Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Sn0ufel, με τον ιδιοκτήτη του (έναν απ τους τρεις δηλαδή τότε), τον Νίκο τον Λαρισαίο, "σκοτωθήκαμε" δυο χρόνια αφού το άνοιξε, το 1995 και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου από τότε!!!
Ομολογουμένως απ τα πιο όμορφα "σύγχρονα καφενεία" της εποχής του αλλά ακόμα και τώρα, είχε αληθινά μία ρεαλιστική ατμόσφαιρα της Πόλης λόγω της υπέροχης διακόσμησης του, αλλά από μυαλό... δυστυχώς "καπούτ"!!!
Κάθε μέρα ήμουν εκεί απ το '93 ως το '95 Γιώργο, θαρρείς και "με τραβούσε το αίμα" της καταγωγής μου, μιας και στην Πρίγκηπο εγκατέλειψε η οικογένεια της συχωρεμένης της γιαγιάς μου το τριόροφο εξοχικό τους σπίτι με 18 δωμάτια και 6 σαλόνια!!!
Σε κείνο το φαρδύ πεζοδρόμιο μεγάλωσα από παιδί, πολύ προτού γεννηθείς εσύ Γιώργο μου...Ωραίες θύμησες!!!
Ομολογουμένως απ τα πιο όμορφα "σύγχρονα καφενεία" της εποχής του αλλά ακόμα και τώρα, είχε αληθινά μία ρεαλιστική ατμόσφαιρα της Πόλης λόγω της υπέροχης διακόσμησης του, αλλά από μυαλό... δυστυχώς "καπούτ"!!!
Κάθε μέρα ήμουν εκεί απ το '93 ως το '95 Γιώργο, θαρρείς και "με τραβούσε το αίμα" της καταγωγής μου, μιας και στην Πρίγκηπο εγκατέλειψε η οικογένεια της συχωρεμένης της γιαγιάς μου το τριόροφο εξοχικό τους σπίτι με 18 δωμάτια και 6 σαλόνια!!!
Σε κείνο το φαρδύ πεζοδρόμιο μεγάλωσα από παιδί, πολύ προτού γεννηθείς εσύ Γιώργο μου...Ωραίες θύμησες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 19 Μάιος 2016, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Αδερφέ goran θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βρεθούμε κάποια στιγμή μια μεγάλη παρέα και να μας πεις διάφορες ιστορίες που έχεις βιώσει! Θα έχεις πολλά να μας πεις... 
Κι εσείς επίσης θα έχετε να πείτε πολλά ρε συ Γιάννη!!!
Έχω προσπαθήσει 2-3 φορές να καλέσω συνάντηση μελών, προγραμματισμένη από ένα και πλέον μήνα πριν μάλιστα, ώστε να μπορέσουν να έρθουν αν θέλουν παιδιά απ όλη την Ελλάδα, αλλά έπεσαν οι προσπάθειες μου στο κενό έως τα τώρα δυστυχώς!!!
Πραγματικά θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά, όσο περισσότερα μέλη γίνεται...
Έχω προσπαθήσει 2-3 φορές να καλέσω συνάντηση μελών, προγραμματισμένη από ένα και πλέον μήνα πριν μάλιστα, ώστε να μπορέσουν να έρθουν αν θέλουν παιδιά απ όλη την Ελλάδα, αλλά έπεσαν οι προσπάθειες μου στο κενό έως τα τώρα δυστυχώς!!!
Πραγματικά θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά, όσο περισσότερα μέλη γίνεται...
Γρηγορη μια φορα εχω παει προσωπικα καλο μαγαζι μου φανηκε! Απλως γυρω εκει ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο αφου και γω τωρα τα μαθαινω! 
Συναντηση το καλοκαιρι οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα!!!!
Συναντηση το καλοκαιρι οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα!!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!
Καλημέρα και στον manager της Ρίας Αντωνίου!
Χαιρετίζω τους Κων/νους που γιορτάζουν αύριο!
Χαιρετίζω τους Κων/νους που γιορτάζουν αύριο!
