Αυτο πες το σε κανεναν αλλο αδερφε,σε ξαναρωταω, τι ειμαστε?Yupis έγραψε:Δεν τρέφω αυταπάτες εγώ αδερφέ του στυλ ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- paokovios1974
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μια μικρή ομάδα για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου, μεγαλομεσαία ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yupis την Τρί 17 Μάιος 2016, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Δεν ξερω τι ομαδα εισαι και την θεωρεις μικρη,αλλα εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη.Αν εχεις μαθεις να κρινεις το μεγεθος μιας ομαδας μονο απο τα τροπαια,τοτε ασε με να μαντεψω τι ομαδα εισαι...Yupis έγραψε:Δεν μιλάω για το σημερινό εγώ αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Καθίστε εσείς να πανηγυρίζετε τις ηθικές δικαιώσεις και αφήστε τους άλλους να σηκώνουν κούπες. Για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε μικρή ομάδα. Μόνο λόγια.
Για μενα το οτι δεν κατεβηκαμε στον δευτερο ημιτελικο,ηταν σαν να σηκωσαμε 10 κουπες μαζι.Τους ξεφτυλισαμε σε ολα τα επιπεδα και εμενα αυτο μου φτανει
Σιγουρα δεν μου πεφτει λογος για την πειθαρχια που πρεπει να επιβαλουν οι Mods,αλλα κατα την γνωμη μου ο Υupis δεν πρεπει να ξαναγραψει στο forum ΠΟΤΕ
Ωχ καλά αρχίσαμε τα γραφικά τώρα. ΠΑΟΚ είμαι αδερφέ απλά πραγματιστής.Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν ξερω τι ομαδα εισαι και την θεωρεις μικρη,αλλα εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη.Αν εχεις μαθεις να κρινεις το μεγεθος μιας ομαδας μονο απο τα τροπαια,τοτε ασε με να μαντεψω τι ομαδα εισαι...Yupis έγραψε:Δεν μιλάω για το σημερινό εγώ αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Καθίστε εσείς να πανηγυρίζετε τις ηθικές δικαιώσεις και αφήστε τους άλλους να σηκώνουν κούπες. Για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε μικρή ομάδα. Μόνο λόγια.
Για μενα το οτι δεν κατεβηκαμε στον δευτερο ημιτελικο,ηταν σαν να σηκωσαμε 10 κουπες μαζι.Τους ξεφτυλισαμε σε ολα τα επιπεδα και εμενα αυτο μου φτανει
- paokovios1974
Μικρο και μεγαλομεσαιο ειναι το ματι σου αλλοθρησκε.Yupis έγραψε:Μια μικρή ομάδα για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου, μεγαλομεσαία ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα
Καλά ό,τι να ναι. Τράβα διάβασε όλα τα σχόλια μου αν θες να καταλάβεις τι ομάδα είμαι μεγάλε.
- The_Stalker
Yupis πάρτο αλλιώς παλικάρι μου..
Τι είναι ο ΠΑΟΚ; Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος. Και όχι μόνο αυτό. Είναι και διασυμπαντική σταθερά. Και σε κάθε παράλληλο σύμπαν, πάλι η μεγαλύτερη ομάδα είναι.
Γράψτο τώρα 1926 φορές να το εμπεδώσεις.

Τι είναι ο ΠΑΟΚ; Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος. Και όχι μόνο αυτό. Είναι και διασυμπαντική σταθερά. Και σε κάθε παράλληλο σύμπαν, πάλι η μεγαλύτερη ομάδα είναι.
Γράψτο τώρα 1926 φορές να το εμπεδώσεις.

+90Yupis έγραψε:ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος
- paokovios1974
Να ανακαλεσεις τοτε αυτο που εγραψες περι μικρης ομαδας και τα τοιαυτα.
Ας δώσουμε στον φίλο μια ευκαιρία να ανακαλέσει...
Γιατί να έλεγε για ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ παιχτών/οπαδών/καντινιερηδων πάει στο διάολο, κάτι μπορείς να βρεις να πεις όπως π.χ. Το φάγωμα μεταξύ μας
Αλλά σαν ομάδα όχι, ΔΕΝ το δέχομαι ότι και να μου πεις.-
Γιατί να έλεγε για ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ παιχτών/οπαδών/καντινιερηδων πάει στο διάολο, κάτι μπορείς να βρεις να πεις όπως π.χ. Το φάγωμα μεταξύ μας
Αλλά σαν ομάδα όχι, ΔΕΝ το δέχομαι ότι και να μου πεις.-
Nτάξει ρε παιδιά συμφωνώ και δεν θέλω να προκαλώ απλά στη ζωή μου έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Την πονάω αυτήν την ομάδα πάρα πολύ και στεναχωριέμαι που συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι πάει στραβά και δεν στρώνουμε με τίποτα. Τώρα αν για κάποιους είμαι αλλόθρησκος επειδή δεν πιστεύω πως είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου λυπάμαι πολύ αλλά και λυπάμαι για τον τρόπο με τον οποίο βγάζουν συμπεράσματα. ΠΑΟΚφροσύνη δεν πούλησα ποτέ μου.
- navigator11
Yupis έγραψε:Δεν μιλάω για το σημερινό εγώ αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Καθίστε εσείς να πανηγυρίζετε τις ηθικές δικαιώσεις και αφήστε τους άλλους να σηκώνουν κούπες. Για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε μικρή ομάδα. Μόνο λόγια.
