Βόλεϊ 2016/17
- abc_o_ karpouzas
Re: Βόλεϊ 2016/17
και μετα απο αυτην την μεταγραφη
νομιζω οτι ..................λεπτομέρειες...........μεινανε να γινει
ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ αβανας "λα ΠΑΟΚεριος"
νομιζω οτι ..................λεπτομέρειες...........μεινανε να γινει
ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ αβανας "λα ΠΑΟΚεριος"
- thanos-xanthi
ουτε κρυο ουτε ζεστη ο πιτσιρικας, νομιζα θα παει σε ευρωπαιο πιο εμπειρο ο Καλμαζιδης
μετα απο αυτη τη μεταγραφη παντως, δε βλεπω να μενει ο Χιμενεζ
αν παρουμε 2 ακραιους ξενους, νομιζω θελουμε ενα κλικ πανω σε ποιοτητα ειδικα υποδοχης..
δε περιοριζονται τα ονοματα στον Σαφρανοβιτς που αναφερουν πολλοι
μετα απο αυτη τη μεταγραφη παντως, δε βλεπω να μενει ο Χιμενεζ
αν παρουμε 2 ακραιους ξενους, νομιζω θελουμε ενα κλικ πανω σε ποιοτητα ειδικα υποδοχης..
δε περιοριζονται τα ονοματα στον Σαφρανοβιτς που αναφερουν πολλοι
- Metagrafakias
Απ´οτι ειδα στα βιντεακια το παιδι το εχει γενικα....το μονο που υπερειχε ο κουρνετας ηταν σε εμπειρια κατα τα αλλα μερα με νυχτα απο σωματικα προσοντα....καταρχην ο καλβο θα σου δινει ποντους απο σερβις και απο μπλοκ κατι που δεν ειχες απο κουρνετα....αν μπορεσει να δεσει με γκομεζ θα τριβουμε τα ματια μας!!!!τωρα περιμενω υπερπαικταρα λατινο αλητη ακραιο να τους κανουμε πλακα!!!!και απομενει το διλλημα που πιστευω ουτε ο καλμα το εχει ξεκαθαρισει ακομα....πας με δυο ξενους ακραιους και 3 ελληνες κεντρικους η πας για ελληνα ακραιο????προτιμω το ελληνα ακραιο εγω παντως....υπαρχουν περιπτωσεις που μπορεις να κυνηγησεις!!!νο1 στοχος κουμεντακης και εισαι καλυμενος,αλλιως ρουμελιωτακης και τον πλαισιωνεις με εναν εμπειρο διπλα του οπως χριστοφιδελη πχ.....
Ο Καλβο θεωρειται το next big thing του Κουβανικου βολλευ...Στο τουρνουα που βγηκε MVP ο Σεπεδα ο Καλβο βγηκε ο καλυτερος πασαδορος και ειναι μολις 19 χρονων. (Ο Καλμαζιδης για οσους δεν τον γνωριζουν ηταν πασαδορος οποτε οι συμβουλες του θα ειναι τρομερη βοηθεια στην εξελιξη του Καλβο ).Θα τον παρακολουθησουμε και στους Ολυμπιακους Αγωνες το καλοκαιρι με την Κουβα.
Ο Χριστοφιδελης αν κλεισει θα ειναι μια καλη λυση ερχομενος απο τον παγκο να ξεκουραζει και να βοηθαει οταν θα εχουμε προβληματικη υποδοχη.
Δεν ειμαι ειδικος του αλθηματος αλλα πιστευω οτι με Τακουριδη-Παντακιδη (και οι 2 ειναι πολυ καλοι στο μπλοκ) και Σμαραγδη δεν θα εχουμε τοσο μεγαλο θεμα αφου πλεον και ο πασαδορος μας θα βοηθαει στα μπλοκ (απο τα βιντεο βλεπω οτι το ιδιο συμβαινει και με την Εθνικη του ομαδα).
