Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Άλλη μια καλησπέρα και από μένα σε όλους τους τρελαμενους εκεί έξω!
Σήμερα το μενού έχει hoopers ginger ale φυστιικια με τσιλι και πατάτα και με γεύση μεξικαν! Υγειηνη (καλά το γράφω ρε;;;) διατροφή μέχρι αηδίας!
Πρώτα όμως να κοιμησουμε το χιονακι....
Σήμερα το μενού έχει hoopers ginger ale φυστιικια με τσιλι και πατάτα και με γεύση μεξικαν! Υγειηνη (καλά το γράφω ρε;;;) διατροφή μέχρι αηδίας!
Μπα, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...kataramenos5 έγραψε:Φανατικα.goran 64 έγραψε: Επιτέλους φανερώθηκε κι άλλος μαθουσάλας που έβλεπε κάποτε..."The Waltons"...Ωραίες εποχές...
![]()
Νομιζω ΣΚ ητανε?
Το Σ/Κ αν θυμάμαι καλά (βλέπεις δεν είμαι και ηλικιωμένος όπως λέει ο πάτερ για να θυμάμαι και πολλά) ήταν ο Γουλιέλμος Τέλος, Δευτέρα φυσικά το Θέατρο της Δευτέρας και "Ο παράξενος ταξιδιώτης", Τρίτη "Η άγρια Δύση" και "Ο άγνωστος πόλεμος", Τετάρτη "Combat" ("Η μάχη") ή "Η χρυσή Βολή" (τηλεπαιχνίδι συνδυασμού γνώσεων και σκοποβολής που παρουσίαζε η
Ααα, θυμάμαι επίσης επί επταετίας το καθημερινό "Το 5άλεπτο της ενημέρωσης" με κάποιον Γεωργαλά δεν ξέρω γω, του στυλ ανοίχτε τώρα όλοι τα κεφάλια σας να σας βάλω μέσα το σωστό, δηλαδή ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ & Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ" κ.τ.λ.!!!
Να μην αναφερθώ στην καθημερινή πρωινή "Εκπαιδευτική τηλεόραση" επί Ανδρ. Παπανδρ..."θου Κύριε φυλ..."
Πωπωπω, τίποτα δεν θυμάμαι ο πστς, μάλλον Αλτσκάτιτί πρέπει να μούρχεται σιγά σιγά...
Υ.Γ. Άμα ξέχασα κάτι βοηθάτε όλοι εσείς οι "νοσταλγοί του παρελθόντος" ρε σεις...Όλα μονάχος μου πια???
Υ.Γ. 2...Μήπως κάποιος αγαπημένος moderator να το μετέφερε στο topic "Σειρές ....... κ.τ.λ.", μήπως και τσιμπήσουν τα γερόντια του forum, ξυπνήσουν και ίσως κοντράρουμε λιγάκι αυτό το ξενερουά Game of Thrones???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Μάιος 2016, 01:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Άλλη μια καλησπέρα και από μένα σε όλους τους τρελαμενους εκεί έξω!
Σήμερα το μενού έχει hoopers ginger ale φυστιικια με τσιλι και πατάτα και με γεύση μεξικαν! Υγιεινή (καλά το γράφω ρε;;;) διατροφή μέχρι αηδίας!
- ΑποστόληςΑ
- Δημητρης17
Που το θυμηθηκες Goran;;;!!!!!! Κουφαθηκα τωρα... Ρε μηπως ειναι φορουμ τριτης ηλικιας το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ;;; Εχτες ποσταρισα κατι κομματια στο "Τι ακουτε τωρα" και ειδα οτι τα 70s δινανε και περνανε!! Περα απ την πλακα, βλεπω πολυ ανεβασμενο το επιπεδο του φορουμ σε μουσικη, σινεμα κλπ... Ελπιζω να ειναι εξισου ανεβασμενο και στα τσιπουρα!!!goran 64 έγραψε:Fonzie Fonzarelli ???![]()
Άφησα και για σας είπα Απόστολε...
- Δημητρης17
Ξεχασες: Bonanza, Rookies, Frank Cannon, τους Αντιζηλους με Tony Curtis - Roger Moore, Kojak με Τελη Σαβαλλα, "τη γειτονια μας" με Σασα Καστουρα, Μακη Δεμιρη και την τεραστια λαικη φωναρα Κωστα Καφαση, νομιζω εκει ειχε πρωτοπει το "Καταλαβε με", "Λουνα παρκ" με Διονυση Παπαγιαννοπουλο, "Τα διχτυα της αραχνης", "Εν τουτω νικα", "ο Χριστος ξανασταυρωνεται", "Μεθυσμενη πολιτεια" οπου εκει, στους τιτλους της σειρας, πρωτοακουστηκε η Αννα Βισση, που τοτε το ειχε πολυ δυνατα, μετα εμπλεξε με την ανωμαλια... σταματαω γιατι εγινα κουραστικος... θυμαμαι κι αλλα τοσα παντως!!!goran 64 έγραψε:
Το Σ/Κ αν θυμάμαι καλά (βλέπεις δεν είμαι και ηλικιωμένος όπως λέει ο πάτερ για να θυμάμαι και πολλά) ήταν ο Γουλιέλμος Τέλος, Δευτέρα φυσικά το Θέατρο της Δευτέρας και "Ο παράξενος ταξιδιώτης", Τρίτη "Η άγρια Δύση" και "Ο άγνωστος πόλεμος", Τετάρτη "Comvat" ("Η μάχη") ή "Η χρυσή Βολή" (τηλεπαιχνίδι συνδυασμού γνώσεων και σκοποβολής που παρουσίαζε ηΜαίρη Χρονοπούλου
) στο Ε.Ι.Ρ.Τ. και αργά "Starsky & Hats" (τους ντεντέκτιβς ντε), Πέμπτη το "Peyton place" και αργά το "High Saparal" (σειρά γουέστερν), Παρασκευή "Οι εκδικητές" ή "The Saint" ("Ο Άγιος" Σάιμον Τέμπλαρ με Ρότζερ Μουρ πρωταγωνιστή) στην
Υ.ΕΝ.Ε.Δ., Σάββατο "Αγγλικό ποδόσφαιρο", "Fame", "Να η ευκαιρία" και το βράδυ "Ελληνικός κινηματογράφος" και Κυριακή "Dukes of Hazard" και το βράδυ αθλητική Κυριακή και μετά είχε "ψαλτίρι".................
