Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σοβαρότητα δεν επικρατεί ζηταμε από ένα παιδί να κάνει σοβαρες αισθητικά αποδέκτες δηλώσεις ....για ποδόσφαιρο και μάλιστα ελληνικό μιλάμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πότε παίζουμε με τη Ντόρτμουντ?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ζω για τη στιγμή που ο ένας υποτιθέμενος γιος κάποιων απ τους Μελισσανίδη/Μαρινάκη/Αλαφούζου στην ίδια ηλικιά και μέσα απ τα ίδια μέσα σε αντίστοιχο σύνδεσμο, γράψει το ίδιο πράγμα για τον ΠΑΟΚ.
Να διαβάζω δηλαδή για το νεαρόν της ηλικίας του και για το τι ενοχλεί πλέον τον ΠΑΟΚτσή. :lol:
Επίσης μπορείς να ζεις για την στιγμή που ο γαύρος, Ο βαζελο ή η κούλα έχουν παίκτες με συμπεριφορά που είχαν οι Γκαρσία μουσλι κτλ
Είναι αστείο να λέμε τέτοια πράγματα και ειδικά κάποιος σαν και σένα που δεν εισαι κανενας χαζός.
Οποιοσδήποτε αντίπαλος είναι εκδηλωτικος μας χαλάει.
Είτε είναι παίκτης είτε προπονητής είτε διοίκηση.

Οι αντίπαλοι αγαπάν τα καλά παιδιά τύπου σαλπι.

Απλά μια ερώτηση και αν θες την απαντάς
Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι στην οικογένεια σαββιδη
Δεν τους μισώ, μη γίνεσαι eorτοτέτοιος ρε μαν.
Ούτε έχω τίποτα να χωρίσω μαζί τους, ούτε άλλα συμφέροντα στο Ροστώφ έχω, ούτε τους ξέρω προσωπικά.
Έχω απαιτήσεις όμως.
Είπα όταν πληρώσει τα χρέη θα γράψω ότι είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Το έγραψα, όποιος θέλει πάει και το βρίσκει. Τι άλλο να κάνω, να περπατήσω με τα γόνατα ως το Ροστώφ όπως οι χριστινές στην Τήνο και να προσκυνάω;
Να αποβλακωθώ τελείως και για κάθε τι στραβό που γίνεται στην ομάδα να βάζω την κασέτα του ''αν δεν ήταν ο Σαββίδης θα...'' λες και δεν υπάρχει τίποτα πριν ή δεν θα υπάρξει τίποτα μετά.

Να φθίνει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά εδώ και τρία χρόνια και να βγαίνω να λέω για Μπαρτσελόνες και Λίβερπουλ;
Δεν θέλω πρωτάθλημα απ τον Σαββίδη, τώρα κι επιτόπου. Περίμενα πάντως μετά από 4 γαμημένα χρόνια
ένα μίνιμουμ αγωνιστικής σταθερότητας. Προς τα επάνω. Ο επόμενος χρόνος είναι κατά τας γραφάς ο δεύτερος του (ακόμα ενός) τριετούς πλάνου. Κατά την απτή πραγματικότητα είναι ο πρώτος ενός (ακόμα ένα) καινούργιου πλάνου
με άγνωστο ακόμα προπονητή (μπορεί να είναι ο Ίβιτς μπορεί κάποιος άλλος). Σου θυμίζω (όχι ότι το χρειάζεσαι) ότι η σεζόν που έρχεται είναι αυτή που θα ήμασταν ανταγωνιστικοί και του παραχρόνου το σηκώναμε. Μακάρι να γίνει έτσι. Για τώρα, δεν το βλέπω. Μας βλέπω πάλι απ την αρχή, όχι απ το μηδέν από το 2. Πρέπει να πάμε στο 10.

