Βόλεϊ 2016/17
- Μπαρκαρούτσος
Re: Βόλεϊ 2016/17
Το τμήμα volley με κάνει να χαμογελάω όπως το μπάσκετ όταν άρχισα να ασχολούμαι μαζί του ζεστά...
Μάλλον δεδομένη αγορά το διαρκείας, αργά ή γρήγορα!!
Καλώς όρισες παιχταρά μου στη ΠΑΟΚάρα, έλα να βγάλεις γούστα κι εσύ...
Έχω ΠΟΛΥ καλό προαίσθημα!!
Μάλλον δεδομένη αγορά το διαρκείας, αργά ή γρήγορα!!
Καλώς όρισες παιχταρά μου στη ΠΑΟΚάρα, έλα να βγάλεις γούστα κι εσύ...
Έχω ΠΟΛΥ καλό προαίσθημα!!
χαχαχα σοβαρα αυτο το νοημα βγηκε??obanebane έγραψε:Η περιγραφη σου δειχνει εναν κακο πασαδορο με καλο μπλοκ,σορυ αλλα εγω αυτο αποκομισα.
Ποσο χρονων εισαι φιλε μαριανο;
Αν θελεις απαντας δε σου βαζω το μαχαιρι στο λαιμο.

Αφου εγραψα "παρα πολυ καλος" και μονο ενα αρνητικο το οποιο ομως οφειλεται σε διαφορους λογους οπως ψηλο κορμι/μακρια χερια ας πουμε (μακρυ μπρατσο για την ακριβεια).
42 ειμαι bane
Marianov6 έγραψε:Βλεποντας ξανα την Κουβα το πρωι για να δω τον Καλβο, απλα το βλεμα εφευγε πολλες φορες και πηγαινε στο Σεπεδα. Ενταξει, περασε απο την ομαδα μας ενας παρα παρα παρα πολυ μεγαλος παιχτης, θλιψη που εφυγε και περηφανεια που αγωνιστηκε μαζι.
Καταρχην να πω οτι "παιχταραδες" για μενα ειναι η Elite του βολλει για να μην παρεξηγηθει καποιος που δεν θα βαλω τον Καλβο σε αυτη την κατηγορια. Ειναι και πολυ νεος ετσι και αλλιως για να μπει εκει και εχει πολλα ακομα μπροστα του να δωσει. Θα τον χαρακτηρισω ομως εναν παρα πολυ καλο πασαδορο με πολυ μελλον μπροστα του. Εχει πολυ καλα δακτυλα αλλα δεν εχει ακομα αυτο που στο βολλει λεμε "γλυκα δακτυλα". Χανεις σε εμπειρια σε σχεση με τον Κουρνετα, ισως και σε γλωσσα στην αρχη μιας και η συννοηση ειναι απαραιτητη, οποτε ενα διαστημα προσαρμογης λογικα θα το χρειαστει. Κερδιζεις σε ενεργεια λογο του νεαρου της ηλικιας του και επισης κερδιζεις ενα επιπλεον χαρακτηριστικο που ειναι σαν μεγαλο μπονους, το μπλοκ απο πασαδορο. Δεν ειναι μονο το οτι δεν ειναι κοντος, αλλα και σαν Κουβανος εχει αυτο το χαρισμα του αλματος. Γενικα η φιλοσοφια μου λεει οτι οταν ο βασικος σου αντιπαλος ενισχυεται στην επιθεση, εσυ ενισχυεσαι στο μπλοκ. Το να ενισχυεις το μπλοκ ΚΑΙ απο πασαδορο ειναι απλα εξαιρετικο. Στα αρνητικα του θα εβαζα το οτι "οπλιζει" πολυ νωρις σχετικα με αποτελεσμα καποιες πασες του να ειναι προβλεψιμες (φαινεται απο τα χερια του που θα παει η μπαλλα). Καποια ερωτηματικα υπαρχουν οσο αφορα το αν θα ειναι μονος του 'η θα μεινει και ο Χιμενεθ. Η λογικη μου λεει οτι ο Χιμενεθ θα μεινει, οχι μονο για να μην ειναι μονος ο Καλβο, αλλα και για να μπορεσει ο Καλμα να παρει το μαξιμουμ απο τον Χιμενεθ. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τον Φιλιποφ οπως διαβασα παραπανω γιατι ο αθλητισμος δεν ειναι μαθηματικα του στιλ αν Α>Β και Β>Γ τοτε Α>Γ, δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Χαρακτηριστικα κρινεις και τι θελεις εσυ.
