Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
kataramenos5 έγραψε:Μες στο μυαλο μου εισαι ρε.Απο κει πηρα την ιδεα.
Καλησπερα Barlow
Η λέξη "καλησπερα" copy/paste;;
- teo4giannitsa
Να σε πω. Στην σχολή στην Αθήνα δεν έχει να μάθεις όργανο ( για όργανα είναι το Μακεδονίας και της Κέρκυρας και το ΤΕΙ στην Αρτα για παραδοσιακά, το οποίο μπορεί και να έχει κλείσει ).RoMaN έγραψε:teo4giannitsa έγραψε:Μουσικών Σπουδών στην Αθήνα, δεύτερο έτος.
Έλα καφενείο..
Επίσης, πέρα από το topic μεταγραφών VS εξεταστική, υπάρχει και το Game Of Thrones VS εξεταστική....ή VS ζωή..
Πες με για τη σχολή σου..και τι όργανο παίζεις.. Όχι για τη Natalie, το άλλο..Και αν ξέρεις κατά πόσο μοιάζει ή διαφέρει με την αντίστοιχη δική μας του ΠΑ.ΜΑΚ. (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας)..
Εμένα ο δάσκαλός μου στο τουμπερλέκι έχει τελειώσει τη σχολή του ΠΑ.ΜΑΚ. και έμαθε πάρα πολλά πράγματα και τον βοήθησε πολύ, έντονη έμφαση στο πρακτικό κομμάτι κτλ...
Υπάρχουν 3 κατευθύνσεις τις οποίες διαλέγεις στο τρίτο έτος ( ή στο τέταρτο αν θες ). Μπορείς να συνεχίσεις στα ανώτερα θεωρητικά, να ασχοληθείς με την τεχνολογία και τη φυσική στη μουσική ή και να αχοληθείς με την βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική. Εγώ προσωπικά θα ακολουθήσω την κατεύθυνση της τεχνολογίας όπου μαθαίνεις για την ακουστική του ήχου, και κυρίως μίξη, ρεμίξ, ηχοληψία, μουσική για media , ηλεκτρονική σύνθεση-ενορχήστρωση κ.α. Ωραία πράγματα γενικώς.
Τώρα εκτός σχολής, εγώ έμαθα να παίζω μουσικά όργανα στο Μουσικό Σχολείο. Εκεί έμαθα πιάνο, ταμπουρά και κιθάρα ( κλασική, ηλεκτρική, μπάσο ). Το πιάνο και ο ταμπουράς ήταν " υποχρεωτικά " ενώ η κιθάρα ήταν επιλογής. Βέβαια η εκμάθηση του πιάνου βοηθά ιδιαίτερα και αν γράφεις ηλεκτρονικά μουσική καθώς χρησιμοποιήται κυρίως κάποιο midi keyboard.
Συγνώμη για το σεντόνι. Καλησπέρα στους αγαπητούς θαμώνες του καφενείου.
-
Μπαρκαρούτσος
- Dinos_Liverpool
Ε, όχι και σεντόνι, ρε συ Τεό!
Έχεις διαβάσει καθόλου Γκόραν, εδώ μέσα; Ειδικά μέχρι πριν από λίγους μήνες;
"Σεμεδάκια" γράφεις εσύ, παλικάρι μου!

