Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- navigator11
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
ΠΑΟΚ να στε κ μη φοβαστε... στην ελλαδα η καλυτερη ομαδα, στην ευρωπη το καλυτερο σιροπι και στον κοσμο ο καλυτερος λαος και στο στηθος ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ. Δε μας συγκινουν οι κουπες με το ζορι σε νεκρα γηπεδα...
- hasio_john
Για να τα λέμε και όλα όμως, το ματς κρίθηκε από από κεφαλιά του ... Μάνταλου
και από το σπριντ (!!!) του ....Τζεπουρ!
Συνωμότησε ο ανάδρομος, δεν εξηγείτε αλλιώς!

-
Εντωμεταξυ αντικειμενικα το παιχνιδι ηταν κουτσοι vs αναπηροι. Οι γαυροι δεν μπορουσαν να τρεξουν και η αθλια κουλα επειδη απλα ειχε εναν αγωνιστικο ρυθμο πηρε το παιχνιδι. Γενικα οσο το εβλεπα μου θυμιζε φιλικο προετοιμασιας.
Και ημουν σιγουρος ομως οτι τα χανουμια θα το μαμησουν στην υπερβολη. Και ηδη αρχισαν. "Ηγετης ο Μανταλος", "Πατησε η Αεκ τον Ολυμπιακο", "Ο πιο ευκολος τελικος της ιστοριας μας" και αλλες τετοιες υπερβολες. Πραγματικα μεγαλυτεροι παπατζηδες απο αυτους δεν υπαρχουν. Μην ξεχναμε αλλωστε τον πρωτο αγωνα στην Τουμπα που ηταν για 5 γκολ και η καραμελα τους ηταν για την διαιτησια μετα.
Προσπαθουν με το ζορι παλι να πουν οτι ειναι υπερομαδα και οτι πετυχαν αθλο.
Στανταρ αμα το παιρναμε εμεις ετσι θα μαλωναμε μεταξυ μας που "βρηκαμε ψοφιο τον γαυρο και δεν γουσταρω τετοια κυπελλα"
. Ειμαι σιγουρος.
Και ημουν σιγουρος ομως οτι τα χανουμια θα το μαμησουν στην υπερβολη. Και ηδη αρχισαν. "Ηγετης ο Μανταλος", "Πατησε η Αεκ τον Ολυμπιακο", "Ο πιο ευκολος τελικος της ιστοριας μας" και αλλες τετοιες υπερβολες. Πραγματικα μεγαλυτεροι παπατζηδες απο αυτους δεν υπαρχουν. Μην ξεχναμε αλλωστε τον πρωτο αγωνα στην Τουμπα που ηταν για 5 γκολ και η καραμελα τους ηταν για την διαιτησια μετα.
Στανταρ αμα το παιρναμε εμεις ετσι θα μαλωναμε μεταξυ μας που "βρηκαμε ψοφιο τον γαυρο και δεν γουσταρω τετοια κυπελλα"

