Βόλεϊ 2016/17
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Βόλεϊ 2016/17
+++++++++++++++++++++++++GiorgosAtha έγραψε:Θα πω και εγώ μια γνώμη αν και δεν είμαι ο πλέον "ειδικός"...
Η όλη μεταγραφική "κωλοπηλάλα" των gay για το volley φέτος, κατά την γνώμη μου έχει την εξής εξήγηση.
Πλην του γεγονότος ότι είναι ένα "κοπάδι" που έχει γαλουχηθεί να μην ξέρει ότι στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα -ειδικά αν δεν αξίζεις να κερδίσεις-... οι gay εκάστοτε ήταν "περήφανοι" και για τα ερασιτεχνικά τους τμήματα.
Παντού έβλεπες και βλέπεις άρθρα για τον ερασιτέχνη gay που είναι αυτοκράτορας -του κώλου-. Για παράδειγμα πριν καιρό είχε πάρει το μάτι μου ένα "αντικειμενικό" άρθρο που τον παρουσίαζε απόλυτο κυρίαρχο στα ομαδικά -επαγγελματικά/ερασιτεχνικά- αθλήματα... ένα απαράδεκτο άρθρο το οποίο, όχι μόνο αποθέωνε τον gay ως πρωταθλητή σε αθλήματα που δεν είχαν τελειώσει ακόμαπχ. volley ανδρών, basket ανδρών, αλλά "εντέχνως" δεν έβαζε στη σούμα -χωρίς να κάνει καμία νύξη- ομαδικά "ερασιτεχνικά" αθλήματα στα οποία ήταν -και είναι- ανύπαρκτος πχ. ποδόσφαιρο γυναικών, handball ανδρών, handball γυναικών
![]()
... τα οποία αντικαθιστούσε με τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Κ20 και Κ17!!!!
Για να μη πολυλογώ... τα 2 σερί πρωταθλήματα στο volley τους πόνεσαν... και μάλιστα πολύ. Όχι μόνο στο "πρεστίζ" αλλά και στην ύπαρξη του τμήματος τους.
Πιθανή 3η σερι αποτυχία τους -και επιτυχία της ΠΑΟΚαρας- θα αρχίσει να οδηγεί σε μαρασμό... παίχτες όπως πχ. ο Fillipov δεν πρόκειται να κάτσουν για 4ο σερί χρόνο χωρίς να είναι "πρωταγωνιστές" στο υψηλότερο επίπεδο. Παίχτες "ποιότητας" θα αρχίσουν να μην "πολύενδιαφέρονται" στην πιθανότητα συνεργασίας τους με το πουστο-σωματείο αφού θα ψάχνονται για το "κάτι παραπάνω". κτλ. κτλ. κτλ.
Το φετινό θεωρώ ότι είναι πολύ κρίσιμο πρωτάθλημα... αν το πάρουμε κατά πάσα πιθανότητα θα σημάνει την αρχή του τέλους της κυριαρχίας τους στο συγκεκριμένο άθλημα. Πλέον θα εδραιωθούμε -για τα καλά- στην καρέκλα που είχε μάθει ο κώλος τους να κάθεται. Πλέον αντίπαλός τους είναι μια ομάδα που δεν είναι εύκολο να "διαλυθεί" -όπως πχ. η γριά- ώστε να έχουν ελπίδες να ξαναβρεθούν στην κορυφή χωρίς να "κουραστούν".
Τα παραπάνω το ξέρουν και αυτοί... εξού και οι φετινές τους κινήσεις.
Φέτος τα παίζουν όλα για όλα... το άγχος και η πίεση είναι σε αυτούς!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ!!!!
Να θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ ότι έχουμε Μάη και οι πρώτοι αγώνες είναι καλό Οκτώβρη!
Ο gay καίγεται να δείξει ότι κάνει αντεπίθεση

Το άγχος είναι σε αυτούς, σε ένα άθλημα που το είχαν δεδομένο όπως λέει και ο GiorgosAtha.
Και να θυμόμαστε τι κινησάρες ενίσχυσης κάναμε τους 2 τελευταίους χειμώνες, που άλλαξαν την πορεία του πρωταθλήματος!
Βγάλτε τα διαρκείας επιτέλους!!!
Μεγάλη ευκαιρία είναι τώρα.....................με τις βροχές!!!

