Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μισω τον γαυρο οσο τιποτα αλλο αλλα σημερα εχω σκασει οχι γιατι το παιρνει η κουλα αλλα γιατι αυτη και ο βαζελος στην πρωτη τους χρονια πηραν κυπελο στην ουσια δωρο απο εμας και την συγκρουση μας με τον πουστογαυρο.Σημερα ενα παιχνιδι χωρις κοσμο,με καλη διαιτησια και τον γκει ανενεργο εξαιτιας μας.Ο Σαββιδης θα εχει σκασει.
Ειδες τι σου κανει ενας ΣΟΒΑΡΟΣ διαιτητης (και καλος κατ'εμε, αλλα ξεκιναμε απο το σοβαρος, λαθη ολοι κανουν...)ΑποστόληςΑ έγραψε:Απορώ πώς η ομαδίτσα αυτή κερδίζει τον Θρήνο.
Μήπως το πάθημα να γίνει μάθημα;joshua έγραψε:Μισω τον γαυρο οσο τιποτα αλλο αλλα σημερα εχω σκασει οχι γιατι το παιρνει η κουλα αλλα γιατι αυτη και ο βαζελος στην πρωτη τους χρονια πηραν κυπελο στην ουσια δωρο απο εμας και την συγκρουση μας με τον πουστογαυρο.Σημερα ενα παιχνιδι χωρις κοσμο,με καλη διαιτησια και τον γκει ανενεργο εξαιτιας μας.Ο Σαββιδης θα εχει σκασει.
-
Αυτό έγραφα το απόγευμα. Βαρέθηκα να τρώμε εμείς την σφαγή για να γίνονται μάγκες οι άλλοι.
Απίστευτο ότι αυτή η άθλια Αεκ θα πάρει κύπελλο. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι καταραμένη ομάδα.
Απίστευτο ότι αυτή η άθλια Αεκ θα πάρει κύπελλο. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι καταραμένη ομάδα.
Εμένα στα @@ ποιος θα πάρει το κύπελο.
Όμως, αν ήμουν ο χοντρός, έπαιζα τελικό με 50ρήσια διαιτησία και ήθελα να ρεφάρω τα φράγκα που έχασα στην Ασία σε προηγούμενο ματς, θα κατέβαζα το σώβρακο να με τον φερμάρει ο ραφίκ.
Όμως, αν ήμουν ο χοντρός, έπαιζα τελικό με 50ρήσια διαιτησία και ήθελα να ρεφάρω τα φράγκα που έχασα στην Ασία σε προηγούμενο ματς, θα κατέβαζα το σώβρακο να με τον φερμάρει ο ραφίκ.
Η φετινή ΑΕΚ δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και κύπελλο.Ούτε πλάνα, ούτε τπτ. Απίστευτο. Εμείς 4 χρόνια τα ίδια, τρωγόμαστε μεταξύ μας, τους βγάζουμε όλους άχρηστους και στο τέλος τραβάμε τα βυζιά μας. Και καταλήγουμε να γελάνε όλοι με την πάρτη μας.
- navigator11
Yupis έγραψε:Η φετινή ΑΕΚ δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και κύπελλο.Ούτε πλάνα, ούτε τπτ. Απίστευτο. Εμείς 4 χρόνια τα ίδια, τρωγόμαστε μεταξύ μας, τους βγάζουμε όλους άχρηστους και στο τέλος τραβάμε τα βυζιά μας. Και καταλήγουμε να γελάνε όλοι με την πάρτη μας.
SM-G935F
- Chuck Norris
Καλα ενταξει το χεσαμε ! όχι να ζηλέψουμε και την ΑΕΚ !
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
και ο πανιωνιος να ηταν τελικο αυτη την στιγμη θα το επαιρνε, Ειναι φανερα εκτος ρυθμου οι αλλοι πληρωνοντας την μαλακια τους "πρωταθλημα απο μαρτιο με καθε τροπο"
- PAOK_Antarctica
Όχι που δεν θα αρχίζαμε την ζήλεια για την ΚΟΥΛΑ που την έχουμε κερδίσει δις και χάσαμε άδικα εκεί μέσα, και το κλάμα για την ομάδα μας.
ΠΑΟΚ ΡΕ
ΠΑΟΚ ΡΕ
Δε σου λέω ότι ζηλεύω εγώ προσωπικά αλλά όταν 4 χρόνια λέμε μεγαλοστομίες και δεν κάνουμε τίποτα και οι άλλοι από τον πρώτο χρόνο παίρνουν τίτλο μου αφήνει μια πικρή γεύση.Chuck Norris έγραψε:Καλα ενταξει το χεσαμε ! όχι να ζηλέψουμε και την ΑΕΚ !
Θα το πω με ότι μπορεί να συνεπάγεται αλλά αν μας πέσουν οι κούπες της "Κούλας" στο κεφάλι θα μείνουμε στον τόπο. Ας αφήσουμε τα παχιά λόγια και να δούμε την πραγματικότητα κατάματα.PAOK_Antarctica έγραψε:Όχι που δεν θα αρχίζαμε την ζήλεια για την ΚΟΥΛΑ που την έχουμε κερδίσει δις και χάσαμε άδικα εκεί μέσα, και το κλάμα για την ομάδα μας.
ΠΑΟΚ ΡΕ

με 50-50 διαιτησια ο γκει ουτε την περα τραχανοπλαγια δεν μπορει να κερδισει