Δεν θέλω απ τους θεσμικούς παράγοντες του ΠΑΟΚ (μη γελιόμαστε ότι επειδή δεν έχει επίσημη θέση, δεν είναι) να μιλάνε -εκ του απολύτως ασφαλούς- σαν κάφροι, ή για να το σουλουπώσω λίγο, σαν εμένα/εμάς εδώ. Αυτό που είπα κι έκανες quote, σημαίνει ουσιαστικά του τι θα γινόταν αν όλοι μιλούσαν έτσι. Να εκφράζεται έτσι ο γιος του Παντελάκη, ή ο γιος του Βεζυρτζή τότε στο μπάσκετ. Σε ρωτάω ειλικρινά σου φαίνεται οκ, όλοι οι γιοί των ιδιοκτητών να έχουν μια τέτοια ρητορική; Ο γιος του Κομπότη, του Κούγια (που ανέβηκε), του Πανόπουλου, όποιος έχει γιο να τον ξαμολάει να μιλάει για *****************επειδή λέει, είναι μικρός.
Ωραιο πρωτάθλημα θα γινόταν.
Αχουτο μωλέ το παιδάκι μας. Σορρυ, αυτά ούτε στο 5 χ 5 δεν τα κάνουμε, μιας και είπες ότι το ποδόσφαιρο είναι λαϊκο άθλημα. Ακριβώς επειδή είναι λαϊκό άθλημα, πρέπει να έχεις κι ένα κιμπαριλίκι. Γιατί, παλιά, όταν οι μάγκες ήταν μάγκες, ήξεραν ότι αν βγει λεπίδι, πρέπει να ματώσει. Πως όταν βρίζεις τον άλλον, θα πρέπει να έχεις πολύ καλό λόγο και να ξέρεις ότι θα στο ανταποδώσει. Εδώ και κάποια χρόνια, η μαγκιά, είναι η φαβορίτα του Σφακιανάκη. Εμετός.
Ξέρω, ξέρω, παραληρώ.
(ας το κάνει quote όποιος θέλει με την εξυπνάδα συ είπας).

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι άλλο πως μιλάμε εμείς κι άλλο πως μιλάει/φέρεται αυτός που ουσιαστικά εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ σε ένα επίπεδο. Δεν είμαστε ίσα κι όμοια σ αυτό, πως να το κάνουμε. Εγώ μπορώ να το πω/γράψω και το έχω γράψει, αυτός δεν μπορεί. Είναι η αβάντα που έχω έναντι αυτού, αυτός έχει άλλες αβάντες έναντι εμού. Τι να κάνουμε έτσι είναι.
Σου βάζω μια ακόμα παράμετρο. Είσαι ο Μίχελς, πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πρώην διαιτητής, τεχνοκράτης, παράγοντας πο θέλει να κάνει καριέρα. Βλέπεις αυτό το σκηνικό. Εσύ τι λες, αντικειμενικά ότι είπε από μέσα του;
Που είναι πιο κοντά; Στο ''χαχ καλά τα λες μεγάλε'' ή στο ''ω ρε πούστη μπλέξαμε με ούγκανους'';

Στο δε συγκεκριμένο, είναι μια χωρίς λόγο κλιμάκωση ενός κρίσιμου αγώνα. Πάει και βρίζει ''γαμήστε τον Πανιώνιο''
μια ομάδα που μας νίκησε με 3-1 πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο. Ε, λίγο μυαλό, αν πριν απ αυτό ο Πανιώνιος έπαιζε με πάθος χ/10 τώρα θα παίζει με χ+2/10. Αυτό συμφέρει, ποιόν ακριβώς;
(τη βλέπω την ηλίθια απάντηση να έρχεται-όχι από εσένα): ''μα καλά, φοβάσαι τον Πανιώνιο''. Facepalm.

