Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από nikolasf »

[youtube]watch?v=_cAFqWwJ7gs[/youtube]

Ποιό Game of Thrones τώρα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Νικόλα μου είσαι τεράστια παιχτούρα λέμε ρε φίλε!!! Ποιος Πάμπλο τώώρααα μμμωωωρρρέέέ;;; ;)

Υ.Γ. Σε τρομερή φόρμα σε βρίσκω Κατ!!! :shock:
Κάτσε να σε δω και την Δευτέρα το βράδυ όμως... :mrgreen:

Υ.Γ. 2...Δημήτρη17, το 17 δεν φαντάζομαι να είναι επειδή "πολέμησες" στις 17 Νοέμβρη στο Πολυτεχνείο!!! :D
Κι από γράπες, κρασιά και ουίσκι μια χαρά τα πάμε...Μόνο που ο καφετζής το κλείνει νωρίς & δεν έχουμε κορίτσια...Καλά που βάλανε :shock: ο Sn0ufel κι ο Painkiller κάνα δύο... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Μάιος 2016, 00:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Fonz(Heyyy!),bonanza , οι αντιζηλοι και φυσικα η Μαχη(combat) με το λοχια Σοντερς, αυτη την απιστευτη ,μονιμως συνεφιασμενη μουτρακλα που γουσταρα πολυ.Α ρε γκοραν τι μας εκανες...
Εγω γουσταριζα τον Κιρμπυ για το οπλο που ειχε.

Τι οπλο ειχε?
Εδω να σας δω γατακια.

Τα περισσοτερα τα ειπατε,αν και ο Γρηγορης μπερδευει τις μερες των μεταδοσεων.

Παιδικα ομως δεν βλεπατε το μεσημερι μετα το σχολειο?

Πεμπτη....το παιδι της θαλασσας

Το Σαββατο............ Σκιπυ,ναι πηγαιναμε ΚΑΙ το Σαββατο σχολειο.

Ταξιδι στο διαστημα('70-'71 σιγουρα) τοτε πηραμε τηλεοραση,
με το ρομποτ και τον ............Δρ Ζακαρυ Σμιθ.

Λόουν Ρέιντζερ,Λασσυ,Μαυρη καλλονη αργοτερα.

ΥΓ Ξεχαστηκα,τρεχω να βαλω τα ταψια στο φουρνο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Browning Automatic Rifle αλλιώς γνωστό ως ΒΑR παπά!!!!
Είχα πατέρα αξιωματικό και έχω ρίξει στα 15 μου με ένα τέτοιο, Ένα μήνα πονούσε ό ώμος μου .... Κλωτσάει άσχημα!!!

Εικόνα

Υ.Γ Γρηγόρη η Δευτέρα γ@μι'ετααι .... Δουλέυω μέχρι τις 19:30... ούτε στο ράδιο θα το ακούω γμτ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Σάβ 21 Μάιος 2016, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πως δεν βλέπαμε ρε πάτερ; "Χαμένοι στο διάστημα" με τον δρ. Σμιθ, "Star Treck" με το Εντερπράις, το κάπτεν Κέρκ, τον δρ. Σποκ και τον δρ. Μακόυ, "Ten Ten" με τους αδερφούς Dypont και τα ημίψηλα καπέλα τους, "Γκάσπερ το φαντασματάκι", "Ποπάυ" the sailor man... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τι είπες τώρα; :? Άκου αν βλέπαμε λέει... 8-)

Αφήνω πάλι άλλα και για τους άλλους, μιας και δεν θέλω να μονοπωλώ το ενδιαφέρον... :o

Οι μέρες και οι ώρες των μεταδόσεων που έγραψα είναι όλες πλασματικές αφού δεν είμαι τόσο γέρος για να θυμάμαι και πολλά όπως λες κι εσύ... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

prist64 έγραψε: Εγω γουσταριζα τον Κιρμπυ για το οπλο που ειχε.
:shock: Ποσα θελετε να με τρελανετε αποψε κι εσυ κι ο Ρομαν. Το γραψα μετα το Σοντερς "και τον Κιρμπυ με το οπλοπολυβολο" αλλα το φαγε η μαρμαγκα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Πως δεν βλέπαμε ρε πάτερ; "Χαμένοι στο διάστημα" με τον δρ. Σμιθ, "Star Treck" με το Εντερπράις, το κάπτεν Κέρκ, τον δρ. Σποκ και τον δρ. Μακόυ, "Ten Ten" με τους αδερφούς Dypont και τα ημίψηλα καπέλα τους, "Γκάσπερ το φαντασματάκι", "Ποπάυ" the sailor man... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τι είπες τώρα; :? Άκου αν βλέπαμε λέει... 8-)

Αφήνω πάλι άλλα και για τους άλλους, μιας και δεν θέλω να μονοπωλώ το ενδιαφέρον... :o

Οι μέρες και οι ώρες των μεταδόσεων που έγραψα είναι όλες πλασματικές αφού δεν είμαι τόσο γέρος για να θυμάμαι και πολλά όπως λες κι εσύ... ;)
Η αληθεια ειναι οτι σου ριχνω ........κατι μηνες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

nikolasf έγραψε:Browning Automatic Rifle αλλιώς γνωστό ως ΒΑR παπά!!!!
Είχα πατέρα αξιωματικό και έχω ρίξει στα 15 μου με ένα τέτοιο, Ένα μήνα πονούσε ό ώμος μου .... Κλωτσάει άσχημα!!!

