος
Καλος και εμπειρος παικτης,τον προτιμω απο Σισοκο..
Όντως με 51 μοιάζει ρε φίλε και πέρασε και δύσκολη εφηβεία με γερή ακμή, αλλά... :ugeek:RoMaN έγραψε:john4serres έγραψε:
Luiz Carlos
31 ετων
κεντρικος μεσος
Τι 31 ρε..αυτός 51 μοιάζει!!
Απο που προκύπτει ότι είναι καλύτερος του Κάτσε?? Ο Κάτσε ακούμε ότι είναι φευγάτος πάνω από έναν χρόνο, πρόταση όμως δεν βλέπουμε!sporos123 έγραψε:Εγω προσωπικα θεωρω οτι ο Κατσε ειναι φευγατος..Επισης ο συγκεκριμενος ειναι καλυτερος τοθ Κατσε,οποτε θα υπαρξει βελτιωση στη θεση.Αλλωστε με πιθανοτατη αποχωρησηΓκολασα ,Σαμπο και ισως Αντονις(ως δανεικος),μενεις με 3 παικτες εκει..