20.Ευθύμης Κουλούρης
Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης
Δηλαδή προτιμάτε Κουλούρη από Περέιρα για μια θέση στο ρόστερ τη νέα χρονιά;
Εγω οχι
Βασικος κ πισω κλαους φακ
Αν πωληθεί ο κλαους τοτε Κουλούρης μια χαρα
- buffalobill4
Γιατι εχει θεσει καποιο ορο ο φανουρης οτι δε γυρναει με κουλουρη;paok87 έγραψε:Δηλαδή προτιμάτε Κουλούρη από Περέιρα για μια θέση στο ρόστερ τη νέα χρονιά;
- buffalobill4
Και σε ερωτω τοτες και εγω. Εσυ προτιμας τον Γκολασα ή το Βελλιδη?paok87 έγραψε:Δεν ρώτησα αυτό.
Για να μη νομιζεις οτι σε ειρωνευομαι, οι παιχτες που αναφερεις εχουν μερα με τη νυχτα χαρακτηριστικα. Δεν συγκρινονται. Θα μου πεις ειναι επιθετικοι. Οκ θα σου πω. Μεσι ή Ιμπραιμοβιτς? Δεν συγκρινονται.
Παντως η αληθεια ειναι πως και οι δυο φετος θα γραφανε πολλες συμμετοχες
Μα αυτό ακριβώς, τα χαρακτηριστικά του Κουλούρη τα έχεις ήδη σε μια βλετιωμένη έκδοση στον Κλάους.
- buffalobill4
εγω ιδανικα θα σου ελεγα θελω κλαους, μακ, εναν αργεντινο με τεχνικη και υδραυλικο (γιατι ο φανουρης εχει χαρακτηριστικα αλλα ειναι πολυ αργος και σιγουρα οχι ευκινητος) και κουλουρη (απο τον κλαους εχει-οσο τον εχω δει βεβαια-πολυ καλυτερο σωμα και παιχνιδι με πλατη. σε ολα τα υπολοιπα υστερει αλλα ειναι πολυ νεος).
Με αυτους τους 4 παμε σε οποιοδηποτε σχημα θελουμε
Με αυτους τους 4 παμε σε οποιοδηποτε σχημα θελουμε
Δε θα ξεχάσω συνύπαρξη κλαους σαλπι κουλουρη
Κοντρόλ συνεργασίας
Αν τον φέρουμε σαν τέταρτο τον καταστρέφουμε εκτος αν εχουμε το ιδιο τροπάριο (πριστ ) κ του χρονου με τραυματισμούς
Κοντρόλ συνεργασίας
Αν τον φέρουμε σαν τέταρτο τον καταστρέφουμε εκτος αν εχουμε το ιδιο τροπάριο (πριστ ) κ του χρονου με τραυματισμούς
Ο Κουλούρης (λίγο έστω) χοντροκώλης δεν είναι;;;MANIAKOS έγραψε:Εγω οχι
- desperando
- Επικοινωνία:
Το πρόβλημα δεν είναι στα ταλέντα που υπάρχουν στις ακαδημιες
Εκεί υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και τα παιδιά το έχουν δείξει ακόμα και σε διεθνή τουρνουά.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εξελίξει αυτούς τους παίκτες
-καλά εδώ να μου πεις έρχονται παικταράδες νατχο-νομποα-Λουκάς κ.α και δεν παίζουν ούτε στο 50% στους πιτσιρικάδες κολλας;-
Παραδείγματα όπως ο Πέλλας ο κιτσιου κ.α που είναι ίδιοι όπως την πρώτη μέρα που φόρεσαν την φανέλα της μεγάλης ομάδας Θα πρέπει να προβληματίζει τους παντες
Εκεί υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και τα παιδιά το έχουν δείξει ακόμα και σε διεθνή τουρνουά.
-καλά εδώ να μου πεις έρχονται παικταράδες νατχο-νομποα-Λουκάς κ.α και δεν παίζουν ούτε στο 50% στους πιτσιρικάδες κολλας;-
Παραδείγματα όπως ο Πέλλας ο κιτσιου κ.α που είναι ίδιοι όπως την πρώτη μέρα που φόρεσαν την φανέλα της μεγάλης ομάδας Θα πρέπει να προβληματίζει τους παντες
goran 64 έγραψε:Ο Κουλούρης (λίγο έστω) χοντροκώλης δεν είναι;;;MANIAKOS έγραψε:Εγω οχι
- Kostomanolis
Αυτο ειναι το θεμα. Να υπαρχει μια σωστη αξιοποιηση των παικτων ειτε ειναι της ακαδημιας ειτε οχι, ωστε και η ομαδα να πηγαινει καλα. Πιο παλια η ομαδα εδινε υπεραξια στους παικτες της, πλεον οποιος φευγει δεν βρισκει ευκολα ομαδα, γιαυτο και δεν εχουμε και αξιοπρεπεις πωλησεις...desperando έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι στα ταλέντα που υπάρχουν στις ακαδημιες
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Παλαιολόγος
-
paokpantou
Βλέπω κολλησατε στο αιωνιο ταλέντο που έγραψα και πουλάτε και ειρωνια...ουτε η ανόρθωση δεν τον θελει,στον ΠΑΟΚ όμως ο Κουλούρης μας κάνει μπορει να βάλει και είκοσι γκολ άμα παίζει βασικός μην σας πω ότι θα τον μοσχοπουλήσουμε.απο τις ακαδημίες βγήκε αφού... ο άλλος λέει εβγαλα συμπέρασμα???και όμως εβγαλα φίλε συμπέρασμα οσο τον εχω δει.. μέτριος Έλληνας παίχτης για τον πλατάνια καλός .και εκείνο σε τέσσερα πέντε χρονια...
- buffalobill4
ουτε και θελω να σκεφτομαι τι θα ελεγες για τον βιειρινια εσυ μετα την πρωτη χρονια. τον οποιο δεν τον ηθελε η λεισοες. και που ηταν και 23