6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
το πόσο σημαντικός είναι ο Τζιόλης για την ομάδα θα το καταλάβουμε άμα την απουσία του.
αυτά...
αυτά...
- Aureliano Buendia
Έκανε όντως ένα αχρείαστο μαρκάρισμα, το οποίο σε συνδυασμό με την κακή τη στιγμή (το πώς βρήκε τελικά τον μαλάκα τον Ζέκα) έφερε την κόκκινη. Από την πρώτη στιγμή, δεν απελπίστηκα με την κόκκινη, γιατί ήλπισα ότι θα σφίξουμε πολύ τις γραμμές μας και ότι είναι εφικτό να μην χάσουμε. Όπερ και εγένετο.
Από εκεί και πέρα, νιώθω πως ειπώνονται κάπως υπερβολικά πράγματα για τον Τζιόλη, λόγω του αντί-εμπορικού του πακέτου. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον θυμάμαι με άσχημες αναμνήσεις.
υγ: άσχετο, αλλά μου φαίνεται σοβαρός άνθρωπος στις αντιδράσεις του μέσα στο ματς και μου το επιβεβαίωσε με τη στάση του μετά την κόκκινη, με τα μηδενικά καραγκιοζιλίκια.
υγ: έπος οι 2 σερί αυτό-ροχάλες με τις οποίες λούστηκε
Από εκεί και πέρα, νιώθω πως ειπώνονται κάπως υπερβολικά πράγματα για τον Τζιόλη, λόγω του αντί-εμπορικού του πακέτου. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον θυμάμαι με άσχημες αναμνήσεις.
υγ: άσχετο, αλλά μου φαίνεται σοβαρός άνθρωπος στις αντιδράσεις του μέσα στο ματς και μου το επιβεβαίωσε με τη στάση του μετά την κόκκινη, με τα μηδενικά καραγκιοζιλίκια.
υγ: έπος οι 2 σερί αυτό-ροχάλες με τις οποίες λούστηκε
εγώ με δεδομένες τις ηλικίες των υπολοίπων μέσων του ρόστερ, θα ήθελα να είναι και του χρόνου στην ομάδα.
Ίσχυε αυτό μέχρι φέτος. Γιατί αν ήταν όλη την χρόνια Καλά οι δύο μικροί κι ο κάτσε... Δεν ξέρω.K_geo έγραψε:το πόσο σημαντικός είναι ο Τζιόλης για την ομάδα θα το καταλάβουμε άμα την απουσία του.
αυτά...
Δυστυχώς όμως όλη η χρονιά κύλησε με διαρκείς τραυματισμούς
SM-G935F
- kataramenos5
Σε καποια παιχνιδια ηταν οντως ενα κεντρο μονος του.Αμυντικα ογκολιθος, ισως φανηκε πιο πολυ γιατι κι ο Κατσε δεν ηταν στα καλα του .K_geo έγραψε:το πόσο σημαντικός είναι ο Τζιόλης για την ομάδα θα το καταλάβουμε άμα την απουσία του.
αυτά...

Να μεινει?Εξαρταται απ το πως θα παιζεις ,ποιοι θα φυγουν, ποιοι θα ερθουν.Με Κατσε,Τσιμι,Χαρη που λενε μερικοι σα στρουμφοχωριο θα μαστε.Πιο γρηγοροι μεν αλλα...
goran 64 έγραψε:Μιας και το ποστ σου βρίσκεται ακριβώς κάτω απ το δικό μου, δεν πιστεύω να εννοείς εμένα Kat5!!!
Υ.Γ. Αν και τον Σεπτέμβριο δεν ήμουν μέλος του forum φυσικά...

O.k Kgeo,συμφωνω κι εγφω οτι ειναι εμπειρος,χρησιμος κτλ.Αλλα μονο με συγκεκριμενο ρολο.Και που να δεις τι θα λεμε αν ερθει κανας εξισου εμπειρος,γρηγοροτερος και καλυτερος στην προωθηση του παιχνιδιου.Μην κοιτας μονο το χειροτερο,αλλα και το καλυτερο.
.Μιας και 3 χρονια ειμαστε στα ιδια και χειροτερα,εκτος φυσικα απο το να αλλαξουν πολλα πραγματα μεσα στην ομαδα και στα [εριξ της,πρεπει να αλλαξουν και καποιες "σταθερες" της.Ε μια απο αυτες της σταθερες της μετριοτητας ειναι,ο κατα τα αλλα,συμπαθης Τζιολης.

