Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
TheCursed

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από TheCursed »

Εγω ενα ξερω αν μπουνε τελικα οι κινεζοι στν γαυρο ξεχαστε κ διατησιες κ τα παντα θα ειναι τοσο μακρια αγωνιστηκα κ με μπατζετ κ με ολα ο γαυρος π θα χτυπαει ευρωπη στα ισια για γιουροπα εννοειται κ στο πρωταθλημα θα ειναι +40 κριμα............
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο μαστραπας ειναι μαστραπας οπως και να το κανουμε...εδω ο ΠΑΟΚτσης κρατιεται με τιτλους σε χαντμπολ και βολλευ θα τον χαλουσε ο μαστραπας στη μπαλα??ας ειμαστε ρεαλιστες οι τιτλοι ειναι η πεμπτουσια και σε αυτους πασχουμε...μη μπαινουμε σε τρυπακια υποβαθμισης τετοιων θεσμων...

στα χθεσινα ουτε ασχοληθηκα καθολου με το ματς ουτε θα ασχοληθω...στεναχωριεμαι απλα που καποιοι συνοπαδοι καθισαν και ειδαν εναν αγωνα που δεν επρεπε ποτε να γινει, σε ενα θεσμο παρωδια και ασχολουνται κιολας με αυτο...ουτε μας θεωρω ηθικους νικητες και πρασινα αλογα...ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμενο θεσμο επραξε ως οφειλε και για μενα εκει τελειωνει οποιαδηποτε συζητηση αφορα το κυπελλο...

κατ, οσον αφορα τους ομιλους τσου λου καταλαβαινεις οτι οι 2 προκριματικοι που θα χρειαστουμε να παιξουμε με καλυτερες -λογικα- ομαδες μονο παιχνιδακι δεν ειναι...χρειαζομαστε 2 επιπεδα πανω αγωνιστικα (ομαδα και τεχνικο επιτελειο) και πανω απο ολα χρειαζομαστε τουλαχιστον 2 επιπεδα πανω διοικητικης σοβαροτητας και ολα αυτα σε τρομερα μικρο διαστημα...

και επειδη μιλαμε για τον ΠΑΟΚ του ιβαν δεν τρεφω και πολλες ελπιδες πλεον...απο την αλλη και οι ελαχιστες ελπιδες ειναι καλυτερες απο το καθολου να με πεις :lol:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

DC έγραψε:
flash4 έγραψε:Η αεκ τα τελευταία 5 χρόνια που διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της πήρε 2 κύπελλα. Εμείς διανύουμε ίσως την καλύτερη οικονομικά περίοδο στην ιστορία μας και εδώ και 4 χρόνια είμαστε στα θα και στα αν. Και όσο και να ελέγχουν το σύστημα οι κάτω, αυτό δεν αναιρεί την αγωνιστική ανυπαρξία μας. Έχουμε μικρύνει, όχι γιατί δεν κερδίζουμε τίποτα, αλλά γιατί συνέχεια αρκούμαστε σε δικαιολογίες είτε σοβαρές είτε ανυπόστατες για να καλύψουμε τις αποτυχίες μας.
Ποιες είναι οι δικαιολογίες φίλε και ποιες οι αποτυχίες μας;
Δικαιολογίες ενδεικτικά : το ρόστερ είναι πάντα ελλειπές ( κάτι που ισχύει εν μέρει, αλλά δεν βλέπω πως τα τελευταία χρόνια έχουμε τόσο χειρότερο ρόστερ από βάζελο, κούλα), οι αρδ κάνουν κακό στην ομάδα και φταίνε για την εικόνα μας ( εννοείται πως φταίνει για πολλά, αλλά η δική μας παε τι έχει κάνει για να μην επηρεάζεται το αγωνιστικό τμήμα από αυτούς?), τα τριετή, πενταετή κτλ πλάνα τα οποία φυσικά καταρτίζονται κάθε χρόνο με αποτέλεσμα και να μην εφαρμόζεται ένα σοβαρό πλάνο και να περνούν τα χρόνια χωρίς να έχουμε κερδίσει ουσιαστικά κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο
Αποτυχίες: εδώ και 7-8 χρόνια που συμμετέχουμε στα play offs καταφέραμε μια φορά όλη κι όλη να βγούμε πρώτοι αν δεν κάνω λάθος, παρά το ότι θεωρούμαστε μεγάλη ομάδα πλην εξαιρέσεων βλέπω μακριά από την τούμπα μια ομάδα που πηγαίνει για να κλέψει αποτέλεσμα και όχι να μπει μέσα για να καθαρίσει το κάθε χωριό, ο θεσμός του κυπέλλου είναι μια αποτυχία απ΄ όπου κι αν το πιάσεις ( με αποκορύφωμα τον ντροπιαστικό τελικό του 2014 που φάγαμε 4αρα από τον μπεργκ και τον καρέλη), στην ευρώπη ταβάνι η φάση των 32 στην οποία περάσαμε μια φορά τα τελευταία 4 χρόνια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρώ εντελώς οξύμωρο το γεγονός ότι απο τη μία "καταδικάζαμε" πιθανή συμμετοχή μας στο κύπελλο και απο την άλλη "κλαιγόμαστε" για το ότι (δεν έχουμε πάρει κάποιο τρόπαιο και) ΦΕΤΟΣ το πήρε η κούλα...