Αυτη ειναι η αποψη απο την Εθνικης Κουβας γιατι σε εμας θα ειναι λιγο διαφορετικα. Στην εθνικη του για παραδειγμα, οι επιθετικες του επιλογες ειναι 4 συνηθως μιας και εχουν ταλεντο σε ολες τις θεσεις. Σε εμας θα ειναι λιγο διαφορετικα, γι'αυτο ειπα οτι η αποδοση του θα εξαρτηθει και απο το τι αλλους παιχτες θα παρουμε. Προφανως και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα ακομα περιμενω να ολοκληρωθει το παζλ.
Για τους βασικους ακραιους θα ηθελα ο ενας να ειναι καλυτερος στο μπλοκ και ο δευτερος καλυτερος στην αμυνα (αυτο εχει σχεση και με το ποιοι θα ειναι οι κεντρικοι).
συμφωνω απολυτα με τον αδεφο
και να συμπληρωσω μονο(σορρυ αν το εχεις πει ηδη) οτι μου αρεσε και το σερβισ του
που θεωρω εξτρα προσον και πολυ σημαντικο σε πασαδορουσ και κεντρικους
οποιος εχεθ ορεξη εχει εδω αγωνες εθνικης κουβας
http://inpaok.com/305775/%ce%bf-%ce%ba% ... %b9-video/
να πω και την γνωμη μου για τον καλβο
καταρχην ειναι θετικο που συνεχιζουμε με κουβανους
εχουμε γνωση πλεον να τους βαλουμε στο πνευμα
εχουμε( και εχει παρει) πληροφοριεσ για τον καλβο
ειναι μια φθηνη μεταγραφη επειδη ισχυει η ιδιαιτεροτητα των κουβανων
αγωνιστικα ειναι ρισκο ομως αξια μεγαλη εχει θα δουμε
το κακο ειναι οτι η κουβα δεν ειναι μια ανεξαντλητη πηγη παιχτων η επιλογεσ καπποια στιγμη δεν θα υπαρχουν απο εκει αλλα αυτο αφορα το προσεχες μελλον...
χαιρομαι που ο προεδρος δεν μασαει απο θεωριες για διαρκειας και δεν κανει ανοιγματα
εχει κανει την καλυτερη μεταγραφη που θα μπορουσ να κανει
μιλαω για γκομεζ (αξια-χρημα-ονομα-ομοιογενεια-ηγετη-οροσ παραμονησ καλμα)
και συνεχιζει πολυ καλα σε σχεση μπατζετ- ψαξιματος - αξιας την στελεχωση ομαδασ
και το λεω αυτο γιατι θα χρειαστει χρημα στους ακραιους
γενικα συμβολαιο εχει μονο ο καρασαβιδης
φανταζομαι ειναι οτι θα παραμεινει ο αρχηγος
ενω οι γκαρας-σμαραγδης-ντινας-τακουριδης-εφαριμιδης-τερζης οκ δηλαδη ολοι οι αλλοι

εν αναμονη των νεων ανακοινωσεων λοιπον
- Παλαιολόγος
φεραμε γκομεζ και τον βασικο πασαδορο της εθνικης κουβας
ΣΚΙΖΟΥΜΕ
να ενταχθουν ομως και καλοι ελληνες,αλλα και λι με σαφρανοβιτς
χιμενεθ δεν πολυ θελω,αν και θα πικραθω αν φυγει,πολυ συμπαθητικος και δεθηκε δυο χρονια με την ομαδα,
ωστοσο
αφου εχουμε αλλες δυο θεσεις νομιζω λι με σαφρα ειναι πιο αναγκαιοι
αλλα εσεις που βλεπετε βολευ χρονια θα ξερετε καλυτερα
ΣΚΙΖΟΥΜΕ
χιμενεθ δεν πολυ θελω,αν και θα πικραθω αν φυγει,πολυ συμπαθητικος και δεθηκε δυο χρονια με την ομαδα,