Έχεις διαβάσει καθόλου Γκόραν, εδώ μέσα; Ειδικά μέχρι πριν από λίγους μήνες;
"Σεμεδάκια" γράφεις εσύ, παλικάρι μου!
kataramenos5 έγραψε:Καλησπερα Αποστολη,καλησπερα Σνουφελ,καλησπερα Γκοραν,καλησπερα Ρομαν,καλησπερα Πιλοτε,ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!
Καλημέρα και στον manager της Ρίας Αντωνίου!
καλησπερα Σερα,καλησπερα Χασιο,καλησπερα Ντινο,καλησπερα Giapas καλησπερα Ταγμα
καλησπερα Mingus,καλησπερα Sick,καλησπερα Desperado, καλησπερα john4s ,καλησπερα sourm
καλησπερα MANIAK,καλησπερα Χιονι,καλησπερα Prist ,καλησπερα marianoV6,καλησπερα Marley
καλησπερα Dim,καλησπερα eorptol,καλησπερα Kgeo,καλησπερα Karl,καλησπερα Tzelas
καλησπερα Teacher,καλησπερα Odi,καλησπερα Rizla,καλησπερα manager Rias Antoniou,καλησπερα Del piero
καλησπερα Σου Ελεν,καλησπερα Τζον Μποϋ,καλησπερα σ οποιον ξεχναω.
YG Καλησπερα.
YG2 Οφειλετε ν απαντησετε απο ευγενεια.Ετσι γινονται τα καλα DDoS attacks
Επιτέλους φανερώθηκε κι άλλος μαθουσάλας που έβλεπε κάποτε..."The Waltons"...
"Λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι...καλησπέέραα, πέέέέρα για πέέρα"!!!
Προσωπικά λατρεύω ακόμα τον "Καραγκιόζη", όπως λάτρευα και την φωνή του συχωρεμένου Ευγένιου Σπαθάρη, εξ ου και ο παραπάνω χαρακτηριστικός "καλησπερισμός" μου για όσους τυχόν τον θυμούνται...
Καλησπέρα Κατ και ας με ξέχασες..............kataramenos5 έγραψε:Καλησπερα Αποστολη,καλησπερα Σνουφελ,καλησπερα Γκοραν,καλησπερα Ρομαν,καλησπερα Πιλοτε,ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!
Καλημέρα και στον manager της Ρίας Αντωνίου!
καλησπερα Σερα,καλησπερα Χασιο,καλησπερα Ντινο,καλησπερα Giapas καλησπερα Ταγμα
καλησπερα Mingus,καλησπερα Sick,καλησπερα Desperado, καλησπερα john4s ,καλησπερα sourm
καλησπερα MANIAK,καλησπερα Χιονι,καλησπερα Prist ,καλησπερα marianoV6,καλησπερα Marley
καλησπερα Dim,καλησπερα eorptol,καλησπερα Kgeo,καλησπερα Karl,καλησπερα Tzelas
καλησπερα Teacher,καλησπερα Odi,καλησπερα Rizla,καλησπερα manager Rias Antoniou,καλησπερα Del piero
καλησπερα Σου Ελεν,καλησπερα Τζον Μποϋ,καλησπερα σ οποιον ξεχναω.
YG Καλησπερα.
YG2 Οφειλετε ν απαντησετε απο ευγενεια.Ετσι γινονται τα καλα DDoS attacks
- hasio_john
Καλήσμπέρα Κατ ... και λοιπά αδέρφια! (Ψιλο)Βροχή σήμερα στα Χανιά, αλλά δεν πτοούμαστε ποτέ.
Ρε σεις, άσχετο, αλλά μας συμφέρει να έρθει κάποιο συγκεκριμένο σκορ σήμερα με χανούμι και νιόνιο?
Μια ισοπαλία ίσως!
Ρε σεις, άσχετο, αλλά μας συμφέρει να έρθει κάποιο συγκεκριμένο σκορ σήμερα με χανούμι και νιόνιο?
Μια ισοπαλία ίσως!
-
john4serres
Και γω πιστευω η ισοπαλια θα ειναι το ιδανικο.
Ισοπαλια επισης σε:
αεκ-παο και παο-αεκ
Και 6ποντο εμεις με τον πανιωνιο !

Ισοπαλια επισης σε:
αεκ-παο και παο-αεκ
Και 6ποντο εμεις με τον πανιωνιο !
Αν γίνουν έτσι όπως τα λες ρε συ John, τζάμπα θα μας έχουν ξετιμωρήσει για την τελευταία αγωνιστική...
Οι ίδιοι κι οι ίδιοι θα είμαστε πάλι μέσα...
Οι ίδιοι κι οι ίδιοι θα είμαστε πάλι μέσα...
-
john4serres
- kataramenos5
Μαντρωμενοι μεσα λογω βροχης και οι δουλειες πανε πισω.Απο Δευτερα τρεχατε ποδαρακια μου.
Μεχρι και το καλοκαιρι θα μας κοψουν στο τελος.
Νομιζω ΣΚ ητανε?
σ εμενα .
Ημουν σιγουρος οτι καποιοι θα μου ξεφευγαν γι αυτο εβαλα και το τελευταιο.
Στ αληθεια τους περισσοτερους "αγαπημενους" τους ξεχασα.Μεταξυ μας ανοιξα καμια 10ρια τοπικ για να δω ονοματα .Μη το πεις του παπα και του Μανι

Επιλεκτικο Αλτσχαιμερ πρεπει να το λεν αυτο.Θυμαμαι ποστ που γραφτηκαν πριν χρονια αλλα οχι τα nicks αυτων που "μιλαω" καθε μερα.
ειπα μες στο μυαλο μου εισαι,αλλα ...με τρομαζεις.
Παω να πιω να... ξεχασω.
Δαλαμαρα σου ρχομαι.(Α ρε Αλε που μας εμπλεξες) ...φτου
Αλε καλησπερα
Μεχρι και το καλοκαιρι θα μας κοψουν στο τελος.
Φανατικα.goran 64 έγραψε: Επιτέλους φανερώθηκε κι άλλος μαθουσάλας που έβλεπε κάποτε..."The Waltons"...Ωραίες εποχές...
![]()
nikolasf έγραψε: Καλησπέρα Κατ και ας με ξέχασες..............![]()
![]()
Στ αληθεια τους περισσοτερους "αγαπημενους" τους ξεχασα.Μεταξυ μας ανοιξα καμια 10ρια τοπικ για να δω ονοματα .Μη το πεις του παπα και του Μανι
Επιλεκτικο Αλτσχαιμερ πρεπει να το λεν αυτο.Θυμαμαι ποστ που γραφτηκαν πριν χρονια αλλα οχι τα nicks αυτων που "μιλαω" καθε μερα.
RoMaN έγραψε: Η λέξη "καλησπερα" copy/paste;;
Παω να πιω να... ξεχασω.
Αλε καλησπερα
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5