Μεγάλη ευκαιρία είναι τώρα.....................με τις βροχές!!!

σκέψου το ανάποδα τώρα και δές τι κάνουμε εμείς στο ποδόσφαιρο στη θέση του γαύρουjyc έγραψε: Ο gay καίγεται να δείξει ότι κάνει αντεπίθεσηκαι ήταν φυσιολογικό ότι θα κινηθεί γρηγορα, αγοράζοντας ακριβά και ηχηρά ονοματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Παρ 20 Μάιος 2016, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Κάλβο: «Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»
Ο νεαρός διεθνής Κουβανός πασαδόρος Ρικάρντο Κάλβο είναι εδώ και λίγες ημέρες ο παίκτης που αποκτήθηκε από τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του Βασίλη Κουρνέτα που αποχαιρέτησε την ενεργό δράση.
Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κάλβο μιλάει στο PAOK24 για την απόφαση του να πει το "ναι" στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο 19χρονος διεθνής Κουβανός βασικός πασαδόρος της εθνικής ομάδας της χώρας του και με σημαντικές διακρίσεις μέχρι στιγμής και με τις μικρότερες ομάδες φαίνεται να γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, τόσο από τους Χιμένες και Σεπέδα, αλλά και από τα βίντεο που έχει παρακολουθήσει στο Youtube από τα οποία όπως ήταν φυσικό του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας.
«Πρώτα από όλα θα ήθελα να μάθουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για μένα ένιωσα ιδιαίτερα περήφανος» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρικάρντο Κάλβο στη συνομιλία που είχαμε μαζί του.
Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν ο Ρικάρντο Κάλβο τόνισε: «Έχω δει παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο youtube και φυσικά έχω παρακολουθήσει και την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στο γήπεδο. Από όσα έχω δει έχω διαπιστώσει ότι το κοινό του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό από την ομάδα, όμως αυτό είναι πάρα πολύ καλό τις περισσότερες φορές για τους αθλητές και ξέρω ότι μπορώ να υπολογίζω πολλά σε εκείνους για να με υποστηρίξουν στις εμφανίσεις μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».
Ο νεαρός Κουβανός βάζει ως πρωταρχικό στόχο για την ερχόμενη σεζόν την παραμονή του ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για αυτό, αφού όπως αστειευόμενος συμπλήρωσε είναι γνωστός ότι δεν θέλει να χάνει με τίποτα.
«Ως ο αθλητής και ως άνθρωπος, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι άλλωστε, δε θέλω να χάνω με τίποτα και είμαι γνωστός για αυτό. Έτσι οι στόχοι μου με τον ΠΑΟΚ μόνο υψηλοί μπορεί να είναι. Θα απαιτήσω από τον εαυτό μου να δώσει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και εγώ από την πλευρά μου να παραμείνει στην κορυφή. Μαζί με τους μελλοντικούς μου συμπαίκτες είμαι έτοιμος να δώσω διαρκείς μάχες σε κάθε παιχνίδι σε οποιαδήποτε διοργάνωση που θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ».
Τέλος, ο Ρικάρντο Κάλβο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ που μέσα από το Facebook τον έχουν καλωσορίσει στην ομάδα και ανυπομονεί φυσικά να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να τους γνωρίσει και από κοντά.
«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας που με καλωσόρισαν μέσω του λογαριασμού μου στο Facebook στον ΠΑΟΚ και θα ήθελα να τους υποσχεθώ ότι μπορούν να υπολογίζουν σε εμένα για όλες τις μάχες της επόμενης σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Το σκέφτηκα και λέω ότι περιμένουμε την λήξη των play off, ενώ στο βόλλεϊ έχουν τελειώσει ήδη όλα...palok έγραψε:σκέψου το ανάποδα τώρα και δές τι κάνουμε εμείς στο ποδόσφαιρο στη θέση του γαύρουjyc έγραψε: Ο gay καίγεται να δείξει ότι κάνει αντεπίθεσηκαι ήταν φυσιολογικό ότι θα κινηθεί γρηγορα, αγοράζοντας ακριβά και ηχηρά ονοματα.