δεν γίνεται και τα δύο, δυστυχώς.

κατα τα άλλα, κάπου πήρε το μάτι μου περι κινέζων και υπερδύναμης γαβρου και +40 κτλ κτλ... ας γίνει, αρκεί να είναι καθαρό το πρωτάθλημα και αν είναι στο +40 μαγκιά τους τότε. πραγματικά. αν και κανονικά, για 2 χρόνια θα πρέπει να προσπαθούν να ξανανέβουν στη σουπερλιγκ αγωνιζόμενοι σε μικρότερες κατηγορίες... 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera εχω ζησει-θυμαμαι 2 πρωταθληματα και 2 κυπελλα .Τα 2 τελευταια απ το 2000 και μετα τι μου προσφεραν εκτος απο 1-2 βδομαδες χαρας?Αν ηταν δε και με αλλους αντιπαλους.....
Απ αυτους τους αγωνες εχω δει 5-10 φορες τα γκολ με το γαυρο ,με το ληκι ουτε καν.Το γκολ του Ζηση στο Χαιμπουρι
το χω βαλει πανω απο 200 και καθε φορα που το βλεπω βουρκωνω.Εχω μαθει απ εξω τα λογια του Σωτηρακοπουλου.Κατι λιγοτερο για τα γκολ στο White hart Lane.
Προσωπικα το ΜΟΝΟ πλεον που με συγκινει ειναι αυτο .Ομιλοι Τσ Λ. και να σκιζω το γαυρο :mrgreen: (καθεις με τα κολληματα του).
Μπορει για καποιους να μετρανε αλλιως τα πραγματα αλλα εμενα προσωπικα το να κερδισω Ολ.Βολου,εδεσαικο , ατρομητο και να νικησω πχ ζελο στον τελικο δε με τρελαινει.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

TheCursed έγραψε:Εγω ενα ξερω αν μπουνε τελικα οι κινεζοι στν γαυρο ξεχαστε κ διατησιες κ τα παντα θα ειναι τοσο μακρια αγωνιστηκα κ με μπατζετ κ με ολα ο γαυρος π θα χτυπαει ευρωπη στα ισια για γιουροπα εννοειται κ στο πρωταθλημα θα ειναι +40 κριμα............
Όταν μπούνε οι Κινέζοι, όταν στήσει τη νέα ομάδα και όταν περάσει στους ομίλους ΤσουΛου τα ξαναλέμε.
Σε λέω βγαίνουμε 1οι στα πλέιοφ και ξεκινάμε κι εμείς μαζί με το γαύρο προκριματικά.
1 φορά στο τσαφ αποκλείστηκες από Άγιαξ και με Σάλκε συνωμότησε το σύμπαν για να μην περάσεις, εκεί να δω το θρήνο να έχει πάει το σκατό στην κάλτσα στο ενδεχόμενο να παίζει αυτός Γιουρόπα κι εγώ ΤσουΛου.
Και σιγά μην το πάρει το Γιουρόπα.
Οι Σεβίλλεςμ Ντονέτσκ, ΤΣΣΚΑ, Λίβερπουλ, Πόρτο κλπ έχουν όλες μπάτζετ πάνω από 100 χαρτιά και στημένες από χρόνια ομάδες.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ταυλαρίδη στο φινάλε των πλέι οφ!