Από άποψη συγκομιδής είμαστε. Όποιος δεν το αντέχει άλλο, οκ, σεβαστό. Ο καθένας έχει την οπτική του. Τι να γίνει. Οι κάτω άλλωστε την προπαγάνδα τους διαχρονικά μέσω της ... αμνησίας ή της δημιουργίας συμπλεγμάτων την συντηρούν τόσα χρόνια. Είσαι πρώτος; Απλά και μονο αυτό παίζει ρόλο! Ποιός τώρα θα θυμάται μετά από χρόνια το Χαρίλαου το 2010, τον αποκλεισμό με Κουκουλάκη στο γαβροτηγανο και μυριάδες άλλες περιπτώσεις ελληνικής ποδοσφαιρικής αλητείας σε βάρος του ΠΑΟΚ; Ξαναλέμε, η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ συγκροτημένα και με σχέδιο για να φτάσει πάλι σε σημείο να διεκδικεί τίτλους και (συνεχιζομένων των πραγμάτων εχόντων κακώς) να τους χάνει, επειδή κάποιος σπαθας,μανταλος ή άλλος αλητήριος μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή του χωρίς το παραμικρό κόστος.
Παντως το τι σου ειναι το ρημαδι το 50-50 ρε παιδια στο ποδοσφαιρο ειναι απιστευτο...
Απο κει που ο Φορτουνης ηταν το καλυτερο 10αρι της Ελλαδος,ξαφνικα ο Πελκας να φανταζει μια χαρα
Να μην μπορεις να ξεχωρισεις την αμυνα του γαυρου απο Μαλεζαδες,Κιτσιου που μονιμως κραζουμε...
Κατι θεοι του σκοραρισματος Ιντεγιε και δεν ξερω τι να μην εχουν ακουμπησει μπαλα...
Ποσα μα ποσα εχει κερδισει η διαιτησια τοσα χρονια υπερ του γαυρου και κατα των αλλων ομαδων ειναι απιθανο απλα....απτην μια σου κανει τους Φορτουνηδες να φαινονται Φορτουνοβιτς ,απτην αλλη προκαλει τεραστια εσωστρεφεια στις αλλες ομαδας αφηνοντας μας να μαλωνουμε για το αν ο κιτσιου σκονδρας και λοιποι ειναι λιγοι,την ωρα που οι αντιπαλοι εχουν ιδιους και χειροτερους..
Ποσο κραξιμο θα ετρωγε ο Γλυκος αν σφυριζοταν επιθετικο φαουλ η φαση του γκολ με την ΑΕΚ? Ποσο κραξιμο θα ετρωγε ο Βιτορ αν ο αμυντικος που ειχε ξεχασει να μαρκαρει σφυριζονταν λανθασμενα οφσαιντ? Ποσο κραξιμο θα ετρωγε ο Τζιολης αν δεν του ειχε δοθει ποτε κοκκινη στο ματς με τον βαζελο? Ποσο γκρινια θα επεφτε στον Κλαους αν σε καθε διεκδικηση του κερδιζε ανυπαρκτα επιθετικα φαουλ?
Τι σου ειναι τελικα η γαμημενη η σφυριχτρα δεν λεγεται.....
Απο κει που ο Φορτουνης ηταν το καλυτερο 10αρι της Ελλαδος,ξαφνικα ο Πελκας να φανταζει μια χαρα
Να μην μπορεις να ξεχωρισεις την αμυνα του γαυρου απο Μαλεζαδες,Κιτσιου που μονιμως κραζουμε...
Κατι θεοι του σκοραρισματος Ιντεγιε και δεν ξερω τι να μην εχουν ακουμπησει μπαλα...
Ποσα μα ποσα εχει κερδισει η διαιτησια τοσα χρονια υπερ του γαυρου και κατα των αλλων ομαδων ειναι απιθανο απλα....απτην μια σου κανει τους Φορτουνηδες να φαινονται Φορτουνοβιτς ,απτην αλλη προκαλει τεραστια εσωστρεφεια στις αλλες ομαδας αφηνοντας μας να μαλωνουμε για το αν ο κιτσιου σκονδρας και λοιποι ειναι λιγοι,την ωρα που οι αντιπαλοι εχουν ιδιους και χειροτερους..
Ποσο κραξιμο θα ετρωγε ο Γλυκος αν σφυριζοταν επιθετικο φαουλ η φαση του γκολ με την ΑΕΚ? Ποσο κραξιμο θα ετρωγε ο Βιτορ αν ο αμυντικος που ειχε ξεχασει να μαρκαρει σφυριζονταν λανθασμενα οφσαιντ? Ποσο κραξιμο θα ετρωγε ο Τζιολης αν δεν του ειχε δοθει ποτε κοκκινη στο ματς με τον βαζελο? Ποσο γκρινια θα επεφτε στον Κλαους αν σε καθε διεκδικηση του κερδιζε ανυπαρκτα επιθετικα φαουλ?
Τι σου ειναι τελικα η γαμημενη η σφυριχτρα δεν λεγεται.....
Ωραία θα το θέσω αλλιώς. Είμαστε ομάδα που έχει φόντα να γίνει τεράστια αλλά δυστυχώς κάποιες νοοτροπίες μας πάνε πολύ πίσω
- paokovios1974
Ειπαμε να βλεπουμε αντικειμενικα τα αγωνιστικα,διοικητικα και τα λοιπα λαθη,αλλα να φτανουμε στο σημειο να λεμε μικρη,η μεγαλομεσαια,η μικρομεγαλη,εγω δεν το δεχομαι και ακομα βουιζουν τα ματια μου απο αυτο που διαβασα.