- Μπαρκαρούτσος
Aureliano Buendia έγραψε:υγ: έπος οι 2 σερί αυτό-ροχάλες με τις οποίες λούστηκε

- Kostomanolis
gkey έγραψε:Ούτε να φτύσεις δεν μπορείς θέλεις και ανανέωση. Λύση του μονοετούς και στο καλό. Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για νέο ΠΑΟΚ με παίκτες σαν τον Τζιόλη.
kataramenos5 έγραψε:Εγω λεω να περιμενουμε στ αεροδρομιο και να τον κρεμασουμε επιτοπου .Ακους εκει να θελει συμβολαιο στον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.Τι θρασος.
K_geo έγραψε:ε ναι.
αλλωστε ειναι σημαντικό για κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και δη το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή, το να μπορεί να φτύνει (αν γίνεται και με στύλ). σάλια κτλ είναι too much. και άρα κάθε ανανέωση κρίνεται ως μη λογική...
ειδικότερα αναζητούμε 6αρι που να μπορεί αντί να φτύνει, να βγάζει το σάλιο μόνο φυσώντας απο τη μύτη. γιατί έτσι πρέπει και έτσι είναι το σωστό. .. τη νεα εποχή...![]()
δεν ειμαστε σοβαροί θεωρώ...
Sick Bastard έγραψε:Μεγάλη στιγμή το τάκλιν, μεγαλύτερη η αυτοροχάλα.
kataramenos5 έγραψε:Ο "εξαιρετικος" , "παικταρας",ο "ενα κεντρο μονος" του Τζιολης του Σεπεμβριου απλη συνωνυμια,διδυμος αδερφος,ο Vieira με μασκα, ποιον σκατα βλεπαμε το Σεπτεμβρη ρε ?![]()
![]()
goran 64 έγραψε:Μιας και το ποστ σου βρίσκεται ακριβώς κάτω απ το δικό μου, δεν πιστεύω να εννοείς εμένα Kat5!!!
Υ.Γ. Αν και τον Σεπτέμβριο δεν ήμουν μέλος του forum φυσικά...
Πραγματικα πιστευω αυτο το ποτ πουρι ειναι απο τα καλυτερα του φορουμ ever..RoMaN έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:υγ: έπος οι 2 σερί αυτό-ροχάλες με τις οποίες λούστηκε
![]()
![]()
![]()
Έπρεπε να το δω αυτό... Το έχει ξανακάνει ποδοσφαιριστής μας παλιά..
Κλαιω ειδικα με αυτα που λετε οταν σκεφτομαι και τις ροχαλες!
Αντε παλιοπαιδα, μου φτιαξατε την μερα!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
Μια χαρά παίχτης είναι ο Τζιόλης, απλά θέλει συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο.
Αν είναι διατεθεμείνενος να το κάνει (ειδικά τον χρόνο) μια χαρά κάνει για την ομάδα.
Εντάξει, δεν ξέρει να φτύνει, άλλοι στην ηλικία του, δεν ξέρουν μπάνιο και τι έγινε;
Αν είναι διατεθεμείνενος να το κάνει (ειδικά τον χρόνο) μια χαρά κάνει για την ομάδα.
Εντάξει, δεν ξέρει να φτύνει, άλλοι στην ηλικία του, δεν ξέρουν μπάνιο και τι έγινε;

- abc_o_ karpouzas
K_geo έγραψε:το πόσο σημαντικός είναι ο Τζιόλης για την ομάδα θα το καταλάβουμε άμα την απουσία του.
αυτά...
εγω παλι ....αν και σχεδον συμφωνω μαζι σου....θα ηθελα να........ανοιχτει ....και λιγος χωρος για τον αντωνης
γιατι με τον βλαντο μερικοι νομιζω οτι θα δουν .........χορταρι....μονο αν δεν εμφανιστουν καποιο αλλοι στο γηπεδο
- john4serres
Καλά...πάλι τα ΄κονομήσαμε!!!
Υ.Γ. Κι εκεί "κονέ" έχεις ρε συ ξενοδόχε ναούμε;

Υ.Γ. Κι εκεί "κονέ" έχεις ρε συ ξενοδόχε ναούμε;