Τρίβει το χέρια του ο Μελισσανίδης. Τζαμπέ θα τη βγάλει το καλοκαίρι πάλι.
- navigator11
Δεν μου βγαίνει να πω ...μπράβο στην ΑΕΚ, αλλά το πήρε και συνεπώς συγχαρητήρια. Αλλά αυτό το κύπελλο είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι ανήκει κατά κύριο λόγο στον ΠΑΟΚ και στο λαό του. Όλη αυτή η συνέχεια του θεσμού, χωρίς την θυσία του ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι δεν θα υπήρχε. Απλώς δεν ξέρω αν η θυσία αυτή άξιζε. Ναι, ο ΠΑΟΚ πάλι υπερήφανος έκανε αυτό που έκανε κόντρα στο σύστημα κλπ (-6 βαθμούς, αποκλεισμό από τη διοργάνωση, τιμωρία έδρα και παιχτών και κυρίως ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ στο όλο σύστημα με αποτέλεσμα να είναι στο τοίχο και να μην τους παίρνει κάτι λιγότερο από 50-50) αλλά στε τελική ξέρουμε ότι ούτε αναγνώριση δεν θα πάρουμε από κανέναν τρίτο (και στη περίπτωση από ΑΕΚτσή) αλλά και από πάνω θα μας σφάξουν και αυτοί που επωφελούνται, όπως ήδη συμβαίνει εδώ και 2 αγωνιστικές δεν θα το αναγνωρίζουν...τελικά μεγάλα καρύδια είναι να είσαι ΠΑΟΚ, αλλά και η γραμμή είναι λεπτή για να σε πούνε και μεγάλο μ@λ@κα όπως πολύ ίσως νιώθουμε....
PAOK_Antarctica έγραψε:Tolaros έγραψε:Καλά εμείς άλλη μια φορά ΘΑ κάναμε στη θέση τους, ΘΑ τους σκιζαμε ΘΑ ΘΑ ΘΑ
Ας πείσουμε άλλη μια φορά εαυτούς ότι είμαστε άτυχοι κ μουτζωμένοι κ ας δούμε να σηκώνει κύπελλο ομάδα που πέρσι έπαιζε Β Εθνική
Η οποία ξαναπήρε πριν πέσει.
Κ μεις αφιερώματα του τελικού του 2001
Δηλαδή έπρεπε να πάρουμε το φετινό κύπελο;
Και πρέπει να τα βάλουμε με την ομάδα που δεν πέρασε τον αποδεδειγμένα στημένο ημιτελικό;
Γιατί άλλο τρόπο δεν βλέπω. Έπρεπε να περάσουμε τον γκέι.
Εκτός αν έχεις στο μυαλό σου άλλο σενάριο στο οποίο φέτος σηκώναμε κούπα. Θα χαρώ πολύ να το ακούσω.
Όχι φυσικά φίλε μου, προφανώς κ δεν μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο. Περάσαμε ημιτελικά με μιάμιση φάση κ γκολ που γκέλαρε η μπάλα σε πλάτη αντιπάλου.
Το γαμώτο είναι γιατί σε αυτην την ομάδα, που είναι μόλις μία από τις δύο στην Ελλάδα που έχουν οικονομική σταθερότητα τα τελευταία 4 χρόνια, το να πάρει ένα γαμημένο κύπελλο φαντάζει άθλος.
Φυσικά κ ζήλεψα σήμερα, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο να μη ζηλεύει ένα τρόπαιο
Kostas_Peraia4 έγραψε: Για μενα το οτι δεν κατεβηκαμε στον δευτερο ημιτελικο,ηταν σαν να σηκωσαμε 10 κουπες μαζι.Τους ξεφτυλισαμε σε ολα τα επιπεδα και εμενα αυτο μου φτανει
Καλά άμα κάπου κάποτε σηκώσουμε πράγματι όχι δέκα, 2-3 κούπες στη σειρά, θα καταλάβεις ο ίδιος πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτό που λες
+ 1926 ...pilotos έγραψε:Εγώ βλέπω ότι το ποκ, Μια χαρά τα μοιράζει και εσείς λέτε ότι θέλετε...
SM-G935F

+ 1926 ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια, πανω ΚΑΙ απο τα τροπαια ειναι η ηθικη δικαιωση. Και αυτη την σηκωσαμε εμεις!!!

Ούτε στεναχώριες, ούτε μελαγχολίες και μ@λακίες!!! Μόνο

Εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ. ρε σεις!!!

Ένας τίτλος δικός μας = 1.000 των αλλόθρησκων!!!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Υπαρχει λογικος ανθρωπος που ασχοληθηκε με το σημερινο ματς;;;ακομα και τα πλει οφ με ψιλοζορι τα βλεπω...
Με τοσα που εγιναν φετος εγω μονο γεματος & περηφανος ειμαι σαν ΠΑΟΚ.αν καποιοι στεναχωριεστε που δεν πηραμε κυπελλο,χανετε την ουσια...
Σαν οργανισμος ΠΑΟΚ με ολα τα στραβα της διοικησης Σαββιδη,φετος λειτουργησαμε αγνα..
Με τοσα που εγιναν φετος εγω μονο γεματος & περηφανος ειμαι σαν ΠΑΟΚ.αν καποιοι στεναχωριεστε που δεν πηραμε κυπελλο,χανετε την ουσια...
Σαν οργανισμος ΠΑΟΚ με ολα τα στραβα της διοικησης Σαββιδη,φετος λειτουργησαμε αγνα..
όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
Ειναι αθλος.ron-swanson έγραψε:
goran 64 έγραψε:+ 1926 ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια, πανω ΚΑΙ απο τα τροπαια ειναι η ηθικη δικαιωση. Και αυτη την σηκωσαμε εμεις!!!![]()
Ούτε στεναχώριες, ούτε μελαγχολίες και μ@λακίες!!! Μόνορε!!!
Εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ. ρε σεις!!!![]()
Αυτη η νοοτροπια νανουρισε πολλες γενιες.
Ένας τίτλος δικός μας = 1.000 των αλλόθρησκων!!!!!!