- thanos-xanthi
Κλείνει Σακόγλου!
Τον 26χρονο διαγώνιο Χάρη Σακόγλου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να προσθέσει στη δύναμή του ο ΠΑΟΚ.
Οι επαφές με τον Κατερινιώτη διαγώνιο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σακόγλου (1,93μ., 92κ.) θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα". Ο εν λόγω παίκτης, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 στον Αρχέλαο Κατερίνης, εν συνεχεία αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Νίκη Αιγινίου, την πενταετία 2010-15 φόρεσε τη φανέλα της Μεντ και φέτος άνηκε στον Ολυμπιακό.
Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώθηκε, ενώ είναι διεθνείς με τις "μικρές" εθνικές ομάδες.
http://www.paok24.com/volei/70040/kleinei-sakoglou
Βρεθηκε και ο αναπληρωματικος διαγωνιος
καλη κινηση
Τον 26χρονο διαγώνιο Χάρη Σακόγλου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να προσθέσει στη δύναμή του ο ΠΑΟΚ.
Οι επαφές με τον Κατερινιώτη διαγώνιο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σακόγλου (1,93μ., 92κ.) θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα". Ο εν λόγω παίκτης, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 στον Αρχέλαο Κατερίνης, εν συνεχεία αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Νίκη Αιγινίου, την πενταετία 2010-15 φόρεσε τη φανέλα της Μεντ και φέτος άνηκε στον Ολυμπιακό.
Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώθηκε, ενώ είναι διεθνείς με τις "μικρές" εθνικές ομάδες.
http://www.paok24.com/volei/70040/kleinei-sakoglou
Βρεθηκε και ο αναπληρωματικος διαγωνιος
καλη κινηση
Και επίσημα
Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο διαγώνιο, ύψους 1,94 μ., Χάρη Σακόγλου.
Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της βόλλευ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, ο Χάρης Σακόγλου υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης της Ελλάδας, όπου πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές κατά τη διετία 2006-08.
Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον κεντρικό Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο διαγώνιο, ύψους 1,94 μ., Χάρη Σακόγλου.
Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της βόλλευ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, ο Χάρης Σακόγλου υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης της Ελλάδας, όπου πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές κατά τη διετία 2006-08.
Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον κεντρικό Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Καλη κινηση,λιγο που τον ειδα στο γαυρο στα μεταξυ μας παιχνιδια επαιζε με παθος και σιγουρα ειναι καλυτερος και πιο εμπειρος απο τον Σαμπαναϊ.
- Παλαιολόγος
- painkiller4
Οι μέχρι στιγμής κινήσεις μας είναι πολύ καλές αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ξένους και ότι άλλο επίσης έρθει. Συνεπώς συνεχίζουμε πάλι δυνατά και με γεμάτο Παλατάκι!
- john4serres
αυτο σημαινει πως φευγει ο Σαμπαναι ;
δεν τον εχω δει καθολου τον πιτσιρικα μας, αλλα μακαρι αυτος ο Σακογλου να μας βγει !
δεν τον εχω δει καθολου τον πιτσιρικα μας, αλλα μακαρι αυτος ο Σακογλου να μας βγει !
- Dimitris_L4
Εκλεισε ο σακογλου ανανεωσε ο τακουριδης..
Ο σακογλου ειναι πολυ καλο ταλεντακι...μπραβο...
Ο σακογλου ειναι πολυ καλο ταλεντακι...μπραβο...
ΑΔΕΡΦΕ Δημήτρη δεν το λες και ταλεντάκι... 26 είναι...
Ως πρωταθλητές εδώ και 2 χρόνια καιρός ήταν να αναβαθμιστεί πλήρως και ο πάγκος μας... Ο Σακόγλου σε πολλούς αγώνες θα ξεκουράζει τον Γκόμεζ. Χρειαζόταν αυτή η κίνηση μη πεθάνουμε τον Γκόμεζ και στους κρίσιμους αγώνες μας παίζει με την γλώσσα έξω... Αθληταράς είναι ο Γκόμεζ αλλά θα θέλει και τις ανάσες του... 

painkiller4 έγραψε:Οι μέχρι στιγμής κινήσεις μας είναι πολύ καλές αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ξένους και ότι άλλο επίσης έρθει. Συνεπώς συνεχίζουμε πάλι δυνατά και με γεμάτο Παλατάκι!
+1