δεν ειναι θεμα γνωσης αδερφεΠαλαιολόγος έγραψε:φεραμε γκομεζ και τον βασικο πασαδορο της εθνικης κουβας
ΣΚΙΖΟΥΜΕ
χιμενεθ δεν πολυ θελω,αν και θα πικραθω αν φυγει,πολυ συμπαθητικος και δεθηκε δυο χρονια με την ομαδα,ωστοσο
απλα με λι και σαφρα καποιος πρεπει να παιξει στην θεση χιμενεθ και δεν νομιζω οτι θα βαλουμε καποιον ελληνα
αλλα παιδια εδω επιμενουν να παρθει ρισκο για να εχουμε δυναμη στο φιλε
εγω λεω οτι το ρισκο θα παει στο φιλε οπου θα εχουμε μονο ελληνες
και δυνατους ξενους ακραιους
θα δειξει σε λιγο καιρο
- Μπαρκαρούτσος
Ετσι ειναι μαρλει, εξαιρετικη διαχειριση μεχρι στιγμης στο μπατζετ, πολυ ευχαριστημενος και σε αυτο. Γενικα, απο την στιγμη που δεν μπορεις να παρεις παιχτες απο την "Ελιτ" τοτε παιρνεις οτι αλλο καλυτερο για να σου δωσει τα χαρακτηριστικα που θελεις χωρις να ξηλωνεσαι απαραιτητα.
Μακαρι για τον Λι που λετε. Δεν ειναι οτι εχουμε κακους κεντρικους γιατι επιθετικα ειναι απο καλοι εως πολυ καλοι. Αυτο που θα λειπει απο το κεντρο ειναι ο ογκος, ο Λι φετος και ο Ραγκελ περυσι. Αυτο ειναι το χαρακτηριστικο που θελουμε κατα την γνωμη μου για αυτην την θεση. Γουσταρω Λι με χιλια, δεν το συζηταω, αλλα οτιδηποτε με την παραπανω λογικη μπατζετ ειναι ευπροσδεκτο αρκει να μας δωσει το χαρακτηριστικο του ογκου.
Μακαρι για τον Λι που λετε. Δεν ειναι οτι εχουμε κακους κεντρικους γιατι επιθετικα ειναι απο καλοι εως πολυ καλοι. Αυτο που θα λειπει απο το κεντρο ειναι ο ογκος, ο Λι φετος και ο Ραγκελ περυσι. Αυτο ειναι το χαρακτηριστικο που θελουμε κατα την γνωμη μου για αυτην την θεση. Γουσταρω Λι με χιλια, δεν το συζηταω, αλλα οτιδηποτε με την παραπανω λογικη μπατζετ ειναι ευπροσδεκτο αρκει να μας δωσει το χαρακτηριστικο του ογκου.
ναι αλλα αν μεινει ο λιMarianov6 έγραψε:Ετσι ειναι μαρλει, εξαιρετικη διαχειριση μεχρι στιγμης στο μπατζετ, πολυ ευχαριστημενος και σε αυτο. Γενικα, απο την στιγμη που δεν μπορεις να παρεις παιχτες απο την "Ελιτ" τοτε παιρνεις οτι αλλο καλυτερο για να σου δωσει τα χαρακτηριστικα που θελεις χωρις να ξηλωνεσαι απαραιτητα.
τοτε στα ακρα ποιος?
με την τριαδα των κεντρικων νομιζω ειμαστε καλυμενοι
γενικα κεντρικοι ελληνες με ακραιους ελληνες θεωρω επιλεγεις το πρωτο
παρε και παπαλεξιου να χαρουν οσοι θελουν ταλεντα και ειμαστε ολοι ευχαριστιμενοι
Νομιζω ειμαστε κατα καποιο τροπο "αναγκασμενοι" να παμε σε ξενους ακραιους, "θυσιαζοντας" τον Λι και τον καθε Λι στο κεντρο. Δεν υπαρχει ποιοτικος ακραιος τυπου Χιμενεθ Ελληνας διαθεσιμος. Νομιζω.