Οποτε η λογικη λεει οτι παμε σε 2 ξενους ακραιους !!! Ελπιζω ο ενας να ειναι ο Λεον Γκιμαραες του Παναθηναικου που οσο τον ειδα ηταν εξαιρετικος και ο αλλος να ειναι πολυ καλος στην υποδοχη και αξιοπρεπης στην επιθεση.
Ο Χριστοφιδελης αν κλεισει θα ειναι μια καλη λυση ερχομενος απο τον παγκο να ξεκουραζει και να βοηθαει οταν θα εχουμε προβληματικη υποδοχη.
Δεν ειμαι ειδικος του αλθηματος αλλα πιστευω οτι με Τακουριδη-Παντακιδη (και οι 2 ειναι πολυ καλοι στο μπλοκ) και Σμαραγδη δεν θα εχουμε τοσο μεγαλο θεμα αφου πλεον και ο πασαδορος μας θα βοηθαει στα μπλοκ (απο τα βιντεο βλεπω οτι το ιδιο συμβαινει και με την Εθνικη του ομαδα).
Οποτε η λογικη λεει οτι παμε σε 2 ξενους ακραιους !!! Ελπιζω ο ενας να ειναι ο Λεον Γκιμαραες του Παναθηναικου που οσο τον ειδα ηταν εξαιρετικος και ο αλλος να ειναι πολυ καλος στην υποδοχη και αξιοπρεπης στην επιθεση.
το πρωταθλημα εχει αρχισει να κατηφοριζει προς πειραια ακομα εναν παιχταρα πηρε ο γαυρος
Ο «τίγρης» Οσόρια στον Ολυμπιακό!!!
Η γειτονιά της Κούβας ολοένα και μεγαλώνει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε και αυτός την πόρτα της Κουβανικής ομοσπονδίας και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez. O 22χρονος (05/02/1994) έχει ύψος 201 εκατοστά και πέρσι έπαιζε στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας. Διακρίνεται, όπως κάθε Κουβανός, για την αλτικότητά του, σερβίρει με άλμα και στα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) αναφέρθηκε στον μελλοντικό προπονητή του: «Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη» είπε ο Οσόρια.
Η γειτονιά της Κούβας ολοένα και μεγαλώνει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε και αυτός την πόρτα της Κουβανικής ομοσπονδίας και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez. O 22χρονος (05/02/1994) έχει ύψος 201 εκατοστά και πέρσι έπαιζε στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας. Διακρίνεται, όπως κάθε Κουβανός, για την αλτικότητά του, σερβίρει με άλμα και στα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) αναφέρθηκε στον μελλοντικό προπονητή του: «Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη» είπε ο Οσόρια.
τα νεα της εβδομαδας
1 ταξιδι δωρεαν για οσες ομαδες δηλωσουν συμμετοχη στην ευρωπη αποφασισε η λιγκα σαν μπονους..
δεν εμαθα ακομα αν επεσε το παραβολο των 25 χιλιαδων για το τσου λου ελπιζω πως ναι οποιος εχει γνωση να το μεταφερει
οι υπογραφες δεν εχουν πεσει ακομα
ο γαυρος πηρε κουβανο τον κεντρικο οσορια

1 ταξιδι δωρεαν για οσες ομαδες δηλωσουν συμμετοχη στην ευρωπη αποφασισε η λιγκα σαν μπονους..
δεν εμαθα ακομα αν επεσε το παραβολο των 25 χιλιαδων για το τσου λου ελπιζω πως ναι οποιος εχει γνωση να το μεταφερει
οι υπογραφες δεν εχουν πεσει ακομα

ο γαυρος πηρε κουβανο τον κεντρικο οσορια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Πέμ 19 Μάιος 2016, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καπετάνιος
δεν ξερω αλλα αν το διδυμο ειναι σπυνου οσορια στους κεντρικους θα ειμαστε πολυ δυσκολα με παντακιδη τακουριδη σμαραγδη
λοιπον η ανανεωση λι ειναι μονοδρομος
λοιπον η ανανεωση λι ειναι μονοδρομος
paoktzis έγραψε:το πρωταθλημα εχει αρχισει να κατηφοριζει προς πειραια ακομα εναν παιχταρα πηρε ο γαυρος
μας εχεις πρηξει να μην πω τι και φαμε κανα μπαν χωρις λογο για την παρτυ σου!