Δεν τους μισώ λοιπόν. Και υπομονή έχω απίθανη, 35 χρόνια υπομονή κάνω, όχι εγώ, όλοι μας.
Αλλά έχω απαιτήσεις που συνάδουν με την οικονομική τους ευμάρεια και τις εξαγγελίες τους.
Μαλακίες όμως δεν μπορώ. Κατά τη γνώμη μου, οι μαλακίες είναι περισσότερες ποσοτικά απ ότι τα καλά πράγματα κι αυτό πρέπει να αντιστραφεί.
Όταν με το καλό αντιστραφεί τότε ξαναρώτα με, αλλά τότε θα είναι η ερώτηση, γιατί τους αγαπάς τόσο, να το δεις.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

++++
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:
eorptol έγραψε:Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σοβαρότητα δεν επικρατεί ζηταμε από ένα παιδί να κάνει σοβαρες αισθητικά αποδέκτες δηλώσεις ....για ποδόσφαιρο και μάλιστα ελληνικό μιλάμε

Πότε παίζουμε με τη Ντόρτμουντ?
:):) από αναβολή σε αναβολή το ματς με Ντόρτμουντ ούτε τελικός κυπελου να ήταν :):)

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιοτικά τι θεση εχει η αποπληρωμή των χρεών και το νοικοκύρεμα του συλλόγου μας στην κριτική μας στον σαββιδη ; μας επιτρέπει να είμαστε εναντίον τους η εστω "κρύοι " ; και να τους περιμένουμε στην γωνία;

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν τους μισώ............................................
Ούτε έχω τίποτα να χωρίσω μαζί τους, ούτε άλλα συμφέροντα στο Ροστώφ έχω, ούτε τους ξέρω προσωπικά.
Έχω απαιτήσεις όμως.
Είπα όταν πληρώσει τα χρέη θα γράψω ότι είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Το έγραψα, όποιος θέλει πάει και το βρίσκει. Τι άλλο να κάνω, να περπατήσω με τα γόνατα ως το Ροστώφ όπως οι χριστινές στην Τήνο και να προσκυνάω;
Να αποβλακωθώ τελείως και για κάθε τι στραβό που γίνεται στην ομάδα να βάζω την κασέτα του ''αν δεν ήταν ο Σαββίδης θα...'' λες και δεν υπάρχει τίποτα πριν ή δεν θα υπάρξει τίποτα μετά.

Να φθίνει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά εδώ και τρία χρόνια και να βγαίνω να λέω για Μπαρτσελόνες και Λίβερπουλ;
Δεν θέλω πρωτάθλημα απ τον Σαββίδη, τώρα κι επιτόπου. Περίμενα πάντως μετά από 4 γαμημένα χρόνια
ένα μίνιμουμ αγωνιστικής σταθερότητας. Προς τα επάνω. Ο επόμενος χρόνος είναι κατά τας γραφάς ο δεύτερος του (ακόμα ενός) τριετούς πλάνου. Κατά την απτή πραγματικότητα είναι ο πρώτος ενός (ακόμα ένα) καινούργιου πλάνου
με άγνωστο ακόμα προπονητή (μπορεί να είναι ο Ίβιτς μπορεί κάποιος άλλος). Σου θυμίζω (όχι ότι το χρειάζεσαι) ότι η σεζόν που έρχεται είναι αυτή που θα ήμασταν ανταγωνιστικοί και του παραχρόνου το σηκώναμε. Μακάρι να γίνει έτσι. Για τώρα, δεν το βλέπω. Μας βλέπω πάλι απ την αρχή, όχι απ το μηδέν από το 2. Πρέπει να πάμε στο 10.