Εικόνα

Υ.Γ Γρηγόρη η Δευτέρα γ@μι'ετααι .... Δουλέυω μέχρι τις 19:30... ούτε στο ράδιο θα το ακούω γμτ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Φοβερο εργαλειο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

nikolasf έγραψε:Υ.Γ Γρηγόρη η Δευτέρα γ@μι'ετααι .... Δουλέυω μέχρι τις 19:30... ούτε στο ράδιο θα το ακούω γμτ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Α ρε άτυχε Νικόλα... :oops:

Μην νομίζεις, έχω και του λόγου μου θέμα με το bowling και στα κλεφτά θα το βλέπω!!! :o

Μαμημένες Δευτέρες... :twisted:

Υ.Γ. Νικόλα, δεν "ρίχνεις" κάνα "I don't like Mondays" των Boomtown Rats (αν δεν σφάλω) στο "τι ακούτε τώρα" να γουστάρουμε σολιές από πιάνο λιγάκι νυχτιάτικα??? " Ύμνος" κανονικός όσο την Δευτέρα υπήρχε η υποχρέωση του σχολείου λέμε, κάθε μα κάθε Κυριακή απόγευμα έπαιζε στην διαπασών!!! 8-)

Υ.Γ. 2...Πωπωπώ...ξεσαλώσαμε όλοι οι λωκόγεροι στο Καφενείο κι αύριο πρωί ποιος ακούει το κράξιμο του Αποστόλη!!! Το μόνο που μας σώζει είναι ότι ήταν παρέα μας κι ο πάτερ... ;) Edit: Κι ότι είναι Σάββατο και θα αργήσει να μπει γιατί πηγαίνει για ψώνια κάθε Σάββατο πρωί... :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Μάιος 2016, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο

nico4 έγραψε:Ο τέταρτος από τα αριστερά είναι ο Αποστόλης.
Λάθος κάνεις Νίκο... :oops:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ο 5ος είναι :shock: ...εκείνος με το βλοσυρό ύφος!!! :D :opaokara:

Υ.Γ. Ο 3ος είναι ο Πτολεμαίος και παρατηρεί με πολύ ενδιαφέρον αν........παίζουν σωστά το μπουρλότ-βίδα!!! :o
Ο 4ος πρέπει να είναι ο Κώστας54 κι εκείνος με το σταυροπόδι και το τσιγάρο στο στόμα είναι ο πάτερ!!!
Του λόγου μου στην εν λόγω συνάντηση τους έκανα τον......................................."κάπελα", ο Δημήτρης17 ακόμα δεν ήταν μέλος κι ο Κατ5 έλειπε γιατί είχε να κοιμίσει τον γιο του!!! :lol: :lol:

Υ.Γ. 2...Όρθιος στο τέρμα δεξιά, αυτός που κοιτάει (για να μαθαίνει) με ζωηρό ενδιαφέρον, παρακολουθεί ο κατά τι νεότερος D.C., ενώ οι υπόλοιποι έχουν μπαναριστεί μόνιμα ή αποχωρήσει πλέον απ το forum, θαρρώ κατηγορώντας κάποιον απ τους χαρτοπαίχτες ότι έκλεβε για να κερδίσει, οπότε δεν αναφέρω καν τα nicknames τους... :P
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ο mod τέρμα αριστερά με την ποδιά πρέπει να είναι ο Ντινος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους με χαλαρό καφεδάκι και συντροφιά PAOKmania όπως κάθε Σάββατο πλέον... 8-)

Νίκο, τέρμα αριστερά με την ποδιά βρε είναι ο λεγόμενος "κάπελας", δηλαδή η αφεντομουτσουνάρα μου είπαμε!!!

Ο Ντίνος σε κείνη την συνάντηση δεν ήταν παρών... :shock:
"Θρηνούσε" εκείνον τον καιρό γιατί είχε χάσει πριν μία εβδομάδα η τότε δεύτερη ομάδα του, η "Turkey-πουλ-πουλ", το Παναγροτικό Κύπελλο Ευρώπης (με μπάλα από σφιχτά τυλιγμένα πανιά φυσικά) από μια παρέα Ανδαλουσιανών χωρικών της κοιλάδας του Γκουανταλκιβίρ, θαρρώ "Gipsy Flamengo Three Peat" έλεγαν την ομάδα τους αν θυμάμαι καλά... :D
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nikolasf έγραψε:Υ.Γ Γρηγόρη η Δευτέρα γ@μι'ετααι .... Δουλέυω μέχρι τις 19:30... ούτε στο ράδιο θα το ακούω γμτ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Θα βάλεις τον λακαμά κωλόγαυρο της τάξης (ή αυτόν που συμπαθάς περισσότερο, όπως το πάρει κανείς) να ακούει τον Π.Α.Ο.Κ. στο μάθημα! :mrgreen:

Καλημέρα σε όλους!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι, δίπλα είμαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

goran 64 έγραψε:
Λάθος κάνεις Νίκο... :oops:

Ο 5ος είναι :shock: ...εκείνος με το βλοσυρό ύφος!!! :D :opaokara:
Άει γειά σου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”