Καλημέρα Απόστολε...
Καλημέρα και σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες συμφορουμίτες!!!
Τον manager της Ρίας Αντωνίου δεν τον ξέρω, οπότε προτιμώ να καλημερίσω και τον.................Ντελπιέρο!!!
Υ.Γ. Καφέ πίνω, στα σίγουρα.........................Όχι γράπα πρωινιάτικα...
Καλημέρα και σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες συμφορουμίτες!!!
Τον manager της Ρίας Αντωνίου δεν τον ξέρω, οπότε προτιμώ να καλημερίσω και τον.................Ντελπιέρο!!!
Υ.Γ. Καφέ πίνω, στα σίγουρα.........................Όχι γράπα πρωινιάτικα...
- ΑποστόληςΑ
Τον σνούφελ εννοώ...goran 64 έγραψε: Τον manager της Ρίας Αντωνίου δεν τον ξέρω,
-
Μπαρκαρούτσος
Σε χαιρετίζω πίσω Αποστόλη!
Το ξεχνάω συνέχεια...εσύ με το θύμισες τώρα.. Χθες με το θύμισε άλλος..
Το ξεχνάω συνέχεια...εσύ με το θύμισες τώρα.. Χθες με το θύμισε άλλος..
- kataramenos5
Καλησπερα Αποστολη,καλησπερα Σνουφελ,καλησπερα Γκοραν,καλησπερα Ρομαν,καλησπερα Πιλοτε,ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!
καλησπερα Σερα,καλησπερα Χασιο,καλησπερα Ντινο,καλησπερα Giapas καλησπερα Ταγμα
καλησπερα Mingus,καλησπερα Sick,καλησπερα Desperado, καλησπερα john4s ,καλησπερα sourm
καλησπερα MANIAK,καλησπερα Χιονι,καλησπερα Prist ,καλησπερα marianoV6,καλησπερα Marley
καλησπερα Dim,καλησπερα eorptol,καλησπερα Kgeo,καλησπερα Karl,καλησπερα Tzelas
καλησπερα Teacher,καλησπερα Odi,καλησπερα Rizla,καλησπερα manager Rias Antoniou,καλησπερα Del piero
καλησπερα Σου Ελεν,καλησπερα Τζον Μποϋ,καλησπερα σ οποιον ξεχναω.
YG Καλησπερα.
YG2 Οφειλετε ν απαντησετε απο ευγενεια.Ετσι γινονται τα καλα DDoS attacks
-
john4serres
-
Μπαρκαρούτσος
Καλησπέρα Καταραμένε!
[youtube]4FodA9EEgjg[/youtube]
Πες με για τη σχολή σου..και τι όργανο παίζεις.. Όχι για τη Natalie, το άλλο..
Και αν ξέρεις κατά πόσο μοιάζει ή διαφέρει με την αντίστοιχη δική μας του ΠΑ.ΜΑΚ. (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας)..
Εμένα ο δάσκαλός μου στο τουμπερλέκι έχει τελειώσει τη σχολή του ΠΑ.ΜΑΚ. και έμαθε πάρα πολλά πράγματα και τον βοήθησε πολύ, έντονη έμφαση στο πρακτικό κομμάτι κτλ...
[youtube]4FodA9EEgjg[/youtube]
RoMaN έγραψε:teo4giannitsa έγραψε:Μουσικών Σπουδών στην Αθήνα, δεύτερο έτος.
Έλα καφενείο..
Επίσης, πέρα από το topic μεταγραφών VS εξεταστική, υπάρχει και το Game Of Thrones VS εξεταστική....ή VS ζωή..
Πες με για τη σχολή σου..και τι όργανο παίζεις.. Όχι για τη Natalie, το άλλο..
Εμένα ο δάσκαλός μου στο τουμπερλέκι έχει τελειώσει τη σχολή του ΠΑ.ΜΑΚ. και έμαθε πάρα πολλά πράγματα και τον βοήθησε πολύ, έντονη έμφαση στο πρακτικό κομμάτι κτλ...
- kataramenos5