Δεν θέλω απ τους θεσμικούς παράγοντες του ΠΑΟΚ (μη γελιόμαστε ότι επειδή δεν έχει επίσημη θέση, δεν είναι) να μιλάνε -εκ του απολύτως ασφαλούς- σαν κάφροι, ή για να το σουλουπώσω λίγο, σαν εμένα/εμάς εδώ. Αυτό που είπα κι έκανες quote, σημαίνει ουσιαστικά του τι θα γινόταν αν όλοι μιλούσαν έτσι. Να εκφράζεται έτσι ο γιος του Παντελάκη, ή ο γιος του Βεζυρτζή τότε στο μπάσκετ. Σε ρωτάω ειλικρινά σου φαίνεται οκ, όλοι οι γιοί των ιδιοκτητών να έχουν μια τέτοια ρητορική; Ο γιος του Κομπότη, του Κούγια (που ανέβηκε), του Πανόπουλου, όποιος έχει γιο να τον ξαμολάει να μιλάει για *********επειδή λέει, είναι μικρός.
Ωραιο πρωτάθλημα θα γινόταν.
Αχουτο μωλέ το παιδάκι μας. Σορρυ, αυτά ούτε στο 5 χ 5 δεν τα κάνουμε, μιας και είπες ότι το ποδόσφαιρο είναι λαϊκο άθλημα. Ακριβώς επειδή είναι λαϊκό άθλημα, πρέπει να έχεις κι ένα κιμπαριλίκι. Γιατί, παλιά, όταν οι μάγκες ήταν μάγκες, ήξεραν ότι αν βγει λεπίδι, πρέπει να ματώσει. Πως όταν βρίζεις τον άλλον, θα πρέπει να έχεις πολύ καλό λόγο και να ξέρεις ότι θα στο ανταποδώσει. Εδώ και κάποια χρόνια, η μαγκιά, είναι η φαβορίτα του Σφακιανάκη. Εμετός.
Ξέρω, ξέρω, παραληρώ.
(ας το κάνει quote όποιος θέλει με την εξυπνάδα συ είπας).

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι άλλο πως μιλάμε εμείς κι άλλο πως μιλάει/φέρεται αυτός που ουσιαστικά εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ σε ένα επίπεδο. Δεν είμαστε ίσα κι όμοια σ αυτό, πως να το κάνουμε. Εγώ μπορώ να το πω/γράψω και το έχω γράψει, αυτός δεν μπορεί. Είναι η αβάντα που έχω έναντι αυτού, αυτός έχει άλλες αβάντες έναντι εμού. Τι να κάνουμε έτσι είναι.
Σου βάζω μια ακόμα παράμετρο. Είσαι ο Μίχελς, πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πρώην διαιτητής, τεχνοκράτης, παράγοντας πο θέλει να κάνει καριέρα. Βλέπεις αυτό το σκηνικό. Εσύ τι λες, αντικειμενικά ότι είπε από μέσα του;
Που είναι πιο κοντά; Στο ''χαχ καλά τα λες μεγάλε'' ή στο ''ω ρε πούστη μπλέξαμε με ούγκανους'';

Στο δε συγκεκριμένο, είναι μια χωρίς λόγο κλιμάκωση ενός κρίσιμου αγώνα. Πάει και βρίζει ''γαμήστε τον Πανιώνιο''
μια ομάδα που μας νίκησε με 3-1 πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο. Ε, λίγο μυαλό, αν πριν απ αυτό ο Πανιώνιος έπαιζε με πάθος χ/10 τώρα θα παίζει με χ+2/10. Αυτό συμφέρει, ποιόν ακριβώς;
(τη βλέπω την ηλίθια απάντηση να έρχεται-όχι από εσένα): ''μα καλά, φοβάσαι τον Πανιώνιο''. Facepalm.

Δεν τους μισώ λοιπόν. Και υπομονή έχω απίθανη, 35 χρόνια υπομονή κάνω, όχι εγώ, όλοι μας.
Αλλά έχω απαιτήσεις που συνάδουν με την οικονομική τους ευμάρεια και τις εξαγγελίες τους.
Μαλακίες όμως δεν μπορώ. Κατά τη γνώμη μου, οι μαλακίες είναι περισσότερες ποσοτικά απ ότι τα καλά πράγματα κι αυτό πρέπει να αντιστραφεί.
Όταν με το καλό αντιστραφεί τότε ξαναρώτα με, αλλά τότε θα είναι η ερώτηση, γιατί τους αγαπάς τόσο, να το δεις.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω στο νόημα των γραφομένων σου αδερφέ!!!