Τις υπηρεσίες του Στάθη Ταυλαρίδη θα στερηθεί ο Αντρέα Στραματσόνι στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ.

Ο κεντρικός αμυντικός του "τριφυλλιού" συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στο εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο και στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει πως ο Ταυλαρίδης θα βρίσκεται στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι μόνο για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κύπελλα Ρα θα λεγαμε σιγουρα ....

Φυσικα κ λογική η ζηλεια οταν οι αλλοι έρχονται απο τη β

Κ εκμεταλλεύονται Καταστάσεις

Ξανα θα πω έως τωρα φτωχοί συγγένεις της συμφωνίας
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σούπερ δεσοξυριβοζονουκλεϊνικού οξέος, το γίδι απολύεται από την Αλ Χιλάλ με αποχημίωση ρεκόρ. Τελικά ο τύπος έχει βγάλει περισσότερα λεφτά χωρίς να δουλεύει, παρά με τη "δουλειά" του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tsou έγραψε:όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
Δε βλέπω κάτι το παράδοξο σε αυτά που γραφείς. Υπήρξαν και αυτοί, στην έκταση που υπήρξαν, νταβάδες στο ποδόσφαιρο και αξιώνουν από τον δικό τους ίδιο με τότε κουμανταδόρο να κάνει μια από τα ίδια. Οκ, ποιό το περίεργο; Έχω αρχίσει να νιώθω πως εδώ και καιρό η κουβέντα περί Σαββίδη, με αφορμή το αγωνιστικό, ουσιαστικά στρέφεται γύρω από ένα άλλο ζήτημα. Ζήτημα το οποίο με τις πρακτικές τους οι του ΠΟΚ έχουν πετύχει να αναγάγουν σε μείζον σε σχέση με το ποδόσφαιρό μας εδώ και χρόνια. Προσωπικά, σέβομαι και τέτοιου είδους ανησυχίες.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Όλη η αλήθεια σε 4 λέξεις

Πρεζεμπορας πρωτάθλημα
Λαθρεμπορας κύπελλο

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:Ακούστε σενάριο
Αν η κούλα καταφέρει μέσω Σεβίλης και πάρει το καλό εισιτήριο για EL, θα κάνει δώρο στον Τουίτι την πρώτη θέση στα πλει ωχ !!!

Η κούλα θα είναι κομπλέ, κύπελλο και καλό εισιτήριο στο EL
H ζελα επίσης κομπλέ, CL
Ο gay σε περίπτωση που περάσει ομίλους θα τσεπώσει και τα λεφτά από την σίγουρη αποτυχία της ζέλας.... 8-)

Όλοι οι άλλοι θα πάνε να γ@μηθούν από τον Ιούλιο!!!!! :? :? :? :? :?