Κουρασες παοκτση..paoktzis έγραψε:το πρωταθλημα εχει αρχισει να κατηφοριζει προς πειραια ακομα εναν παιχταρα πηρε ο γαυρος
Η γειτονιά της Κούβας ολοένα και μεγαλώνει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε και αυτός την πόρτα της Κουβανικής ομοσπονδίας και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez. O 22χρονος (05/02/1994) έχει ύψος 201 εκατοστά και πέρσι έπαιζε στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας. Διακρίνεται, όπως κάθε Κουβανός, για την αλτικότητά του, σερβίρει με άλμα και στα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (http://www.osfp.gr) αναφέρθηκε στον μελλοντικό προπονητή του: «Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη» είπε ο Οσόρια.
Ακριβψς το ιδιο ποστ θα διαβαζαμε και σε φορουμ του γαυρου...μηπως μπερδευτηκες?paoktzis έγραψε:το πρωταθλημα εχει αρχισει να κατηφοριζει προς πειραια ακομα εναν παιχταρα πηρε ο γαυρος
Η γειτονιά της Κούβας ολοένα και μεγαλώνει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε και αυτός την πόρτα της Κουβανικής ομοσπονδίας και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez. O 22χρονος (05/02/1994) έχει ύψος 201 εκατοστά και πέρσι έπαιζε στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας. Διακρίνεται, όπως κάθε Κουβανός, για την αλτικότητά του, σερβίρει με άλμα και στα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (http://www.osfp.gr) αναφέρθηκε στον μελλοντικό προπονητή του: «Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη» είπε ο Οσόρια.
δηλαδη παλι εγω φταιω που εχουν παρει παιχταραδες παλι εγω .εγω φταιω που εχουν καλυτερο λιμπερο καλυτερο διαγωνιο και τωρα και τοπ κεντρικο εγω φταιω και γι αυτο
επισης και για την τρυπα του οζωντος παλι εγω φταιω. που ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και οχι απο τον βορρα παλι εγω φταιω. που ο λευκος πυργος δεν ειναι λευκος παλι εγω φταιω
τι να πω ρε παιδια ωρες ωρες αναρωτιεμαι για πολλα πραγματα εδω μεσα
επισης και για την τρυπα του οζωντος παλι εγω φταιω. που ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και οχι απο τον βορρα παλι εγω φταιω. που ο λευκος πυργος δεν ειναι λευκος παλι εγω φταιω
τι να πω ρε παιδια ωρες ωρες αναρωτιεμαι για πολλα πραγματα εδω μεσα
επειδη εισαι καχυποπτος βεβαια εγω κατι αλλο θα σε ελγεα αλλα θα φαω μπαν ειναι οτι ακριβως εγραψε στο φβ το φιλεtolis14 έγραψε:Ακριβψς το ιδιο ποστ θα διαβαζαμε και σε φορουμ του γαυρου...μηπως μπερδευτηκες?paoktzis έγραψε:το πρωταθλημα εχει αρχισει να κατηφοριζει προς πειραια ακομα εναν παιχταρα πηρε ο γαυρος
εχει γινει το ροστερ μας ρε φιλε και ειμαστε χειροτεροι απο αυτους? τελειωσαν οι μεταγγραφες και δε το ξερω? ασε σε παρακαλω πολυ και χαλαρωσε μη σε φερουν κανα σεπεδα παλι και δε θες να τον δεις ουτε εξω απο τα μαλγαρα! αιντε
Μερικοί γαύροι καλύτερα να γράφουν στα φορουμ της ομάδας τους. Πάλι πούτσα θα τους ρίξουμε ρε μάστορα. Σιγά τον παιχταρά... Είχαμε τον λι και μου γράφετε για τον οσόρια αν είναι δυνατόν!