Ανακοινωθηκε ο πασαδορος και ειναι διεθνης με την χωρα του. Καποιοι λενε οτι θ παρουμε κ δευτερο κουβανο αλλα δεν ξερω πως θ χωρεσουν. Για φιλανδο ειπα σημερα ακουστηκε το ονομα του δεν πιστευω ομως οτι θ προχωρησει. Βασικα ελεγα κ οτι δεν θ μεινει ο Γκαρας. Διαβαζω μενει κ θ παρουμε κ παπαδημητριου ενω εγω πιστευω οτι στο τελος θ ερθει ο Ταμπουρατζης. Εμαθα οτι μενουν μονο η υπογραφες με χριστοφιδελη οτι εχουμε συμφωνησει.aver4a έγραψε:Κλεισαμε πασαδορο ξενο ονομα εθνικοτητα δεν ξερω παρα μονο οτι ειναι διεθνης με την χωρα του.
Σημερα ισως ανακοινωσουμε λιμπερο. Ο Γκαρας δεν θ μεινει αυτο ειναι σιγουρο. θ παρουμε ξενο αλλα κ ελληνα κατα πασα πιθανοτητα ελληνας και θ ειναι ο Ταμπουρατζης. Υπαρχει περιπτωση να παρουμε κ τον Σακογλου για διαγωνιο back up για τον γκομεζ να τον ξεκουραζει. Αυτα ακουσα αριστερα δεξια. Ακραιο για εναν φιλανδο με τεραστια εμπειρια. Ο γαυρος εννοειτε ειχε και αυτος καλο ροστερ και ισως ο καλμα να θελει καποιους απο αυτους ωστε μαζι με αυτους που εχουμε η θ αποκτσησουμε να γινει ακομη πιο δυνατη η ομαδα. Περιμενουμε ειμαστε στην αναμονη.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τωρα για καλβο να πω την αληθεια στην αρχη απογοητευτηκα κ λογου ηλικια αλλα αν κ ειναι μικρος θ βγαλει μεγαλο παθος θ ηθελα μαζι του τον Χιμενεθ. Σερβιρει καλα κατι παραξενο για πασαδορο. Κ λογου υψος ειναι καλος στο μπλοκ καλη αρχη στο ΓΑΜΙΑ τον γαυρων.
-
Όπως είχα γράψει και 1 ώρα πριν ανακοινωθεί ο Καλβο, ο νέος Κουβανος Επιβητορας του Ανωμαλου Εχθρού, ο παίκτης φαίνεται εξαιρετικός. Είναι θετικό ότι θα έχουμε Πασαδορο με εκρηκτικοτητα και τρομερά αθλητικά προσόντα. Το κενό του Μυθικου Βασίλη Κουρνέτα βέβαια παραμένει τεράστιο.
Ανεξαρτητως θέσεων, αν και υποψιάζομαι τη λογική και την κατευθυνση της στρατηγικής μας από πλευράς θέσεων, επιβάλλεται οι δύο υπόλοιποι ξένοι να είναι επιπέδου Λί και πάνω. Σαφάρι για Χορηγούς και διαρκειας προς Πώληση.
Ανεξαρτητως θέσεων, αν και υποψιάζομαι τη λογική και την κατευθυνση της στρατηγικής μας από πλευράς θέσεων, επιβάλλεται οι δύο υπόλοιποι ξένοι να είναι επιπέδου Λί και πάνω. Σαφάρι για Χορηγούς και διαρκειας προς Πώληση.
Δηλωθηκαμε και για φετος στο τσ.λ., μονο που φετος εχει προκριματικα πριν τον ομιλο!
- john4serres
Έχω καλό προαισθημα για τον Καλβο. Σε τέτοια ηλικία και να είναι βασικός άρα πάμε να δούμε κάτι πολύ καλό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ilovegame27
Μακάρι να παίξει αντάξια του ταλέντου του!Πάντως πιστεύω ότι με την επιλογή του πιτσιρικά είναι αναγκαία η παραμονή του Χιμένεθ που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα όσο για το αγωνιστικό κομμάτι (παρότι ο Κάλμα είναι μεταδοτικός) αλλά και για τον κομμάτι της εξωγηπεδικής ζωής
- ilovegame27