Έχει τρομερά λογική βάση μετά από όσα έχουμε βιώσει ως Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 50 χρόνια από το ΠΟΚ !!! ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:42 φτασαμε,αλλοι ειναι ακομα πιο μεγαλοι.
Πικρες αμετρητες χαρες ελαχιστες.
Αλλα ρε γαμωτο δεν θα το βαλουμε κατω ρε γαμωτο.
Δεν τα παρατησαμε οταν ειμασταν με το ενα ποδι στη δ εθνικη με ολους τους παικτες να κανουν προσφυγη και το γουμενο να λεει οτι αν ειχε 5000 διαρκειας το σωματειο δεν θα χρωστουσε πουθενα.
Και θα τα παρατησουμε τωρα που εστω και οπως ειμαστε,ειμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ, ειμαστε ΟΡΘΙΟΙ,και εχουμε εναν ακομα γυρο να παλεψουμε(το καμπανακι δεν ακουστηκε ακομα)
Ο Αγωνας δεν σταματαει ποτε,οτι κι αν κανουν,οτι κι αν λενε,αδιαφορω δεν γονατιζω δεν πτοουμε συνεχιζω.
Μεχρι να μην μπορω αλλο, μεχρι να μην εχω αλλο, μεχρι να σταματησει η φωνη μου,μεχρι να χαθει η ζωη μου,ειναι αρχη ζωης,ειναι αρχη Π.Α.Ο.Κ.
Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μας. Σωστός!

SM-G935F
+ 1926
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια, πανω ΚΑΙ απο τα τροπαια ειναι η ηθικη δικαιωση. Και αυτη την σηκωσαμε εμεις!!!
+ 1926 ... :shock:

Ούτε στεναχώριες, ούτε μελαγχολίες και μ@λακίες!!! Μόνο :pano: ρε!!!

Εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ. ρε σεις!!! :nairepaok:

[Αυτη η νοοτροπια νανουρισε πολλες γενιες.]

Ένας τίτλος δικός μας = 1.000 των αλλόθρησκων!!!!!!
Dimg4, μην παραποιήσεις τόσο ύπουλα ξανά κείμενο γραμμένο από μένα και το κάνεις παράθεση...Δεν σε τιμάει καθόλου!!! :x :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε:Sera εχω ζησει-θυμαμαι 2 πρωταθληματα και 2 κυπελλα .Τα 2 τελευταια απ το 2000 και μετα τι μου προσφεραν εκτος απο 1-2 βδομαδες χαρας?Αν ηταν δε και με αλλους αντιπαλους.....
Απ αυτους τους αγωνες εχω δει 5-10 φορες τα γκολ με το γαυρο ,με το ληκι ουτε καν.Το γκολ του Ζηση στο Χαιμπουρι
το χω βαλει πανω απο 200 και καθε φορα που το βλεπω βουρκωνω.Εχω μαθει απ εξω τα λογια του Σωτηρακοπουλου.Κατι λιγοτερο για τα γκολ στο White hart Lane.
Προσωπικα το ΜΟΝΟ πλεον που με συγκινει ειναι αυτο .Ομιλοι Τσ Λ. και να σκιζω το γαυρο :mrgreen: (καθεις με τα κολληματα του).
Μπορει για καποιους να μετρανε αλλιως τα πραγματα αλλα εμενα προσωπικα το να κερδισω Ολ.Βολου,εδεσαικο , ατρομητο και να νικησω πχ ζελο στον τελικο δε με τρελαινει.
καταραμενε μου οπως πανε τα πραγματα ετερον εκατερον...οι μαστραπαδες φερνουν ομιλους οπως και να το κανουμε...και τα κυπελλακια ιδιως σε εποχες ποκ φερνουν συσπειρωση, ηρεμια, πρεστιζ, νεο κοσμο και πανω απο ολα θεληση για υψηλοτερα...

εχω την αισθηση οτι βρισκομαστε σε εναν ληθαργο μεσα στον οποιο προσπαθουμε να δικαιολογησουμε την ξηρασια μας σε αυτον τον τομεα ιδιως τα τελευταια χρονια της οικονομικης ανεσης...

προσωπικα δεν εκτιμω τετοιες συμπεριφορες ουτε θα ειμαι απο αυτους που θα μιλανε για ηθικους πρωταθλητες κλπ...ειμαστε περηφανοι, κιμπαρηδες αλλα παντα θα αγωνιζομαστε για την κορυφη και καλο ειναι να μας γινει τροπος ζωης και το τελευταιο κομματι...

εγω και τις κουπες και τις περηφανες νικες το ιδιο τις χαρηκα...ιδιως μεσα στη φιλαδελφεια δεν θα ξεχασω ποτε τις στιγμες που εζησα :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”