Οι υπερβολές όμως δεν χρειάζονται, ένθεν κακείθεν, μιας και ο "eorptoτέτοιος" και όλοι εδώ μέσα τις ίδιες απαιτήσεις με σένα και με μένα έχει απ τον μεγαλομέτοχο μας και τον γιο του για τον Π.Α.Ο.Κ. όλων μας, δεν το πιστεύεις;;;

Τώρα τα "προσκηνύματα" και οι γονυπετείς πορείες ως το Ροστόφ σαν τις χριστιανές στην Τήνο και τέτοιου είδους παραλληλισμοί και την κασέτα με το "αν δεν ήταν ο Σαββίδης κ.τ.λ." και τον χαρακτηρισμό ότι ο γιος του μιλάει σαν κάφρος, εκτιμώ ότι αποτελούν όντως προσωπικό σου παραλήρημα, όπως και ο ίδιος παραδέχεσαι, γι αυτό απλά τα προσπερνάω!!!

Όλοι μας θέλουμε έναν ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. Πρωταθλητή και Κυπελλούχο για χρόνια, αφού ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΣΤΩ & ΜΕ 6 ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! :nairepaok:

Μην ξεχνάτε όμως ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε εδώ και 50 τουλάχιστον χρόνια... :shock: :shock:

ΠΟΚ το λένε και έχει πλέον εξελιχθεί τα τελευταία 10 χρόνια σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ μάλιστα!!! :x :redcard:

Μονάχα όλοι ενωμένοι θα πετύχουμε κι όχι διχασμένοι!!! :nairepaok:

Αυτά τα ολίγα... 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποια χρέη γκοραν ; υπήρξαν ποτε χρέη; και αν υπήρξαν περάσανε τόσα χρόνια ;); ) ελπιζω πότε να μην γίνω σνομπ ξερολας και αχάριστος. ...συμφωνώ ότι ενωμένοι μόνο θα πετύχουμε

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εχεις πεσει πολυ στα ματια μου μετα απο τα σχολια που εγγραψες στη φωτο....Επισης το οτι αλλαξες αυτο που πρωτοεγραψες δε σε τιμαει! Οποιος εχει ινσταγκραμ και δει τα σχολια θα καταλαβει τι εννοω.....
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τελικά για κάποιους το ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ δεν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Και ποιοι ειναι αυτοι οι "καποιοι" ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα θελα να ξερα αν σήκωνα με εμεις κύπελλο τι θα γράφε ...

Προς το παρων φτωχοί συγγενείς της συμμαχίας συμφωνίας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

john4serres έγραψε:Τελικά για κάποιους το ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ δεν ισχυει.
Μπα με τίποτε δεν ισχύει

Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

barlow4 έγραψε:ρε σιριουσλι τωρα?να το συνεχισω?
τι ΠΑΟΚτσακι.να μας πει σε ποσα εκτος εδρας εχει παει.
να μας πει ενα συνθημα.
Εν μερει συμφωνω.. Παοκτσης μπορει να γινει, η και να ειναι ηδη. Τρελλος θα ειναι να μην αγαπαει - υποστηριζει την επιχειρηση του. Αλλα ειναι διαφορετικα μ΄εμας. Εμεις μονο δινουμε, δεν παιρνουμε. Δινουμε απο το λιγο χρημα μας, δινουμε απ την υγεια μας, σωματικη και ψυχικη, δινουμε ανιδιοτελως!! Πρωτα και μπροστα απ΄ολους ο κοσμος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτοι τι πηρανεως τωρα?
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Ε, ολο και κατι δεν θα χουνε παρει;; Και με το δικιο τους, μπιζνα ειναι, ΠΑΕ, ποδοσφαιρικη ανωνυμη εταιρεια. Σιγουρα θα φιλοδοξουν να παρουν, λες να πετανε τα λεφτα τους τζαμπα;;; Καθε επιχειρηματιας επενδυει με σκοπο το κερδος, αυτο βεβαια δεν αναιρει το δεσιμο τους με την ομαδα. Αλλα μαγαζι που δεν δινει κερδος στο αφεντικο, κλεινει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”