................."Γρηγοράκη ύπνο γρήγορα γιατί αύριο έχεις σχολείο πρωί πρωί!!!
![]()
Ααα, θυμάμαι επίσης επί επταετίας το καθημερινό "Το 5άλεπτο της ενημέρωσης" με κάποιον Γεωργαλά δεν ξέρω γω, του στυλ ανοίχτε τώρα όλοι τα κεφάλια σας να σας βάλω μέσα το σωστό, δηλαδή ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ & Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ" κ.τ.λ.!!!
Να μην αναφερθώ στην καθημερινή πρωινή "Εκπαιδευτική τηλεόραση" επί Ανδρ. Παπανδρ..."θου Κύριε φυλ..."![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Άμα ξέχασα κάτι βοηθάτε όλοι εσείς οι "νοσταλγοί του παρελθόντος" ρε σεις...Όλα μονάχος μου πια???![]()
Τι μου θυμίσατε τώρα.....Δημητρης17 έγραψε:Ξεχασες: Bonanza, Rookies, Frank Cannon, τους Αντιζηλους με Tony Curtis - Roger Moore, Kojak με Τελη Σαβαλλα, "τη γειτονια μας" με Σασα Καστουρα, Μακη Δεμιρη και την τεραστια λαικη φωναρα Κωστα Καφαση, νομιζω εκει ειχε πρωτοπει το "Καταλαβε με", "Λουνα παρκ" με Διονυση Παπαγιαννοπουλο, "Τα διχτυα της αραχνης", "Εν τουτω νικα", "ο Χριστος ξανασταυρωνεται", "Μεθυσμενη πολιτεια" οπου εκει, στους τιτλους της σειρας, πρωτοακουστηκε η Αννα Βισση, που τοτε το ειχε πολυ δυνατα, μετα εμπλεξε με την ανωμαλια... σταματαω γιατι εγινα κουραστικος... θυμαμαι κι αλλα τοσα παντως!!!goran 64 έγραψε:
Το Σ/Κ αν θυμάμαι καλά (βλέπεις δεν είμαι και ηλικιωμένος όπως λέει ο πάτερ για να θυμάμαι και πολλά) ήταν ο Γουλιέλμος Τέλος, Δευτέρα φυσικά το Θέατρο της Δευτέρας και "Ο παράξενος ταξιδιώτης", Τρίτη "Η άγρια Δύση" και "Ο άγνωστος πόλεμος", Τετάρτη "Comvat" ("Η μάχη") ή "Η χρυσή Βολή" (τηλεπαιχνίδι συνδυασμού γνώσεων και σκοποβολής που παρουσίαζε ηΜαίρη Χρονοπούλου
) στο Ε.Ι.Ρ.Τ. και αργά "Starsky & Hats" (τους ντεντέκτιβς ντε), Πέμπτη το "Peyton place" και αργά το "High Saparal" (σειρά γουέστερν), Παρασκευή "Οι εκδικητές" ή "The Saint" ("Ο Άγιος" Σάιμον Τέμπλαρ με Ρότζερ Μουρ πρωταγωνιστή) στην
Υ.ΕΝ.Ε.Δ., Σάββατο "Αγγλικό ποδόσφαιρο", "Fame", "Να η ευκαιρία" και το βράδυ "Ελληνικός κινηματογράφος" και Κυριακή "Dukes of Hazard" και το βράδυ αθλητική Κυριακή και μετά είχε "ψαλτίρι".................
................."Γρηγοράκη ύπνο γρήγορα γιατί αύριο έχεις σχολείο πρωί πρωί!!!
![]()
Να μην αναφερθώ στην καθημερινή πρωινή "Εκπαιδευτική τηλεόραση" επί Ανδρ. Παπανδρ..."θου Κύριε φυλ..."![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Άμα ξέχασα κάτι βοηθάτε όλοι εσείς οι "νοσταλγοί του παρελθόντος" ρε σεις...Όλα μονάχος μου πια???![]()
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
-
john4serres
Στο καφενειο πεταξε ενας <<κατα το δοκουν>> και μαζευτηκαν ολοι γυρω του, σου λεει εδω ειμαστε κατι ξερει αυτος ο παικτης! 
- kataramenos5
Fonz(Heyyy!),bonanza , οι αντιζηλοι και φυσικα η Μαχη(combat) με το λοχια Σοντερς, αυτη την απιστευτη ,μονιμως συνεφιασμενη μουτρακλα που γουσταρα πολυ.Α ρε γκοραν τι μας εκανες...
Απορω πως ξεχασαμε την

Το GOT μας πειραξε κατα τ αλλα kgeo
Απορω πως ξεχασαμε την

Το GOT μας πειραξε κατα τ αλλα kgeo